SPARTU BUDE SPONZOROVAT FORTUNA

29.09.2006, 15:37
Aktuality
Několikaměsíční pátrání Sparty po generálním partnerovi skončilo. Roční smlouvu podepsala s letenským klubem sázková kancelář Fortuna. Do sparťanského rozpočtu přibude zhruba 35 - 40 milionů korun.

Poprvé se logo Fortuny objeví na sparťanských dresech v pondělním derby na Slavii. "Logo Fortuny bude dresy Sparty zdobit minimálně do konce letošní sezóny. Výše plnění je podobná smlouvě, kterou jsme donedávna měli s Eurotelem," řekl viceprezident Sparty Daniel Křetínský. Eurotel přispíval do sparťanské pokladny asi 35 miliony ročně. Po minulé sezóně však smlouvu neprodloužil. Z fotbalu se stáhnul a pod novým názvem O2 se snaží zviditelnit v hokeji.

Fortuna, jejíž tržby v roce 2005 dosáhly 2,87 miliard korun, spolupracuje se Spartou už delší dobu. "Naše rozhodnutí o generálním partnerství logicky navazuje na naši dlouhodobou solupráci se Spartou. Věříme, že toto spojení bude atraktivní nejen pro nás, ale i pro fanoušky," uvedl marketingový a obchodní ředitel Fortuny Ladislav Kuklík. Sparťanští fanoušci se tak mohou těšit na výhody, které jim Fortuna ve spolupráci se Spartou připravuje.


Autor: Jiří Fišara

Komentáře (9)

Přidat komentář
Shevchenko

to bylo poprvé, kdy se mi líbily Sparťanské dresy, teď se to zase změní

Reagovat
HOST*

Nevíte prosím co se stalo s týmem 1.FKD Drnovice?? Mají Drnovice ještě nějaký fotbal??

Děkuju za odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že hrají 3. nejvyšší soutěž. Na 90%, nejsem si jistej, ale asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mohli dát víc. 40 milošů je na dlouhodobě nejlepší českej klub málo

Reagovat
smazaný uživatel

Buďte rádi za 40, na to, jaký předvádíte výkony a jaké máte výsledky, tak můžete být rádi. Ono taky o něčem svědčí, že jste dlouho nemohli nikoho sehnat a Fortuna podepsala jen na rok, takže valný zájem o místo na Vašem dresu zřejmě nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape twe vzbuď se, v takovym Německu sou i řekněme průměrný kluby rády za 2 mil eur a to působí na mnohem větším trhu... A 40 mega to možná nebude, já četl někde "až 40 milionů", takže ono to nebude tak horký...

Reagovat
Mr.Jindros

Z té "dlouhodobosti" se sponzoři moc nenají, že... 40 je až až... ale zase jen na rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to je fakt. A takové Dukle Jihlava, dlouhodobě nejlepšímu českému hokejovému klubu, dají sotva mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele