ŠMICER CHCE DALŠÍ ROK

22.02.2007, 17:32
Aktuality
Vladimír Šmicer se stěhovat z Girondins Bordeaux rozhodně ještě nehodlá. 33letý bývalý český reprezentant by velice rád prodloužil s francouzským klubem smlouvu, která vyprší letos v létě...

"Rád bych odehrál dobrých šest měsíců a poté prodloužil smlouvu o jeden rok," prohlásil Šmicer v rozhovoru pro But! Bordeaux.

Šmicer přišel do Bordeaux v létě roku 2005 z Liverpoolu a zpočátku byl stabilním členem základní sestavy. Jenomže s blížícím se koncem loňské sezóny se začaly hlásit zdravotní problémy. Nejprve se ozval stehenní sval, další zranění pak bylo mnohem vážnější. Před rokem si autor vítězného gólu z finále Ligy mistrů 2005 poranil podkolenní šlachu a přišla dlouhá zdravotní pauza. Na začátku června se sice zdálo být vše v nejlepším pořádku, avšak během reprezentačního soustředění si Šmicer při nácviku střelby zranění obnovil, rozplynul se mu sen o startu na světovém šampionátu a na fotbal musel zapomenout na dalších šest měsíců.

V letošní sezóně má Šmicer na svém kontě pouze dva soutěžní starty. Před týdnem odehrál 65 minut z utkání Poháru UEFA proti Osasuně, o víkendu pak byl u porážky svého týmu v Troyes.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele