Southgate věří v příchod Alvese

26.01.2008, 11:43
Aktuality
Middlesbrough se celý leden snaží přivést z Heerenveenu útočníka Alfonsa Alvese. Jenže přestup brazilského kanonýra je mimořádně zamotaný, sám Alves už podepsal smlouvu Alkmaaru. Nyní Boro jedná s Heerenveenem o ceně.

Manažer Gareth Southgate však věří, že Alves do Anglie brzy přestoupí. "Bylo jasné, že když se rozhodl pro přestup k nám, bude z toho problém. Ale znamená to, že Alves k nám chce," říká Southgate. "Máme dobrou šanci, že ho získáme, ale nemůžu vám dát žádný časový rozpis."

"Jediné, co nyní musíme dělat, je vyjednávat s Heerenveenem. Pokud to bude alespoň trochu možné, získáme ho," pokračuje Southgate. "Nemůžeme ale nabídnout přemrštěnou sumu. Zaplatíme jenom to, co si můžeme dovolit."

Přestup Alvese se táhne celý leden. Samotný útočník se už v létě netajil touhou přestoupit, na začátku zimního přestupového období se pak ukázalo, že už se dohodl na transferu s Alkmaarem. Jenže do hry vstoupilo Middlesborugh a Alves otočil, do Alkmaaru nechce. Heerenveen nyní s Boro jedná o odstupném, Nizozemci požadují částku kolem 14 milioinů liber.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

toto je dobre zamotane...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele