Sparta ve Španělsku porazila čínský Tianjin Quanjian

17.01.2018, 21:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skoro to dneska vypadalo, že konečně přiletěl ten pravej Ben, výbornej...pevně věřím, že za 7 minut se definitivně zpečetí dny Frýdka ve Spartě a odeslem ho kamkoliv..

Reagovat
Kang & Kodos

Těm Číňanům ho asi neudáme, když se tam s nima skoro porval

Reagovat
smazaný uživatel

Číňani to slušně nedávali

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě pořád chybí kvalitní útočník. Někdo typu Bony nebo Kweuke. Kadlec zahraje dobře jeden zápas z pěti, Šural vlastně ani není útočník, spíš běžec.

Jinak vyrazit Marečka byla velká chyba, takový univerzál se hodí každému týmu a navíc - on nikdy nic nevypustil.

Strašná škoda, že odstavili Karu, nejlepší krajní bek v lize, ale letos nedostal ani čuchnout. Mohl odejít za velké peníze. Hodně velká chyba.

Pryč starý Kadlec, před dvěmi lety bylo pozdě. Costa šel výkonnostně taky dolů, měl by se hledat levý bek. Mavuba k hovnu, Frýdek k padesáti hovnům. Nestor nejzbytečnější hráč Sparty za dlouhou dobu, neodehrál ani jeden kvalitní zápas a když se začínal rozehrávat, vždy se zranill. Zbytečná zátěž pro rozpočet. Lafata ok, ale nemá na to hrát od začátku a už to prostě není ono.

Proběhla brutální přestavba týmu, ale nebyla vlastně k ničemu. Velká spousta nepromyšlených a zbrklých kroků. A i když Stanciu má nepochybně velké kvality, tak posily typu "zahrál proti nám dobře" nejsou taky správný krok.

Dúbravka - Kara, Kaya, Štětina, nový LB - Sáček, nový DM - Plavšič, Stanciu, Vatajelu - nový CF

Btw spolupráce Vatajelu a Stanciu by mohla být zajímavá

Reagovat
osobnostx

Takže třetina týmu zase nová...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, protože poslední obměna se absolutně nepovedla. A zbytek sezony je stejně docela v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

V hajzlu ? Já nevim no ale druhý místo a LM je docela velká motivace bych řekl. I vzhledem k tomu že v předkole nebudou týmy z těch top 4 souteží a ke koeficientu Sparty tam šance i na případný postup určitě je.

Reagovat
JeséRodriguez

...2. místo by bylo super, postup do LM třeba pro mě až taková priorita nebude, ale bude to fajn, když se to podaří...hlavně, jak říkal Rosa, ten tým musí hrát co nejvíc zápasů, ať si na sebe pořádně zvykne, potenciál je velký, Strama je odborník na svém místě a se Ščasným a Rosou v zádech tomu prostě věřím, že to bude fungovat...chce to trpělivost

Reagovat
TheTopFootbaler

Tý pasáži se Stramou mám problém věřit.

Reagovat
JeséRodriguez

Uvidíš časem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě bavíš. Odstavíš nejlepší hráče V. Kadlece a Šurala. A tlačíš tam v současné době špatného Karavaeva. Z minulosti se žít nedá, v současné chvíli je Zahustel o parník lepší. Souhlasím s tím, že bych posadil Hovorku a nechal hrát Kayu, alespoň ze začátku. Souhlas i s Marečkem, raději bych poslal pryč toho Frýdka. Útočníka ACS v tuto chvíli nutně nepotřebuje (Lafata, Šural, V. Kadlec a v kádru je k mému úžasu stále i Juliš ) Tak si to trochu srovnej v palici a zkus napsat nový příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná reakce

Reagovat
JeséRodriguez

Šural v útoku si nevede vůbec špatně, i Kadlec se celkem rozehrál, ale nejsou to typická kladiva. Třeba se do toho dostane Pulkrab. Drchala by to chtělo poslat někam se rozehrát. Marečka je škoda, kdyby šel pryč Frýdek, bylo by to určitě lepší. Nesouhlasím s Mavubou, to je výborné DM, sice už pomalejší, ale pozičně hraje hodně dobře. Kulhánek se od něj má co učit, pro něj to je skvělá škola. Stanciu snad podepíše, na křídlech se dobře jeví Plavšić, Vatajelu, a Ben absolvuje konečně taky celou přípravu, takže mu věřím. Karavajev v loňské sezóně nejlepší hráč, ale už v přípravu na tu letošní byl hodně z formy, a (bohužel) zaslouženě hraje Zahustel, ale i tak by bylo fajn tenhle post posílit. S Costou a Michalem Kadlecem máš pravdu, že by bylo nejlepší se rozloučit, stejně tak s Nestorem a Julišem, kteří na to nemají. Civić nalevo ok, ale asi by to chtělo mít dobře zdvojené. S Lafatou je na čase se po sezóně rozloučit, léta už jdou bohužel znát. Pro příští sezónu bych si to přál takto:

Dúbravka, Bičík

-

Karavajev, posila, Kaya, Hovorka, Štětina, Piško/Köstl/Březina, posila, Civić

-

Mavuba/Mandjeck, Kulhánek, Sáček, Mareček

-

Plavšić, Ch.Frýdek, Mustedanagić, Stanciu, Ben Chaim, Vatajelu

-

Šural, Kadlec, Pulkrab/Drchal

Reagovat
fsada

Jsem zvědaví jak to Sparta poskládá na jaře přeju jim ať vyjde Stanciu,ale těch peněz co už se do toho na pumpovalo a stále si říkám k čemu, když ty bájné posily ani posilami nebyli a stále mám ten pocit,že za ty peníze co se do toho dalo, by se přivedlo 3-5 velmi,velmi nadějných a kvalitních mladých hráčů do budoucna a těch peněz co by z toho teklo jejich následným prodejem ven.Viz hráči typu Boni Wilfried,Kweuke,z Teplic Džeko,z Olomouce Pokorný a tak bych tu mohl vyjmenovávat jméno za jménem.Nicméně těším se na jaro jako malej kluk, a už se nemůžu dočkat a já jen doufám,že se Sparta,Slávie a i ten Olomouc budou na jaře Plzni zatápět ať to má pořádné grády ta liga.

Reagovat
smazaný uživatel

S mladýma hráčema by Sparta mohla do budoucna na boje o tituly zapomenout.

Reagovat
Mustang™

Se Šuralem pravdu nemáš, s Mavubou pravdu nemáš. Civić je na českou ligu OK, do Evropy by to chtělo někoho kvalitnějšího. Zbytek souhlas.

Reagovat
JeséRodriguez

je škoda, že se na LB zatím nechytl třeba Holzer, s Civićem by to mohla být zajímavá dvojice, navíc docela perspektivní...Šural s Kadlecem podle mě dostačující dvojice v útoku, Šural hrál výborně a Kadlec se do toho dostává...nechápu ten hate na Mavubu, to je výborné DM, stejně tak Mandjeck, od nich se toho může Kulhánek hodně naučit...

Reagovat
Mustang™

Holzer se mi teda vůbec nelíbí, nemá na top klub u nás. Ale koho na LB? Nikdo mě z hlavy nenapadá. Šural je nadstandartní hrotovej útočník, nesmí utápět jeho silný stránky na křídle. Mavuba měl pomalejší začátek, ale podle mě se rozehraje a i na svůj věk bude v české lize nadprůměr, včetně jeho zkušeností, který může předat mladším hráčům. Mandjecka už nepočítám, nevím teda, jestli Méty mají opci na přestup nebo ne, ale nepředpokládám, že se vrátí.

Reagovat
JeséRodriguez

Nenapadl mě nikdo, a Holzerovo celkem povedené malé Euro na LB asi není úplně měřítko, jinak jsem ho moc hrát neviděl. Šural se na hrotu chytl skvěle, souhlasím, že na křídlo nemá až takové parametry, aby byl platnej v Evropě. Mandjeck je tuším na hostování bez opce, proto jsem ho vzpomenul, že s ním možná vedení počítá. Lepší by bylo, kdyby se chytl Kulhánek. A Mavuba je super, podle mě stejně jako Ben Chaim a Kaya, potřebují absolvovat celou přípravu, na ligu si tak nějak mohli za půl sezóny zvyknout, a teď to bude snad jen a jen lepší.

Reagovat
Mustang™

Když poslali Mandjecka pryč už teď, tak si nemyslím, že by ho za půl roku zkoušeli znovu.

Možná Granečný z Baníku, Zelený z Jablonce? Vraštil ze Zbrojovky? Ale to jsou spíš takový posily do budoucna, momentálně by v Evropě taky neobstáli.

Reagovat
JeséRodriguez

S tím Mandjeckem je to fakt. Na LB to jsou podobní hráči jako Civić, je trochu škoda, že se vedení nepokusilo o Nováka, ten by se mi tam líbil. A RB by možná nebylo až tak třeba, kdyby se Karavajev zase rozehrál. On i Zahustel si své odehraje, ale není to úplně kvalita pro evropské boje.

Reagovat
Mustang™

Novák mi úplně vypadl. Co Lecjaks? Něco už má taky odkopáno, Evropu si zahrál. Teď jen jestli by se chtěl vrátit do ČR. Na Slovensku žádnej LB není, bratia?

Reagovat
dinss

Nejlepší krajní bek v lize? Že nám to předvedl...

Reagovat
Mr.Mike

Mě ten Mavuba celkem sednul.. Učí se česky a co sem tak četl tak v kabině taky v poho... Hraje na postu, kde není tolik vidět no

Sáček by vedl něho mohl růst si myslím.. Ale chce to ještě nějakýho hráče na ten post to každopádně

Reagovat
JeséRodriguez

Mavuba se mi taky líbí, k němu jsem dal Mandjecka spíš kvůli tomu věku, těžko říct, jak dlouho ještě vydrží...Ale s Mandjeckem má asi Mustang pravdu. Nechápu pořád ty fans, kteří by od Mavuby snad chtěli nějakou kreativitu na postu DZ Sáček by s Mavubou a Stanciuem v záloze vyrostl opravdu hodně, nebál bych se mu dát prostor v základu, jako backup za něj spíš Marečka, než Frýdka Případná náhrada za Stanciua, který ale odehraje asi většinu zápasu, by mohl být Mustedanagić

Reagovat
Diego2

Videl jsem posl. 15 min. Ten Witsel nasazeni jak krava

Reagovat
DieFohlenBMG

to jako vážně?

Reagovat
Diego2

Jasne, podle me ma jeden dres na celou pripravu

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že konečně dostanou prostor hráči typu Mustedenagič nebo Kulhánek, v takových hráčích vidím naději. Ten tým, co se týče útočníků a záložníků, případně krajních obranců se dá krásně postavit na pár zkušenějších hráčích typu Stanciu, Kadlec, Šural + je doplnit mladšími hráči..

Reagovat
JeséRodriguez

Ta osa týmu je hodně slušná, ještě bych přivedl kvalitní RB a LB, k nich nechat duo Karavajev - Civić, pryč poslat Zahustela, Costu, M.Kadlece, místo Marečka se zbavit Frýdka (asi utopie), Néstor a Juliš pryč...a doplnit mladýma, mohlo by to fungovat

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Pablos

zdroj ?

Reagovat
TheTopFootbaler

Díky, radši Prazdroj.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele