Podle Lavičky se po divoké přestřelce soupeř raduje právem

03.10.2008, 09:36
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bez zálohy to prostě nejde a ani nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to byl jednoznačně největší rozdíl v obou týmech!

Když odešel Horváth a zranil se Berger, tak tam Sparta nikoho nemá. Kdyby se jim sem podařilo sehnat kvalitního hráče, hned by bylo o dost líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Anas Sharbini, záložník a kapitán Rijeky - velká persona mladého chorvatského fotbalu!

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo aby neodešel Sylvestre

Reagovat
smazaný uživatel

nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Sylvestre zas není takovej player, jako hráče ho mám rád ale (ještě) není tahoun mužstva, i když se bez mučení přiznám že Bolku sem letos hrát neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Silvestre by na to nestačil, i když ho mám rád jako hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby v obraně někdo předváděl to, co včera Řepič, tak by ho Tomáš zabil už snad na hřišti.Jsem zvědav, bude-li někde k vidění jeho komentář k vlastnímu výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to mele o ekonomice? V Dinamu veškeré peníze za prodané hráče shrábne Zdravko Mamič do vlastní kasy, do klubu jich jde jen 30% z přestupu. Ale hledaj talenty v Jižní Americe, kteří u nich kopou za pár rajčat. Na Spartě mají hráči milionové platy a nevydrží 90 minut běhat?! Znám z Chorvatska minimálně 6 hráčů, kteří by ihned mohli nastoupit v základu Sparty a stáli by sotva polovičku než současní nekopové. A kolik jich asi běhá třeba v Chile (P.Morales) nebo v Argentině (Ibanez) nebo v Brazílii (Sammir) ?!!

Fanoušci by to na Letné měli udělat jako na tréninku Dinama. Vběhli na hřiště, hráče profackovali, aby věděli, že hrát za Dinamo je čest a pomohlo to. Na Letné by to chtělo profackovat ale i vedení, aby si uvědomili, že i vést Spartu z lavičky (Lavičko) nebo z tribuny (Křetínský, Chovanče), je také čest!!!

Jsem Sparťan, ale vytočenej na nejvyšší míru!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho co píšeš jsem pochpil že chorvatskou ligu asi sleduješ, můžeš mi teda vyjmenovat těch 6 hráčů? Jen tak pro zajímavost.. PS: taky jsem sparťan vytočenej na nejvyšší míru...

Reagovat
smazaný uživatel

spousta keců k ničemu..co nám to jako pomůže,že nám řekne,že nemáme mergle..víte co vám řeknu,výmluvy...hrajeme hovno a basta

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha a zase záloha, zbytečnej Berger co bude pořád zraněnej a blbej Kisel kterej se jednou trefí z dálky a pak hraje zase v záklasu. Matušovič je marnej, radši bych ho kopnul a hrál by mladej Zeman. Hušek hraje dobře dozadu, ale dopředu akorát Vacek, kterýho Lavička teď vůbec nestaví. PROČ ?!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele