SPARTA ULOVILA ABRAHAMA

11.07.2007, 13:33
Aktuality
Již pět letních posil má na svém kontě pražská Sparta, tou zatím poslední se stal Martin Abraham. 28letý defenzivní záložník přestupuje na Letnou z Mladé Boleslavi a se svým novým zaměstnavatelem se dohodl na tříleté smlouvě...

"Jednání to bylo nesmírně složité," řekl po dotažení transferu Abrahamův manažer Dalibor Lacina.

Abraham mění působiště opět po jednom roce. Před uplynulou sezonou přestoupil z Liberce do Mladé Boleslavi, nyní za něho Sparta zaplatila patnáct milionů korun.

"Angažmá ve Spartě beru nejen jako šanci hrát v nejlepším českém mužstvu, navíc o Ligu mistrů, ale jsem taky přesvědčený, že z Letné bych se mohl přece jen spíš dostat i do národního mužstva," věří Abraham.

Mladá Boleslav mezeru v sestavě zaplní Petrem Voříškem, který přichází na půlroční hostování s opcí právě ze Sparty. Ta zároveň popřela, že by Voříšek byl součástí transferu Abrahama. Sparta získala již pět letních posil, vedle Abrahama na Letnou dorazili rovněž Ondřej Kúdela, David Limberský, Avdija Vršajevič a Jiří Kladrubský.

Autor: Tomáš Pavlík / idnes.cz

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

15 milinonů a ještě k tomu Voříšek to je celkem dost

Reagovat
smazaný uživatel

necetl jsi ze Vorisek k tomu transferu nepatri... jinak zase vsichni nej. cesti graci v lize lezou do Sparty.... to neni dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*petris

tak ja to vidim ze sparta asi nebude mit konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

konkurence pro Spartu bude stejna jako uplynulou sezonu...o titul se poperou opet 4 nejlepsi ceske kluby.Tim mam namysli Liberec,Sparta,Slavia a M.Boleslav....osobne sem velky fanda Slovanu a je skoda ze Abraham kuli neschodam s panem Majerem opustil Liberec....Jestli Sparta koupi Kostala tak si myslim ze ma ligu vyhranou a na Liberec zbyde opet jen 4.misto...ale nechame se prekvapit

Reagovat
alegre

Tak zavři oči a spát! Sparta bude mít konkurenci, on ten "pojízdný cirku" nebude fungovat!

Reagovat
alegre

cirkus....

Reagovat
smazaný uživatel

Loni přišel tuším za 8, to je dobrej kšeft. U Voříška to bude něco jako u Kopice - opce na symbolickou částku a prosadit by se tam měl.

Tak jako tak - MB letos nejlépe 4. Oslabili nejvíc.

Reagovat
HOST*

souhlasim.. sem velkej fanda bolky, ale co tu předvádí vedení je k zblití

Reagovat
HOST*Fabregas

sou na tom upe stejne jako Slavka nebo Liberec.....jakmile maji dobry hrace tak je prodaji aby meli penize a pak nemuzou s tema slebsima hracama bojovat v poharech

Reagovat
alegre

A Sparta tam s těma "nejlepšíma" bude hrát finále!

Reagovat
alegre

999 999 997 mužstev světa mám rád nebo mne nezajímají. Nevím proč nesnáším tyto 3: Olimpia Tegucigalpa, Sparta Praha, Real Madrid.

Reagovat
alegre

Jo a nevolejte mi no tohle numero...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Nemyslím, že tomu tak je u MB...vem si jenom Matějovskýho, Sparta nabídla teď nevím 60 milionů, oni chtěli 80 a tak se nedohodli

Fakt je, ale že ttendle přestup taky nechápu...On Abrahám je hodně zvaštní postava

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nenabídla 60.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Sem říkal, že nevím trubko

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nedá za nikoho víc než 20, možná 25. A hlavně - oni nemají 60 milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, Škodovka utáhla kohoutek, je třeba se živit i jinak.

Reagovat
HOST*

Myslim ze bude vysoko nejenom Sparta ale hodne bude bojovat i Slavie.Dobre nakupy a ten smicer dojde tak to je mazec.

Reagovat
HOST*pingi

takže 5mladých reprezentantů sparta zase nekam šoupne aby hrály posily,nevím na co udělali to centrum pro mládež... vychovávají hráče a pak valuty berou ostatní,paka spartanské

Reagovat
HOST*messinho

tak tak. plně souhlasim. hlavně že bude hrát zubatá lama, který táhne na 40

Reagovat
HOST*

vždyť má zkušenosti z Japonska

Reagovat
HOST*Rob

Nemyslím, že by Abraham byl za 15 milionů drahý, je to dobrý hráč, na českou ligu skvělý. Jinak si myslím, že sparta nemusí vyhrát ligu, jména ještě nedělaj team a to je na dnešnim fotbale to nejdůležitější, jinak z posil se chytne jen abraham a limberský.

Reagovat
smazaný uživatel

BTW sledujte, jak ho najednou začnou brát do repre. Ne že by tam typově nepasoval, nicméně pořád mu chyběl znáček Sparty, aby mohl reprezentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a zítra v 11:00 podepíše Šmicer smlouvu se Slávií, už je to jisté.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele