Sporting finalizuje soupisku, čerstvě na ni dodal Gutiérreze a Cianiho

19.07.2015, 10:11
Aktuality
Sporting v posledních dnech posiluje jako divý. Nejprve získal z Udinese obránce Nalda, potom si včera zajistil služby zkušené dvojice Ciani - Gutiérrez. Prvně jmenovaný 31letý veterán přichází jako volný hráč, jeho nový kolumbijský kolega výměnou za zhruba tři miliony eur doplní v útočné formaci krajana Fredyho Montera...

Francouzský stoper Michaël Ciani patřil delší dobu ke stálicím Ligue 1, kde podpíral zadní linie Lorientu a Bordeaux, v Itálii už mu ale pšenka tolik nekvetla, a tak s ním římský klub po této sezoně neprodloužil původní tříletou smlouvu.

Obrovitého obránce si nyní na dva roky s opcí uvázal lisabonský Sporting a stejně jako dříve Naldovi, také jemu do kontraktu vložil výkupní klauzuli v astonomické výši 45 milionů eur. Klub to potvrdil na vlastní facebookové stránce.

Dotáhnout se již včera dle očekávání podařilo také příchod Teófila Gutiérreze, který si po opuštění River Plate podruhé zahraje v Evropě. V jeho případě se již jedná o tříletou smlouvu s možností prodloužení o další rok.

Leões teď vyráží zhruba na týdenní soustředení do Jižní Afriky a v 25členné nominaci, kterou včera oznámil trenér Jorge Jesus, již byli začleněni i Naldo s Cianim.

Teó Gutiérrez se do kempu patrně zapojí s mírným zpožděním, úplně na ocet zůstali například zranění Zakaria Labyad s Miguelem Lopesem nebo dobrovolně vynechaní Wilson Eduardo a Diogo Salomão.

Autor: Tomáš Daníček / abola.pt

Komentáře (20)

Přidat komentář
Pipo123

Cianiho som si v Laziu oblúbil, ale hral strašne, pre Sporting by to mohla byť slušná posila

Reagovat
smazaný uživatel

tak preco si si ho oblubil? zrazu je z Teba milovnik bubakov (ako si sam minule pisal )?

Reagovat
Pipo123

Páčila sa mi jeho tvrdosť na trávniku, a najviac sa mi páčil style obliekania

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teo Gutierrez je bomba, vidim to s nima mnohem lip i v poharech

Reagovat
pawelFCB

Přeji Sportingu titul

Reagovat
FC Porto

Dcl dost starý hrači na to že SCP preferuje hrače z B-týmu. Ale na Gutierreze se těším jak se předvede. V LM by to mohly taky dotahnou dal než do skupin

Reagovat
smazaný uživatel

Snad postoupí Fenerbahce jinak to nemusí být ani na ty skupiny LM.

Reagovat
smazaný uživatel

31 lety veteran..boze

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Han střelil první

Tak tenhle přestupák se mi hodně líbí, ačkoliv mám strach, co tyto posily do obrany budou znamenat pro P. Oliveiru, ale byla by škoda, aby dřepěl na lavičce. Navíc se ještě s Lazia vrátil Mauricio, který však neodletěl ani do JAR, takže těžko říct jak to bude. Každopádně co se týče Teofila a Ruize, tak to by měly být super posily. Náhradu za Cedrica jsme dostali ještě lepší v podobě Perreiry.

Zklamalo, že na kemp nejede Gauld a místo toho jede fakt hodně obránců a z toho se tak někteří ani nevešli. Očekávám odchod omylů jménem Naby-Sarr, pak asi tedy Mauricia, což by ale byla škoda, Lopese a asi i někoho z ofenzívy (Capel nebo Mané někde na hostování, možná i Tanaka).

No ideální sestavu do prvního mače si představuji tak nějak:

Patricio - Perreira (Esgaio), Naldo (Ewerton), Oliveira (Figueiredo), Jefferson (Silva) - Martins (Wallyson), W.Carvalho (než se uzdraví tak Rosell), Mario (Gauld) - Carillo (Mané), Slimani (Montero), Guttieréz (Labyad)

LETOS TO CHCE ÚSPĚCH - SPORTING SEMPRE

Reagovat
smazaný uživatel

Ten útok vypadá nadupaně Adrian Silva kam odešel, nějak sem to nezaregistroval ?? A Capel je tak špatný ?? Kdysi v Seville docela válel

Reagovat
Han střelil první

Capel se sezónu od sezóny zhoršuje a Silva tam pořád je, jenom já jsem dement a místo něj se do té sestavy napsal Martinse

Reagovat
Kucka

Reagovat
FC Porto FC

Mauricio je zbytečnej si myslim. Lopes odejde asi určitě bych odhadoval. Rozhodně bych nepouštěl Maného a radši se teda zbavil Capela a Tanaka je vubec využívanej ? A v ty sestavě si uplně vynechal toho Cianiho a tomu že by si Labyad za Sporting ještě kopl tomu nevěřim

Reagovat
Han střelil první

Cianiho jsem vynechal záměrně, protože pro mě je důležitější, aby hráli odchovanci SCP a ne jednatřicetilý hromotluk, který má nejlepší sezóny již za sebou. Jeho příchod je mi připomíná Boulahrouze, Onyewu, Rodriguéze, Fernandese a podobné experty minulých sezón.

Reagovat
FC Porto FC

třeba by nepřišel kdyby se Ewerton nezranil

Reagovat
Pipo123

Jak sa vrátil Mauricio ? veď Maurica sme odkúpili a je v Ríme a normálne sa pripravuje na novú sezónu.

Reagovat
Han střelil první

Někde jsem četl, že se vrátil do Lisabonu, ale psal jsem to z hlavy a teď jsem si to ověřoval na transfermarktu a máš pravdu, sorry.

Reagovat
Benfica

myslím, že sezóna bude zaujímavá.. keď ne mi ta Sporting na prvé miesto..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele