Slávisti s fanoušky probírali protesty proti Strakovi

20.10.2011, 19:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (36)

Přidat komentář
Al Capone

to co straka udělal je jedna věc, ale ti "fanopušci" jsou prostě hovada

Reagovat
Infi

Reagovat
Logan

proc jako? co udelali fanousci? slusne podporovali svuj klub a obcas zarvali ze tam nechteji straku, platila nebo rebicka ... a oslavovali kalivodu, ktery byl asi nejvetsi slavista na hristi ... hraci se tam plouzili(nekteri) ze jim pan motivator asi moc nepomohl ... a nechapu co jako straka s rebickem cekali, ze ta situace bude vypadat jinak? jestli jo tak byli asi hodne naivni ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě nedávno se tu všichni holedbali, jak jsou všichni slávisti inteligence a sparťani dělníci - myslím, že chováním po Strakově příchodu někteří dali jasně najevo, že takové dělení už dávno nefunguje. Takže ano, asi čekali dospělou reakci a ne reakci pubertálních rádoby hrdinů...

Reagovat
PlackaSKS

tak to pozor, pubertální reakci předvedli spartanští fanoušci, když proti strakovi protestovali vandalismem. slávisté se pouze oblékli do černého, aby dali jasně najevo co si o současné situaci myslí a občas skandovali nějaká hesla. oslava kalivody, jakožto slávistického srdcaře, ukázala proč přesně protestují a co by chtěli vidět na hřišti a ve vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto souhlasim... !!

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to je nčlověk ne a pro něho to je práce jako každá jiná ..

Reagovat
centos

Nedejte se.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neni slavie.dokud tam bude straka a platil tak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom co je a není Slavie nerozhoduje jedno jméno... dokonce ani dvě

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, co byla skoro celá Evropa kolem roku 1942, rozhodovalo jedno jméno - Hitler. A přicmrndával mu Stalin... Pak strašně dlouho nic a pak možná ti ostatní.

Reagovat
dadoprso

celá WW2 byla vlastně taková one man show. LMFAO

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako nadsázka ujde, ale do skutečnosti to má krapet daleko ;-)

Navíc já psal že Slavii nedělá jedno jméno, ne Evropu či cokoliv jiného.

Přijde mi paradox, že na jednu stranu tu nejvíc nadávají na Straku ti, co tvrdí, jak to jde proti tradicím a jak to zhazuje historii Slavie a přitom oni sami se na Slavii vybodnou kvůli jednomu v historii slavie nepodstatnému jménu...

Reagovat
smazaný uživatel

Strako jestli nevypadneštak seš debil................vlastně ty už asi ses jak to tak vypadá

§

Reagovat
centos

dobrá pointa

Reagovat
smazaný uživatel

Principiálně se v tvém komentu dá najít pár prvků, se kterými bych i souhlasil. Bohužel je tam přílíš mnoho prázdných vět bez obsahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to napsáno neviditelným inkoustem?

Reagovat
centos

Myslíš močí?

Reagovat
smazaný uživatel

Močí? Umím se čůráním podepsat do písku, jenže to funguje obráceně - nejdřív je to vidět a pak to zmizí. Jako neviditelnej inkoust jsem vždycky používal klasickou citronovou šťávu, zviditelní se zahřátím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - napsat močí Muzik je jednoduchý, ale udělat háček a čárku, aby to byl Mužík - to už se musí hodně dobře mířit a dávkovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi byl taky špión?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, takovej nenápadnej... Ale ne, stačilo si to někde přečíst, že jako neviditelnej inkoust funguje citronová šťáva - a hned se to muselo vyzkoušet, ne? Zrovna dneska jsem si vzpomněl, jak jsme vyráběli v osmý třídě nitroglycerin. To, co jsme vyrobili, dopadlo katastrofálně - nebouchalo to.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to s tou citrónovou šťávou znám z Jména růže. Ale na špionáž jsem se tě prostě musel zeptat .

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, klasickej hec - asi jako když jsem se tě já ptal na účetního.

Reagovat
salami

já to znám z lesáckýho průvodce s Mickey Mousem, ale princip je stejnej

Reagovat
centos

To je z Office, až teď jsem si vzpomněl. To tu asi nikdo nebude znát, škoda :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Office 2007 a nic takovýho tam není. Excell, Word, Access, Powerpoint a takový tam jsou.

Reagovat
centos

Tys nedostal MS Urin? To je na reklamaci.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, budu reklamovat, že mi nechodí update na čmajznutej softík...

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči by hlavně měli taky začít něco hrát, protože to je zatim hnus velebnosti. Ke Strakovi a vedení se neni už potřeba ani vyjadřovat, ale aby to na tom hřišti alespoň nějak vypadalo.

Reagovat
salami

takže všechno dobrý a normálně zas choďte na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sem v knihovně četl přílohu Sportu a co tam v tom rozhovoru pan Straka, ale hlavně jeho "chytrá" ženuška vyblila, to bylo příšerný. Pokud to jsou opravdu její slova, tak potěš pánbůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Cituj.

Reagovat
smazaný uživatel

Citovat bohužel nemůžu - přesně. Je to jeden z mála rozhovorů co stojí za přečtení - je asi na 5 stránek.

Píše se tam že reakci nechápou. Jeho ženuše řikala něco v tom smyslu že v Austrálii je naprosto normální když se přestupuje u rivalů a že je tam to prostředí moc vyspělý, my že jsme tady strašně za opicema. Pak si tam pochrochtávali jak mohl Franz udělat skvělou politickou kariéru za KDU-ČSL (zná se s Mírou Kalouskem ), když kandidoval, ale všechno mu překazil samozřejmě úřední šiml a občanství ČR mu nedal, respektive on ho odmítl poté co po něm údajně chtěli aby přečet text v novinách aby mu dali občaství.

Dále pak tam řikali že je to tu strašný, že děti a celkově společnost vidí jen to negativní a děti že jsou tlustý a agresivní, protože sedí u PC a hrají FPS ( ) Dále mi tam pár věcí vyznělo v tom smyslu, že nám prokazují laskavost že zůstávají v ČR, protože umí stráááášně jazyků a jsou to světoběžníci a mohou jít a prosadit se kdekoli. A tak dál.... Dále mě pěkně štvalo že se zeptali na něco Franze a ona za něj odpovídala frau Straka a celkově ten rozhovor rušila, skákala mu do řeči - někde přikyvovala a někde mu dokoce protiřečila když se ho ptali jestli je spíš motivátor, nebo takticko-strategický mág - on sám sebe vidí jako motivátora, ona jeho jako taktického generalissima a zároveň motivátora. Pak tam byla také zmínka o tom jak byl odejit ze Sparty a nastoupil Hřebík a on šel do kotle s fanoušky. Nebo o tom že řehák o něm řekl že se z toho poblije, když šel k Slavii - Franz řek že je to sice takový nekorektní, ale moc to nehrotil, ale Frau byla běsem bez sebe a že se to v zahraničí nestává - zas ta samá písnička. a samozřejmě nezapomněl zmínit že byli fakt celá rodina do 782. kolena strašný Slávisti, ale nakonec jsou Sparťani no... Nějaký reakce, respektive názory u něj chápu, ale většina je u mě naprosto mimo.

Stojí za přečtění.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco se už psalo v příloze Mladé fronty. Ale ty tvé citace mi dávají dostatečný obraz o tom rozhovoru. Pobavilo mě, to že mohl udělat kariéru u KDU-ČSL . Jinak chápu, že ti je z některých jejich názorů blivno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele