Španělsko odletí na MS i s útočníkem Costou, chybí Morata

21.05.2018, 13:52
Aktuality
Španělsko platí za jednoho ze spolufavoritů letošního mistrovství světa a na Pyrenejském poloostrově už vědí, kterých třiadvacet fotbalistů bude svou zemi v Rusku reprezentovat. Trenér Julen Lopetegui dnes oznámil konečnou nominaci a v ní nechybí osvědčená jména...

Převahu v nominaci mají hráči Realu Madrid, těch se do konečného výběru dostalo hned šest. Jeden někdejší fotbalista Bílého baletu ovšem chybí, po nepovedené druhé polovině sezony se nedostalo na útočníka Chelsea Álvara Moratu, na vrchol sezony se nepodívá ani Javi Martínez z Bayernu.

Španělsko hladce proplulo na mistrovství světa, jediné body ztratilo za remízu s Itálií a se skóre 36:3 dominovalo skupině G. V Rusku se mu v základní sestavě do cesty postaví mistři Evropy z Portugalska, Maročané a Íránci.

Nominace Španělska na mistrovství světa:


Brankáři: De Gea (Manchester United), Reina (Neapol), Kepa (Athletic).
Obránci: Carvajal (Real Madrid), Odriozola (Real Sociedad), Piqué (Barcelona), Ramos (Real Madrid), Nacho (Real Madrid), Azpilicueta (Chelsea), Alba (Barcelona), Monreal (Arsenal).
Záložníci: Busquets (Barcelona), Isco (Real Madrid), Saul Niguez (Atlético Madrid), Koke (Atlético Madrid), Thiago Alcantara (Bayern Mnichov), Iniesta (Barcelona), David Silva (Manchester City).
Útočníci: Asensio (Real Madrid), Lucas Vazquez (Real Madrid), Aspas (Celta Vigo), Rodrigo (Valencia), Diego Costa (Atlético Madrid).

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (312)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele