Slomka: Chci dokázat, že pro Schalke jsem tím pravým

29.02.2008, 13:11
Aktuality
Mirko Slomka se může již za několik desítek hodin ocitnout bez práce. Pod trenérem Schalke se po posledních zápasech povážlivě kýve židle a pokud neuspěje v následujících dvou duelech, bude propuštěn. A co hůře - následující dvě utkání jsou těmi dost možná nejnáročnějšími za celou sezonu...

Schalke začalo druhou polovinu ligového ročníku skvěle a po výhrách nad Stuttgartem a Dortmundem se rázem stalo jedním z nejžhavějších kandidátů na zisk mistrovského titulu. Následovaly však dvě porážky - ta necelý týden stará v Leverkusenu zase tak nečekaná nebyla, senzací však byla předchozí domácí prohra s Wolfsburgem.

Slomka podle německých médií dostal ultimátum a musí uspět v nejbližších dvou zápasech. V lize jeho tým hostí Bayern Mnichov, v Lize mistrů zase zajíždí k osmifinálové odvetě do Porta. "V případě sobotní výhry nad Bayernem a postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů přes Porto vyděláme miliony a získáme si respekt," burcuje Slomka své svěřence.

"Schalke musí sebrat všechny síly a dát je do těchto dvou zápasů. Jsem bojovník a nikdy jsem se nevzdal. Je to obrovská výzva a já současnou krizi chci překonat. Chci dokázat, že pro Schalke jsem tím pravým trenérem," dodal Slomka.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V případě Schalke bych nemluvil o krizi. Halt se zas tak moc nedaří. Určitě mi přijde nefér mu dávat ultimátum před dvěma tak těžkejma zápasama. Slomka to tam postavil na nohy, náhradu by scháněli těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim Schalke se hodne dlouho hledalo od te uspesne ery co tam hral jeste Nemej a Latal.

Reagovat
smazaný uživatel

Rok co rok se tam střídalo tak 7 hráčů v základu, pod Slomkou to šlape!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele