Spokojený Mancini se již těší na derby

20.12.2007, 10:53
Aktuality
Inter Milán si do letošní sezony přenesl pohodu z loňského ligového ročníku. Italský klub postoupil do osmifinále Ligy mistrů, suverénně vévodí pořadí Serie A a po včerejším utkání v Reggině má takřka jistý postup v Italském poháru. Trenér Roberto Mancini tak může začít přemýšlet o nedělním milánském derby...

Mancini včera sice nechal odpočívat řadu hvězd, na výkon týmu to ovšem žádný vliv nemělo. Inter zvítězil snadno 4:1, když se dvakrát trefil Balotelli a po jedné brance přidali Crespo a Solari. "Dařilo se nám a byl to normální soutěžní zápas, i když jenom na poloprázdném stadionu. Je lepší hrát zápas Coppa Italia, než mít trénink. Z utkání si odnášíme mnoho pozitivních aspektů, navíc jsme mohli vyzkoušet řadu mladých hráčů," hodnotil spokojený Mancini.

Inter v letošním ligovém ročníku ještě neprohrál, získal čtyřicet bodů a před druhým AS Řím má již sedmibodový náskok. Ten bude moci o víkendu navýšit, nečeká ho ale nic snadného - v městském derby totiž změří síly se svým rivalem AC.

"Zápasy s Milánem jsou vždy důležité a proti sobě stojí dva silné týmy hrající atraktivní fotbal. Bude to fantastický zápas, který je od těch ostatních vždy zcela odlišný," těší se Mancini na derby.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Slejdy

podle meho nazoru tady konci serie interu milan bez porazky ..

Reagovat
Antijuve

Reagovat
Slejdy

cemu se smejes osle ??

Reagovat
Antijuve

Tobě smrade a tvým dětským příspěvkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Slejdy, souhlasím s tebou. AC tenhle zápas nevypustí a platí jasné pravidlo, pokud AC zápas nevypustí, vyhraje! Navíc s odvěkým rivalem!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele