Spartak Pavljučenka do Anglie neprodal

04.07.2008, 10:55
Aktuality
Nejmenovaný anglický celek, pravděpodobně Tottenham, neuspěl s nabídkou, kterou učinil ruskému Spartaku Moskva. Ruský reprezentační útočník Roman Pavljučenko tak zatím zůstává ve své vlasti.

Střelec Spartaku je v letním přestupovém termínu cílem mnoha evropských klubů. Jméno si udělal hlavně výkony z poslední sezóny a nejvíce na sebe upoutal v dresu reprezentace. V říjnu loňského roku otočil dvěma góly během čtyř minut domácí kvalifikační zápas s Anglií, čímž velkou měrou pomohl k postupu na Euro 2008.

A také na šampionátu se činil. I díky jeho třem brankám se Rusko překvapivě probojovalo až do semifinále. Proto není žádné překvapení, že šestadvacetiletého útočníka láka do svého týmu nejeden zájemce.

Jeho stávající zaměstnavatel si ovšem stanovil cenu, za kterou je ochoten svůj klenot prodat, a pod ni nepůjde. Dokud nejaký z týmu přesně nesplní požadavky vedení Spartaku, Pavljučenko zůstane. Spekuluje se o tom, že nabídka z Anglie byla okolo 10 milionů liber. Pro ruskou stranu bylo navíc nepřijatelné, že klub, který se s nabídkou vytasil, nebude v příští sezóně hrát Champions League. Sám Pavlučenko několikrát prohlásil, že nejprestižnější evropskou soutěž hrát chce.

"Obdrželi jsme dvě konkrétní nabídky. Mohu prozradit, že jedna je z Anglie," řekl generální ředitel Spartaku Sergej Šavlo. "Dokud to ovšem nebude tým, který pravidelně hraje Ligu mistrů, nemůžeme s obchodem souhlasit."

Autor: Ondřej Štícha / sportinglife.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
havrys99

moc nechápu proč Spurs...Berbatov,Keane,Bent,Gio...spíš bych ho viděl jinde

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Pekhart

Reagovat
havrys99

jj ..ale už bych mu přál ať se prosadí aspoň na tu lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak nevim jestli by si tam moc zahral, i kdyz jestli odejde berbs tak by si kopl vic

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Berbs odejde tak na 100% útočníka koupí . Nevěřim tomu že by se spoléhali na Keane - Bent

Reagovat
smazaný uživatel

Holt spurs nehrajou LM hold maj smulu

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si pozor nebo pride bruce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce predpovedá že spurs vymení v big4 lfc, tak uvidíme Doteraz ale len musí trpko čítať ako velkí hráči odmietaju spurs s tym že to je len priemer anglicka.

Ono je to síce smutný kolotoč, hráči k tebe nechcu lebo nie si top ale bez tych hračov sa top nikdy zas nestaneš a preto ta ani nikdy nebudu chcieť ale take su krute pravidlá tohto biznis futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič, Woodgate, Bale, Hutton, Berbatov, Bent, Gomes - jasně, to jsou jen tuctoví hráči, kteří si nemohli své nové angažmá vybírat......někde v tvé teorii bude asi chyba...

Reagovat
havrys99

Spurs mají výbornej tým, ale hledat chyby je strašně těžký....hráče na to mají, akorát schází štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Otočil si konštrukciu aby si docielil žiadaného efektu. Ja som sa nevyjadroval v zmysle, že hráči spurs sú nejakí tretotriedni drevorubači. Ja som napísal, že skutočne top hráči sveta, tahuni s ktorými vyhráš ligu, tak tí do tottenhamu nepojdu, lebo je málo pravdepodobné že tu ligu vyhráš. A v tom je ten prekliaty kolotoč, že bez nich ju ale nikdy nevyhráš.

Reagovat
smazaný uživatel

ambici vyhrát PL máme v horizontu 10 let, a v té době budou Bale, Gunter, Modrič, Hutton, Lennon tahouny Tottenhamu a Top světovými hráči.... .........ale samozřejmě - ten bludný kruh tady je, a je třeba ho nějak rozetnout - buď tím, že začneš nejlepší hráče neskutečně přeplácet jako Čukotka, nebo máš štěstí na výbornou hráčskou generaci z vlastní akademie a angažuješ k tomu geniálního managera jako Manchester United a pak ten úspěch sofistikovaně dlouhodobě zhodnotíš anebo jdeš vlastní - třetí cestou jako Ars*nal..........anebo to děláš nejsložitěji - mravenčí dlohodobou prací a postupnými krůčky posunuješ klub nahoru....

Reagovat
herbage

Zajímavý úkaz, napsat jednou slovo holt správně a o kousek dál špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

tahni s pravopisem sou prazdniny

Reagovat
fantomas

To jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Detailisto

Reagovat
havrys99

hele nebyla tam před chvílíjiná fotka?????

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si myslim že podá nabídku třeba Man.U. když jim asi odejde C.Ronaldo. Ale stejně má Tottenham dost útočníku a mohl by dát konečně šanci Pekhartovi aby si konečně pořádně zahrál

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart se asi neprosadi

Reagovat
smazaný uživatel

V tý konkurenci, co vládne v Londýně, asi těžko... Bohužel!

Reagovat
smazaný uživatel

Také mu v Tottenhamu nedávám větší šance . Raději bych ho viděl třeba ve Wiganu jako 3. útočníka aby dostával šance - mohla by to být pro něj přestupní stanice do většího klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Berbatov z tottenhamu porad jeste neodesel uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

pekharta by meli pustit aspon nekam na hostovani

Reagovat
smazaný uživatel

Pavljučenkovi by podle me sedela la liga

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze je dobre, ze zustal v rusku. se spartakem uz jsou jako rodina, ale lituju toho, ze nesel do tottenhamu, nebot to by byla pro kohouty dalsi skvela posila za cestou do ligy mistru.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim že to byl jeden z manchesterů než spurs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele