Soupeř byl lepší, shodli se Schuster s Rijkaardem

21.10.2007, 10:58
Aktuality
Týmy na čele španělské ligy se v posledním kole znatelně vyrovnaly. Real Madrid i Barcelona totiž své venkovní zápasy prohrály, zatímco ostatní týmy na čele tabulky zabraly. Trenéři obou favoritů po nevydařených zápasech nehledali žádné výmluvy.

Real Madrid neuspěl na půdě Espanyolu Barcelona. Domácím pomohl rychlý gól, po němž domácí Real nepouštěli do šancí, a sami vedení ještě zvýšili. Favorit v poslední minutě přeci jen skóroval, byla to pro něj však jen lichotivá úprava výsledku.

"Byl to pro nás od samého začátku velmi komplikovaný zápas. Neměli jsme je pustit do vedení," hodnotil trenér Realu Bernd Schuster. "Nemůžeme hledat výmluvy. Nemyslím, že by si reprezentační přestávka vybrala svou daň. Espanyol prostě odehrál skvělý zápas a porazil nás."

Podobně dopadla včera večer i Barcelona, která prohrála na hřišti Villarrealu. Světlým bodem pro Barcu byla branka Bojana Krkiče, který se stal nejmladším střelcem katalánského klubu, Žlutá ponorka však byla lepší. Pomohly jí i dvě penalty, které proměnil Senna.

"Nemyslím, že jsme hráli špatně, ale Villarreal byl lepší. Domácí především hráli s větší agresivitou," prohlásil trenér Barcelony Frank Rijkaard. "V zápase takovéto úrovně nesmíme soupeři nabídnout tolik šancí."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
HOST*

zápas Barcelony sem neviděl ale Realu jo a Espanyol jasně lepší takže se k Schusterovi přidávam

Reagovat
HOST*

*Espanyol byl..

Reagovat
HOST*bistinko

Reagovat
HOST*andy conceicao

na té fotce vypadá jak orangutan

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně zajímavý příspěvek...

Reagovat
HOST*andy conceicao

taky si myslím

Reagovat
HOST*

šílené foto

Reagovat
Shevchenko

ale má pravdu

Reagovat
HOST*quaresmafan

hahha toto je najlepší príspevok zo vsetkých :))))) cistý orangutan hahahaha

Reagovat
HOST*Gamper

A ty jsi čistý debil Hodnotit trenéra podle barvy pleťi......

Reagovat
smazaný uživatel

Soráč, ale vyhledej si v atlasu zvířat, jak vypadá orangutan, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

"Domácí především hráli s větší agresivitou."

Nad tím bych se pozastavil, v této i minulé sezoně mi naše hra venku připadá jako tělo bez duše, až na výjimky se prostě na cizích stadionech neumíme správně nahecovat.

Reagovat
HOST*

videli ste ako prifilmoval van nisterlooy pád

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

HI

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
M11

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele