SPARTA? JEDNA VELKÁ FOTBALOVÁ BLAMÁŽ!

23.03.2004, 14:58
Aktuality
Sparta Praha mohla být za Baníkem už jen o pět bodů, ale místo toho na vlastním stadionu předvedla opravdovou blamáž a uhrála s Libercem jen bezbrankovou remízu. A to ještě mohl pražský tým klidně prohrát! Nejvíce se v zákulisí mluví o trenéru Kotrbovi, jestli nezvládne zápas se Synotem, má prý padáka!

Právě trenér Sparty byl po zápase hodně nespokojený a naštvaný. Odmítl i po zápasový rozhovor s televizí Prima. "Ty zápasy se nám stále opakují, jsou jako přes kopírák. Začneme dobře, ale pak zbytek poločasu prohospodaříme. Navíc dnes byl, oproti zápasu s Olomoucí, náš tlak ve druhém poločase naprosto neplodný," řekl po zápase. "Dvacet minut před koncem utkání jsme začali hrát na nakopávané míče, které však nechodily ze stran a tudíž neměly adresáta a hostující stopeři je v pohodě sbírali."

Nespokojený je i Petr Kouba, který předvedl, že ze své fotbalové formy ještě nevypadl. "Výsledek je špatný. V dnešním zápase jsme, bohužel, ukázali tu druhou tvář, kdy se nedaří, nehrajeme dobře a nedokážeme to na hřišti nějakým způsobem zvládnout," řekl pro Sparta.cz.

Bylo to motivací, kterou Sparta v derby proti Slavii měla a proti Liberci ne? "Nezlobte se na mě, ale já si myslím, že v první lize nejde mluvit o tom, že by hráč neměl motivaci proti jakémukoli soupeři. To prostě odmítám a jestli takhle někdo přemýšlí, tak to není prvoligový hráč," dodal Kouba pro oficiální web Sparty.

Sparta Praha - Slovan Liberec 0:0

Branky: -

Sestavy:

Sparta: Kouba - Pergl, Hübschman, Johana, Labant (46. V. Gluščevič) - Poborský, Kováč, Sivok (84. Voříšek), Michalík - Jun, Štajner (79. Baranek).

Liberec: Hauzr - Pilný, Valachovič, Lukáš, Janů - Holeňák, Kisel, Langer, Hodúr (75. Hamouz) - Hološko (73. Ančic, 90. Slepička), Došek.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Slavista

ha ha ha

Reagovat
smazaný uživatel

dobre jim tak spartanum

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele