Soud znovu otevře korupční kauzu

23.07.2012, 11:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
twerp

Nakonec možná budou Olomoučtí líbat Goldovi zadek.

Reagovat
smazaný uživatel

co po nich pořád chcou ? Copak nestačí, že kvůli těm blbostem Sigma nehrála poháry... kurňa a proč má Střížkov pořád v názvu Bohemians ? V lednu si měli změnit název... já bych je prostě už konečně vyloučil...

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo jasny už když to krajský soud zrušil, že to pude k soudu znova... To už mě nijak nevzrušuje

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je sranda fakt,strizkov s ciganskym vedenim hraje vysmatej dal druhou ligu s nazvem bohemians kterej mu nepatri a sigmu budou porad potírat.

Reagovat
smazaný uživatel

ať už jim daj konečně někdo trest za užívání jména Bohemians... minulý rok bylo rozhodnuto, že se musí přejmenovat a hovno... nic neudělali... já měl kdysi na Srbské takovou chuť vlítnout na ty jejich fanoušky... klidně ať se jmenují FC Kapr Střížkov, ale už by měli dát kurva pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase Doufám, že už to tedka hráče nerozhodí jako minulý rok. Vždy to musí vytáhnout, když začíná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle nekonečny soudní kauzy s bohemkama a uplatky olmiku mě už opravdu unavujou bo kdo to ma pořád čist, vždyt už to někoho nezajima rozdejte flastry a jedeme dál !!!

Reagovat
Kiwi-21

Kurva to už je moc. i na mne,jak dlouho ještě bude Olomouc pykat za to co se stalo 3-4 roky zpátky ?

Teprve vloni jim za to odečetly body,přišly o poháry a pořád něco a to vše kvůli čurakovy Kaprovy,kterému vůbec nevěřím.

Nejsem fanda Olomouce ale už toho bylo dost,je to tým co hraje pěkný pohledný fotbal a chci je vidět na hřišti bez téhle tihy co na ně padá,ono to pak bude lepší pro celou ligu.

Jinak kauza 2.bohemek je už trapná klidně ať je jich i 10,nikde jsem nečetl že by Baník vyvaděl že je i sokolov a jiné a nebo Sparta že je i Sparta Krč,Bohemmians je totiž v celkovém kontextu stejná součást názvu jako právě Baník,Sparta,Slavia a další,jen ten zasrany Kapr to stále řeší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele