SOLER SI NEÚSPĚCH NEPŘIPOUŠTÍ

04.04.2007, 15:11
Aktuality
Již po dnešku může bý jasněji, zda na trůnu pro evropského klubového šampiona bude i nadále tým ze Španělska. Poslední zástupce země z Pyrenejského poloostrova Valencii čeká úvodní čtvrtfinálový souboj Ligy mistrů proti Chelsea a její prezident Juan Soler si neúspěch v podobě vyřazení nepřipouští...

"Napříč zraněním máme dobrou formu a na zápas s Chelsea se již moc těšíme. Často jsme je sledovali v televizi a nadcházející dva zápasy nám odhalí, jak na tom opravdu jsme. Děláme si velké naděje na postup do semifinále," říká prezident valencijského klubu.

Španělskému týmu bude chybět hned několik fotbalistů. Za rvačku po osmifinálové odvetě s Interem Milán pykají David Navarro a Carlos Marchena, zranění pak vyřadila Edua, Gavilana, Regueira, Baraju a Morientese.

"Oba týmy jsou stejně dobré a postoupit může jenom jeden. My máme Vicenteho, Villu a Joaquina, což je podle mého názoru nejlepší trojzubec v Evropě. Jsou to hráči, kteří umějí napáchat škody každému týmu," věří Soler trojici španělských reprezentantů.

Vedle Solera věří v postup do další fáze soutěže i Santiago Canizares. "V Lize mistrů jsme již dokázali, že jsme schopní porazit kohokoliv. Absence Morientese je vekou ztrátou, ale i tak jsem přesvědčen, že náš útok nadělá Blues velké problémy."

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

My máme Vicenteho, Villu a Joaquina, což je podle mého názoru nejlepší trojzubec v Evropě.

a Joaq nehraje z toho bych

Jestli dneska nenastoupí, tak se nato snad nebudu dívat

Reagovat
HOST*ital

Tak tenhle trojzubec má všechny hroty zlomené,nenech se vysmát

Reagovat
HOST*

co to jako je ten Joaquin? Vždyť to jsou španělé a to už stačí samo o sobě Villa jediný kvalitní. Podívej se na zálohu Barcy nebo AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nema vubec kvalitní a zkušeny tým, Valencie je jasne lepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Klaas

Jestli chcete tak se podívejte na www.klaas-jan-huntelaar.blog.cz. Děkuji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele