SPALLETTI: POTŘEBUJEME POSÍLIT

01.03.2007, 17:31
Aktuality
AS Řím zatím v letošní sezóně okupuje v pořadí Serie A druhou příčku za suverénním Interem Milán, ve "věčném městě" však myslí ještě výše. Trenér Luciano Spalletti by v příštím ligovém ročníku velice rád zaútočil na titul, sám ale moc dobře ví, že se současným kádrem to není možné...

"Pořád slyším o velkých přestupech Interu, Juventusu a AC Milán, ale stejná jména nejsou nikdy spojována s Římem. Mohu tedy říci, že mezi námi s jimi je pořád podstatný rozdíl," říká nejlepší kouč Serie A za loňskou sezónu.

Na Olympijský stadion v zimě dorazily dvě posily zvučnějších jmen. Z francouzského Nantes získalo AS švédského záložníka Christiana Wilhelmssona, z Valencie pak přišel prozatím na hostování do konce sezóny Francesco Tavano. Ani jejich přítomnost v kádru však klubu z hlavního města cestu ke Scudettu nezamete.

"Potřebujeme minimálně tři nebo čtyři důleřité hráče, abychom byli konkurenceschopní," prohlašuje Spalletti. Jedna potenciální posila mu včera již utekla. Anatolij Timoščuk dal přednost možnosti zůstat na chladném východě Evropy a ze Šachtaru Doněck přestoupil do Zenitu Petrohrad.

Dobrou zprávou pro Spallettiho je naopak posto kapitána týmu Francesca Tottiho. "Malý princ" je svému mateřskému klubu věrný a jeho opuštění neplánuje.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

3.3. 13:45 Liverpool - Manchester United

3.3. 22:00 Sevilla - Barcelona

Kyslíku jdemi rychle net tak doufám, že shlednu maximum zápasů, aby byla jedenáctka dostatečně objektivní...

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za tu zprávu ohledně online přenosů, jak jsi na ni přišel?

Reagovat
HOST*-Kopy-

Hele to bys nevěřil, je vidět vpravo nahoře! No každopádně jsem rád, že ten krám konečně jede... jeden zápas za druhým...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopils...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Co je na tom k nepochopení ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žije ironie.

Reagovat
HOST*-Kopy-

TO bylo jasný že je to ironie ale ja jsem to myslel taky ironii

Asi jasný že to věděl

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele