Smalling: Svoji budoucnost vidím u United

30.03.2015, 19:38
Aktuality
Chris Smalling má s Manchesterem United kontrakt do konce příští sezóny, jednání o jeho prodloužení pak ještě nezačala, což vede ke spekulacím o jeho odchodu. Sám obránce ale hodlá u Red Devils zůstat...

Anglický reprezentant přišel do Manchesteru United před necelými pěti roky z Fulhamu a povětšinou zastával spíše roli náhradníky za některého spoluhráče z defenzivy. Teprve až během minulé sezóny pod vedením Davida Moyese začal obraný univerzál nastupovat pravidelně.

Důležitou součástí defenzivy ManUtd je i letos, i když vinou různých zdravotních potíží odehrál jen 18 ligových utkání. Vzhledem ke končící smlouvě se pak Smalling objevil ve spojení s Arsenalem. "Zatím jsem s nikým o ničem nejednal," ujišťuje Smalling příznivce MU.

Sám by pak byl nejraději, kdyby mu vedení Rudých ďáblů nabídlo prodloužení kontraktu a Smalling mohl na Old Trafford zůstat. "Nyní se soustředíme na zbytek sezóny, máme před sebou ještě osm zápasů. Svoji budoucnost ale vidím u United," prohlásil 25letý obránce. "Pokud budu hrát jako doposud, rád zůstanu tak dlouho, jak bude klub chtít," dodal Smalling.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (692)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele