Fanoušci Schalke žádají hlavu trenéra

25.02.2008, 13:06
Aktuality
Stačily dva nepovedené zápasy a fanoušci Schalke žádají hlavu trenéra Mirka Slomky. Celek z Gelsenkirchenu se vzdaluje zisku mistrovského titulu a po víkendovém kole ztrácí na vedoucí Bayern Mnichov již devět bodů...

Schalke v úvodních dvou zápasech jarní části ligové soutěže porazilo Stuttgart a Dortmund a okamžitě se o něm začalo mluvit jako o jednom z největších favoritů na zisk mistrovského titulu. Tyto řeči však odvály poslední dva duely. Minulý pátek tým prohrál doma s Wolfsburgem a reputaci si nenapravil ani sobotní porážkou v Leverkusenu. Fanouškům pomalu začíná docházet trpělivost a někteří z nich již volají po odvolání trenéra Mirka Slomky.

"Byl to špatný zápas a špatný výsledek. Bylo jasné, že taková volání dříve či později přijdou. I s veškerým mým optimismem asi nevyhrajeme Ligu mistrů, abychom se do ní znovu kvalifikovali. Musíme něco změnit," prohlásil prezident Schalke Josef Schnusenberg.

Tým z Gelsenkirchenu před sebou má náročný program a již za týden může prakticky definitivně ztratit všechny naděje na to stát se mistrem - do jeho arény totiž zavítá Bayern Mnichov. "Je možné, že prohrajeme i s Bayernem," dodává Josef Schnusenberg.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Je možné, že prohrajeme i s Bayernem," skvělý motivátor

Reagovat
fantomas

tjn

Reagovat
smazaný uživatel

tak on hecuje své hráče

Reagovat
fantomas

tim že řekne že takřka na bayern vubec nemají

Reagovat
smazaný uživatel

prezident to řekl, Slomka si myslím, že je dobrý motivátor.

Reagovat
smazaný uživatel

no jako tak no..to je jako vubec nepozbudí

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je realista?

Reagovat
smazaný uživatel

Jiný prezident by řek, že vyhrajou 15:0, pokud budou chtít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele