Slavia rozdrtila PAOK a postupuje!

12.12.2002, 23:13
Aktuality
Slavia Praha na Strahově v odvetě třetího kola Poháru UEFA porazila řecký PAOK Soluň 4:0 a s celkovým skóre 4:1 postoupila do čtvrtého kola, mezi nejlepších 16. Slavia je tak jediným českým zástupcem, který v evropském poháru přežije zimu...

Slávisté na svého soupeře vlétli jako vosy a od samého začátku snad každá akce zaváněla gólem. Když dal už ve 13. minutě úvodní gól Skácel a vymazal jednogólové manko z prvního zápasu, bylo vše na té nejlepší cestě...

Statistiky a podrobný komentář zápasu si můžete přečíst zde.

Slávisté tak po nepovedeném loňském ročníku navázali na předchozí úspěchy v Poháru UEFA. Tím největším byl postup do semifinále v letech 1995/1996. Dalším významným úspěchem byl postup do čtvrtfinále v sezóně 1999/2000, o rok později Pražané skončili ve čtvrtém kole. Loni se Slávistům nevedlo, po vyřazení ze třetího předkola Ligy Mistrů nestačili hned v prvním kole Poháru UEFA na Servette Ženeva.

Los čtvrtého kola a čtvrtfinále je na programu už zítra v poledne v Nyonu.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Sem napište text.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele