Sparta končí v Evropě nejdříve za posledních deset let právem

03.10.2008, 11:24
Názory a komentáře

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jo, tak o tom jsem dneska psal

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápel sem prodání Sylvestreho,proboha te háč je vynikající proč ho prodali?Kolář byl taky dost dobrej,hrál dobře dokaď nastupoval a citil důvěru,když důvěru necitil nehrál dobře al ejinak to byl hráč co uměl dobře s míčem,Vacek,další nechápačka proč nedostal šanci,Kúdela o tom ani nemluvit,je 100x lepší než nějakej Had.Slováky bych vyházal do řiti stěma Sparta nic nevyhraje!Kisel dá branku jednou za půl roku sice výstavní pak z toho žije celou sezonu,Kozačik taky nemá co dělat v té brance,Blažek je o třídu lepší a zkušenější,takové zápasy musí chytat on!

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář žádný zázrak není a Sylvestreho mám sice rád, techniku má na naší ligu úžasnou, ale jinak to taky žádný zázrak není. Je nedůrazný a pomalý.

Reagovat
smazaný uživatel

šak jasné mě to nevadí chyba sparty ať si staví dál hráče jako Matušovič,který neumí jeden na jednoho,jediný co umí je posranej centr levou nohou,ať si tam nechají Hada,Kisela a podobné,tohel je pro slávku otevřená cesta k titulu a vládě v českém fotbale!

Reagovat
smazaný uživatel

Tys to špatně pochopil. Já tam Hada, Kisela, Matušoviče atd nechci, což jsem psal u článku o zápasu, ale náhrada není Kolář ani Sylvestre.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tohle je ta koncepce kdy před se hrála Liga Mistrů a nejdůležitější bylo ukázat hráče a za co nejvíc ho prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to mele o ekonomice? V Dinamu veškeré peníze za prodané hráče shrábne Zdravko Mamič do vlastní kasy, do klubu jich jde jen 30% z přestupu. Ale hledaj talenty v Jižní Americe, kteří u nich kopou za pár rajčat. Na Spartě mají hráči milionové platy a nevydrží 90 minut běhat?! Znám z Chorvatska minimálně 6 hráčů, kteří by ihned mohli nastoupit v základu Sparty a stáli by sotva polovičku než současní nekopové. A kolik jich asi běhá třeba v Chile (P.Morales) nebo v Argentině (Ibanez) nebo v Brazílii (Sammir) ?!!

Fanoušci by to na Letné měli udělat jako na tréninku Dinama. Vběhli na hřiště, hráče profackovali, aby věděli, že hrát za Dinamo je čest a pomohlo to. Na Letné by to chtělo profackovat ale i vedení, aby si uvědomili, že i vést Spartu z lavičky (Lavičko) nebo z tribuny (Křetínský, Chovanče), je také čest!!!

Jsem Sparťan, ale vytočenej na nejvyšší míru!!!!!!!!!!

Reagovat
alegre

A co takhle v Hondurasu? Tady hraci kopou za par petek, chteji prestoupit do Evropy. Spousta jich hraje v Cine, Suazo v Portugalsko, Leon a Alvarez v Italii, Kostly v Polsku, dalsi MLS v USA. Super plat, rocni, je tady asi tak 2 miliony korun, vetsina hracu dostava kolem 40 tisic za mesic. Prestupuji za milion, mozna dva... Narodni tym prohral dost nestastne v Mexiku 1:2, ale pak porazil Kanadu 2:1 a Jamajku 2:0, nehraje spatne. A behat opravdu vydrzi vic nez drtiva vetsina spartanskych milionaru!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hélééé, co to vidím, má úcta, vašnosto. No tak to mi zvedlo náladu, stačí vidět ten nick.

Reagovat
alegre

Uz se mi zase zacalo styskat...

Reagovat
M11

Reagovat
cubinho

Mám takový pocit, že po derby končí i Lavička.

Reagovat
Liquid

a nastoupí potřetí Jarda Hřebík

Reagovat
Liquid

Hlavně že mají vždy sparťany velkou hubu, že nepostup si vůbec nepřipouštějí a jak byli spokojení s hratelným Panathinaikosem a prohrajou oba duely se zatím jedním z nejhorších týmů co se LM dostal. Prohráli i 3-1 na Kypru. Měli by teď hrát zadarmo. I Řepka s platem někde 10 milionu na rok předvádí kulový o hráčích jako Had, Kučera, Matušovič a Došek nemá cenu vůbec nebatovat, hrajou poslední zápasy naprosto příšerně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přesně tohle jsem čekal vyřazení Sparty,nejsem fanoušek Sparty a ani proti ní spíš neutrální,ale fandil jsem všem našim týmům v pohárové evropě.Co se týče Sparty namá kádr ani na ligu natož se měřit s kluby z Evropy.Je vidět že ve vedení je někdo kdo vůbec fotbalu nerozumí.Proč dávají tolik peněz přeplaceným hráčům typu Kulič,Došek,Kisel a další a radši nekoupí nadějné fotbalisty mladé a dají jim šanci.Jenž ve spartě chcou výsledky hned a nepřemýšlejí nad tím.Ujíždí jí velice rychle vlak.Je na čase aby dostávali větší šanci hráči jako Kúdela,Krob,Wilfried,Vacek.Výsledky sice nebudou hned,ale bude to posun k lepšímu.Začal bych hlavně ve vedení a vyházel všechny od Křetínského až po Chovace.Lavička nezmůže nic z přestárlými hráči kteří ani pořádně neumí běhat a nechcou nechat duši na hřišťi....Kde jsou Ty časy když se Sparty báli všichni a kde přijela se svým týmem šel z ní strach...Bohužel co se dává ny platy nedává se do mládeže.Je to škoda....Vedení Sparty ať se zamyslí hlavně nad sebou a nad svými skvělými hvězdami...

Reagovat
alias

Přesně tak. Vyházet ty drahý lemply(Voříška, Bergera,) a snimi i Křetínského a celý skauting Sparty. Ty jsou schopný přivézt jsem maximálně fotbalově mizerný slováky (Had, Kozáčik apod.)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak koukám skauting je ve Spartě na bodě mrazu.Už ani hráči kteří vyčnívali v naší lize nechcou tam jít jak bylo zvykem v předešlých letech.A když Sparta nechce sázet na zahraniční hráče tak mají smůlu není totiž kde bráz v našich končinách krom mladých perspektivích,kteří jsou pro Spartu asi přítěž a nechcou jim dávat šanci.Mě osobně by se v sestavě líbili Švenger,Kúdela,třeba k Řepkovi Trousil nebo Rajnoch do útoku hráč formátu Kerič.Slávia vsadila na hráče jako je Tavares,Belaid a vůbec neprohloupila ba naopak jsou z nich hvězdy.To je správná cesta

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si že Vacek bude náhrada za Horváta, ale Lavička ho nechává na lavičce, moc hezký, radši tam dává střevo Kisela. Kisel pryč, Matušovič pryč. A ten Kozáčik po dobrém začátku se taky nějak ku...

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice pravda, že ve Spartě je dost hráčů ( nejen v áčku), kteří by si šanci zasloužili, ale zrovna hráči typu Kolář, Vacek, Sylvestre to nevyhtrhnou. Ale třeba takoví Pečnik s Wilfriedem by mohli dostávat víc šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě bude něco ve Spartě špatně, když to takhle dopadlo. Ale současní hráči na to neměli. Místo hledání hráčů v česku by měli zkusit nákupy v zahraničí, jak se již objevilo v některých komentářích.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme ale opět u peněz: Morales stál Dinamo 1,4 milionu EUR, to je sice částka reálná, ale na střelu od boku trochu vysoká.

Reagovat
smazaný uživatel

No a to je o tom skautingu co si budeme povídat.Dinamo má hold propracovanější skauting...Sparta by se měla učit

Reagovat
smazaný uživatel

Skauting a prace s hracema je ve Sparte naprosto tragicka... takovej Sirl s Krizanacem si v podstate nekopli a odesli jako nepotrebny, aby za par let byli zakladni hraci viteze poharu UEFA, oba se dostali do reprezentace svejch zemi a Sirl se stal mozna nejlepsim levym bekem v rusky lize, ktera je nepomerne kvalitnejsi nez nase liga...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim,že například na Slavii je vidět,že neni problém mít v týmu 3-4 zahraniční hráče,myslím v základu.A zahraničním hráčem nemyslím borce ze Slovenska.Ale Sparta,tedy vedení,se už asi deset let chová naprosto nesystematicky,někdy i dementně.Vlastně od dob Rosy,Jarošíka a spol.to jde se Spartou do pr...Vyjma toho haluzu za Hřebíka s Hartigem(kde je mu konec??)v útoku.

Reagovat
Jakubisko

Konec je mu v Bohemce...

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět že sparta si na velkoklub poslední roky jen hraje. Díky Dinamo!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele