Španělsko přišlo i o Torrese

13.10.2007, 09:05
Aktuality
Španělsku se před klíčovým kvalifikačním utkáním o postup na ME 2008 proti Dánsku rozpadl útok. Po Davidu Villovi je mimo hru také Fernando Torres a trenér Luis Aragones tak má k dispozici pouze espanyolské duo Raul Tamudo, Luis Garcia...

23letý Torres si natrhl stehenní sval a podle lékaře španělské reprezentace Genara Borrase bude mimo hru osm až deset dní. Z této zprávy nemá radost ani manažer Liverpoolu Rafael Benitez, letní posila z Atletika Madrid totiž po svém přestupu na Anfield Road zaznamenala již sedm branek a v tuto chvíli je vážně ohrožen její start v derby proti Evertonu.

Španělsko již před týdnem přišlo o svého nejlepšího kvalifikačního střelce Davida Villu, který si z utkání s Espanyolem odnesl poraněný kotník. Právě na fotbalisty barcelonského klubu nyní bude spoléhat celé Španělsko, z útočníků totiž v nominaci zůstali pouze Luis Garcia a Raul Tamudo.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Do zakladu pokud budou hrat na jednoho utocnika Raul Tamudo,ale moznost vyzkouset duo ktere funguje uz v klubu je taky lakava ted zustava otazka co by se stalo kdyby se Raul Tamudo zranil.V teto chvili mi zustava hlava stat jak se to posklada ja bych to videl na utok:Raul Tamudo -Raul Garcia.

Reagovat
HOST*

dal bych tam Raúla z Realu Madrid

Reagovat
HOST*

taky nevim proc neni nominovany

Reagovat
smazaný uživatel

problem je ,ze neni nominovany ae ja musim uznat ,ze kdyby nebyl zraneny Torres tak by mi tam nechybel .Horsi je to u Puyola

Reagovat
HOST*dočis

to jsi plesňivec oni to zvadnou aji bez Raula

Reagovat
HOST*

to je škoda........

Reagovat
-Kopy-

viděl bych to na jediného útočníka - Luise Garcíu a pět záložníků...

Reagovat
smazaný uživatel

Luis neni typicky hrot

Reagovat
-Kopy-

to ale nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

no to by spanele potopilo

Reagovat
-Kopy-

houby.

Reagovat
smazaný uživatel

no neco podobneho bylo s Raulem

Reagovat
HOST*

blbost

Reagovat
HOST*Crocy

No proc tam asi neni Raul z Realu?Protoze je dlouhodobe hrozne nedocenovany a navic Aragones je kus hovada,neco jako Domenech(ktery nenominoval Trezegueta). Jinak Raul hraje dost dobre,dava dulezite goly a prihrava na ne

Reagovat
-Kopy-

nedoceňovaný

Reagovat
HOST*

To myslíš vážně že je nedoceňovaný???Spíš je dlouhodobě hrozně přeceňovanej...nicméně v repre španělska by chybět neměl,spíš kvůli tomu že je osobnost.

Reagovat
HOST*zemiak

tak im treba toto je facka aragonesovi za jeho hlupost.. ja chem aby spanielsko postupilo ale bez aragonesa

Reagovat
HOST*

ze je raul nedocenovany to je docela pravda, je to jedna z ikon realu a spanelska a pritom na jeho ukor hravaji jini hraci, napr v realu koupeni za velke prachy a nehraji nic moc... luis garcia je spise podhrotovy hrac, sikovny zaloznik s dobrou strelou a doplnit ho typickym hrotem tamudem by nebylo spatne... spanelsko ma ale hodne siroky kadr, tak nevim proc se upinaji jen na tamuda a garciu

Reagovat
HOST*

c

Reagovat
HOST*

oni mepotřebujou utočníky, oni maji vynikajicí zalohu

Reagovat
HOST*Spa

Já bych tam dal Morientesa to je aspon bůh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele