Sparta ukázala lepší tvář, ale tragická koncovka ji potopila

27.08.2008, 09:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zaslouzili si prohrat i nepostoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se do LM nedostali (i když jsem jim držel palce jako zástupcům českého fotbalu). Patří tam kvalita, což z dané dvojice byl Panatinaikos

Reagovat
alias

Tak nevím, Panathinaikos včera taky nepředvedl nic moc, ale je pravda, že hrál co potřeboval a už jen kvůli diváckému zázemí (vynikající atmosféra včera na olympijském stadionu) patří do LM Panathinaikos a ne Sparta a to jsem její fanoušek. Jinak Berger včera kromě trestňáku snad nebyl ani na hřišti, za celý zápas neudělal rychlejší krok...

Reagovat
smazaný uživatel

V evropských pohárech vždycky fandim českým klubům. Nechápu názory, když se někdo vysmívá Spartě resp. Slavii za prohru Doufám, že aspoň do tý zimy tam Sparta vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo se nevysmiva... ceskej fotbal je smutna vec, kdo by se smal?

Reagovat
smazaný uživatel

meli nasadit toho Wilfrieda, nebo jak se jmenuje. ten vypada na vynikajciho utocnika, co jsem mel moznost videt...

Reagovat
smazaný uživatel

ten je zraneny.....

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparte chybi utocnik co dava goly.Slepicka ani Dosek na to proste nemaji.Proto vcera aji pred 14 dny odesli porazeni i kdyz by si zaslouzili v obou utkanich minimalne bod.

Reagovat
smazaný uživatel

vcerejsi zapas skoda no...meli na to aby dali v recku dva goly...

Reagovat
smazaný uživatel

ze to horst stale takhle necha omg....kdyby natahl triko a trenky, obul znovu kopacky, mohli sme se dneska probouzet zcela obleceni na koberci, s bolavou hlavou a nedopitou havanou v ruce...takhle si to budeme muset nechat na vikend mg

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele