Spor Berbra a Korduly bude řešit Nejvyšší soud, další spor stojí

04.12.2017, 15:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
Herry31

To snad ani není možné, co je ten Berbr za kokota.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xjert02

Dvojí metr se zase obloukem blíží, stejně jako zkouška charakteru a hodnot... https://youtu.be/U1VnEtWubDU?t=53s

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Posledni Kovboj

dopici, z toho stejne mrazi...uzasnej hereckej vykon

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hrušínský byl geniální a pro mě je nejlepší českej herec všech dob. Ještě teď mám mrazení ze Spalovače mrtvol

Reagovat
Blasphemer

Spalovač mrtvol je u mě jedinej případ, kdy dokážu s klidem říct, že film je lepší než knižní předloha. A to jenom díky jeho úžasnýmu výkonu, protože takhle skvěle by to nezahrál ani Nicholson nebo Hopkins.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta knižní předloha se mi líbila více, i když ve filmu byl Hrušínský skvělý. Možná je to tím, že jsem nejdříve četl knihu a pak až viděl film. V knize jsem měl více prostoru pro vlastní fantazii, kdybych to četl až po filmu, asi by se mi více líbil film, ale takhle mi přišel moc krátký.

Reagovat
Blasphemer

Já to taky nejdřív přečetl a film mi stejně líbil víc. Souhlas s tím, že film je doslovnější, ale v tomhle případě mi to tak nějak moc nevadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to vlastně ani nechtěl číst, dostal jsem to jako povinnou četbu. Z toho seznamu (Babička, Romeo a Julie, Oliver Twist, ... ) jsem to vybral jen podle názvu a fakt se povedlo. Byl jsem na to nedávno i v divadle a taky dost dobré. Možná bych to stavěl na úroveň filmu, i když herci měli předlohu ve filmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Knížku jsem nečetl, ale film je skvostnej. Škoda, že to neposlali na Oscara, to by s přehledem vyhrál minimálně jak Hrušínský, tak kameraman Stanislav Milota. Mimochodem v sobotu ho budou promítat v Aeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo oni se vlastně tyhle kategorie u zahraničních filmů nevyhlašujou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mike.84

český fotbal bude vždy ve sračkách co se funkcionality týče, když tad máme shit systém o dvou komorách.. před jakymkoliv hlasování jdou představitele moravké komory už s předem avizovaným cílem "jdeme zablokovat jednání" a stejně tak chodí česká komora blokovat moravskou.. a pak se divime že tu mame berbry, šváby a nulový postup dopředu... sice sem alergický na dvojryschlostní evropskou unii apod. ale v rámci fotbalu je pravda že uvnitř evropy jsme fakt povl, co se týče vedení fotbalu, svazu apod... a chtělo by to se dostat do "jádra" evropy.. všechno odsud povyhazovat, změnit volební (a mnoho dalších) systémů.. a začít budovat fotbal a ne bafunářské prostředí..

Reagovat
Blasphemer

Mně ten dvoukomorový systém taky přijde jako zbytečnost, ale v současnosti je to jediná věc, která Berbra alespoň trochu omezuje a nedává mu možnost dělat si co chce.

Až nebudou ve fotbale lidi jako Berbr, tak to můžeme zrušit, ale kdoví kdy to bude... a jestli vůbec někdy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele