Smalling: Můžeme se dostat před City na druhé místo

17.03.2015, 10:57
Aktuality
Výkony Manchesteru United mají neustále vzestupnou tendenci, což Rudí ďáblové dokázali o víkendu, když na domácí půdě "vyklepli" Tottenham. ManUtd se momentálně drží na čtvrté příčce, podle Chrise Smallinga však může tradiční celek usilovat i o druhou příčku...

Red Devils za sebou mají hodně nevydařenou minulou sezónu, ve které skončili až na sedmé příčce a tím pádem se nekvalifikovali do letošního ročníku evropských pohárů.

Podobně to s ambicemi United vypadalo i na začátku letošní sezóny, postupem času však jdou výkony Rudých ďáblů nahoru a dokonce to vypadá, že by se MU mohl kvalifikovat i do Ligy mistrů. "Po sobotních výsledcích nevidím důvod, proč bychom nemohli skončit čtvrtí," řekl Smalling, jehož tým na městského rivala, který podlehl na půdě Burnley, stáhl tři body.

Druhý Manchester City tak má momentálně na United pouze dvoubodový náskok, Arsenal má k dobru o bod méně. "Chceme zpátky do Ligy mistrů. To je pro nás nutností. Tím pádem potřebujeme skončit nejhůře čtvrtí, ale pokud je druhé místo realistickým cílem, nevidím důvod, proč bychom se o něho neměli pokusit, zvláště když hrajeme s přímými konkurenty," nabádá Smalling.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (307)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele