Slavii budou proti Nice kvůli koronaviru chybět tři opory

02.11.2020, 22:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (88)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pochybuju že to chytili v Izraeli, na to je to už poměrně dlouhá doba.

Reagovat
PlackaSKS

Ani ne, nějakých 11 dni. navic to mohl chytit jeden a nakazit ostatní.. ted jde o to kdo. Tecl, hovorka a Malinský jsou v pohode. Boril, kolar a sevcik jsou spatny

Reagovat
Hokaido

Bořil ok, ale Kolář dělá hrozné chyb a Ševčík mi poslední dobou přijde jako jeden z nejhorších na hřišti. Ale neviděl jsem teda všechny vaše zápasy.

Reagovat
PlackaSKS

u ševčíka aspon víš, že to zahrát umí. zrovna nemá formu, to je pravda, ale neni moc adekvátních náhrad. kolář posledně chytal velmi dobře a stejskala u nás nikdo chytat ještě neviděl. samozřejmě by byla horší varianta kúdela, bořil, zima. to bych se pak vysral na obranu a narval všechno co umí chodit do útoku

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

není právě, a naopak, takový Oscar byl odzačátku zápasu několikrát v rozepři s covid pozitivním Josuem, bylo jasné, že se to takto bude šířit, UEFA MAFIA

Reagovat
inferno08

Ale vždyť mezitím byl zápas s Leverkusenem... Kdyby se jen jeden hráč nakazil v Izraeli, tak ho testy musely odhalit už před týdnem. Co říká Tvrdík je podle mě blbost.

Reagovat
icemike

Jenom dělá mlhu, hráči se nakazili tady v Praze. Možná někdo z realizace nebo prostě od rodiny

Reagovat
ACSeRw!n

v Riu to prej jede kazdej vecer

Reagovat
eder

Nice...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte je hrát. Jinak bude narušena regulérnost skupiny. U Izraelců to nevadilo a slavistům se zápas zakáže? UEFA MAFIA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Witcher

S plicním ventilátorem se běhá blbě no

Reagovat
wikingskrin

No nevím, myslím, že tohle v Izraeli nechytili, ta inkubační doba je tam přece mnohem kratší. To by testy odhalily už před zápasem s Bayerem, ne ?

Reagovat
Hokaido

Jop, s největší pravděpodobností ano. Ale tak co bys čekal od Tvrdíka... Je ubrečený jako každý druhý Slávista.

Reagovat
inferno08

Reagovat
Hunt

Reagovat
Greny

Boril a?

Reagovat
ttopi

Proč se vlastně u nás ta jména neříkají? To je fakt tak tajné? Každý ví, jaké hvězdy zahraničních lig to měli, ale my děláme tajnosti.

Reagovat
bobis21

Ajax taky neřekl ta jména. Ale tam je každý schopen je zjistit z toho kdo neodjel do Dánska.

Reagovat
ttopi

Jasný, však u nás ty hráče taky vždy na 99% víme, právě z těch okolností. O to víc to nechápu. Je teda pravda, že se jedná vlastně o sdělování zdravotního stavu člověka, což se v podstatě nesmí, ale podle mě by to byo pro dobro všech být v týhle těžký době otevření a transparentní.

Reagovat
Greny

Tvrdík zveřejňuje jen jména u repre .. u svých svěřenců ne

Reagovat
ttopi

To fakt?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
naheCZ

Jeden z nich by měl být Bořil, který prý nebyl přítomen na posledním tréninku. Kolář by to být neměl, ten tam přítomen byl. Takže někdo z těchto: Ševčík, Stanciu, Provod, Masopust, Kúdela, Hovorka, pokud jsem na nikoho nezapomněl...No uvidíme, kdo nakonec nebude hrát.

Reagovat
PlackaSKS

musa, lingr, malinský, zima... vždyt je tam v nějaký repre každej až na simu

Reagovat
naheCZ

Člen základní sestavy a reprezentant. To reprezentant jsem si vyložil jako reprezentant A-týmu a Malinský zase není úplně člen základní sestavy, i když v ní poslední dva zápasy byl. Proto jsem ten seznám zkrátil na ty, co jsem napsal. Ale zas Tvrdík to mohl myslet všelijak

Reagovat
PlackaSKS

tak tady fakt řekl jen "reprezentant", já bych to bral od u21 výš.. máš pravdu, že ta základní sestava spíš vylučuje lingra a malinskýho, ale i ti tam ted hráli... prostě úplně kdokoli

Reagovat
Freedo

Já to rozhodně chápu jako člen naší základní sestavy, což klidně ten Malina vzhledem k poslednímu zápasu být může.

Reagovat
naheCZ

Nad tím jsem přemýšlel, jestli ho tam zařadit nebo ne. Nakonec jsem se rozhodl, že mi tam nesedí, ale Tvrdíkovi třeba jo no...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

nechtej informovat soupere...

Reagovat
PH8

Asi se bojí, že pak někdo začne řešit, že ten konkrétní hráč byl ale v úterý na tréninku a ve středu na swingers párty takže by měli vyřadit všechny z toho tréninku a podobně.

Reagovat
Univerzál

Tvrdík se snaží zase vzbudit emoce, ale:

1. Kdyby se nakazili už v Izraeli, s největší pravděpodobností by se na to přišlo už před Leverkusenem.

2. Izraelci už by po 10 dnech karantény opravdu neměli být infekční, stejné pravidlo koneckonců platí i u nás.

3. Vzhledem k situaci, která v ČR panuje, není nic divného pokud se tu některý z hráčů nakazí a roznese to dál.

Takže je to sice od Jardy pěkná příležitost si kopnout do UEFY (čímž se UEFY rozhodně nechci zastávat), ale s realitou to asi moc společného nemá,

Reagovat
smazaný uživatel

Zase někdo chytrej jak hodiny...typickej malej čecháček...stále někoho podezírat a za vším vidět jen to negativní a prosté oznámení vedení Slavie označovat za brečení. Nastuduj si něco o inkubační době, podmínkách, za jakých se můžeš nakazit, míru spolehlivosti odhalení Covidu testováním s dutiny nosní a ber v potaz rozdílnou imunitu každého hráče. Pak tu nebudeš plácat takové blbosti woe.

Reagovat
kilobyte

A není divné, že se ve více než 500 zápasech pod UEFOU nikdo nenakazil (sám Tvrdík to minulý týden tweetoval) a najednou se nakazí hned tři hráči? Přitom pravidla jsou pořád stejná, i když Tvrdík a spol. tvrdí něco jiného.

Reagovat
John Obi Mikel

"pravidla jsou pořád stejná"

Reagovat
Univerzál

Tak to jsi mě hodně pobavil.

Projevem čecháčkovství je spíš neustálé svádění problémů na někoho jiného jako to děláš ty s Jardou.

A kde čteš něco o brečení? Problém s pochopením psaného textu?

Jo a díky za radu, abych si o tom něco nastudoval, sice jsem tento problém musel řešit i přímo s hygienou, stejně jako několik dalších lidí z mého okolí, ale patrně tam teda všchni plácají blbosti a pravdu znáš jen ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co jsi ty řešil a co tobě řekli na hygieně,ale evidentně posuzuješ něco,čemu nerozumíš.To není tak černobílé, jak si myslíš.Varianta,ze někdo to chytne od pozitivního hráče v jeden den a jeho spoluhráč se pak od něj nakazí až o několik dní později, v rámci inkubační doby, jako neexistuje? PCR testy taky žel bohu nejsou 100%. Jak jinak si vysvětlit, že jeden den byl hráč pozitivní a opakovaný test druhý den ukázal opak.Prostě to takhle nemůžeš tvrdit. Ano, nakazit se mohli i doma, ale hráči Beer Shevy s pozitivním testem prostě neměli proti klukům že Slavie hrát.

Reagovat
Univerzál

Možná můj příspěvek špatně chápeš, já v něm nikde netvrdil, že je to černobílé a jednoznačné. Pouze když si vezmu celou situaci, tak mi přijde mnohem pravděpodobnější, že se nakazili někde v ČR, než ve fotbalovém zápase, kde proti sobě měli mít soupeře, kteří již neměli být infekční (byť uznávám, že asi mohou existovat výjimky, pořád o tom viru nevíme vše). Tvrdík to ale podává tak, že se pravděpodobně nakazili v Izraeli, což se mi nelíbí, zní to málo pravděpodobně.

Jinak samozřejmě, že se hráči od sebe mohou nakazit průběžně, ale minimálně ten co by se nakazil v Izraeli už by byl pozitivní před Leverkusenem - opět mohou existovat výjimky, ale v drtivé většině případů se opravdu ten vir neaktivuje až po týdnu, další důvod proč Jardova verze není pravděpodobná.

Že je jeden den test pozitivní a druhý den negativní se dá vysvětlit jednoduše - před pár dny byl pozitivní kontakt, při prvním testu se ještě virus neaktivoval, při druhém již ano. Ale samozřejmě ani PCR test nemusí být stoprocentní, nic lepšího ale nemáme.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Salfovic

Nevysvětlil si ty testy před Leverkusenem.

Reagovat
ttopi

Kdyby tam vyhráli tak to ani neřeší

Reagovat
kilobyte

Jeli si tam pro 3 body. To se jim nepovedlo, tak si aspoň vymysleli 3 nakažený.

Reagovat
Elliasson

Bod číslo 1 je hloupost.

A bod číslo 2 je hrozně individuální.

Reagovat
Univerzál

Bod číslo 1 je pravda.

Ohledně bodu číslo 2 je pak na místě otázka, proč tedy většina vlád světa pustí mezi lidi ty, kteří by mohli být infekční.

Reagovat
Salfovic

Proč je bod 1 hloupost ?

Reagovat
Elliasson

Možná jsem to trochu přehnal, ale je pravda, že žiji v domácnosti, kde byli 2 lidé nemocní (jeden od čtvrtka 22.10., druhý od pátku 23.10. a dneska mu volali, že je pozitivní na COVID-19). Osobně jsem měl příznaky až 31.10. Ale pravdou je, že jsem napsal hloupost. To se omlouvám.

Reagovat
ttopi

Bod 1 není hloupost. Je totiž psáno, že by se n to příslo "s největší pravděpodobností", což je asi fakt.

Reagovat
Univerzál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Doufám, že ty tři hráče otestují (negativně) než nastoupí k dalšímu zápasu.

Reagovat
Hector17

Boží mlýny.

Reagovat
kilobyte

Minulý týden Tvrdíkova argumentace, proč by měla liga znovu začít: "Ve více než 500 zápasech ve všech soutěžích UEFA od začátku srpna nebyl podle velmi přísného protokolu UEFA Return To Play Protocol zaznamenán ani jeden případ přenosu infekce SARS CoV-2 mezi hráči soutěžících týmů. UEFA Medical Committee pro MZDR ČR."

Tenhle týden brečí, že se jim v zápase nakazili tři hráči.

Ten je prostě neskutečný.

Reagovat
clinger

ty z něj nemůžeš spát viď.to je ještě víc neskutečný jak ten Tvrdík dokáže sparťany rozpálit

Reagovat
kilobyte

Já se jen bavím. Je teda smutné, že svým chováním teď komplikuje restart ligy, ale za tu srandu to asi stojí.

Reagovat
fabec1222

Sem zvědavý, jak to Šilhavý vyřeší dneska pro repre. Tvrdík asi nebude chtít někoho pouštět, když už má nakažené. Takže z ligy asi jen Sparta a Plzeň. A taky bude i problém pro případné náhradníky, když z ligy nebude nikdo rozehraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba počká na další kolo testů Slavie a pokud budou negativní, tak je pozve.

Reagovat
fabec1222

Aby to nebylo jak s Plzní, že si udělali výlet do Prahy na otočku.

Reagovat
Greny

Já doufám že tam nebude chybět Jankto, Barák a Černý ...

Reagovat
naheCZ

Toho Černého fakt nepochopím, proč nevzal. Hlavně že tam pozve Kopice

Reagovat
verv

Reagovat
soukup

nominuje 25 primárních hráčů a 80 náhradníků a s odřenýma ušima to snad vyjde

Reagovat
John Obi Mikel

Vyhrajem i bez nich

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

snad uz ten Stanciu krysa jedna

Reagovat
Spalovač šancí

Přenos na krysy (na rozdíl od psů či norků) zatím nepotvrzen

Reagovat
smazaný uživatel

Krysa je ten, kdo tu lemru nasadil do Slavie.

Reagovat
Kostomlat

no jo. Klub vlastněný Číňany sklízí, co Číňani zaseli.

Reagovat
Greny

Bořil , Kudela a Provod

Reagovat
naheCZ

dobře nám to Šilhavý prozradil

Reagovat
Spalovač šancí

ideální

Reagovat
PlackaSKS

tak jsme v piči no a co..

Reagovat
KingMaster13

Kdyby nás čekal zápas s Budějkama tak je to v pohodě, proti Nice je to trošku průšvih no. Flintu do žita bych neházel, protože furt se s tím dá uhrát solidní výsledek s tím týmem co máme ale takovej Hovorka, který navíc bude řídit celou obranu za Kúdelu, to může být solidní puma no

Reagovat
PlackaSKS

Hlavne jedinej bojovnik bude olayinka, kterej nezvládne cely zapas.. no aspon se da jen získat a doufat, ze odveta bude naopak s jejich beckem

Reagovat
KingMaster13

Jako jo no

Reagovat
KingMaster13

Klidně to mohou říci, stejně se to fanoušci dozví

Reagovat
Losinho

Kolář - Oscar, Hovorka, Zima, Masopust - Holeš, Stanciu - Olayinka, Lingr, Malínský - Musa

Hodil bych to takhle, na Ševčíka v momentální formě nervy nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Furt se dá postavit dost solidní tým ale není to ideální

Reagovat
John Obi Mikel

Jak je na tom Karafiát?

Bude tam Traoré.

Reagovat
RadekVonCZE

Jen místo Lingra bych dal Traorého, pokud by byl Karafiát zdravej.

Reagovat
Lof

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele