SORIANO: RIJKAARD NEODCHÁZÍ

07.03.2007, 15:29
Aktuality
Nedávné spekulace o svém možném odchodu z Barcelony popřel nizozemský kouč Frank Rijkaard sám, novým se po včerejším vypadnutí z Ligy mistrů snaží předejít viceprezident klubu Ferran Soriano.

Podle informací médií si měl Rijkaard po odchodu z Barcelony naordinovat pár měsíců bez fotbalu, nebo se ujmout AC Milán. "K ničemu takovému nedojde," popřel spekulace Soriano v rozhovoru pro BBC Radio Five. "Byly zde spekulace a aby je ukončil, sám před několika týdny prohlásil, že bude pokračovat. I my s ním počítáme v přípravách na příští sezónu, určitě s námi bude dál," ujistil Soriano.

Ten má od roku 2003, kdy se role prezidenta ujal Joan Laporta, v klubu pod palcem finance. Na otázku, zda Barcelonu může nějak ohrozit vyřazení z Ligy mistrů, odpověděl jasně: "Naše finance nezávisí na jediném zápase. Navíc jsme ve velmi dobré pozici, abychom vyhráli naše dvě domácí soutěže, ligu a pohár."

V lize však Barcelona o víkendu přišla o první příčku a zřejmě až do konce sezóny se dá očekávat přetahovaná se Sevillou,promluvit do boje o titul by ještě mohla třetí Valencia nebo čtvrtý Real Madrid. V Copa del Rey už se Barcelona dostala do semifinále, když ve čtvrtfinále zvládla po domácí prohře odvetu v Zaragoze, mezi posledními čtyřmi ale pravděpodobně nebude chybět ani Sevilla.

Autor: Petr Starý / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Tavo

No ještě aby odcházel.

Reagovat
Messiáš

Bez něj by jsme byli sotva poloviční..

Reagovat
HOST*Eto´o

No tak zas to nepřeháněj...včera to opět prokoučoval...Měl ještě jedno střídání a to mělo být v 85. minutě využito!!Jenže to by se hráč,který by měl jít na hřiště nesměl jmenovat Saviola.Protože jediné jak si vysvětluji jeho averzi k němu je že mu králík obšťastnuje manželku

Reagovat
HOST*Tavo

Saviola, to je smutnej příběh, ale Rijkaard snad ví co dělá. Důležitější je trenér a tým, než jeden hráč, i když ten hráč je miláčkem fans a dobrym fotbalistou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele