Špatné výsledky Brestu odnesl trenér Chauvin

02.04.2013, 19:56
Aktuality
Stade Brest hledá nového trenéra. Vedení klubu ze severozápadního cípu Francie dnes zareagovalo na nekončící výsledkovou krizi týmu a rozhodlo se odvolat Landryho Chauvina, který na jeho lavičce působil od konce loňského května...

"Bylo to velmi těžké rozhodnutí, které ale bylo potřeba udělat. Tým doma nevyhrál od listopadu a nyní je na sestupovém místě. Veškerá zodpovědnost samozřejmě neleží jen na ramenech Landryho Chauvina, ale osm kol před koncem sezóny nemáme jinou možnost," uvedl na oficiální stránce klubu jeho prezident Michel Guyot.

Čtyřiačtyřicetiletý Chauvin před necelým rokem Brestu nahradil odvolaného Alexe Duponta, předtím vedl druholigové kluby Nantes a Sedan. Brest pod jeho vedením vyhrál jediné z posledních deseti ligových utkáních a z osmnácté příčky ztrácí na první nesestupovou pozici dva body.

Autor: Petr Vaněček / sb29.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
domingo

A cekali jako co?

Brest ma vynikajiciho golmana, papirove solidni, ale rozharanou obranu, jejich nejlepsi kreativni zaloznik je z formy a nejdulezitejsi golovy zaloznik, ktery jim vzdycky zachranoval prdel, dal letos 1 gol. Dokud meli aspon Ben Basata, meli potencial davat aspon nejaky goly, od jeho odchodu jim neexistuje utok.

Chauvin hral rozhodne hezci fotbal nez Dupont, ale ten tym je proste na spadnuti, at uz ho povede kymkoliv.

Reagovat
domingo

*kdokoliv

Reagovat
PhilipS

to fakt někdo sleduje jo...

Reagovat
domingo

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Brest sledují jenom masochisti.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Paul Anka

když se nedávají goly, tak to je potom těžko no

Reagovat
sejber

a ako to vidis so zachranou Reims?

Reagovat
domingo

Nemam po ruce los, chci o tom v dohledny dobe napsat nejakou analyzu, jakoze kdo spadne a kdo naopak postoupi z L2..

Reagovat
Godwinson

O těch postupujících, to bude asi krátká analýza.

Reagovat
domingo

Tak je tam 5 kandidatu

Reagovat
Godwinson

Viděl bych to spíše na tři kandidáty a všechny tři na boj o třetí flek ... a i tam to podle mě neskončí překvapením.

Reagovat
smazaný uživatel

když jste už zmínili tu L2, sledujete trocha Nantes? Ten Djordjević je parádní striker, skrz něj jsem už tuhle sezonu stihl asi 13 zápasů Nantes doufám že si postup nenechají ujít

Reagovat
Godwinson

Mě tedy zaujal hlavně Aristeguieta, to by mohlo být pro Nantes slušné terno.

Reagovat
smazaný uživatel

hodně rychlej a technickej hráč, od toho ledna co je v Nantes se dost vytáhl to jo no. Nevíš, má Nantes opci na přestup?

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jestli Nantes postoupí, má na čem stavět, tým je mladý, perspektivní a může jít jen nahoru a zlepšovat se

Reagovat
Godwinson

Jj, s tím souhlasim. Co se týče té opce, netušim a hledat se mně to moc nechce. Ale vzhledem k tomu, z jaké destinace přichází, tak bych řekl, že ji mít budou.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, za nějaký menší peníz to bude terno

Reagovat
cetto

"Un accord a été trouvé entre le FC Caracas et le FC Nantes concernant le joueur Fernando Aristeguieta pour un prêt de six mois assorti d'une option d'achat." ..takže opce tam je, ale není řečena výše

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Jordan Veretout má před sebou hodně slibnou budoucnost.

Reagovat
cetto

He, pokud Nantes postoupí, tak pro mě bude velké dilema, komu fandit. Nantes je pro mě srdeční záležitost, ale v posledních letech, když byli v L2, tak mi k srdci přirostl také jejich rival z Rennais.

Reagovat
cetto

Ted se dívám, že Lička tam toho nahrál celkem dost, to mě překvapuje. Ale Brest nesleduju - jaké jsou jeho výkony? Dalo by se s ním třeba ještě počítat do repre při absenci Rosy, a nebo jsou v naší lize lepší alternativy?

Reagovat
mesyas

trochu mi připomíná Wnderleie Silvu

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej na Nancy, jestli se zachrání, po zimě se celkem zvedli, byla by škoda nepokračovat v slušných výsledcích

Reagovat
smazaný uživatel

btw. nebyla nějaká zpárva z Monaka, jak to bude v létě, když po nich chtějí, aby se přesunuli do francie a platili i francouzské daně?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Langi

Michel Bastos by rád zůstal v Schalke. Německý klub získal 29letého záložníka v lednu z Lyonu na hostování do konce příští sezony, má i opci na trvalý přestup. "Nejradši bych byl, kdyby mě Schalke koupilo. V klubech preferuji dlouhodobou spolupráci," říká Bastos.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele