Sparta je blíž k získání Přikryla, s Olomoucí bude ještě jednat

19.01.2012, 16:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (189)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Táhni!

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No co, všude v rozhovorech říká, jak hrozně moc chce do Sparty, takovýho hráče v Olmíku nechci a dostal by to od diváků pěkně sežrat. Navíc stejně zatím rozhodně nemá na základní sestavu a ještě se z něj dají vytřískat pěkný prachy. Takže ho radši prodat hned, než aby nám po skončení smlouvy zdrhal sám nebo ho potkalo něco jako Hořavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nechápu, ten kluk má šanci hrát za nejlepší tým v republice, kde ho berou jako prioritu k posílení.. V Olomouci by nehrál, ve Spartě ty šance může dostávat.. A jestli ne v áčku, tak rozhodně v béčku, který hraje ve druhý lize. Samozřejmě, že do Sparty chce jít, na tom není nic špatnýho přece..

Reagovat
smazaný uživatel

Z Olomouce se prostě do Sparty nechodí. A kdo to udělá, musí počítat s nějakou reakcí. Samozřejmě to taky svědčí o naprosté zoufalosti současného vedení. Kubíček byl sice kokot, ale v rámci ligy prostě hráče neprodával.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý.. Já sem netušil, že jste nějací rivalové, nebo co..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rivalové ani ne. Jelikož Sparťanům je Sigma asi docela u prdele. Ale v Olomouci je obrovská nenávist vůči Praze a především vůči Spartě (na úrovni ultras a hooligans spíš vůči Slavii), na stadionu je vždycky peklo, když přijede Sparta a prostě je to nepřítel číslo 1 pro Hanáky. Což asi člověk z Prahy nemůže pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Závist?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, těžko říct. Když mám mluvit za sebe, tak je to asi nenávist k té aroganci a namyšlenosti Pražáků. Ale kdo ví, třeba mám obrovskej komple z toho, že Praha je velká a úspěšná a odmítám si to přiznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Namyšlenost a arogance Pražáků...jaké to otřepané klišé . Zajímalo by mě, dle čeho usuzuješ, že jsme takový. Máš snad nějaké špatné zkušenosti? Nebo je to prostě takový váš místní zvyk, označit Pražáky za namyšlené? Poznámka: Neberu v potaz špatné zkušenosti s Pražáky z internetových diskuzí.

Reagovat
smazaný uživatel

*takoví

Reagovat
smazaný uživatel

Internetové diskuze, osobní zkušenosti + zkušenosti jiných lidí....zas nemám šanci trávit každej den s nějakým Pražákem. A nechce se mi zkoumat, jestli mám pravdu nebo ne, prostě je nemám rád, mám na ně svůj názor a pár světlých výjimek jako ty mi ho jen tak nevyvrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě znáš také jen z internetové diskuze . Já si prostě myslím, že máte hloupé předsudky. A pak je tu další věc. Co jsem tak vypozoroval, tak třeba na vesnicích nás nemají rádi, protože si myslí, že se v Praze nepracuje a navíc vesničany serou chalupáři, kteří si jezdí o víkendech na vesnici odpočinout, zatímco oni mají pořád něco na práci.

Můžeš si být jistý, že Praha umí nastavit "cizincům" svou vlídnou tvář. Řada lidí tu začala studovat, pracovat a zalíbilo se jim tu. Někteří tu dokonce zůstali. Jiní se sem rádi vrací, třeba za zábavou, za kulturou atd. Mám několik mimopražských přátel, řadu mimo pražských známých a spousty nepražáckých spolužáků a nikdy nebyl mezi námi problém kvůli tomu odkud jsem, nebo odkud jsou oni.

Reagovat
smazaný uživatel

No, co na to říct....já jsem prostě lokální patriot a Praha je mi prostě nesympatická, respektive ti lidi tam, a to se jen tak nezmění. Město je to samozřejmě krásný, to se nedá popřít. Ale člověk holt nějakýho rivala mít musí a jelikož na Moravě to nijak vyhecovaný není, tak se nabízí ta Praha.

Stejně jako Pražáky třeba nesnáším Slováky, a to vlastně jen na základě jejich hokejových a fotbalových komentátorů. Vlastně mě napadá, že mi Pražáci možná dost vádí i díky jejich protežování v médiích atd. Přitom jako s jednotlivci nemám se Slováky ani Pražáky vlastně žádný problém, ale celkově mám prostě z toho národa respektive města hrozně špatnej pocit a je to ve mně nějak zakořeněný.

No a závěr je takový, že Sparta je zlo a kdo do ní přímo přestoupí, navíc jako odchovec, si zaslouží jen opovržení a bude hlavním terčem k vypískání, když už nemáte Vacka a Řepku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pokud jde o sympatie-nesympatie spojené s fotbalem, či hokejem, tak to beru. Nemám rád všechny moravské, nebo slezské kluby. Jen si to nepřenáším do osobního života, přesněji řečeno, do nefotbalové sféry. Fakt mi to přijde jako maloměšťácký komplex, když někdo nemá rád Prahu prostě jen tak, aby se neřeklo, nebo aby měl nějakého nepřítele. Neber si to osobně, je to jen můj dojem. Ani to neber tak, že bych tě chtěl přesvědčit abys měl Prahu rád. Nevraživost vůči Spartě chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, podle mě to tak je prostě všude, že lidi nemají rádi to protežovaný hlavní město jako celek. S Pražákama jako jednotlivcema problém nemám, jako celek je pro mě prostě Praha zlo a nedokážu popsat proč. Prostě je holt na Moravě taková mentalita a asi jsem částečně nakažen.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, koukám, že centos se svým protežováním docela uspěl . No to protežování...ale dobrá, nechme toho. Každopádně, na co jsem docela alergickej je to, když se někdo žijící mimo Prahu kasá, jak hlavní město nenávidí a pak sem jde studovat, nebo pracovat. Díky bohu takové lidi neznám .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já naštěstí studuju v Olomouci a pokud vše půjde podle plánu, tak bych chtěl pracovat buď taky tady, případně cizina, jinak z ČR asi leda tak severněji na Moravě. Jít do Prahy by mi asi jistá čest nedovolila, ale nikdy neříkej nikdy a když mi v Praze za stejnou práci nabídnou 5x vyšší plat, tak mě třeba taky zlomí a holt se ze mě stane prodejná děvka.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle výroku je těžký soudit kdo je tady arogantní a namyšlený :)

Reagovat
didosh

A co Baník?

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma pro nás není rival. Ale Spartu tak nějak nesnáší fanoušci všech moravských klubů. Nicméně by mě zajímalo, jestli sigmáky serou i hráči Sparty, kteří šli do Sigmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jelikož Sigma hraje prakticky jen s odchovanci, tak se tu hráč Sparty vyskytne dost těžko. Až teď bude nějaká ta výjimka. A kdybys četl naše fórum po přestupu, tak se prskalo opravdu hodně. Ale tím, že je z Přerova, čili Hanák a dal v prvním zápase hattrick, tak to má výrazně usnadněné a lidi ho vezmou. Ti další to budou mít asi těžší, pokud nebudou mít žádné polehčující okolnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba Peter Babnič? Zdeněk Zlámal? Taky je fanoušci nesnášeli, nebo jim to prošlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hartig..

Reagovat
smazaný uživatel

Hartig je podle mě spíš Bohemák. A přístupem je jako Kisel, bojuje do posledního dechu za kohokoliv, proto ho lidi měli rádi. Navíc je to nácek jak prase, takže náš kotel ho samozřejmě miloval maximálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže spíš než cokoliv jiného to je jen jakoby komplex z Prahy, kterej stejně ani dvakrát nefunguje a lidi ho tolik neřeší. Protože tohle se mi zdá jako takový hledání důvodů proč ho vlastně přijmout.. Koukni jak třeba doteď každej zápas odvoláváme Brabce, to je nepřijmutí hráče za jeho minulost v nepřátelském klubu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vždycky jde o to, co to je za hráče. Nějací žoldáci nebo hráči spojení s jiným klubem jsou všem u prdele. U vás je problém, že Sparťanů jako odchovanců nebo hráčů, u kterých si člověk vybaví na 1. místě Spartu moc nemáte a když jo, tak je asi sotva budete prodávat do Sigmy.

A pro nás je rána, když nám naši největší talenti a odchovanci utíkají právě do Sparty, která jako celek je tu prostě nenáviděná. A komplex z Prahy? Možná se to tak dá nazvat. Ostatně v každém státu je to tak, že lidi z jiných měst obvykle nesnáší hlavní město.

Reagovat
smazaný uživatel

Babnič ani Zlámal nejsou odchovanci a skoro nic tam neodehráli, v případě Zlámala ani nešel přímo ne přestup a navíc je o parník nejlepší hráč Sigmy, takže toho tady spíš všichni milujou. Navíc taky je původem z Hané, takže se bere jako domácí hráč.

Když hrál za Sigmu Babnič, teprve jsem začínal chodit na fotbal a to lidi milovali útočnou dvojku Reiter, Babnič, takže problém asi nebyl. Ten by nastal v případě, že by přišel odchovanec Sparty nebo nějaký její dlouholetý hráč. Počítám, že kdybyste nám poslali např. Keriče, tak to asi nikdo nebude hrotit, protože ho za Sparťana prostě nikdo nepovažuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych raději hrál v Olomouci o záchranu, než ve Spartě poháry. V Olomouci nemá jistý základ, což nemí ani ve Spartě, kde o něj stojí nový GSM a má větší šanci se rozvíjet. Na to, že moravané nechodí do Pražských klubů a opačně už se pár let nehraje. To byste vy tzv "ultras" mohli konečně pochopit a raději rozumně fandit, než dělat bordel na stadionech, že se pak rodiče bojí brát děti do hlediště a máme poloprázdné stadiony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, lidi nechodí na fotbal kvůli panické hrůze, že neuvidí přes choreo nebo je někdo bude nutit zvednout papír. Omlouvám se za všechny ultras, že vůbec existujeme.

Reagovat
twerp

Ty seš strašně pesimistický cholerik

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně to někdo řekl na plnou hubu. České stadiony jsou poloprázdné, protože na ně nechodí děti.

Reagovat
twerp

sem čekal, jesti se ozveš první ty, nebo Trevor a předběhla vás hudební skupina91.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Byl jsem poblíž. 2. Je to téma, o které se aktivně zajímám. 3. Prezentuje tu názor, se kterým se jednak neztotožňuju, navíc je to poměrně zcestný názor, který velmi rádi přebírají lidé, kteří o fanouškovské problematice nemají ani ponětí. Takže se jej snažím znegovat.

Reagovat
twerp

Já tě znám, takže jsem čekal, kdo z vás dvou se toho chopí a začne obhajovat ultras a pyro:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ani nešlo o přímou obhajobu pyra, nebo ultras. Spíš mi šlo o ten předpotopní názor o dětech.

Reagovat
twerp

Já jenom čekal, kdy příjde Trevor s tím, že na Bazalech se žerou děti:)

Reagovat
smazaný uživatel

s hranolkama a zapíjí to Radegastem

Reagovat
7kaka7

to žádnou obhajobu neptřebuje každý normální člověk ví že jsou to super věci

Reagovat
twerp

Je to dobrá věc jen pokud je to v dobrých rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodně to už nemá takovou kulturu jako když fotříkové tahali děti na fotbal.. Ten vztah k tomu klubu pak je úplně jinej..

Reagovat
smazaný uživatel

Fotříkové tahají své synky na fotbal pořád. Na Spartě na takové případy nezřídka narazíš (a to nechodím na rodinnou tribunu). A nejen na Spartě .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Spartě se naštěstí už karta trochu obrací.. Ale trend minulých let, který se tu snaží lidem vnutit chuligáni a někteří Ultras tohle kazí..

Reagovat
smazaný uživatel

Heleď, já myslím, že v tomhle to bylo vždycky stejné. Tátové chodili se synátory na fotbal, ať byl na fotbale čurbe, či ne. Ostatně, mě začal táta brát s sebou na fotbal v roce 1996, což byly oproti dnešku divoké časy. Dokonce se k nám občas přidal děda, či máma a pak mě i pouštěli samotného, takže ten problém bude v něčem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že velký problém začal, když spoustu lidí vidělo kolik kreténovostí "fotbaloví" fanoušci dělaj.. Nejednou jsme měli jet na fotbal s mým otcem a rodiče nechtěli kamarády pustit, protože se o ně báli.. Jasně, že některým tahle tradice zůstala i já teď na jaře asi začnu brát na Letnou synovce.. Ale spoustu dětí na ten fotbal rodiče nepustí. Teď se naštěstí karta obrací..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo. Ale spíš je to podle mě mediální masáží, než odůvodněným strachem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lítací kameny, lítací sedačky, plivání ze sektoru, vyhrožování.. To není mediální masáží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7kaka7

no jo neni minuty kdyby se to na letný nedělo, pak v 88 minutě všichni vstanou a začnou heilovat, a pak se všichni seberou a začíná soutěž kdo ukradne a sežere víc dětí ale je fakt že si to spousta lidí myslí že to tak je ale né z vlastní zkušnosti ale díky mediím.....

Reagovat
smazaný uživatel

vtipné bylo, jak média dělala strašnou hysterii, když na Spartu jel Lech. Snad tam i psali, ať lidi nevychází ven. Druhý den pak byly pochvalné články, jak výborně Kolejorz fandili a že čeští fanoušci by si z nich měli vzít příklad.

Reagovat
7kaka7

no jasný, to byla neuvěřitelná masáž, řikali jak přijde 3000 krvelačnejch zrůd se sekerama,pak v den zápasu na nově: Jak praha dopadne rozhodne jak dopadne zápas a jakou budou mýt poláci chut ničit kolem letný floydi rozvěšovali letáky aby lidi přeparkovali auta(ale to dělají i před derby a baníkem)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to bagatelizuješ? Když cikán udělá bordel v hospodě, tak rozhořčenej nejsi? A přesto děti nežere a ten bordel nedělá každej den..

Reagovat
7kaka7

Podlemě žádný sedačky na letný nelítaj ani žádný jiný hrůzy co řikáš(šutry se házej akorát na slávisty) a to že někdo zanadává, dítě z první třidy má dneska slovník jako dlaždič takže ho návštěva stadionu nijak nepoznamená

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už se to naštěstí tak často nestává.. Přesto se to občas stane a kdysi se to dělo často dost. Jak vytrhaný lavičky, tak kameny, tak flusání... A to tvoje, že se to "hází jen na Slávisty", to je pěknej příklad toho, že to bagatelizuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že to je tvoje hodně oblíbený slovíčko to "bagatelizuješ"....

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to psát radši delší větou než jedním slovem?

Reagovat
7kaka7

Nejmenuje se tvoje máma Nova ? Je ale pravda že fankluby,ultras atd strašně málo pracují s mládeží, jako to třeba dělá Wiaralecha

Reagovat
smazaný uživatel

hh čížci prostě musí mít všechny týpek si myslí, že si zahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vůbec vzniklo označení čížci nebo jakej je vlastně jeho význam?

Reagovat
Kenneth

Zbytečnost, stejně si nezahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sigma sestoupí nebo jak to plánuje?

Reagovat
HonzaKoller

Jasně, plánuje sestoupit..

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Dreksa.... takovej super talent .. před 3 rokama hrál základ a teď je to horší a horší

Reagovat
smazaný uživatel

Dreksa udělá za sezonu tak 5-10 penalt, zaviní dalších 5-10 gólů a v Baníku si moc nekopl, takže doufám, že zůstane hezky na lavce.

Reagovat
Puskas

on se zranil apak měl tu havárku, ale pravda, když hrál, tak blbě

Reagovat
smazaný uživatel

On je prostě hrozně neohrabanej v soubojích ve vápně a přijde mi hrozně hloupej. Co on je schopnej provádět, to se jen tak nevidí. U nás bych to na stoperu viděl pro jaro na dvojici Škerle, Koutný, v případě nouze se tam dá poslat Murin, Rossi nebo nedejbože Kučera.

Reagovat
sosna

Jako obvykle nehorázně přeháníš.. Jo, Dreksa měl špatný období a zavinil pár gólů, proto taky šel na hostování. Ale taky měl před tím dobrý období, kdy měl jasnej základ se Škerlem a super zápasy v EL. A hlavně asi zapomínáte kolik mu je!! V Ústí a Baníku hořely celý obrany, to měl být jako ve dvaceti spasitel? Pamatovat si jen to špatný je bohužel olomoucká klasika..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, přeháním, ale tohoto hráče prostě rád nemám. Obrovsky se mu povedl ten první půlrok, ale od té doby je velice špatnej a radši uvidím v obraně Murina než jeho.

Reagovat
ryzskej

Zdá se mi to, nebo před pár sezónama jsme v prvních osmi zápasech s ním v základu dostali asi jen 4 góly? Z toho snad dva z penalty?

Reagovat
sosna

Sezona 09/10. Tu jedinou odehrál celou u nás. Udělal 10 penalt a zavinil dalších 10 gólů, to máme 20 gólů z tehdy 36ti inkasovaných.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je nejlepší klub české historie a zaslouží si ty nejlepší hráče!!!

Reagovat
fabec1222

tak proč maj Slepičku,Abendu,Huška?

Reagovat
Puskas

někdo musí sedět na lávce

Reagovat
Rarášek

Abena

Reagovat
smazaný uživatel

Abenda? To jsi spal 10 let v jeskyni jako sněhurka nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kamerunec se jmenuje Patrice Abanda. Ne Abenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Vodpal ! Kazíš mi stěrku..

Reagovat
frank

Reagovat na chybu chybou není moc chytré.

Reagovat
7kaka7

Abena je tam pro to aby si Kweuke mohl s někym povídat, fotbal on asi hrát umí ale nemá na to mentálně....

Reagovat
exse

Škoda ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dáme 10 mega a Huška...

Reagovat
r.mrazik

pravou stranu hriste mame slabsi..mohl by se tam prosadit..

Reagovat
Puskas

posunete lajnu víc do středu a je klid

Reagovat
r.mrazik

a nebo udelame modry a cervenou...jak v hokeji

Reagovat
Puskas

a pět hráčů do pole:)

Reagovat
partaS

to jo, přes tragickýho Sionka a náladovýho Mareše má šanci, s Kadeřábkem by mohli dostávat víc času na place

Reagovat
r.mrazik

navic pry obcas hraval i v obrane...sice by to byla skoda...ale v dorostu tam hraval taky...uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Na pravo,místo sionka?

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma to myslí se sestupem vážně.

Reagovat
Puskas

Bude hráčská kompenzace, stejně jako u Jílka.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by si na jaře moc nekopl, zatím na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta mu pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Švenger

Kušnír-Zapotočný-Jarošík-Pamič

Holek-Hušbauer

Matějovský

Přikryl-Kadlec-Krejčí

Reagovat
Puskas

Ten útok? Tři stejné, resp. podobné typy tam Hřebík nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ano. Navíc trénuje Hašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nejsou stejní ani omylem..

Reagovat
smazaný uživatel

Na puskase.. Pardon. Ty to máš pěkně

Reagovat
Puskas

Já to myslel tak, že tam dá spíš Kweukeho jako důrazného hráče než tři spš technické.

Reagovat
Rarášek

No,právě se bojím,že příchod hřebíka kweukeho úplně odstřelí.

Kweuke je lenoch,to se mu líbit nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Kadlec je daleko důraznější než Kweuke.. Ten je naopak spíš dost flegmatickej a línější na krok.

Reagovat
Puskas

Dobrý, nebudu dál psát, znáš je lépe, co jsem já viděl, ty souboje a tak, tak právě Kweuke byl ohromně platný svým důrazem a silou, Kadlec ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak píše marty Kweuke je lenoch.

Reagovat
Puskas

No pod Hřebejkem nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš tou silou.. Ale Kadlec do všeho taky vletí po hlavě, pro Hřebíka podle mě bude mít jako hroťák podobnou cenu jako kdysi Hartig..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

A titul je náš

Reagovat
Rarášek

No to zrovna...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt tupoun.

Reagovat
exse

Pokud nemáš nic rozumnýho, což většinou nemáš, tak na mě prosimtě nereaguj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem s tebou naposledy rozumně diskutoval tak si mi nebyl schopen rozumně odpovědět odbíhal si od tématu a nakonec si ani nevěděl co kritizuješ.

Reagovat
exse

No vidíš, tak asi nestačím tvému intelektu, tak se mnou nezaobírej a ignoruj mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš sem jedinej co ti dokáže otevřeně říci, že si máš nelogické názory a nevíš o čem mluvíš.

Reagovat
exse

Např. v čem?

Reagovat
smazaný uživatel

exse

19.01.2012 16:56

Jediní 2 hráči který bych z téhle sestavy záviděl, jsou Jarošík a Holek, jinak zbytek máme lepší či alespoň stejně dobrej.

Reagovat
exse

Tak kdybych to bral uplně doslovně, tak v porovnání Vácha-Holek, je Vácha asi trochu někde jinde, ale vzhledem k tomu že aktuálně je CM a Holek DM, tak jsem srovnával Janů-Holek a tam vítězí Holek.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už s tebou fakt nemám trpělivost du dělat něco jinýho akorát se naštvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no nevis jak na tom po navratu Holek bude, Janu hraje ted preci jenom dobre

Reagovat
exse

To je pravda, ale Janů osobně moc nemusím a raději bych tam viděl někoho novýho, takže myslím že Holek je lepší, ikdyž je pravda že nevím co od něho čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí tam Kweuke a místo Zápotočného bych tam dal mladýho Brabce

Reagovat
exse

Jediní 2 hráči který bych z téhle sestavy záviděl, jsou Jarošík a Holek, jinak zbytek máme lepší či alespoň stejně dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ten slavný liberecký růžovobrýlí fanoušek, že?

Reagovat
smazaný uživatel

To je on. Ten stejný, který tvrdil, že pouze kritizuje hru Sparty a nadával na její platovou politiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Já osobně se považuju za Tohokterýmápravdu, ale může být.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Obelix jako malý spadl do kotle s kouzelným lektvarem, rád bych viděl do jakýho svinstva bys spadl ty.

Reagovat
smazaný uživatel

*si

Reagovat
exse

Osobně si to nepamatuju, ale všichni mi říkaj že jsem chytrej od narození, takže jsem do ničeho padat nemusel.

Reagovat
Puskas

Chytrý jak četník.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná ironická přezdívka

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, ja bych do Plzne bral akorat Jarosika, nikdo jinej mi lepsi nez soucasny kadr Viktorky neprijde

Reagovat
smazaný uživatel

A proč jsi teda slintal po Kerićovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl jsi snad Keriće do Plzně?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to jsem opravdu nechtel, byl by nam naprosto k hovnu

a klidne si dohledej ty clanky o jeho prestupu, myslim, ze jsem je komentoval

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Těch článků bylo víc, kde se o něm psalo. Ale řekl bych, že minimálně v jednom jsi chtěl aby šel k vám. Nevím, jestli jsi to myslel vážně, nebo jsi jen provokoval sparťany (bylo to cca v době, kdy Sparta chtěla Keriće, ale Karl jej nechtěl pustit).

Reagovat
smazaný uživatel

je to jedno, ale nechtel jsem ho

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá, budu ti věřit.

Reagovat
twerp

Zajímalo by mě, jestli to opravdu myslíš vážně, nebo je to jenom nějaká póza.

Reagovat
smazaný uživatel

v útoku bude hrát kerić

Reagovat
smazaný uživatel

to pochybuju, musel by se hodně zvednout

Reagovat
smazaný uživatel

o to neměj strach

Reagovat
sosna

Mrzí mě, že zrovna on si to takhle vymrčel. Jednou z něj bude velkej hráč. Hlavně doufám, že je to náš poslední talent zdrhající do Prahy. A taky, že naši bafuňáři udělaj co největší procenta z dalšího přestupu a vezmou jen prachy, né žádnou podělanou hráčskou "náhradu".

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě by to chtělo Hálu

Reagovat
sosna

Chtělo by to taky srací smajlík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

to docela odpovídá tlačícímu smajlíku

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to bylo pro inspiraci

Reagovat
twerp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Přikrylova fotka je dost matoucí, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

No jelikož jsem v praci na mobilu,tak pred priblizenim článku jsem si říkal,Ze Kweuke mladší je nějakej bilej

Reagovat
Marv

Úderný útok Kweuke - Kweuke

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud ma brácha podobný proporce jak Leo,tak by to bylo zajímavy .

Reagovat
smazaný uživatel

Bychom už opravdu začali prohrávat všechny noční zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, zas bude jeden talent zmařen, na což jsou ve sraltě experti.

Reagovat
smazaný uživatel

Až jednou tvůj příspěvek bude mít nějakou hodnotu nebo bude vtipného,tak to řádně oslavíme..do ty doby si po přečtení řeknu-jezis,zas tenhle ňouma..

Reagovat
smazaný uživatel

Se známe že mi tykáš? Si to zkoušej na mámu. ale jsem rád, že tě zajímám, jinak by jsi mi neodepisoval. Jsem nadšen, že mám fanouška.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle tvých příspěvků jsem si naprosto jistej,že jsem starší nez ty,takze by tě tykani nemělo nějak pohorsovat.. je rozdíl mít 'fanouška' diky normálním názorům na které jde reagovat a diskutovat a diky prihlouplym pubertálním názorům a vykrikum..jediný co tě může uklidnit,Ze podobně retarovanych uživatelů jako ty je tu víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Priorita je záchrana, takže bych Přikryla s těžkým srdcem pustil. Ale Sparta musí krvácet a musí jí být jasné že brát talenty ze Sigmy je sakra drahé, a takové příležitosti už se opakovat nebudou. Sice je škoda že naši největší talenti chodí do takových nesympatických klubů jako je Sparta a nebo Chelsea, ale když na nich nestojí hra a vytáhnou klubu trn z paty, tak su ochotný se s jejich odchodem smířit.

Reagovat
7kaka7

Kolik asi bude stát ?

Reagovat
sosna

cca kolem 150ti milionů.

Reagovat
7kaka7

tak to nevim jestli křeta vytáhne

Reagovat
sosna

Euro.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, ničeho bych nebál. Filmový producent Woltz zpočátku také nechtěl prosbě vyhovět. A jak rád potom vyhověl, když mu bylo vysvětleno, jak moc na tom druhé straně záleží .

Reagovat
smazaný uživatel

A má vůbec Křetínský koně?

Reagovat
smazaný uživatel

Na co? Spíš jestli má Sigma nějakého koně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli nebude chtít Křetínský vydat nějaké peníze, tak by se stejně jako u Woltze kůň hodil (jestli tedy mluvíme o stejným Woltzovi )

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je silnější rodina než Sigma, z čehož vyplývá, že koníka potřebují v Olomouci.

Reagovat
7kaka7

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti dam Sparta a Chelsea nesympaticke

Reagovat
smazaný uživatel

OT: projíždím takhle videa, co tu na EF jsou a našel sem toto:

http://www.eurofotbal.cz/video/fanousci-baniku-ostrava-149/

Nebylo by na tom nic zvláštního až na toho autora, kdo to tam vložil. Tak ono byl fakt dřív chachar

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si tenhle projekt sedne, tak by z toho mohl bejt slušnej válec.

Reagovat
j_mrazik

10 zápasů... 0 gólů kolem 600 minut. Hmmm, to bude slušnej válec.

Reagovat
joshua

Hrál snad obránce.

Reagovat
rufus

Jirouš jde do Olomouce, to je velice pěkná náhrada. Takže Přikryl už snad bude blízko, on sám za Hřebíkem chce, snad se všechno brzo vyřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jirouš je část kompenzace za Jílka. A za něj bych vám možná poslal tkaničku Přikrylovy kopačky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele