Snad jsme získali potřebné sebevědomí, věří Pavljučenko

28.09.2008, 10:50
Aktuality
Roman Pavljučenko si na své konto během týdne připsal premiérovou trefu v dresu Tottenhamu, kam v létě přestoupil ze Spartaku Moskva. Ruský útočník přispěl k postupu londýnského klubu do čtvrtého kola Carling Cupu přes Newcastle a věří, že výhra 2:1 jeho klubu dodá potřebné sebevědomí...

"Hodně mě to potěšilo. Nedal jsem branku v prvních dvou zápasech a na mysl se mi začaly vkrádat myšlenky, že potřebuji dát gól. Výsledek z Newcastlu by nám měl dodat potřebné sebevědomí před dalšími zápasy, nyní ale musíme hledět pouze vpřed," řekl Pavljučenko.

Tottenhamu po vydařené letní přípravě vůbec nevyšel vstup do nové sezony, v prvních pěti zápasech ani jednou nevyhrál, na své konto si připsal pouze dva body a v tabulce Premier Leagu mu patří poslední příčka. Z ní se svěřenci Juandeho Ramose mohou odlepit dnes, kdy cestují do Portsmouthu.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

snad ne dneska zase pojedete smutni domu

Reagovat
smazaný uživatel

jn taky si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se konecne dockate 3 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newim co s tim tottenhamem je tací skvělý hráči tam hrají taky je tam dobrý trenér ale ono ne a ne vono to bude dneska zajimave protože portsmouth po debaklu 0:6 s man. city no tom psychicky dobře nebude

Reagovat
Tomanatura

Jestli dnes neporazí ani ty fackovací panáky, tak to bude k smíchu. Divil bych se, kdyby se Portsmouth radikálně zvedl po takových debaklech. Začne se zvedat, ale dnes ještě ne.

Reagovat
$dolar$

Dneska 1:3 Defoe - Bent, Pavlyuchenko, Modric

Reagovat
smazaný uživatel

TOTTENHAM UBOHOST! sklamanie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele