Spalletti zkritizoval kapitána Tottiho

14.01.2008, 09:27
Aktuality
K nečekanému kroku sáhnul trenér AS Řím Luciano Spalletti. Po vítězném utkání v Bergamu v médiích otevřeně kritizoval kapitána Francesca Tottiho, který k tříbodovému zisku přispěl jedním gólem.

AS Řím v Bergamu prohrával už od 17. minuty. Totti však z přímému kopu vyrovnal a obrat dokonal těsně před přestávkou Brazilec Mancini. Výhra udržela úřadujícího vicemistra na druhé příčce Serie A, sedm bodů za obhájcem titulu Interem Milán.

Přestože Totti vstřelil první branku Říma, Spalletti svého kapitána nijak nešetřil. "Dal gól a pak na sedmdesát minut zmizel ze hřiště, v podstatě jsme hráli v oslabení," prohlásil trenér. "Ostatní hráči za něj museli tvrdě pracovat. Nestačí pouze ukázat, že umí hrát fotbal, ale také bojovnost a odhodlání."

"Sice nám pomohl jedním gólem, ale v zápasech by mohl být mnohem větší hvězdou," pokračoval Spalletti. "My už ale titul těžko můžeme vyhrát, Inter ho spíš může sám ztratit," dodal k situaci svého týmu.

Autor: Radim Šantrůček / ČTK, goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl, ale za to, že se Spalletti nebojí má u mě za

PS: Frank například po proflákaným zápase řekne, že Ronaldinho tvrdě dře v tréninku ... (smaily vyjadřují moje emoce po takovým vyjádření)

Reagovat
smazaný uživatel

Takovejch fotbalistu jako je toti je mlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som na jeho mieste neriskoval takymi to vyhlaseniami...Totti je v Rime boh..

Reagovat
smazaný uživatel

je dobře že Tottimu Spalletti dokáže říct svuj názor, navíc má pravdu, ten zápas jsem vyděl a takovejch přihrávek co Totti a De Rossi skazily jim trenér prostě musí vytknout

Reagovat
smazaný uživatel

jasne,ze je dobre,ke mu nieco povie,ked hral zle,ale nie takto do medii...Respekt si Francesco zasluzi,po tom vsetkom,co pre AS Romu urobil.Keby hral zle niekolko zapasov po sebe,to je nieco ine,nie po jednom nevydarenom zapase...

Reagovat
smazaný uživatel

To som zku*vil:Totti dal v 11 zapasoch 10 golov a stale taha Rim v kazdom zapase.Jeden zapas nehra najlepsie a hned ho kritizuje...mal by sa zamysliet aj nad inymi hracmi..

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti

Totti

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě hřeje u srdce, konečně tomu velkohubýmu blbcoj taky někdo něco řekl...očekávám opět nějaké velké prohlášení z jeho strany

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velky hrac si moze dovolit velkohube vyhlasenia...A ked si dobre pamatam,uz dlho nepovedal nejaku blbost alebo nieco podobne.Co o tebe povedat nemozem,velky hrac nie si a blbost si napisal...

Reagovat
Slejdy

vtip: ty nejsi traged

Reagovat
alias

Zápas vysílala volně OBN na družici Amos, ale když jsem viděl poloprázdné tribuny v Bergamu tak jsem přepnul Na Siena-Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

muzes mi prosimte rict presne parametre Amosu? myslis ze ho dokazu naladit i na Digi TV?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden fanoušek v minulosti poslal trenéru AS Řím vzkaz: Pokud nepostavíš Francesca Tottiho, zemřeš ve velkých bolestech.

Tak aby se situace neopakovala.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele