Slováci podlehli Lucembursku. Šlágry zvládly Francie a Argentina

10.02.2011, 08:30, aktualizováno 10.02.2011, 08:30
Komentáře a souhrny

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (100)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je jednoznačne prezráda "silu" nášho národného tímu. 1. pre titul Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

ešte nech prehrajú aj o mesiac a pol v Andorre a môžu zabaliť kvalifikáciu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že výhra v Rusku Vám může dost pomoct v boji o 2. místo, první budou asi Rusové...

Reagovat
smazaný uživatel

my budeme radi ak skončíme pred Arménskom

Reagovat
smazaný uživatel

ja stale verim v postup na EURO´12. Prípravné zápasy nám nikdy pod Weissom nešli, ale potom sme vyhrávali dôležité zápasy. A či so šťastím, alebo zaslúžene, je jedno, ale proste vyhrávali. Weiss by mal dať šancu šikovným chalanom, ktorým to v reprezentácii ide. Mucha už nikdy nebude to čo v r. 2009. Prestup do Evertonu mu to proste pokazil. Neviem, prečo sa nedala šanca mladým, talentovaným a šikovným chalanom, ktorým to teraz ide. Kubík mal hrať v základe, rovnako mal chytať Kello, Šventa zo Salzburgu si nevšimne Weiss nikdy lebo ho nemá rád, Sapara - najlepší slovenský tvorca hry - takisto... Mladý Weiss musí hrať v každom zápase a je to na škodu. Stráca veľa lôpt. Weiss st. mi už v poslednom čase lezie poriadne na nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

ak budu hrat tak ako vcera, je to celkom mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko hanba....goly za Luxembursko davali murar a masiar na polovicny uvazok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Da Mota je aj masiar aj murar?

Reagovat
smazaný uživatel

Tá zostava nič moc a útok už úplne

SR: Mucha (77. Kello) - Pekarík (68. Kubík), Pečalka, Ďurica, Hubočan (40. Šesták) - Weiss (64. Stoch), Karhan, Kucka (64. Zabavník) - Hamšík, Nemec, Jendrišek.

Reagovat
smazaný uživatel

zostava nic moc ?? prosim ta , na nase pomery bol zaklad velmi silny , za to ze sme prehrali tu nemusis vyplakavat a grcat ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na nic vtipnejsie sa nezmozes ??? ved sa vyjadri , tymi smajlikmi len dokazujes aky si "odbornik"

Reagovat
Kily

amatéry z Lucemburska by Slovensko mělo porážet i s vyloženě rezervní sestavou, což tahle navíc nebyla

Reagovat
madridcan

Som rad aj za Karima aj za Cristiana aj za di Mariu...Kto pozeral argentinu s portugalskom?Penalta mala byt?A ako hrali Messi a Cristiano?

Reagovat
kiwwi

penalta byt mala, CR hral dobre, Messi este lepsie

Reagovat
cubinho

Reagovat
madridcan

No co som si pozrel nejaky desatminutovy zostrih POR-ARG,tak to musel byt pekny zapas.Penalta jasna,Messi s prehladom.Aj Cris aj Lionel velke sance,konstrukcie bran padali...musel to byt pekny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to pěkný zápas. Argentina se vrátila k tomu, co je jí vlastní, tedy kontrola míče, spoustu krátkých přihrávek, místy to bylo jak když hraje Barcelona (což sám trenér Argentiny chce). Trojúhelníky, kombinace na pětníku. Mně se to velmi líbilo, na to že to byl přátelák. Messi hrál podobnou roli jako v Barce. Muž zápasu. Cristiano taky celkem dobrý, ale nemám ho rád, takže špatný

Reagovat
madridcan

ja tiez nemam rad Messiho a neriesim detske veci Asistencia pekna,penalta s prehladom Potom sance na oboch stranach,Messi priamy kop,Cristiano dorazka po Almeidovom brvne a naopak Almeidova dorazka ked prazdnu branu netrafil po Ronaldovej strele,raz Mascherano sa snazil zastavit Ronalda a sam sa rozbil o zem,Banegov pekny priamak...hovorim bol to pekny zapas a co do sanci viac by tomu sedela remiza(aspon zo zostrihu),ale penalta bola jasna aj ked trosku zbytocna

Reagovat
smazaný uživatel

Weisst st. a ml.

Reagovat
smazaný uživatel

aj najstarší

Reagovat
smazaný uživatel

Belgiéééé.. to ste to emohli už udržet..

Reagovat
Carrick

Včera jsem se díval na Španěly a to, co předváděli, byl naprostej otřes. Myslím, že pokud si vezmeme příklad z Kolumbijců a budeme bránit podobným způsobem, tak si španěláci moc šancí nevytvoří. A při troše štěstí bychom tu remízku ukopat klidně mohli a třeba Baroš ještě zahrozí z nějakého brejku.

Jemom se mi potvrdilo, že bez Messiho a Alvese je to občas jenom takový bezduchý kolotoč přihrávek. přihrávek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si taky myslím, že nějakou dardu rozhodně nedostaneme, protože i když Španělsko brzo skóruje, tak to stejně neotevřeme. Prohra o jeden, dva góly bude furt dobrá a navíc Česko vždy mělo štěstí, takže bych se ani nedivil, kdyby byla haluzová remízka . Nicméně Kolumbie je lepší, než Česko a taky Španělé se viditelně šetřili na víkendové zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Kto ste sledoval GER-ITA, co hovorite na zapas? Ja som vydraza do 55min, potom som zaspal. Co som videl tak to nebol az taky zly vykon od Squadry. Dost sanci si za ten cas vytvorila ale nepremienali.

Chielo nebol zly na LB ale pozicne a takticky nestihali na kombinacie a nabiehania nemcov.

Ako to bolo v druhom polcase?

Reagovat
smazaný uživatel

Němci jsou úplně jinde. Ten tým je už omlazený, hraje spolu nějakou dobu. Spousta návyků a sehranost byly znát. Kluci mohli být rádi, že nedostali za poločas trojku Ty šance v první půli nahodilé, což si asi i sám viděl. Hra neměla myšlenku, střed hřiště bída, Montolivo tragický. V druhé půli se to zlepšilo, ale až po příchodu Aquilaniho s Giovincem. Rossi si to měl s kým dát a hlavně dostávali s Marcem lepší balony. Značně to rozhýbali. Němci možná na chvíli trošku povolili, respektive ten gól byl obrovskou hrubkou stopera. Ve fotbale nejde rozlišovat, jestli si někdo něco zaslouží, ale Němci byli lepší a měli na to, aby vyhráli. Remíza si myslím ne zcela odpovídá předvedené hře. Ale jsem za ni rád. Němci patří mezi top 3 týmy světa, zatímco Azzurri se krčí v nadprůměru.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Francuzko

Reagovat
smazaný uživatel

vrchol žabomyších válek CZSK končí na dně. teď můžem říct, že jsme stejně marný...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
Kily

hmm, pěkně Almeida

Reagovat
Tomanatura

Argentina hrala mistami az moc pekne, toto jsem od nich proti spickovemu souperi nevidel uz pekne dlouho. Proti Spanelsku byla mistami az drtive zatlacena a celkove byla horsi, coz se o tomto zapase rict neda. ´Messiho asi nejlepsi vykon v repre, no dle meho by hral jeste lip, kdyby namisto Lavezziho nastoupil Kun, ale to uz jsou jen dohady. Kazdopadne s Pastorem to pozdeji slapalo vyborne, jde videt, ze Batista to ma promyslene azatim plni to, co slibil, tak snad to takto pujde i dal. Prekvapil me Gaby Milito, naopak zklamal Burdisso, ktery zavinil 2 jasne sance Portugalcu. Ten levy obrance z Ruska se mi libil hodne, nevi o nem nekdo, jak hraje v klubu?

Di Maria byl jako obvykle vyborny, od nej nejde v repre nic jineho cekat, zato zklamal Banega, ztracel hodne micu a pohyb nebyl dostatecny. Asi nejhorsi hrac zapasu. Kazdopadne Higuain to bude mit az brutalne tezke, pokud bude Leo hrat tuto pozici i nadale, pac on neni hracicka a neni ani nijak extra rychly, Lavezzi s Kunem nebo Carlitosem tam sedi vic, ale to je zase pouze domnenka, v praxi to muze Batista postavit i s Pipitou a muze to sedet taky dobre. Slabina je furt jasna a tou je Romero, jelikoz s touto obranou je treba oporu v brane a ne nejisty zakrok pokazde. No a Masch s Cuchuem - na nich bylo videt, ze jeden nehraje pravidelne a druhy neni doleceny, ale zvladli to obstojne. Pupi super

Hlavne at si z techto pripravnych zapasu vezmou kluci neco pro sebe a hraji takto i nadale a at se zformuje poradne ta obrana. S Messim na desitce v tomto slozeni se proste neco vyhrat uz musi, chte nechte.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Rssa

Gaby Milito překvapil v jakém směru?

Reagovat
Tomanatura

Z Barcelony na nej jdou dost spatne reference, no on to zvladl bez chybicky, s prehledem a jeste k tomu pridal svou techniku.

Reagovat
smazaný uživatel

ake dost spatne reference ??? ved prakticky skoro nehra , hej mal zly zapas v odcete s betisom , ale to asi cela zostava , v dalsich zapasoch uz hral tak ako sa od neho cakalo

Reagovat
Tomanatura

To ja nevim, tady o nem pisou ve smyslu, ze nestiha a mel by odejit. Ja ho tam nesleduju.

Reagovat
smazaný uživatel

tak rychlostou nevynika , ale myslim si ze pozicne a herne je na tom stale dost dobre , akurat by potreboval pravidelnejsie hrat ... ale kazdopadne to uz dlhsiu dobu vyzera ze odide , uz sa aj riesili pripadne nahrady za neho ak by ovsem nedostal konecne sancu henrique , alebo nedajboze caceres , a to nesmieme zabudat na fontasa, ten sa dere do acka ako drak

Reagovat
Rssa

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Hlaska DNE ....Slovensko hanba....goly za Luxembursko davali murar a masiar na polovicny uvazok

Reagovat
sinter

Letia slovenski futbalisti z Luxemburska domov a lietadlo spadne, vsetci mrtvi, tak klopu na nebesku branu a sv. Peter hovori: Co ste robili pocas pozemskeho zivota? My sme boli futbalisti. Sv. Peter: Aaaaa tak to musite do pekla, tie hnusne fauly a nadavky a podplacanie a falosne stavky, nie, nie futbalisti nemozu ist do neba. Tak smutny slovensky vyber odchadza do pekla, ked sa sv. Peter nad nimi zlutuje a este sa spyta: A za aku krajinu ste hrali? Odpovedaju: Za Slovensko. Sv. Peter sa usmeje a vravi: Aaaaaaa, tak podte dalej, vy nie ste futbalisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xfox88

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci neodolali kurzu 11 tak ho takticky prehrali

Reagovat
xfox88

hah..škoda že som na to dal z recesie iba jedno ečko... 12 na bwine :P

Reagovat
madridcan

urcite si to dal

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja som nad tym rozmyslal ... ale povedal som zi teky chuji nebudu a aspon zremizuju

Reagovat
smazaný uživatel

Estonsko - Bulharsko 2:2 (19. z penalty a 80. z penalty Vassiljev - 40. z penalty a 83. z penalty Popov)

zvlastni utkani..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí měl jasné rozkazy ! : Bulharsko musí remizovat

Reagovat
Biozdenda

hej a ten Witsel z Belgie, to je ten borec, co udelal ten odporny zakrok, jak zlomil snad kotnik tomu obranci?

Reagovat
Kily

jj

Reagovat
Kily

i když tedy borec je pro tohle individum až příliš slušné označení

Reagovat
Biozdenda

to teda jo, tak jsem to ani nemyslel.. Nechapu, jak muzou takove prase nechat hrat za narodak.. Fuj!

Reagovat
domingo

Tak je výborný.

Reagovat
Kily

takhle já to neberu, on talent má a fotbal hrát umí, akorát mu nebyla dána inteligence a má štěstí, že je Belgičan, protože být z jakékoli jiné země, tak podle mě dostane tvrdší trest, než deset zápasů a po směšném odvolání ještě směšnějších osm zápasů, takhle tamní svaz nechtěl nechat reprezentanta bez soutěžních zápasů moc dlouho, aby neuškodil národnímu týmu

Reagovat
Biozdenda

jako me vubec fakt, ze je schopny zareagovat takhle na situaci staci, abych ho uz nikdy nemel rad. Myslim si, ze za tohle by mel jit normalne pred soud za umyslne ublizeni na zdravi - co jineho to taky bylo? Belgie je asi rada za kazdeho talentovaneho hrace, ale jestli mu zase hrabne a nekomu kvuli nemu budou muset amputovat nohu, tak je to bude stat hodne..

Reagovat
domingo

Tak zrovna Belgie má talentů plnou řiť... Witsel je ale fakt skvělý, chápu, že o něj repre nechce přijít.

Reagovat
Godwinson

Hroznej kretén ... čekám, kdy mu taky někdo vystaví roční stopku a ne, že by mu to neprospělo.

Reagovat
Losinho

A nedávno snad zase někoho tvrdým zákrokem zranil...je to prase

Reagovat
Kily

http://www.youtube.com/watch?v=4WGj-oq7g34

žádná velká prasárna, narozdíl od zákroku na Wasilewského tady opravdu věřím tomu, že chtěl hrát míč. Koukám, že pak vynechal dva ligové a asi i jeden pohárový zápas, což mi přijde jako poměrně tvrdý trest za zákrok, který není výjimečný a k vidění je poměrně často se žlutým ohodnocením. Jinak mě to ale samozřejmě těší, belgické mlýny melou a dodatečně semlely jednoho dobytka

Reagovat
Godwinson

Zejména ty jeho reakce po takovém zákroku jsou vždy pro silné povahy.

Reagovat
Kily

rozhodně, já sice chápu, že zápasy Standardu s Anderlechtem jsou vyhecované, ale to debilní posmívání se, to je opravdu na pěst

Reagovat
fantomas

No šel tam zas jako hovado.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Shevchenko

http://www.youtube.com/watch?v=8WnLwuZGGdQ

Nejodpornější zákrok, co jsem kdy viděl. Stejně si ale myslím, že to nemohl udělat schválně, možná mu to v té rychlosti ani nedošlo.

Reagovat
Kily

on mu podle mě schválně šlápl na nohu, jenom si neuvědomil, co se může stát. Celou dobu očima hledal, komu pošle míč, pak si všiml, že Wasilewski u něj bude dřív a najednou zareagoval tak, jak zareagoval, protože je to vůl, což potvrdil i svými následnými reakcemi. Kdyby chtěl ten míč udržet pro sebe, tak do souboje nepůjde tak, jak do něj šel, tedy šlapákem se vší silou

Reagovat
Biozdenda

ale nastesti dobry konec: After a long rehabilitation, Wasilewski made his return on May 8, 2010. Wasilewski celebrated his return to RSC Anderlecht's first eleven with the opening goal of his side's 2-1 win at SV Zulte Waregem. The prolific defender rubber stamped his return to the starting lineup with a trademark header in the first half.

His enormous drive to return was rewarded with a new contract until the summer of 2013, with the club talking about him as "a club monument, who had to deliver an inhuman battle". Z wiki

Reagovat
Minister

az mi zle prislo...

Reagovat
Losinho

Bože Už je to taková doba a pořád z toho mrazí...

Reagovat
hefy

http://www.youtube.com/watch?v=tC_c_71Cbcg

Tohle je daleko horší. Díky bohu, že si ve Wiganu nezahrál.

Reagovat
fantomas

Jak se tý rudý ještě směje. Já bych mu jednu lísknul. Jinak fakt nevěřim, že nevěděl, co dělá, fakt ne.

Reagovat
domingo

ALLEZ LES BLEUS !!!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koukal někdo na Španěly? Jak vypadala hra? Já jsem očekával poklidný přáteláček v pochodovém tempu, tak jsem dal raději přednost Argentincům

Reagovat
smazaný uživatel

technicka poznamka..zapas jsem nevidel,tak me kdyztak opravte..nechapu proc by severni Irsko melo hrat v Dublinu..snad Belfastu,ne?

Reagovat
Losinho

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Oh my a tieto lamy musel na MS vyradiť práve Taliansko ???

Reagovat
2miguel1

To nebol futbal ...to bolo hladanie lopty v hmle a na teréne na ktorom asi ešte pred rokom pestovali zemiaky....takto sa nedá hrať futbal ..nechápem načo sa odohral takýto zápas ...podmienky pre futbal nulové ....

Reagovat
Biozdenda

vim, ze to nebyl vtip, ale pokazde jak si to prectu, tak se musim smat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

ano a ked bude svietit slnko tak sa vyhovorime ze je horko ked bude prsat ze sa neda kombinovat a tak dalej kristova noho hanba to je a riadna ale nastastie to nebol ostry zapas mozno to weissovi konencne otbori oci a uvedomi si kto si zasluzi hrat a kto nie..

Reagovat
alcantara

neprezivaj to tolko, vyhrame v andorre a vsetko bude zabudnute.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí ti tam tlak v HPa přepočtený na hladinu moře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cobolaci si chteli nahonit ego a dostali vypraskany Ti jsou svoji jak malo kdo

Reagovat
Josifek

Ti Slováci jsou ještě větší soubor, než ta naše parta..

Reagovat
blaugrana

Ta naši ti zahrajú čo chceš. Hlavne na piču vedia kvalitne.

Reagovat
smazaný uživatel

messi je nejlepší!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz aj Albansko ide stavat narodny stadion a Slovaci stale nic

Ten vcerajsi zapas je realny obraz stavu nasho futbalu.

Potetovane individua na dzipoch a limuzinach ale futbalove schopnosti nikde

Reagovat
Ferguson6

Označovať prípravný zápas v takých podmienkach za reálny obraz nášho futbalu je dosť silné. Ja sa ich nechcem zastávať, samozrejme je to veľká hanba, ale Slovensku priateľáky nikdy nešli. Potetovaní, s džípom alebo limuzínov, to nemá s futbalom nič spoločné takže to vyťahovať je zase hlúposť. Jednoducho nam nevyšiel zápas, napriek tomu máme dobrých hráčov,, ktorí vedia zahrať dobre, keď je to treba Asi sa nevedia namotivovať na takéto zápasy. Rusi prehrali s Iránom, čo je väčšia hanba? Jednodcuho si nemyslím, že podľa absolútne nepodstatného zápasu by sme mali niečo súdiť alebo robiť závery

A s tým štadiónom, to je bludný kruh. Nuž, Albánsko je na tom asi finančne lepšie, keď majú na nový štadión...

Reagovat
smazaný uživatel

ja nesudim len podla vcerajsieho zapasu

ak je nejaky reprezentacny zapas "absolutne nepodstatny" tak potom neviem ci ma zmysel sa bavit dalej. ked vyhraju pripravak tak sa biju do prs aki su skveli a ako ide vysledok do sveta.

tak ide aj tento, hanba ako svet.

treba si zlozit ruzove okuliare a zistis ze im akurat vyslo par zapasov ktore vyhrali len vdaka tomu ze superi boli v tom case v totalnych srackach.

ked islo do tuheho a super bol zdatny uz boli v srackach oni.

Reagovat
Ferguson6

ak sa na to pozeráš takto, tak je to smutne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tak vidím, československo jde do kopru celé

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je king, Ronaldo je boh, ale tato fotka je minimalne divna.

Reagovat
smazaný uživatel

hral Riquelme, či už za repru nebude hrať?

Reagovat
Tomanatura

Uvidí se podle formy, teď se teprve uzdravil ze zranění, se kterým laboroval čtvrt roku. Batista jej povolat chce.

Reagovat
onze

FRANCE

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro Messiho - budoucího nejlepšího hráče všech dob

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele