Soriano by propustil Koemana, Bakera a Ruize

28.12.2007, 09:33
Aktuality
Ve Valencii v lednu dojde k velkým změnám a ty se nemusejí týkat pouze hráčského kádru. O svou práci by se měli obávat také trenér Ronald Koeman, jeho asistent Jose Maria Bakero a sportovní ředitel Miguel Angel Ruiz, proti nimž se nyní veřejně postavil druhý největší akcionář španělského klubu Vicente Soriano...

"Pokud bych byl prezidentem Valencie, úplně bych obrátil situaci. Koeman by vydržel deset vteřin, Bakero jedenáct. Nepočítal bych ani s Miguelem Angelem Ruizem. Ruiz je člověkem, který vyplýtval padesát milionů eur, Koeman je zase podle mě nevědomý," prohlásil Soriano.

Koeman se trenérského kormidla ve Valencii ujal před dvěma měsíci a zatím se mu nepodařilo dostat mužstvo z herní krize. Španělskému týmu se navíc přestalo dařit výsledkově a v jeho kabině nepanovala právě nejlepší atmosféra, kterou se Koeman rozhodl řádně pročistit. Mužstvo opustili Santiago Canizares, David Albelda a Miguel Angel Angulo, varování navíc dostali Manuel Fernandes, Nikola Žigič a Vicente.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podle me má ten akcionar pravdu,ten vepřík pašík Koeman podle me vede Valencii do este vetsi krize.Todle neni zpusob jakym by mel resit krize,pokud to nekdo takle resi tak neni dobrej trener.

Trener ma hrace motivovat,nabudit aby hrali co nejlip a né jim vyhrozovat vyhazovem.

Reagovat
hawk

Tj Koeman se konecne propracoval k velkymu klubu( ne ze by PSV nebylo) a hned ze sebe snazi delat postavu typu mourinha wengera ci fergusona, ktery prekope komplet cely kadr k obrazu svemu, problem je v tom, ze on se te prestavby nedozije davam mu tak mesic s temahle vysledkama.

Reagovat
Hafna

No vykopejte manažera, trenéry, půlku týmu, druhou půlku vám rozkoupí Chelsea a San Sebastian a dopadnete jak Blšany

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to měla být reakce

Reagovat
frank

tato zpráva sice nepatří k článku, ale chci vás upozornit(tedy pokud to nevíte), že dnes je ve Španělsku apríl!Dejte proto pozor a nevěřte zprávám získeným třeba ze stránek deníků Marca a As. Buďte dnes obezřetní

Reagovat
smazaný uživatel

No, kdyby někde publikovali že Fred nebo Soldado jdou do Betisu, tak bych tomu ráda chvíli věřila...

Reagovat
frank

no to by byl určitě apríl ale kdyby psali, že šel do Betisu třeba Baroš tak by to apríl být nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že by to nemohla být pravda...

A s tím Barošem mě brácho pořád nepruď

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, jestli je tato zpráva apríl nebo ne. Protože se mi to zdálo celkem reálné.

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma

=CAS&idnoticia_PK=470266&idseccio_PK=803

Reagovat
frank

zájem o něj mít můžou, zatím ho nekoupili ale jestli je to pravda, to ti asi nepovim...

Reagovat
-Kopy-

Jenže Soler to neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď máš palec dolů. Ale jakmile nastoupil Koeman do funkce, tak jsi psa, že jsi spokojený s jeho obsazením. Co vlastně chceš?

Reagovat
smazaný uživatel

psal=psal. Chyba v nepozornosti

Reagovat
smazaný uživatel

me to trochu pripomina loterii. koemanovo strategie ja tak trochu ve stylu hop a nebo hrob. akorat si myslim, ze kdyz uz ji jednou rozjel, tak je treba ji taky dokoncit. na zmeny na miste trenera je ted pozde, protoze ty vyhozeny hraci stejne vi, ze za nima nestalo vedeni, takze tady se uz couvnout neda. myslim si, ze byla chyba dat mu tolik prostoru, ale ted uz je nutny za nim stat. ale jinak vrele podporuju odchod ruize, protoze ty jeho nakupy vazne nestaly za moc. respektive nenakupoval ty potrebny typy hracu. howgh

Reagovat
smazaný uživatel

...ve stylu hop a nebo hrob... ...velmi trefné!! ....když už začal tak to musí dokončit - na sestup to není - pohary skoro jo - no a po sezoné bude nové zemětřesení, pže fanoušci si to vyřvou!!

Reagovat
smazaný uživatel

docela zajímavé...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně souhlasim s El_Cidem. Základ tohohle průseru ve Valencii vidím v letních nákupech (Sneider ani Van der Vaart nepřišli). Proč pouštěli Ayalu a koupili za něj horšího Helgueru? Navíc pustili Vianu na hostování, čímž nezbyl v kádru jedinej středovej ofenzivní záložník (Silvu tam hrát nenechaj) a je to teď znát. Pozdější neúspěšné lasování Joseho Mourinha bylo dalším zklamáním. Pak tu jsou "menší" věci v kádru, u kterejch zůstává rozum stát. Proč nedostal větší šanci Žigič? Proč kupovali Arizmendiho?(Pane bože, to je levák!) Proč takhle sprostě vykopli Canizareze? Albelda hrál již dlouho tužku, tak mě to tak nemrzí. U Angula si nejsem jistej, jestli to byl dobrej tah.

Omlouvám se jesti sem napsal špatně některá jména a taky, že ten můj komentář je takovej rozházenej. Spěchám......

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemůžu pomoc, ale to co se děje je jednoznačná revoluce a v každý revoluci teče krev a padaj hlavy. Všichni víme, že Canizares byl starej a každou chvíli udělal nějakou píčovinu. Albelda byl taky všeliakej. Za florese se hrálo na hovno, ale nic se neřešilo, musí se teď změnit tým, taktika, všechno vyladit a pak se uvidí. Nechal bych zatim Koemanovi volnou ruku. Ve 3 klubech už něco dokázal. Tahle sezóna je ztracená, musíme myslet na tu příští.

Reagovat
smazaný uživatel

Bu.......ked vyhodi Vicenteho tak ho za......

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi souhlasim jestli ho vyhodí tak končí u fanoušků!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele