Španělský talent Veiga míří do Saúdské Arábie, za 40 miliónů eur ho získalo Al-Ahli Saudi

26.08.2023, 15:44
Aktuality
Gabri Veiga (© twitter.com/ALAHLI_FCEN)

Španělský fotbal má nové téma číslo jedna. Je jím přestup, v sobotu už oficiálně stvrzený, talentovaného záložníka Gabriho Veigy ze Celty Vigo do saúdskoarabského klubu Al Ahli Saudi. Přitom ještě před pár týdny měl objev La Ligy namířeno do kádru italského šampiona z Neapole.

Je to překvapení. Pro mnohé velký šok, neboť přestupy do Saúdské Arábie se v posledních týdnech týkaly mnohdy spíše hráčů v pokročilém fotbalovém věku. V drtivé míře to byli hvězdní třicátníci, které zlákal saúdský projekt.

Mladý hráč, jako je španělský záložník, v uplynulém ročníku La Ligy odehrál 36 zápasů a vstřelil 11 branek a na další 4 přihrál. Navíc ještě před pár týdny byl Veiga spojovaný s kluby, jako jsou Real Madrid, Barcelona či Liverpool. Minulý týden novinář Fabrizio Romano informoval o tom, že Veigu nakonec získá Neapol, která byla připravena aktivovat prodejní klauzuli 40 milionů eur.

Jednání však ztroskotala a mladý záložník si jako náhradní variantu zvolil klub Al Ahli Saudi, kde se stane spoluhráčem brankáře Édourda Mendyho záložníka Francka Kessiého, Roberta Firmina či Riyada Mahreze. Klub od léta vede trenér Mathias Jaissle, jenž předtím působil v Salcburku. Právě Jaissle měl být klíčovým faktorem, který španělského reprezentant do 21 let přesvědčil k tomu, že se jedná o dobrý krok.

Letní posily Al-Ahli Saudi z Evropy

Hráč
Bývalý klub
Přestupová cena (zdroj: transfermarkt.de)
1.
Gabri Veiga
Celta Vigo
40 miliónů eur
2.
Riyad Mahrez
Manchester City
35 miliónů eur
3.
Roger Ibaňez
AS Řím
30 miliónů eur
4.
Allan Saint-Maximin
Newcastle
27,2 miliónů eur
5.
Merih Demiral
Atalanta
20 miliónů eur
6.
Édouard Mendy
Chelsea
18,5 miliónů eur
7.
Franck Kessié
Barcelona
12,5 miliónů eur
8.
Roberto Firmino
Liverpool
volný hráč

V podobném duchu o transferu mluvil i trenér Viga Rafael Benítez: "Dohoda s Al Ahli výrazně pozitivně ovlivní život Gabriho. Je to sice hořké, že nám odchází tak skvělý hráč, ale zároveň nám tento přestup pomůže finančně." Zatímco v Kampánii by si mimochodem Veiga vydělal zhruba 2 milióny eur, v novém působišti tomu bude až šestkrát tolik.

Jako příklad Carrasco

Španělský kouč dodal, že odchod do Saúdské Arábie není jen pro starší hráče a poukázal na své zkušenosti s Yannickem Carrascem, který rovněž jako mladý hráč ve 24 letech odešel hrát do Číny a později se vrátil do Evropy a hrál za Atlético Madrid v Lize mistrů.

"Je to smlouva, která změní nejen život Gabriho Veigy, ale i jeho rodiny. Je důležité si uvědomit, že to nabízí příležitost i pro jeho blízké. Přestože odchází ve dvaceti letech, může se později vrátit a zahrát si ve více soutěžích. Kdo ví, možná se v budoucnu stane konkurenceschopným i v saúdské lize," dodal Benítez.

Pochopení pro odchod do Saúdské Arábie však rozhodně neměl německý záložník Toni Kroos. "Ostudné," vyťukal pod příspěvek novináře Romana, jenž o Veigově rozhodnutí informoval. Později však dlouholetá opora Realu svůj komentář smazala.

Autor: Livesport.cz / Jakub Dvořák

Komentáře (131)

Přidat komentář
VersaceChain

Chodí tam jen vyhaslé hvězdy přeci

Reagovat
Talker

Vyhaslé hvězdy, důchodci za zenitem, hráči před poslední smlouvou a Veiga.

Reagovat
VersaceChain

Ještě Ibanez

Reagovat
10

ještě že tam chodí jen důchodci za zenitem...

Reagovat
vilp

Reagovat
Salfovic

Idiot.

Reagovat
Rizek

Reagovat
Leon7

Po finanční stránce určitě dobrej krok, ale fotbalově mu to nedá nic. Hodně štěstí…nebo vlastně ani ne

Reagovat
Jordi Alba

Za 2 roky se vrátí do Celty, kde ho přijmou s otevřenou náručí, protože za něj dostali 40, bude furt relativně mladej jenom s tím rozdílem, že si vydělal víc, jak všichni jeho spoluhráči v Celtě za kariéru.

Reagovat
zorz767

Reagovat
secolak23

Reagovat
Salfovic

Tak jsme si zapřeháněli.

Reagovat
Sigma Olomouc

Kdyby byl v těch TOP klubech, co ho chtěli, tak by si za kariéru vydělal klidně i víc než u velbloudů

Reagovat
SaianSupaCrew

"Pomalu ale jistě začínají být relevantní."

Also SA:

https://ibb.co/HzTSyr6

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Zark

Za ty prachy se převléknou klidně venku

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Gazdo

Neverim tomu sice ze je to real ale pobavilo

Reagovat
Xavivax1

Tam jsou šílené rozdíly. První tři týmy mají miliardové rozpočty a zbytek ligy mají hráči druhou práci a fotbal mají jako koníček.

Reagovat
Well

Takže i v L1 se chodí při fotbale ještě do práce?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
YNWA__MSN

Naprostej kretén...za rok za dva mohl treba do Realu...a honit si pero v te prdeli treba az ve 30ti...Ten fotbal ted jde pekne do prdele

Reagovat
secolak23

Za pár mesiacov mu môžu zlomiť nohu, alebo si roztrhne väzivo v kolene a už sa nemusí nikdy vrátiť na tú istú úroveň. Možno na to ide presne tak, ako vyššie napísal jordialba, najprv si zarobí, zabezpečí sa a bude mať stále celú kariéru pred sebou.

Reagovat
Salfovic

Dva roky toho chodeckého fotbalu ho fotbalově pohřbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se měl ve 3. nejlepší lize světa hrát chodecký fotbal?

Reagovat
Salfovic

Jednak kvůli klimatickým podmínkám a jednak kvůli tomu, že ti skoro důchodci se tam rozhodně nepřetrhnou.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
technecium

Reagovat
Ladas321

Pokud má talent, tak ho to nemůže pohřbít. Stanciu hrál taky v Arábii a pak přestoupil do Slavie a hrál svůj nejlepší fotbal.

Reagovat
Salfovic

Jenže ten byl starší. Pro mladého kluka ve fotbalovém vývinu je to prostě průser.

Reagovat
exot12

Vrátiť sa môže, ale tie 2 roky ho zabrzdia.

Carrasco mal tiež asi vyšší potenciál, ďalší príklad je Weiss.

Reagovat
noustres

Takže v Arábii za chvilku nebude hrát žádný Arab? Kam je přesunou?

Reagovat
ACSeRw!n

nizsi zapadni souteze

Reagovat
Dirtyfoxx420

Arabaci tam budou hrat furt, v tymu je misto jen pro 8 cizincu. Tusim ze si Marega musel balit kufry, aby uvolnil misto nekomu jinemu a to je jediny stesti, jinak by uz vykoupili vsechno co v evrope umi kopnout do balonu.

Reagovat
fabec1222

Tohle pravidlo určitě brzy změní.

Reagovat
Dirtyfoxx420

Urcite se jejich liga musi zodpovidat nejake asijske federaci a ta by asi nebyla nadsena, ze by v asijske verzi ligi mistru nemela nejaka arabska liga konkurenci. Pak by protestovali dalsi ligy, proc oni maji omezeni, kdyz tamty ne a spadlo by jim to cely na hlavu. Jen by si tim udelali problemy.

Reagovat
noustres

Přesunovat můžou, ale pořád místo v kádru a počet klubů je omezený. Arabové přece nepůjdou do Číny nebo Indie. Jaký je rozdíl mezi hráčem co příjde za astronomickou mzdu, vůči týpkovi z pouště? Pro kabinu asi super. Stačí jim říct, že přinesli zkušenosti. Ale místní čutálisti, nevím co s nima. Bangladéš Ligue, Mongol League, Turkmenistán, Pákistán a nebo v sociálním duchu, směr Namibijská Super League, Angola či Etiopie.Zimbabwe a XiXao Division.

Reagovat
Sigma Olomouc

Premier League

Reagovat
Greny

Ten Karabec tam měl jit

Reagovat
O.Giroud

Kto?

Reagovat
zorz767

Evropa musí pochopit, že tady nikdo nebude hrát kvůli nostalgii nebo pseudoprestiži. Evropskej fotbal byl vždycky na špici, protože v něm bylo nejvíc peněz. A pokud se chce na špici udržet, tak musí pořád mít nejvíc peněz, jinak bude upadat.

Reagovat
Black Jagir

Jak říkal Šmicer. Historii si nekoupíš.

Reagovat
pistacik11

Ale môžeš vytvoriť.

Reagovat
El Cid z City

A proti komu ji vytvoří? Proti klubům z Indie?Pakistánu? Haha..jediná jejich šance je se nasomrovat k Evropanům, bez nich budou nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni tu historii už mají, stejně jako jste ji měli vy před příchodem šejků.

Reagovat
El Cid z City

Chytání za slovíčka nebo jsi nepochopil podstatu věci. Historii má všechno, co existuje byť sebekratší čas, takže ano i velbloudí kluby. Jde o to, jak je přitažlivá. City tenhle hendicap výrazně zkrátil Pep..ale to je na jinou debatu navíc tým hraje v PL. Třeba se někdo najde, no v mé bublině si nikdo nezapne jejich ligu proto, aby koukal na Laporta jak brání Ronalda.

Reagovat
pistacik11

City či psg tiež začali s kúpou menších hviezd a postupne získavali väčšie a z klubov 2 -3 sledu sa stali špičkové veľkokluby. Tak prečo by si tak nemohli napísať futbalovú históriu aj arabii?

Reagovat
Uwe háže buly

No z PSG se až tak úplně špičkový velkoklub nikdy nestal, nikdy se nerovnal nejlepším a navíc teď poměrně dost opadnul.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Vrubozubec

Jenomže to je způsobeno jejich neschopnoností ne tím, že nemají historii

Reagovat
pistacik11

A čo ma Nottingham z toho, že ma históriu a 2-3 tituly z ligy majstrov? Alebo AC Torino? Nemáš peniaze, nemáš hviezdy, história ti ich nezaplatí

Reagovat
pistacik11

Pravidelne tam chodia najväčšie hviezdy, stále tam majú aktuálne možno 3. Najlepšieho hráča planéty, finále LM, za posledných 5r sú v klubovom rebríčku UEFA na 6. Mieste. Tak mi daj dôvod, prečo by nemali byt špičkovým veľkoklubom?

https://www.uefa.com/nationalassociations/uefarankings/club/#/yr/2024

Reagovat
Kang & Kodos

Historie nikoho nezajímá. Skoro každej půjde tam, kde nejvíc nasypou. Akorát to teď nejsou nechutně bohátý kluby z Evropy s "historií", ale nechutně bohatý kluby z Arábie bez "historie". Samozřejmě to nejvíc sere právě fanoušky tý první skupiny, která je v dnešním fotbale relevantní jenom proto, že za hráče dává miliardy korun, nedokáže si vychovat prakticky žádný vlastní fotbalisty a krvavý peníze od mrdek z arabskýho poloostrova jim nikdy nesmrděly. Ale jsou to přece kluby s tradicí, tak je to něco jinýho.

Reagovat
Modroočko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Black Jagir

Může být, mě teda hráči, co teď do Arábie odešli, chybět nebudou a na saúdskou ligu koukat nebudu. Jestli se v budoucnu nechají mocipáni z UEFA uplatit a vezmou do LM arabský kluby, tak nemám obavy, že by s nimi evropský kluby nevytřely podlahu.

Reagovat
Kang & Kodos

Na tu ligu reálně v ČR bude koukat fakt málokdo. Ale pro arabský obyvatelstvo tam určitě je obrovskej potenciál. Proto taky natahali Mahreze, Benzemu a další.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty týmy z Arábie mají taky bohatou historii, tohle je strašně omezený pohled.

Reagovat
Pepe1911

On by ti na to napsal něco jako "V Evropě ne"

Reagovat
Kang & Kodos

Já doslova v první větě psal, že historie nikoho nezajímá. Tak asi ne.

Ty tupá píčo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí nikoho zajímat, ale to nic nemění na tom, že ji mají bohatou a slavnou, což je v rozporu s tím, co jsi napsal.

Reagovat
Jordi Alba

A to na něj měl reagovat jenom tím "Ty tupá píčo"?

Reagovat
Kang & Kodos

Použití uvozovek

Základní význam uvozovek je vyznačení přímé řeči v textu. V případě, že se v přímé řeči vyskytuje další přímá řeč, zpravidla se použije jiný typ uvozovek (Řekl: „A on mi na to odpověděl, že jsem ‚samolibý‘!“), jiný typ písma nebo vložená přímá řeč už není odlišena.

Do uvozovek se vkládají také doslovné citáty, případně i přísloví a rčení: Říká se: „Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.“

Do uvozovek je možné vložit také název filmu, knihy, uměleckého díla apod., dnes se ovšem spíše odlišují jiným typem písma (např. kurzívou): Karel Čapek je autorem „Matky“.

V uvozovkách se objevují výrazy, od nichž se chce autor textu z nějakého důvodu distancovat – např. přezdívky, slangové nebo nespisovné výrazy: Ve hře lze využít některé „cheaty“.

Do uvozovek se může vložit výraz, který je užit ironicky a jeho význam je tedy přehnaný nebo zcela opačný: Otec svého syna „odměnil“ pohlavkem.

Uvozovky slouží také k vyznačení vysvětlení významu: Marginální znamená „okrajový“.

Nemáte zač

Reagovat
mojmira

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
EaP

A v arabii je konkrétne aká prestíž ? Aká kvalita ? Tu ich LM hrajú len dva tými z ich súťaže , kde vlastne to bude liga 4 mužstiev ktoré vlastní kráľovská rodina a ktoré do toho pumpujú tie peniaze. Zvyšok je na úrovni 8 Mongolskej ligy. Ak aj budú hrať tie dve mužstva tu Ázijskú LM , bude ich to baviť ak akú takú kvalitu bude mať možno mužstvo z Japonska a zvyšok ….. škoda reči . Dávam tomu dva roky a futbalisti budú odtiaľ húfne odchádzať . Zarobia prachy , dva roky dovolenky a dovidenia .

Reagovat
Modroočko

Práveže táto mentalita "nejvíc peněz" viedla k tomuto trendu, a bude len horšie kým sa tu fanúšikovia úspechu pätnásť rokov nadchýnali stále väčším objemom peňazí vo veľkokluboch, Saudi naakumulovali toľko, že všetkých preplatia. Ale jasné, srať na finančnú udržateľnosť, treba len "nejvíc peněz"

Reagovat
exse

Nesmysl. Zaprvé arabové do toho nedávají více peněz, dávají stejně peněz, jenom mnohem méně efektivněji. Aby fakt mohli konkurovat evropě, tak by to takhle museli dotovat třeba 10 let, aby si na to lidi zvykli a začali to pravidelně sledovat. Což se prostě nestane, protože ani jejich prachy nejsou bezedné a takhle dlouho to dotovat nedokážou.

Reagovat
Vrubozubec

Nejsou bezedné? Dokud jim nedojde ropa, tak bezedné jsou

Reagovat
Pipo123

Tu by som pochybol, keď sa človek pozrie čo sa megastavby a nezmyselné stavby stavajú a postavili, tak tie sumy za hráčov sú len omrvinky pre nich.

Reagovat
Leon7

Já jsem teda klidnej můžou do toho ládovat prachy třeba 10 let, ale nic z toho nebude. Ronaldo za chvilku skončí, Neymar se už myslím stihl zranit, někteří hráči si balí kufry a chcou pryč ani pořádně nezačali. Za mě to nemá budoucnost a je fuk kolik mají peňez. Arabští hráči nebudou mít úroveň nikdy takže z vlastních zdrojů tam nemají nic a argument v podobě jedné výhry nad Argentinou pro mě nemá žádnou váhu. V evropě je fotbal nejlepší protože tu jsou nejlepší hráči a reprezentace a jediný země, který by tomu mohli konkurovat a vytáhnout svoje ligy a kluby jsou Argentina a Brazílie. Nějaká Arábie nikoho nezajíná. Až bude Veiga vyprávět vnoučatům, že hrál fotbal 10 let za Al Alibaba tak ani nebudou vědět kde to je a jestli vůbec tamní kmeny ví co je to mičuda

Reagovat
smazaný uživatel

Neymara nemá cenu počítat, ten se už bude jen válet na pláži a dělat jim "ambasadora" (= občas něco napíše na IG).

Reagovat
Witcher

Vcera sem na to chvili koukal a prišlo mi to jak ranná fáze MOL Cupu

Reagovat
Salfovic

Je to děsný a takoví pitomci jako Veiga tam akorát zabijí své kariéry.

Reagovat
Recoba Inter

Zatímco jeho předkové umírali v tratolištích krve, aby je z Evropy vykopali nadobro pryč, tento k nim leze, nechá se jima koupit a podporuje jejich finanční sílu. Dekadence.

Reagovat
Well

To si můžeš vytáhnout téměř jakýkoliv okamžik z historie a použít to, jak se ti to bude zrovna hodit.

Reagovat
Pepe1911

pohanský psi

Reagovat
technecium

Ty taky urcite delas v nejaky fabrice na vyrobu soucastek do DSG prevodovek pro Nemecky koncern ac nas tady Nemci po staleti utlacovali a nevadi ti to.

Reagovat
Well

Hlavně nevím, kdo by třeba hrál potom v PL s jejich historií.

Reagovat
Recoba Inter

Hmm ne. A otázka, do jaký míry to bylo tak zlý, že to musíme brát jako útlak. Jasně, nebavím se o období protektorátu nebo po Bílý hoře, ale dle dostupnejch zdrojů, nevěřím, že to tady byla taková hrůza po celou dobu, kdy se tady šprechtilo německy. To se nám snažila vnutit komoušská propaganda po 2. světové. To že jsme v C.K. monarchii hráli druhý housle je úplně vedlejší v porovnání s tím, co za hrozbu představovali Arabové v ranném středověku a nebo podstatně později Turci.

Reagovat
Well

Jakoby se Evropani do nich nesrali úplně stejně.

Reagovat
Recoba Inter

věčnej střet dvou světů... a vyhrát může jen 1

Reagovat
Well

A pak přišla vždy nějaká horda z východu a nicila vše než se rozhadala.

Reagovat
Salfovic

Jo, ten útlak Habsburků je strašná pohádka. Už jen to, jak byli rodově propleteni s českou šlechtou.

Reagovat
Well

Tehdy byly propletené téměř všechny vládnoucí rody v Evropě (samozřejmě i s tuzemskou slechtou) vlastně i první světová byla taková rodinná válka.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Bohužel tuhle pohádku furt ucej na základních školách. Tu o fajn husitech taky.

Reagovat
technecium

V dobe, kdy Arabove ohrozovali Spanelsko meli nejpokrocilejsi prirodni vedy na svete, nejlepsi lekarstvi a nejvetsi kvalitu zivota. Kdyz Mongolove srovnali se zemi Bagdad, tak to bylo nejvetsi mesto na svete ve kterem spalili sbirku knih a svitku nevycislitelne hodnoty, daleko vetsi a pokrokovejsi nez bylo v cely Evrope. Evropani v te stejne dobe palili lidi kvuli podezreni z carodejnictvi. Nic neni jednoznacne.

Reagovat
Salfovic

Tak po pádu Říma nastal v Evropě pěknej civilizační sešup.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
technecium

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Recoba Inter

Vím, že se tady snažíš nasvítit, že nic není černobílý, ale o tohle mi vůbec nejde. Jde o existenci naší civilizace. Kdyby se Evropani nebránili a neprolejvali krev invazím z blízkýho východu, tak bys tady možná dnes nedatloval do mobilu nebo klávesnice. Když příjde na boj, je úplně jedno, kdo má jakou knihovnu nebo jestli za 500 let budeš upalovat lidi za čarodejnictví. A tehdejší Evropani věděli, proč bojovali. Naši předkové to věděli ale my jako konzumní společnost, z části už zdegenerovaná si ničeho nevážíme, laxní, lhostejní, odevzdaní... a časem na to dojedem. Potom si klidně říkej, jak byl jednou arabský svět vyspělý. Otázka, jestli to k něčemu bude. Já tomu nevěřím.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Šest firem za tři roky.

Reagovat
Kang & Kodos

Recobus X

Reagovat
Recoba Inter

si stalknul můj LinkedIn nebo co?

Reagovat
pistacik11

Ale prosím ta, povedať, že keby sme tu teraz hovorili arabsky je dosť scestné.

Technologicky je západná kultúra popredu koľko? 200? Max tristo rokov?

To je krátka doba oproti tomu ako dlho boli popredu arabi, respektíve Čína. Ešte aj indiani v amerike mali v niektorých oblastiach lepšie znalosti ako “zapadne” štáty. A bez znalosti týchto kultúr by nebol ani žiaden pokrok na západe.

Jedine čo tuna nútilo bojovať našich predkov je náboženstvo. Najlepší nástroj na ovládanie ľudí.

Reagovat
Kang & Kodos

Vnutili nám číslice, buzeranti

Reagovat
LeonardoUžoa

A plastový hračky a textil.

Reagovat
Salfovic

Tohle je zas druhej extrém.

Reagovat
Pepe1911

Ten poslední odstavec je ultrapíčovina, gratuluju pane

Reagovat
Well

Jak v cem, záleží na úhlu pohledu.

Reagovat
Recoba Inter

tyjo raději to necháme bejt... to že si to teď nedovedeš představit, je něco jiný od představ muslimů dejme tomu ve středověku.

Reagovat
mrtvej ofsajd

1) To bys tvrdil, ze identita západní společnosti se dominantne vytvářela skrze negaci, nepřátelství. To je pravda jen zčásti (nic není jednoznačné).

2) V každý civilizaci jsou fáze vzstupů a úpadku, míru ci válčení, unifikovani ci naopak fragmentarizace. To se porůznu misí a přeliva. To, ze by dnešní společnost byla pouze upadkova nesouhlasím, i kdyby byla, nevedlo by to k pádu celku (jak se ukazuje).

Reagovat
Recoba Inter

ok, není pouze úpadková, jsou i světlý místa - s tím souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Trošku od veci, no ja nemám rád nemcov, mam strašne zle pracovné skúsenosti, vždy sa jednalo o prácu na Slovensku kde som bol v kontakte s nemeckými manažérmi a ta ich arogancia a namyslenosť je strašná. Jasne možno som mal len smolu, no nikdy viac.

Reagovat
Recoba Inter

Tak pro ně jsme byli odjakživa póvl i když si nemyslím, že by byli všichni špatný, osobně jsem běžel Spartana s Němkou, která byla fajn a celkem se i zajímala. V práci, když jsem komunikoval s Němci, tak taky žádný problém. Držím palce, ať jsou příští zkušenosti lepší.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Kang & Kodos

Proč kostel nestaví v arabských zemích?

Reagovat
icemike

Co by dělali křesťané v takovém bordelu?

Reagovat
LeonardoUžoa

Šířili víru, pičo.

Reagovat
Salfovic

Zrovna takové odpustky by tam šly na dračku, chce to jen poladit marketing.

Reagovat
icemike

Koupím ti papuče

Reagovat
Xavi

Vydělávali peníze.

Reagovat
oli9

Kokot

Reagovat
Spagetka

Naprosto logicke. Ve 20 dostat 13M rocne je gamechanger. Tohle mu proste nikdo v Evrope neda.

Prakticky za rok vydela to, na co by pravdepodobne vydelaval 10 sezo.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Historická debata o reconqueste, dědictví Habsburků, čarodějnictví a inkvizici – to vše pod článkem o odchodu sp. talentu do arabsky ligy – to je krása Eurofotbalu.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
LeonardoUžoa

tady lidem fakt jebe

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TopinB

Reagovat
Byleth

Reagovat
Woods

Nedivim sa mu ….. ked zistil ze ho ma trenovat Benitez….tak utek jje najlepsie riesenie….

Reagovat
Edgar Davids

Rozklad soucasnyho fotbalu v primym prenosu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele