Stále se nevzdáváme, varuje potrestaný Diego

26.11.2007, 15:44
Aktuality
První za dvou klíčových zápasů v Lize mistrů čeká na Werder Brémy. Německý klub je v tabulce skupiny C až na poslední příčce a pokud si před posledním zápasem chce bez ohledu na výsledek z druhého středečního duelu skupiny uchovat postupovou naději, potřebuje ve středu porazit Real Madrid. To si moc dobře uvědomuje i Diego...

"V Lize mistrů jsme hodně za očekáváním. Chtěli jsme si co nejdříve zajistit postup do druhého kola, ale všechno šlo velice špatně. Domácí porážku s Olympiakosem bylo velice těžké spolknout. Jsme odhodláni situaci změnit a stále můžeme. Do konce základní skupiny zbývají dva zápasy a my se stále nevzdáváme," varuje brazilský středopolař nadcházející soupeře.

Brémy zatím posbíraly pouze tři body za domácí výhru nad Laziem, stejnému soupeři pak ale podlehli v Římě a v součtu s porážkami od Olympiakosu a Realu Madrid je z toho hodně špatná výchozí pozice. Werder ve středu potřebuje porazit Real Madrid a následně uspět v Řecku, což bude o to složitější, že proti španělskému klubu se bude muset obejít právě bez potrestaného Diega.

"Proti Realu Madrid naneštěstí nebudu moci nastoupit, všichni hráči ale mají obrovskou motivaci a do zápasu dají všechno. Pokud se nám podaří uhrát dobrý výsledek, bude zápas v Aténách proti Olympiakosu jako finále," uvědomuje si Diego vážnost situace.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Diego je borec!

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si vezme na tribunu megafon, po zápase může podepsat smlouvu o smlouvě budoucí s Mijatovičem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele