Slavia odmítla nabídku Brém za brankáře Pavlenku

12.06.2017, 21:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (311)

Přidat komentář
RC

No to je dobre ! Přeju mu lepsi angažmá, ale jen v případě ze nepostoupíme do Evropy! SKS!

Reagovat
stas87

Hm, tak za jedno odpoledne sa Baumannovi dostalo dvakrat odmietnutia. Dubravka v Sparte, Pavlenka v Slavii. Tak cakam, ze Bröndby este odmietne pustit Ronnowa. Alebo to dopadne tak, ze neodide Wiedwald a ostane vsetko pri starom.

Reagovat
pistacik11

to ako Dubravku chceli v Bremach? Ak ho tam chceli na post jednotky, tak velmi erozumiem preco siel do sparty

Reagovat
stas87

No bol v sirsom okruhu kandidatov. Spolu s nim tam bol prave Pavlenka. Ronnow, Dubravka, Zieler, Schwwolow, Pollersbeck..tieto mena sa najviac objavuju. Koncila mu zmluva a uz koncom maja rokoval so Spartou. Ten zaujem Werderu je cerstvy, vsetko vzniklo kvoli zaujmu Nantes o sucasnu jednotku.

Reagovat
Mariano13

našim brankárom sa dosť nedarí v zahraničí mimo SK, CZ a PL. Posledný prípad je možno Marián Kello svojho času v Hearts.

Reagovat
pistacik11

Aj Kelemen celkom ziaril v 2. spanielskej ci grecku, ale tak zas raz to musi niekto prelomit a Dubravka ma na to vsetky predpoklady

Reagovat
Mariano13

Ešte na Novotu sme zabudlo. Ale o tých všetkých predpokladoch som trochu skeptický, v Brémach by zrejme nemal post jednotky, v Sparte ak nepokazí začiatok a Bičík ho nenahradí vo forme, tak je jednotka jasná a stále môže chytať EL. Po (prípadných) MS možno Kozáčik skončí s repre a Dúbravka si takto môže poistiť post dvojky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronnow je luxusní. Ten kdyby vám vyšel, tak nejenže máte spolehlivou jedničku, ale ještě za pár let solidně vyděláte

Reagovat
stas87

Prednosti a slabiny ma ake? Zostrih na YT mi sice pomoze ho vidiet ale to nestaci. A Bröndby by nahradu zohnalo alebo to na tom prave moze stroskotat?

Reagovat
smazaný uživatel

V dánský lize to s gólmanama problém není, Bröndby by mělo dost možností - namátkou by se mi tam hodil třeba takový Hojbjerg z Esbjergu (ten chytal za Dány na olympiádě a letos sestoupil). Spekulace o náhradě zatím neproběhly, ale s reputací, kterou Bröndby má, bych problém neviděl.

A k Ronnowowi? Jediná jeho výrazná slabina je chození na centry. Občas je až moc odvážnej a stává se, že ten míč prostě nedoběhne, i když z toho dostal gólů docela málo. Má hodně nadstandardní hru nohou (u něj sem vždycky obdivoval, jak každej jeho výkop našel spoluhráče), ale zase občas přehání s odvahou a někdy má namále. V čem je ale skvělej, jsou reflexy na čáře - přijde mi, že má takový dost neortodoxní styl chytání, hodně často ten míč vykopává nohama, ale je dost efektivní, i když to občas vypadá divně. Ale reflexy má suverénně nejlepší v Dánsku. Navíc je z mýho pohledu konzistentní, nemá výkyvy formy a opravdu jenom minimum gólů jde vyloženě za ním, z mýho pohledu je to hráč, kterej se nepodělá z tlaku a navíc už něco málo odchytal i v repre.

Reagovat
stas87

Takze presne hrac, ktoreho do toho systemu 3-5-2 potrebujeme. Wiedwald neoplyval presnostou rozohravky a jeho odkopy casto koncili za ciarou, takze v tomto to bude posun. Tie centre ma trosku strasi ale my nie sme tim, co by inkasoval abnornalne vela zo standartiek a rohov. Väcsinou to vieme odhlavickovat/odkopnut.

Nas scouting sa odklonil z JA smerom Skandinavia a ja som si uz toto davnejsie prial. Uz sme ziskali Delanyeho a teraz prisiel aj Augustinsson. To su dve paradne posily a nestali nas nejake velke peniaze. Podla mna sa oplati investovat do hracov z danskej ligy. A vseobecne oni maju v Nemecku skvele renome, takze cakam, ze okrem nas zalovi v buducnu v Dansku aj ine BL mancafty.

Vies nieco nove o Zankovi? Ostava v FCK ci chce odist? Inak diky za info. Tak si prajem toho Ronnowa, kedze Pollersbeck nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

O odchodu Zanky se psalo na přelomu dubna/května jako o hotový věci a vlastně Lüfnter byl branej jako přímá náhrada za něj. Takže já si pořád myslím, že Zanka odejde, i když mi přijde, že v poslední době ten zájem trochu opadl.

Jinak můj názor je, že Ronnow je fakt super posila, minimálně pro tým ze středu tabulky určitě. A pokud bude pokračovat v tom neskutečnym progresu, který předvádí (protože na něm jsou ty zkušenosti, který nabírá, hrozně vidět), tak ho vidím jako jasnou náhradu Schmeichela v bráně reprezentace. Zapracuje na centrech a nemá viditelný slabiny.

Jinak je pravda, že dánská liga, byť celkovou kvalitu třeba nemá takovou, tak má opravdu skvělý hráče. O Kodani je škoda mluvit, ale myslím, že potenciál prorazit mají i Nissen a Duelund z Midtjyllandu, Ahlmann a Larsen z Aalborgu, Rygaard z Lyngby nebo vlastně skoro celá sestava Bröndby, kde mají hrozně moc talentu. Ti hráči ještě potřebují nějaký čas, ale myslím, že celkově je dánská liga dobrou destinací, kde brát. Delaney se vám už osvědčil a to říkám s klidným svědomím, že co jsem párkrát viděl, tak v Kodani si to vodil ještě víc, takže se máte na co těšit.

Reagovat
salami

má čas, moc se mi dřív nelíbil a nevěřil jsem mu, ale tuhle sezonu měl fakt dobrou, nicméně mu určitě neuškodí, když si ještě tu sezonu s pohárama u nás dá

Reagovat
meno

4 sezóny minimálně nadprůměrný ligový gólman

Reagovat
Logan

Pokud přijde adekvátní nabídka, tak si přestup určitě zaslouží, ale tohle určitě nebyla nabídka, která by nás měla v současné situaci uspokojit, takže jsem rád, že naše vedení odmítlo ... doufám že Jirka tohle pochopí a nebude nějak trucovat, to by bylo blbý.

Reagovat
stas87

Kolko by si za neho chcel? Je to brankar a ti nechodi za tolko ako hraci z pola.

Reagovat
db18

Reagovat
Logan

Pokud se chceme jak klub i liga posunout výš, tak prostě nemůžeme prodávat klíčové hráče sestavy pod 5M euro a je uplně jedno co to je za post ....

A nemluvím o tom jestli to jeho cena je nebo není, jde o princip ... stejně jako týmy v Anglii a jinde se musíme snažit ty ceny vyšponovat, napálit to, a pak, pokud to je někdo ochoten dát, tak ok ....

Víš jak to myslím, ne? uplně nejde o to kolik je jeho cena, ale o to že ho prodávat nemusíme

Reagovat
icka

Prave, ze zalezi az moc jaky to je post.

Reagovat
dextroza_m

Dnes, kdy za De Geu dá Real cca 70 mil E? :-)

Reagovat
icka

Patri k TOP 3 a ma potencial byt nejlepsi, spanel a proste Real

Reagovat
vaala

Což by byl ideální scénář, ale bohužel ty hráči z naší ligy se v zahraničí tolik neprosazují a ty ceny jsou pak takový jaký jsou..

Reagovat
smazaný uživatel

5M

Reagovat
Logan

čemu se směješ? my ho prodat nepotřebujeme a hlavně, nemusíme ... možná to zní trochu namyšleně, ale 2M teď pro nás není částka která by měla nějak rozhodovat v rozpočtu, ty časy jsou pryč .... hráč tu hodnotu nemá, ale pro nás je lepší si ho nechat když víme co od něj čekat než dostat 2M a možná složitě hledat náhradu která nemusí uspět ... jo když někdo dát 5M, tak to už není o čem, že jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

5M asi ne, ale souhlas.

Pustit jen v případě, že ten hráč opravdu chce odejít a už udělal pro klub nějakou práci.

Opravdu se nikdy nikam neposuneme, když se po jedný sezoně se rozprodají ty nejlepší hráči.

Reagovat
JacksLFC

spartan cos čekal za reakci

Reagovat
dextroza_m

Pokud ho prodáš za méně, pak má větší šanci v zahraničním klubu sedět, protože je vyšel třeba jen na 2, což je pro týmy z BL celkem "suché z nosu"...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je blbost. Vždycky tu šanci dostane, vždycky. Pak už jen na něm samotným, jak s tou šancí naloží a jak se k tomu postaví. Ale prostě to nemůžeš takhle jednoduše bagatelizovat.

Reagovat
salami

u golmanů je to právě dost zásadní

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle můžeš říct pomalu o každým postu. Každá mince má dvě strany.

Reagovat
salami

no nemůžu, golmani to maj prostě specifický a vždycky chytá jenom jeden a hrozně těžko se dokazuje, když někdo nechytá, že je lepší než ten, co zrovna chytá, to je fakt, na šanci v bráně můžeš čekat i roky, navíc když tým šlape, tak se na golmana většinou nešahá, o jinym postu tohle říct nemůžeš, obecně je to složitější i třeba na stoperu, tam se ty pravý schopnosti včetně psychiky, projevujou až v zápasech, ofenzivní hráči maj tohle daleko jednodušší, ale u stoperů aspon většinou lítaj karty a je tam dvakrát tak větší šance, že se někdo zraní, golmani stojej kvuli kartám zřídka a i zranění maj obecně míň

Reagovat
stas87

5 mega je ozaj dost. A to by ten hrac musel byt nadstandartne dobry a musel by ukazat kvalitu aj v europe. Cize niekto ako bol Bony alebo Dzeko. Edin ale myslim s Teplicami v europe nehral. Ten strop vo vasej lige je niekde na urovni 3-3,5 mega, mozno styri ako za Daridu. A vo vasej lige momentalne nevidim nikoho, kto by sa Dzekovi, Bonymu alebo Daridovi niekto priblizoval. Mozno Karavajev v pripade zaujmu z Ruska, pokial je pre CSKA stale zaujimavy.

Ja ti rozumiem, ale ceska liga skratka nema zvuk. Aj si myslim, ze zmyslanie manazerov ci scoutov je take, ze ponukneme cechom 2 miliony a oni nam urvu ruky. A vy aktualne v lige fakt nemate nikoho, kto by sa bezproblemov presadil v spickovej lige a v time, co hra hornu polovicu tabulky. Takze z tohto dovodu vam nikto neda tych 5 mega.

Reagovat
soukup

to je možný, ale Slavia ho teď zase nemá důvod pouštět za 2M euro. Za kvalitní náhradu by totiž museli taky solidně zaplatit a neměli by jistý, že se tomu novýmu golmanovi bude dařit. A pro současnou Slavii s číňanama nemá význam zisk nějakých 1M eur + nejistota, co novej golman

Reagovat
salami

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Strop 3 - 3,5 z český ligy není ani náhodou. Například jen Sparta udělala mnoho dražších přetupů.

Reagovat
stas87

Pisem o aktualnej situacii, nie o minulosti. To som tam nedopisal. Dockal nerataj, to bol ulet cinanov. Ani ten Ngadeu by nesiel za styri ci pät mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadeřábek 4 m, Krejčí 4 m, Schick 4 m, Kadlec 4 m.

Reagovat
stas87

A teraz mi napis, kto z ligy by odisiel aspon za tie styri miliony.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda sykora deli ngadeu karavajev a vacha.

Reagovat
Kang & Kodos

Vácha v korunách leda tak. Slovenskejch.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych to spíš viděl na zimbabwský dolar.

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha max do Las Vegas Golden Knights

Reagovat
dinss

Reagovat
meno

Vácha už ne.

Reagovat
hefy

Sýkora minimálně za 40M eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda asi už ne, jenom přece už má nějaký věk. Sykora možná tak za rok když mu vyjde sezona. Deli, Ngadeu a Karavajev - OK. A Vácha? chtěl bych vidět tým který by koupil Vachu, natoz za 4M EUR.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Karavaev.

Reagovat
Logan

Ale jak říkám, tady nejde o to kolik ten hráč má hodnotu, on tu hodnotu 5M nemá ...

ale Slavia teď není v pozici kdy by musela prodávat svoje klíčové hráče při první nabídce za 2M pryč, taková situace byla před dvěma roky a to věřím že by šel i za míň ...

s tím kapitálem jsme teď v silné pozici a prodávat prostě nemusíme, takže musí dorazit nadstandartní nabídka aby to pro nás bylo zajímavé ... Mbappé taky nemá cenu 130M ale Monaco takovou cenu určilo ...

prostě nemůžeme po prvním titulu rozprodat celou osu týmu "za drobný" a skládat znovu celej tým, tak bychom se nikam neposunuli ... pro nás je priorita ten kádr spíše udržet, dost na tom že odešel Barák a Luftner, možná Deli nebo MNN ...

a s celkovou silou zázemí a financí, ano, KLÍČOVÍ hráči základní sestavy by NEMĚLI odcházet za míň jak 5M, abychom byli schopni najít náhradu a ještě solidně vydělali ...

Reagovat
Bakary3

Presne, Pavlenka byl super, bez nej by titul nebyl..

Za usopleny 2m euro ne, to cinany nespasi.

Jo, kdyby to byly 4 treba, uz se to da zvazovat s tim, ze za nej prijde dobra nahrada..

No a kdyby to byly treba 4m a prisel Hanus, to by nebylo zly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Jo, to kto vas vlastni je velke minus pre ten prestup. Ale Werder podla mna vycuva a skusi ineho brankara. Pre vas to valny zmysel nema, nezozeniete v tak kratkom case rovnakeho brankara a nerozpredate to teraz. A to je napriklad rozdiel medzi Slaviou a Trencinom. AS by urcite troch minimalne predalo a dotiahlo novych hracov, Slavia nemusi pretoze ma kapital. Ale ot som odbocil...

Lenze potom je otazka, co s tym kadrom dalej, ak by sa nepodarilo postupit do europy. Potom to ostavaju dve moznosti- nechat ten kader do zimy tak a pustit max jedneho hraca tyzden do konca prestupaku alebo predat po predkolach tych hracov, o ktorych bude najväcsi zaujem. A musis chapat aj postoj Werderu, pretoze ponuka na Wiedwalda je teraz a my musime tu nahradu riesit uz teraz, pred startom pripravy a kempu. Nemozeme ho predat a zhanat brankara na konci jula ci prvy augustovy tyzden. Preto skor teraz sondujeme teren a skusame oslovit rozne kluby a brankarov. Ak by sme o Pavlenku fakt stali, tak verim ze tie rokovania zacnu minimalne na 2,5 mega, mozno by to atakovalo aj ti miliony. To, ze to Tvrdik odmietol ma az tak netrapi. Hore mi chalan popisal toho Ronnowa a ten sa mi pozdava viac ako Pavlenka. A ak Bröndby akceptuje trebars tri milony, tak pojde do Brem on.

a s celkovou silou zázemí a financí, ano, KLÍČOVÍ hráči základní sestavy by NEMĚLI odcházet za míň jak 5M, abychom byli schopni najít náhradu a ještě solidně vydělali

A s tym ja nesuhlasim. Pretoze pokial na tom budu vase kluby trvat, tak tie zahranicne kluby vycuvaju a skusi sa poobzerat kludne v tom Dansku, na balkane ci kludne v Azii. Ak by sa to malo zmenit, tak jedine v tom pripade, ze by ste mali stabilne minimlane jeden tim v CL alebo niekoho v jarnej casti EL, co by preliezol aspon jedno kolo. Zatial, opakujem zatial nie su ceske kluby v pozicii, ze by si mohli povedat rovno o pät mega. Mozno to bude v buducnu ine, ale teraz nie.

Reagovat
Logan

To je ale minus akorát pro Werder ... nám vůbec nevadí že z toho Werder vycouvá, naším cílem není toho hráče prodat, ne pokud nepřijde nabídka která se nedá odmítnout ...

já chápu situaci werderu, že potřebují náhradu za svého brankáře, takže je logické že pokud neuspějí u nás, podívají se jinde ...

No, co by ... pokud se nepostoupí do LM/EL, tak se kádr zúží nějakýma hostovačkama a zbytek se bude soustředit na to aby vyhrál ligu a tím pádem příští rok postoupil rovnou do LM, navíc u golmana rozhodně nehrozí to, že by se musel jeho post nějak zužovat ...

No a co, tak ať se dívají v Dánsku a jinde ... tím pádem tady ti hráči zůstanou třeba o rok nebo dva déle a pomůžou nám se právě dostat na tu úroveň abychom byli pravidelně v LM/ jarní fázi EL a už pro ně bude zajímavé zůstat a nebo budou stát takové částky, které naše kluby přesvědčí aby je prodali .. a tím se posunou na lepší úroveň jak kluby, tak liga ...

Tohle pro naši ligu rozhodně nebude žádné minus

Reagovat
stas87

Lenze ak ti ti hraci ostanu dlhsie v lige, tak si v podstate kopu vlastny hrob. Pozri Dockala..aku dobu bol v Sparte. To, co ho kedysi dostalo do Trondheimu, to dneska nema, preto ostal v Sparte. A v konecnom dosledku to vlastne odsere repre, lebo ak to nadalej bude staviat na hracoch z ceskej ligy, tak sa dostane akurat tak na EURO ale nie na MS. Kazdu repre okrem tych najväcsich (GER,SPA,ITA..) posuvaju hraci, co hraju mimo svojej ligy. Pozri napriklad na Polsko. Spoliehaju sa hlavne na hracov z kvalitnych lig po europe.

Takze za mna je ideal to, obcas postupit do skupin ale nebat sa hracov predat a pomoct im stat sa este lepsimi. A to neviem ci vase kluby dokazu. Zabudol som, ze vas majster pojde do skupin CL, to sa ospravedlnujem. Hele, teraz uz je to fakt ale hypoteticka situacia, ale skus si predstavit situaciu..pride do Prahy rokovat o MNN zastupca Toulouse, prednesie ponuku na tri mega a Tvrdik mu povie, ze chce pät..tak co urobi ten clovek? Sbali sa a ide prec, na co by platil o dve mega viac? Kedze za tie tri miliony takych hracov ako je MNN dalsich sest.

Ja si v tom trosku protirecim ale vam fakt zufalo chyba nejaky väcsi uspech vasich klubov plus uspech repre. Ked Sparta hrala pravidelne CL a repre porazala Nemecko ci Holandsko, tak si kludne mohli povedat o sest mega a dostali ich. Aj CSKA vyplazlo sto mega za Kaloudu ci koho to vtedy kupili. A presne tieto uspechy vam chybaju a preto je pre mna tych 5 mega nerealnych.

Reagovat
Logan

Já ti rozumím a nemám proti tomu pustit do zahraničí hráče, který tady v klubu něco dokázala, ligu přerostl a jde se posunout v kariéře za lepším ...

Tady je problém ten, že si uplně nemyslím že už je tohle Pavlenkova situace ... měl výbornou sezonu, ale to co se začalo vloni se ještě nedokončilo, pokud by měl odejít v zimě po postupu d skupiny LM/EL, věřím že to bude min. za 3M a nikdo mu to nebude mít za zlé, protože "splnil svou misi v klubu" a teď se může posunout.

Tohle me třeba trochu mrzí u Baráka s Luftnerem ... u nich jsem čekal že o ten postup do skupin budou chtít s námi zabojovat a až pak půjdou za lepším .. naopak přestup dál by si zasloužil třeba Deli, který klub v podstatě tahal ze sraček a přestup do Francie bych mu přál, jenže teď když odešel Luftner tak je zase blbý měnit celou stoperskou dvojici, je to začarovanej kruh prostě a ta obměna kádru musí mít nějakej řád ...

Podívej, když Plzeň udělala první titul, tak ten kádr taky udržela víceméně pohromadě a proto se taky dostali do LM a tím se neuvěřitelně zvedli, a přesně tohle potřebujeme my a proto nemůžeme při první nabídce prodat půlku základní sestavy

Neříkám že máme ty hráče držet dlouhodobě, ale nesmí to probíhat stylem jako u Liberce nebo toho Trenčína, že jednou někam postoupí, prodají půlku týmu a další sezonou hrajou bídu ...

Reagovat
stas87

Tak u Pavlenku to ani nepripada v uvahu. To, ze teda celkom dobre chytal styri roky za Ostravu a mal povedzme najlepsiu sezonu v kariere teraz, tak to samozrejme nemusi stacit na BL. A nakoniec je pre vas vlastne dobre, ze ostava a ze ho Tvrdik nepusti. V tomto budem mat asi taky spiatocnicky pristup...ja hracom z ceskej ligy stale neverim. Presnejsie napisane tak, ze neverim, ze mozu byt hned prinosom. Ta zmena po prichodu do BL, kde je aj obycajny trening pomaly ako tu zapas, je skratka obrovska. No a potom uz je to len o tom, ci ten hrac sa chce naucit jazyk, adaptovat sa a nezabali to v hlave. Lebo ak je raz v tejto situacii, je s nim koniec. Darida, Kaderabek aj Gebre su inteligetni hraci, to sam vidis na ich rozhovoroch a celkovo ako vystupuju. A prave oni su v sucasnosti vasa nadej v repre na lepsie vysledky. Nie ti Zmrhalove, Skodove ci Souckove.

Futbal je o peniazoch dnes uz tak u 80% hracov. Preto Lüftner zobral tu Kodan. Sancu na CL mal cca rovnaku ale uprednostnil podla mna financne hladisko. Ani ta danska liga nemusi byt krok vpred ale skor to bude +-rovnake, ako keby ostal tu. Ale FCK ma po europe dobre meno, hraci co odtial odisli, tak sa dokazali chytit inde. A aj to robi klubu ci lige renome. A v danskej repre hraju v podstate vsetci hraci v zahranici a aj tak maju na pomer obyvatelov celkom slusne vysledky. Nepostupuju sice uplne pravidelne na kazdy turnaj ale obcas sa niekam dostanu.

To je vzdy tazka otazka, kolko hracov po uspesnej sezone pustit prec ale rovnako sa tolko neoslabit. Pokial ten kader budes drzat dlho pokope, tak sice nieco uhras v europe ale ti hraci budu chciet viac peniazi a zakrni. Skratka prevahaju spravny moment na to, skusit ist do lepsej ligy. Z Plzne odisiel a chytil sa len Darida. Z roznych dovodov a nie len futbalovych neuspelo viac hracov. (Pilar, Jiracek, Petrzela, Rajtoral, Duris...) takze sam vidis, ze ti hraci az tolko neziarili a radi sa vratili. A Plzen po prvom postupe uz peniaze mala, takze uz si mohla dovolit hracov udrzat a ze by im to pomohlo..to skor nie. Tak aby tak nedopadla aj Slavia...mysliet si, ze mam kapital od cinanov a nemusim predavat, tak to tiez uplne nejde. Len cas ukaze, ci Slavia urobila dobre a okrem Baraka a Lütnera nikoho nepustila. Vsetko je o peniazoch, ak by Trencin mal tolko kapitalu ako Slavia, tak si trufam povedat, ze by tu skupinu EL uz hral.

Reagovat
Logan

Zrovna Pavlenka, aspoň z toho jak na mě působí, je dost inteligentní kluk na to aby se mu tohle vyhnulo, ale to je otázka ... jak říkám, myslím si že po další sezoně, pokud se mu povede jako tahle, určitě přijde další pro něj i klub zajímavá nabídka a že se prosadí ...

O penězích to určitě je, já mu vyloženě nevyčítám že odešel, spíš mě to zamrzelo a nečekal jsem to tak brzo ... nečekám že tu hráči budou zůstavat 5 let nebo tak ... ale je potřeba aby pro klub taky něco odvedli, pro mě je ideální když tu hráč zůstane 3 roky ... ideálně přijde v 22 -> prosadí se -> předvede se -> svou kvalitu potvrdí -> zaslouženě odejde

jinak rozdíl ve financích mezi dánskou a českou ligou podle mě moc není (respektive mezi Slavií v horizontu 2-3 let) ... finančně tu třeba ti hráči nedostanou tolik, ale náklady na život jsou zase neuměrně nižší, takže ve finálě čistý zisk může být hodně podobný, ale to je jen spekulace která se bud odvíjet od dalších (ne)úspěchů Slavie

Já ale nechci to co Plzeň udělala, to znamená že za těch 6 let skoro neobměnila kádr a podstatě se teď vrací k hráčům, kteří jí to vykopali na začátku ... jen říkám že abychom se posunuli do té skupiny LM/EL potřebujeme udržet ten kádr pohromadě alespoň teď po tom (doufám) prvním titulu abychom na to mohli navázat ... to že jsme zatím nikoho nepustili ještě neznamená že nikdo neodejde, Deli pořád neodepsal a o něj i MNN určitě nějaké nabídky z Francie budou...

pustit 2, max 3 hráče za sezonu mi přijde tak akorát, pokud to jsou důležití hráči ze sestavy ...

Ale to je prostě debata na hodinu ...

závěr teda je ten, že my prodávat momentálně nepotřebujeme pokud "nepřijde nabídka, která se neodmítá" ... a to 2M za jedničku a repre golmana momentálně pro nás není ... je jasné že werder nebude chtít přeplácet, takže se asi podívá jinde

Reagovat
KingMaster13

Přesně tak ty 2-3 důležité odchody za sezonu a hned za ně mít připravenou náhradu, tak by klub měl fungovat

Reagovat
stas87

Suhlas, to by sme o tom viedli hodinove debaty...a mne sa chce uz spat. Ono mi si tu nieco piseme, mame rozdielny nazor ale netusime, ako sa na to pozera vedenie klubu, agent ci sam hrac.

No on ten problem je daleko sirsi. A podla mna mas tu hranicu este dost vysoku. Celkovo mi na vasom futbale vadi, ze nedate hraca do zakladu v osemnastich ci devätnastich rokov. Su tu sice nejake pokusy o to, ale ak tim chyti zlu seriu, tak prvi na rane su ti mladi. Posadi skratka mladeho usaka a necha tam 28 rocneho bez perspektivy buduceho predaja a zhodnotenia investicie, ktore ten klub do hraca vlozil. Ak by teda v tych osemnastich ci devätnsatich rokoch hral ligu a po troch rokoch bol predany, tak by stale mal viac casu dostat do seba nieco zo zahranicia, lepsie navyky ci ako to nazvat. Ale ked uz je mu 25 rokov, tak to na nejaky vyrazny progres nie je. Aspon to si myslim ja.

Ked stale budete hovorit o hraci, ktoremu je 23 rokov ze je talent, tak sa nikam neposunete. V tomto je moja predstava toho, ze by aspon sest alebo sedem mancaftov podrzalo v kadri hraca mladsieho dvadsat rokov, tak akurat. Oni by sa vyhrali a mohli by casom prestupit do Slavie, Sparty ci Plzne s tym, ze uz by mali odkopane kludne dve sezony pravidelnej minutaze a neboli by len do poctu a ked sa nedari, tak ich trener vynda a oni sa dostanu spät do zostavy kludne az zasa za tri mesiace. Skratka najst hranicu preto, aby tu nehrali ligu len hraci starsi 23 rokov.

Reagovat
KingMaster13

Součkovi je 21, má obrovskej potenciál, hraje zatím ještě spíš za 21 a ty ho odepisuješ? Však on ti ještě ukáže. Jasně, že v repre asi není nejlepší když je to mladej kluk ale za 2 roky ho klidně můžeš v Bundeslize vidět. Zmrhal souhlas pro něho bude strop Braga, Freiburg, Montpellier něco na tenhle způsob. Máš celkem rozumný názory ale u toho Součka jsi fakt mimo to jsem prostě musel reagovat

Reagovat
stas87

Eh, tak si to neber osobne. Len mi napadli tieto tri mena, kedze posledny cas boli kritizovani tu na EF. Je strasne tazke odhadovat, kde bude o rok ci o dva. Teraz ho Slavia dala prec, lebo by prilis nehral. Kludne si vymen Soucka za Krmencika.

Reagovat
KingMaster13

Ok, tak pokud si střelil jen takhle na náhodu tak dobrý. Jen říkám, že v sobě má potenciál a určitě má větši šanci pozvednout repre než třeba Sivok

Reagovat
JacksLFC

nejlepší jak všichni nadávají, že mladí hráči jdou hned při první příležitosti do zahraničí, ale jakmile nejdou, tak jsou zase odsuzovaný za to, že zůstali a že se zahrabou

Reagovat
Logan

A ekonomicky v té pozici minimálně Slavia a Sparta momentálně jsou ... aby si řekli o takové částky jako je 5M za klíčové hráče ...

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase neblbni, chceš mi říct, že je 5x lepší jak Mandanda?

Reagovat
Logan

Nechápu teď pointu?

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem četl, že ho někdo chtěl a nabízel za něj 1M€. Ale teď to nemůžu dohledat, tak jsem si to asi s někým spletl

Reagovat
smazaný uživatel

expreska vohledne navratu do marseille.

Reagovat
Logan

No a i kdyby, tak cena přeca nemá nic společnýho s tím kdo je 5x lepší golman

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne 60. nezapominej ze ma reprezentacni status.

Reagovat
pistacik11

po utocnikovi najdolezitejsi post v zostave, za kvalitneho brankara si musis priplatit

Reagovat
dinss

Sešívky čekaj alespoň 10m.

Reagovat
JacksLFC

to nikdo netvrdí ty Jarmile, ale pokud hráč nebrečí, že chce hned odejít, viz Barák a Luftner, tak na co prodávat něco, co funguje. Pavlenka řekl, že by rád zkusil BL, ale odejít za každou cenu nechce. Pokud mají zájem přímo o JP tak dají o mega víc a o tom by se dalo už bavit. Ale kejvnout hned na první nabídku je nesmysl. Pokud hráč neni k mání a neni přeplacený, tak prostě neodejde. Myslíš že Carrollové Bentekové a podobný mají cenu 35-40mega? Neeeee, ale nebyli na prodej za jeho hodnotu, ale za prodejní, kterou určil klub.

Všichni řeší, že nemá takovou hodnotu. Nemá, ale je to jeho prodejní cena. Ber, a nebo táhni. Easy

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Mass

5-7

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Má na víc

Reagovat
smazaný uživatel

Je v ideálím věku na přestup do kvalitnějčší ligy... nebránil bych mu,šanci dostat se do LM se stejně nemají moc velikou a pakliže by ho pustili až po prohraných předkolech Evropských pohárů, tak už by tam lešil jen lavičku jelikož by nebyl s týmem od začátku přípravy

Reagovat
smazaný uživatel

treba taky nema zajem chytat ve friceklandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitěěěě. Radši bude chytat za slavii než bundesligu, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

treba bude snit napriklad vo evertonu nez chytat za werder.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale do Evertonu bude mít blíž z Werderu. Navíc takhle kalkulovat se moc nedá. Nabídka z top ligy může přijít jen jednou za kariéru.

Reagovat
stas87

Presne tak, z Werderu ma blizsie do Evertonu ako zo Slavie. Mozno si teraz Pavlenka zavrel dvere na zapad..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když už, tak mu je zavřel Tvrdík

Reagovat
smazaný uživatel

Jako možné to je ale podle me pude do ciziny za rok. Třeba ne BL, ale taková Ligue 1 by klapnout mohla. Podle me na to kvality má.

Reagovat
JacksLFC

ano, když je ti 28-30 ne kolik je Pavlenkovi

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
stas87

Takze chce byt velka ryba v malom rybniku, hej? Hele, BL>Ceska Liga. Vzdy to tak bude. Tak aby sa nestalo to, ze Slavia vypadne v predkole CL a nezvladne pripadne ani predkolo EL a skonci uz v lete. Potom by si Pavlenka mohol buchat hlavu, ze stratil minimalne dalsi rok. Ale ot je az prilis cierny scenar. Uvidime v auguste, kde Slavia bude.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to mi nemusis rikat ze je bundesliga vo deset levelu vic. ja jenom ze muze premejslet jako svyho casu nedved nebo rosicky kdyz vodmitli nabidky a sli do italie respektive anglie. treba sni vejs.

Reagovat
stas87

No ale to by musela prist ponuka a je mozne ze z Anglicka ci Talianska nikdy nepride. A ist sa zahrabat do Ruska/Turecka...to by som tie Bremy na jeho mieste zobral.

Reagovat
smazaný uživatel

rusko turecko. rozumis co rikam?

Reagovat
stas87

Omg, chapes pisany text? On moze snivat o Taliansku/Anglicku ale pokial odtial ta ponuka nikdy nepride a naopak, ozve sa nejaky rusky ci turecky klub, tak si pojde zarobit.

Reagovat
smazaný uživatel

ja jo ale ty zrejme ne. za prvy za reprezentacniho brankare mistra ligy nabizite smesnej cash a za druhy pokud ho maj v merku bremy tak pochybuju vo tom ze sou jediny.

Reagovat
stas87

Ale ja nerozporujem to, ze ta ponuka je nizka. A stale si myslim, ze by sme mali hladat brankara primarne v ramci Nemecka a nie davat 2 mega za Pavlenku. No neviem odkial cerpas ty, ja z TM.de a tam je stare info o tom, ze ho v roku 2014 chcel Heerenveen a Wisla a az dnes sa u neho objavil Werder. Takze podla tohto si myslim, ze o neho zaujem nie je a jedine Bremy poslali konkretnu ponuku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sou to tri roky. pavlenka udelal progres jako krava a furt jeste neni hotovym hracem. proste nemam pocit ze by se z nej melo stat neco jako ze zmrhala. muj nazor je takovej ze by mel jit raci do spodku serie a nebo ligue un atd.

Reagovat
soukup

tím, že bude jedničkou ve Slavii rok neztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by se nedostali do pohárů což je docela i možné že se stane, tak ztratí

Reagovat
soukup

česká liga není zas tak špatná, že chytat v ní v 25 za tým, co bude hrát o titul, automaticky znamená ztracenej rok

Reagovat
smazaný uživatel

pořád ale chytat rok bundesligu nebo další rok českou ligu je diametrální rozdíl

Reagovat
Spalovač šancí

A BL by chytal?

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že Drobný není dobrý gólman, ale určitě by měl velkou šanci ho vytlačit z brány

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
stas87

Ok, akceptujem tvoj nazor. Stale si ale myslim, ze je lepsie pre hraca z ceskej ci slovenskej ligy, ked odide kludne do Brem, Frankfurtu ci Montpellieru, ako keby mal ostat v nasich ligach a hrat predkola ci skupinu EL. V BL ale aj v L1 odohras tazkych zapasov ovela viac ako tu a aj v europe. Podla mna sa ten hrac co pravidelne nastupuje v BL zlepsuje rychlejsie ako keby mal ostat v Sparte ci Slavii. Darida by nikdy nebol takym hracom akym je v sucasnosti, ak by ostal v Plzni. Neber to tak, ze kopem do ceskej ligy, len si myslim svoj nazor na danu problematiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud má na to, že těžkou prací se může prosadit, tak naprosto souhlasím. Ja nechapu, když si občas někdo honí triko nad tím, že radši hrát občas v základní skupině LM a občas předkola EL, než za průměrnej klub jinde. Podle mě je perespektivnější hrát v poměrně mladším věku za Montpellier v Ligue 1 na 10 místě než za Plzeň vyhrávat titul. Hraješ těžší ligu a a dokážeš se prosadit tak ty možný přestupy jsou úplně jinde. Příklad: I kdyby jenom i v rámci té Ligue 1 přestoupil do klubu velikosti Bordeaux nebo Saint Etienne, tak už by hrál v klubech a dimenzích o kterých si témeř naprosto každý český hráč může nechat zdát. A to ukazuju jenom příklad z Ligue 1, která je slabší než Bundesliga.

Reagovat
smazaný uživatel

je to lehký svým způsobem hrát za slušný tým, kterej je hegemon, hrát za montpellier a tak je skutečná výzva, může se chytit slina a jít po pohárech, může z toho být drama a boj o setrvání v první lize... tak jako tak, výzva a test pro fotbalové, taktické, psychické a fyzické schopnosti a dovednosti daného fotbalisty... samozřejmě, hegemon v top lize typu real madrid juventus bayern je výzva nejvyšší kategorie, kvůli konkurenci a honbě fanoušků za vším z čeho je význačný pohár

Reagovat
smazaný uživatel

a za poslední větu, kdy se nehádáš že je FRA lepší jak GER, francouzská liga je zajímavá a nedoceněná, i když radši já BL

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, slovensko v hlavních repre a čr ve vedlejších? slovák? že píšeš česky? to tajíš :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem SK, ale žiju v česku většinu života a slovensky umím mluvit uplně v pohodě, akorat neumim psat, gramatika apod. Úpřimně nevím, mě se zase někdy zdá že se Bundesliga mírně přeceňuje, co se do síly, především těch mimo TOP týmů týče. Ale sleduji ji jenom sporadicky takže nic nekážu. Ligue 1 je strašně nedoceňená soutež, a velmi zajímavá. Snad to bude mít stoupavou tendenci, a OM posílí na jedničku (zatím totálně neznámá) , Lille se s posilama a Bielsou rozjede, Nice to příliš nerozprodá, ASSE získá nového trenéra, stejně jako Bordeaux slušné posily a ta liga bude mít opravdu super ročník(y).

Reagovat
smazaný uživatel

mně připadá, že to co píšeš je pravda o té přeceněnosti, zase německo mi přijde, že ty týmy hrající vespod 1.BL a ve 2. BL i ve třetí jsou si hodně podobní kvalitou zázemí, že někdo vystřelí z düsseldorfu nahoru, pak po jedné sezoně spadne a pak obrok je zpět eve třetí lize, německo funguje jako jejich hospodářství i ve fotbale, ale kromě bayernu a týmů typu leverkusen a bvb nemají nějakou špičku, která by měla reálné ambice něco změnit, až teď Red Bull Leipzig, který vzdor neoblíbenosti může tomuto paradoxně pomoct, jinak souhlas Ligue 1 zkusím víc sledovat, teď to vypadá na zajímaé souboje s návratem obou Olympiků k jejich zdravým ambicím + PSG a Monaco, které neradno podceňovat jak již xkrát ukázali... + nevyzpytatelnost onoho středu tabulky, lille, asse, bordeauxe, může vyletět kdekdo, to já nevím, tomu rozumíš ty a tví kolegové... ale

Reagovat
soukup

ale tak jasné, že je to pro hráče lepší, ale pokud se přestup třeba o rok odloží a on bude hrát za top tým v lize a asi poháry, tak to není ztracenej rok. O to mi šlo

Reagovat
stas87

No, ak by mal na konte rok v BL a pravidelne chytal, zasa by bol o krok blizsie este lepsiemu timu. Uplne strateny rok..to je moc ostre vyjadrenie. Ukazalo by sa, ako je na tom v ostrej konkurencii a ci by ustal to, ze by trebars nechytal dlhsi cas a ci by stale pracoval v treningu tak, aby si tu sancu zasluzil a ukazal, ze je lepsi ako konkurent. Ale to uz je buducnost, sucasnost je skratka taka, ze ostava v Slavii a budu ho cakat predkola.

Reagovat
salami

ty to bereš jako ztracenej rok, ale je to taky o budování jména, klidně je možný, že kdybychom ho ted za 2M střelili, tak stráví sezonu na lavičce a pořádně si nezachytá, ten rok ve Slavii, pokud si zachytá v EL nebo třeba náhodou i LM a navíc ani to, že by třeby při zranění Vaclíka dostal šanci v repre, neni vyloučený, by mu spolu s trošku větší cenou mohlo udělat taky jinou výchozí pozici v klubu, už by to nebyl golman, kterýho prubnem a třeba to vyjde, ale golman, kterej má zkušenosti z Evropy, konzistentní formu a něco stojí a má cenu mu dát šanci jako jedničce, je mi jasný, že se z něj v bundeslize neposaděj na prdel a nenechaj ho sedět jenom kvuli tomu, že stál třeba 4M, ale je to prostě rozdíl, když dáš za hráče pár šupů a nebo už investuješ trochu víc a tim do něj vkládáš i víc důvěry, pak už je to samozřejmě stejně jenom na hráči a jeho výkonech a hlavě, ale ten výchozí bod může bejt důležitej, kor u brankáře, což je prostě specifickej post, kde potřebuješ šanci a důvěru

Reagovat
JacksLFC

Ano pro hráče to lepší je, ale pokud neemá v hlavě nasráno, tak pochopí postoj vedení. Kdybychom měli rozprodat všechny hráče na který přijde nabídka tak jsme bez 3/4 základu

Reagovat
smazaný uživatel

Pustit klíčovýho hráče za 2 mega by byl výsměch. Takhle bychom se nikam neposunuli.

Reagovat
smazaný uživatel

Na české poměry by to byla hodně dobrá suma

Reagovat
Mass

Ale ne, Slavie bude za 2M hráče kupovat, ne je prodávat.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre jardo. snad je jeho sen chytat napriklad v anglii nebo italii. ne ze by byla bundesliga spatna ale ja mit vosobne nabidku z nemecka tak bych vzal leda bayern nebo dortmund. werder schalke bayer sou taky sice tradicni ale kazdou sezonu jak den a noc.

Reagovat
vaala

Myslíš, že jakýkoliv hráč z český ligy měl na to se okamžitě prosadit v bayernu nebo dortmundu? Myslím, že těžko. Proto ty hráči berou takový kluby a doufají, že se prosadí zase o stupínek výš..

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ze ne ale vubec nemusi mit v planu jit pres nemecko. pripada mi ze se rozsirila fama ze jakejkoliv ceskej hrac proste musi skocit po prvnim lasu.

Reagovat
Le Gunner

Obzvlášť gólmani, ti mají dlouhou životnost a není třeba v takovém věku, navíc před šancí na LM a výborným finančním zázemím, plašit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

může na sebe ještě víc upozornit, byť třeba jen v předkolech lm a skuPINĚ EVROPSKÉ LIGy a upOUTATA POZNORNOST VĚTŠích klubů sry

Reagovat
smazaný uživatel

chce to nebejt hloupej a nedat na agenta, co v tom hned vidí jistotu nějakého příjmu pro sebe

Reagovat
Pablos

. "Bundesliga patří mezi top ligy. Pro mě je to velká možnost se v kariéře posunout a lákalo by mě to. Rozhodující slovo ale bude na Slavii. Doufám, že se nějak domluvíme. Během tohoto týdne by mělo být jasno,"

mně z toho teda moc nevyplývá, že by jeho snem byla Anglie nebo Itálie a Německo nebrat

vždyť je to úplně očividné... že by šel okamžitě nejradši ! ...tady jde jen o ty 2M, teď jen buď to Werder stáhne anebo navýší na 3M, což bude okamžitě akceptovatelný a odchází... proto taky se zmiňuje o tom, že se v tomhle týdnu rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

uz to ctu. je to zalud.

Reagovat
REPLIKATOR

Slavia > Werder

Reagovat
Stannis Baratheon

Kámoš Sparťan je v Makedonii na služebce, a prý tam viděl v novinách, že Slavia prý nabízí za makedonského reprezentanta Alioskiho 50 milionů korun, Lugano si ho však cení na něco přes 60 mil.. Dále si prý vyhlédli jeho mladičkého krajana Elmase, ale jeho tým Rabotnički Skopje prý počká, zda jeho hodnota nenaroste po EURU U21. Slavia by s ním asi počítala do juniorky, a nabízela za něj méně než 10 mil. korun.

Reagovat
smazaný uživatel

Alioski by byl super, le neverim, tomu, on pujde nekam do italie

Reagovat
Stannis Baratheon

Je vůbec možný že je Alioski obránce.? A ano, prý o něj mají zájem také Atalanta Bergamo a Feyenoord

Reagovat
smazaný uživatel

no je to celkem zajimave, on hraval ve 2.lize v schaffhausenu a jeste loni v luganu leveho beka, vyjimecne leveho halva, ale v noze to mel, Lugano jsou na tohle trochu experti a neboji se tu sestavu protacet neco jako guardiola s lahmem na dm, kdyz to trochu prezenu. Ve Feyenoordu si myslim, ze byl byl dobry, pkud hraji klasicky holandsky 4-3-3 to by mu asi sedlo

Reagovat
Coutinho10

Bremy by mu sice slušeli...s Gebrem by to byl dost sympatickej tym, ale ještě je čas a navíc titulem to nekončí, ale začíná, takže ještě tu jsou nějaký výzvy, takže nemůžeme rozprodávat kádr hned po 1. úspěchu a cenu bych si za jednu z největších opor minulý sezóny představoval teda taky rozhodně vyšší, takže správný rozhodnutí

Reagovat
noustres

Priority se s tím zázemím změnily, i kdyby hrál EL na podzim je to pro něj pořád lepší volba. Němci jsou němci, mají peníze a myslí si, že ty jejich struktury budou fungovat donekonečna, žel realita je jiná.

Reagovat
Coutinho10

jj rozhodně i tu skupinu EL bych bral všema deseti, protože to fakt nebude lehký přes ty předkola jako nenasazenej, ale ať to dopadne jakkoliv, tak i tak bych chtěl ten tým podržet a neprodávat ani v zimě, protože příští sezonu přes ligu i Mol Cup bude ještě snadší se dostat do skupin LM/EL, takže by toho chtělo využít od sezony 18/19 už kromě složitější cesty díky zatraktivnění ligy i kvůli výhodnějším pozicím pro silnější státy bude pro naše týmy daleko složitější se do skupin dostat, takže o to víc je potřeba brát příští sezonu ve všech soutěžích maximálně vážně jsem přesvědčenej, že zahraničí a nejenom Bundesliga, ale i jinačí atraktivní týmy mu neutečou a navíc bude mít i daleko víc zkušeností z evropských zápasů, takže neni kam pospíchat

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
noustres

Ta nová strategie je určo dobrá, na ty skupiny EL přes ty předkola Slávka i tak má dle mýho. Pro kluky by to byla hodně cenná zkušenost, otázkou je zda by jste dokázali dostatečně pružně reagovat na ten podzimní kolotoč, aby neujela liga. Nechám se překvapit a tyhle silnější postoje s udržováním kádru fakt vítám.

Reagovat
Coutinho10

j snad se to povede ten kádr nějak dobře rozložit, aby jsme byli silný na všechny soutěže a nedopadlo to jako se Zlín v poháru nebo na začátku v lize ještě pod Uhrinem, kde jsme díky soustředění se na předkola EL ztratili dost bodů a na titul to před příchodem Šilhavýho fakt nevypadalo ...příští sezóna bude hodně zajímavá

Reagovat
smazaný uživatel

struktury německých fotbalovýcch soutěží jsou možná jedny z těch co do "nekonečna" fungovat budou, zkusili to, nestačí to, předhodí víc nebo se stáhnou

Reagovat
noustres

Myslel jsem to v souvislosti s východem a těmito regiony. Nemyslím tím samostatné německo a vazby uvnitř. Tohle jsou první vlaštovky a bude se to dle mého šířit dál a nic s tím neuděláme.Německo bude dál strategický "partner" ale ten systém plivnout do český kotliny nějaký nudle a vybrat to jak se zlíbí je dle mého už před uhnitím.

Reagovat
meno

Ty mi tu občas připadáš jedinej rozumnej

Reagovat
Coutinho10

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Agentura je rovnaka ako v pripade Drobneho a Gebreho, takze aj kvoli tomu zacali spekulacie o tom, ze by mal prist do Werderu. A ze na zaciatku by bol jednotka Drobny a ak by bol v priebehu sezony Pavlenka lepsi, tak by jednotka bol on.

Reagovat
salami

o tom píšu výš, proto si myslim, že ten rok mu může klidně zlepšit jméno tak, že ho nějakej tým vezme jako jedničku a ne že ztratí třeba rok nebo 2 tim, že bude nosit pití nějakýmu jinýmu golmanovi, tim se posune jenom těžko

Reagovat
smazaný uživatel

2 mega za golmana mistra pri soucasnych cenach? Byl byby urazeny a na tohle ani neodpovidal

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, pro Pavlenkovu karieru by byl rozhodně lepší přestup! Ať zkusí Slavie že Brémy přihodí Drobného a maji vyřešeno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Drobnemu bude v rijnu 38

Reagovat
dinss

Laštůvka taky není žádný mlaďoch. Brankáři to mají stejně trošku jinak. Koukni se na Čecha či Buffona a pokud může chytat v Německu...proč ne ve ČR?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne v tomhle souhlas, ale 38 uz mi prijde dost i na golmana, a myslim si, ze slavia by chtela (mela chtit) mit vyreseny tento post aspon na 3 roky, coz u drobneho nevim, jestli se podari. On mel tusim i nejake zraneni nedavno (mozna kecam ted a pletu si to s nekym jinym)

Reagovat
dinss

Zraněný byl ale nejspíš by s ním počítali na rok - dva ...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dinss

Reagovat
Spalovač šancí

Drobný by se hodil do sparty, ta sbírá brankáře. To prostě nedává v pozici Slavie smysl měnit 25letého brankáře za 37 Snad jedině, kdyby Brémy zaplatily 10+ mega €

Reagovat
smazaný uživatel

max. na lávku, jako spolehlivá stará dvojka, ale kus za kus je nonsens, velký doplatek v éčkách

Reagovat
Spalovač šancí

Pozici dvojky má Slavia vyřešenou taky dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

tak do trojky

Reagovat
Spalovač šancí

To v pohodě zvládne Radek Černý

Reagovat
smazaný uživatel

tak pak je jasno a drobný zůstane v bl i kdyby na lávce... česká liga koukám s golmany problém nemá teď

Reagovat
smazaný uživatel

V pátek rádio Černá hora cca v 16:00. Zeman z Plzně do Liberce, Stoch do slávije a Dočkal do domů!??!

Reagovat
TheMally11

Do dolů?

Reagovat
JarousFCB

Toto psal nějaký Číňan, co se chce zbavit Dočkala?

Reagovat
dinss

Aby to nedopadlo jako se Zmrhalem. Chtěli jste víc a nakonec budete rádi, že ho prodáte.

Reagovat
smazaný uživatel

dnesni limit hoven si splnil.

Reagovat
dinss

Dneska bez žádné větší chyby?

Myslíš si snad, že je Zmrhal nějaký horký zboží?

Reagovat
smazaný uživatel

prave proto si nesmis dovolit tohle prirovnani. vosobne doufam ze se rusaci jeste vozvou. no doufam. spis se modlim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je mu pořád jenom 23, má repre zkušenosti ( ) v dospělým fotbale odehrál 4 sezony.. Nějaký Turci nebo Rusáci by se na to mohli chytit

Reagovat
dinss

On nemá špatný statistiky a nahrál toho dost... Tak třeba půjde do tý Bragy.

Reagovat
JacksLFC

Pn pude pokud prijde Konopi, jinak ne

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

S reprezentantem Zmrhalem

Reagovat
dinss

Mareš je taky reprezentant a půlka dědků co sedí v hospodách neví kdo to je.

Reagovat
Spalovač šancí

Se divím, že neznají Leoše Mareše

Reagovat
salami

tak Zmrhalova hlavní devíza věk, se neustále zhoršuje, tam je to blbý, PAvlenka naopak začíná ukazovat, že z něj může bejt fakt dobrej golman

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom sa tie prestupové vody rozčerili a to sú ešte v čerstvej pamäti posledné ligové kolá. S brankármi je to ťažké. Tých stabilne dobre chytajúcich je málo, u nás sme tento problém od čias odchodu Wieseho nevyriešili a to sa o Wiesem nedalo povedať že by bol stabilne dobre chytajúci.

Chápem snahu Baumanna doriešiť brankársky post, Drobný asi odíde a jemu by asi najviac vyhovoval návrat domov, alebo nižšia nemecká liga. Wiedwald je tak dobrý ako obrana pred ním, pokiaľ je obrana kompaktná a súpera nepúšťame do kontier, či samostatných únikov, ale skúša to strelou z väčších vzdialeností, kedy je Felix pripravený na čiare, je to v poriadku, ale najmä posledné tri zápasy ukázali, ako sa to vie celé zosypať na čele s Wiedwaldom.

Celkovo však verím že tie posily budú takým prínosom, ako boli tie minuloročné.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka je nadstandardní hráč na naší ligu, avšak v evropském měřítku nevyčnívá v žádném směru. Takže mám za to, že Brémy by pro něj mohla být dobrá adresa, kde by se mohl ještě posunout. V Anglii by asi jen těžko kdekoli chytal.

Reagovat
smazaný uživatel

5. Nejlepší ligu bu dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko vrať se domů. do Hatě!!!

Reagovat
smazaný uživatel

obcas cesky tymy musi nabidky odmitnout, at si s nama nevytiraj vsichni prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

My to takhle praktikujeme už léta.

Reagovat
smazaný uživatel

Od tohohle, ale taky cením

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopil jsem Tě správně, že si myslíš, že to praktikujeme od tohohle léta?

Reagovat
smazaný uživatel

taky je sparta jediná se kterou se nevytírá prdel cizina ale tuzemsko

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, možná teď se to zase trochu vrátilo, to je pravda...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Logan

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
Pablos

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
raduinho

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Stocha ze chce Slavia? To chlapec tak moc klesol?

Reagovat
Greny

Proc ? Muze hrat LM nebo EL pra hy slusny, blizko domovu, jestli to nebude tim ze uroven nasi ligy se zveda

Reagovat
smazaný uživatel

on vazne napsal uroven nasi ligy se zveda

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch sa pojde zakopat znovu na blizky vychod.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch pôjde tam kde mu dajú najviac pre Slavii by bolo lepšie keby neprišiel ..

Reagovat
C-M@ster

Jj, na uroven Konopljanky

Reagovat
Spalovač šancí

Snad to Tvrdíkovo ne bylo definitivní a nikoliv jenom smlouvání o cenu

Reagovat
KingMaster13

To je dobře, zase nemůžeme vše rozprodávat Nicméně Pavlenkovi fandím a doufám, že příští rok nebo už možná v zimě si půjde zahrát i někam zahranice, zaslouží si to

Reagovat
stas87

Vraj sme sa pytali na situaciu ohladne Grosickiho. Dotiahnut ho, bol by som rad. Problemom by asi bola cena, vraj by mala byt cca osem milionov euro. Mat na kridlach Kainza a Grosickiho, bol by som celkom stastny. Obavam sa ale, ze si vyberie ponuku, kde mu najviac zaplati a to my nebudeme. Viem, nie je to az taky super hrac ale svoj prinos ma. Sledujem ho hlavne za repre a tam snad nezahral slabo. On a Lewa si drzaju konstantne dobru vykonnost. Je mu 29 rokov, tak by mozno bol aj rad, ze by bol blizsie k domovu..ale to je len taka vagna myslienka moja.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla pecka. Furt je mi záhadou, že neskončil v lepším klubu než je Hull.

Reagovat
salami

v Anglii se ukazál dost dobře, takže to spíš vypadá, že si ještě chvíli pobude v PL a když už do Německa, tak si spíš bude vybírat ambicioznější tým, než Werder, má před sebou 2-3 roky na top úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

sk slavia praha si prý zapojila do boje o utocnika hjk alfreda morelose, tento maldý kolumbijský utocník dal v 61 zapasech uctihodnych 46 golu, dalsi zajemce je i glasgow rangers nebo portugalska braga, cena hrace je cca 1-2 mile euro

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamu Tě, už je v Glasgowě, podstoupil zdravotní prohlídku, podpis je na spadnutí.

Reagovat
ratusek

Vy se zapojujete pomale do všech bojů a jen bx mě zajímalo jestli je to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytat v bundeslize je jistě lákavé, ale lákavé může být i chytat v LM. Pokud se tam Slavie dostane, tak by na tom mohl jedině vydělat (a teď ani tak nemyslím finance). No když nebude LM, tak pak by asi bylo rozumné ho prodat. Koupit nového golmana asi nebude zas tak těžké...

Reagovat
Logan

To by bylo hodně blbý ... záleží taky jak hodně bude tlačit agent ... mrzelo by mě ale sakra kdyby po prvním úspěchu všichni zdrhli ... zasloužil by si to, ale rok má ještě čas

nevěřím že pokud takovou sezonu zopakuje, že na něj nepřijde nabídka z podobného klubu

Reagovat
Coutinho10

j tjn, ale věřim tomu, že mu to Tvrdík nějak rozumně vysvětlí a Jirka pochopí, že mu to neuteče

Reagovat
ratusek

No rozumně rovná se nechutně přeplatí. Jinak žádnej hráč nemá důvod hrát naší ligu pokud má na zahraničí. Připomíná mi to situaci se Škodou, taky chtěl pryč, taky ste ho přeplatili. a taky pak byl naštvanej. Ale titul ho asi zklidnil. Pokud neuděláte skupinu tak budete mít velkej problém s hráčema jako je Škoda, Pavlenka, Deli atd. Na druhou stranu příští rok je ta skupina jistá ale bude taky o dost těžší získat titul. Plzeň nepočítám, to jsou zoufalci a Plzeň to nevytrhne, ale Sparta zatím dělá vcelku dobré kroky. Ale kdo ví jak na hřišti, vyletí Zlín zase nebo Bolka jako letos a budou je pasovat na kandifáta na titul po pár kolech

Reagovat
Logan

Tak přeplatí ... přeplatí je na české poměry, ale vzhledem k podobné zahraniční konkurenci (Kodaň a podobné týmy) by to měli být maximálně srovnatelné peníze ... pokud je ten hráč kvalitní a zaslouží si to, nevidím problém, celkově ty platy ve Slavii teď půjdou nahoru postupně u všech, pokud se bude nadále dařit, jde jen o to udržet v tom nějaký řád aby to nevyletělo někomu o hrozně moc a aby to bylo na bázi solidní základ, ale ještě lepší prémie

Reagovat
Coutinho10

tak jedna z moznosti to je, ale doufam a verim, ze tam nejaky razantni zvyseni platu nebude jako u Škody, ale treba probehne jenom nejaky slibeni do budoucna v pripade podobne zajimavy nabidky jak pro klub, tak pro hrace...tak snad to pochopi i vzhledem k tomu, jak pises, ze ta pristi sezona bude ted posledni, ve ktery bude pomerne snadna cesta za skupinou LM v lize, ale i skupinou EL z poharu

Reagovat
Spalovač šancí

Škoda říkal, že žádné peníze za setrvání nedostal a ty, co to prohlašujou na diskuzích, jsou kreténi. Takže možná byl nasraný spíše kvůli tomu, že nic nemá, i když si to ostatní myslí

Reagovat
ratusek

Ahá. Tak to nechápu proč neodešel. Jko jo má titul, ale on se potřebuje zabezpečit a sám ví, že to není nějaká extratřída. No ale nebyl zapšklej a bojoval za vás, za to mu patří obdiv

Reagovat
KingMaster13

Tak furt si myslím že bere v řádu stovek tisíc a pokud není trouba tak to pro vyžití stačí. Navíc věřím že jemu se najde i nějaká funkce v klubu i po konci kariéry Lidi dneska musí vyžít i s minimální mzdou a i to se dá. Takže pokud nebude osel a nebude mít přehnaný požadavky tak bude v pohodě

Reagovat
dinss

Na co má čas? Z ostatních lig odcházejí ve 20-21 letech a u nás má borec čas snad i ve 30...

Reagovat
KingMaster13

Brankáři mají delší životnost a navíc stejně to není hráč pro Bayern a tak je pravděpodobný že jeho příští přestup bude jeho strop takže opravdu čas má

Reagovat
smazaný uživatel

Konečný: charakter 1/10

Reagovat
Coutinho10

škoda, že když k nám přišel, že ještě ty svoje hodnocení nedělal

Reagovat
smazaný uživatel

zapirat, zapirat a zapirat

Reagovat
Hokaido

Reagovat
ZB 07

geniální článek

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Puskas

Otázka soudu: „Proč jste si před vyšetřovatelkou na Kamagru nevzpomněl?“

Vaněk: „To nevím, teď se mi to vybavilo.“

Reagovat
smazaný uživatel

prelozeno "protoze sme se na tom s Meisnerem dohodli vcera"

Reagovat
Puskas

anebo - "to je ten kokeš"

Reagovat
andrew96

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
db18

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Coutinho10

Otázka soudu: „Jste si vědom následků křivé výpovědi?“

Vaněk: „Já neříkám nic špatného.“

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
dinss

Je to otevřený pro veřejnost? Šel bych se kouknout.

Reagovat
Lorcan

200. pro Slavii za zdravej rozum

Reagovat
Josifek

Dobrej přístup Slavie, momentálně nemá smysl pro ně prodávat opory za průměrné ceny, prachy nepotřebují, spíš držet kvalitu v klubu. Nemá smysl z pohledu klubu uvažovat o prodeji Pavlenky, pokud nepřijde nabídka alespoň v rozmezí 4-5m EUR.

Když budou prodávat klíčové hráče při první obstojné nabídce ze zahraničí, tak se nikam neposunou..snad podobný přístup budeme razit i my.

Reagovat
dontcallmeandre

Já bych Pavlenku klidně pustil. Kdyby místo něj přišel Laštůvka. Laštůvka je podle mě o dost lepší gólman a příští sezonu se nehraje na perspektivu, ale na titul a přímý postup do LM. Ale že Tvrdík trochu šroubuje cenu, to schvaluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně ho nakonec pustí, navzdory Tvrdíkovo kecům.

Bránit klukovi v bundeslize by mi přišlo dost ubohý.

Držet ho sice v TOP klubu, ale ŽUMPALIGY.

Reagovat
salami

Bránit, má u nás smlouvu a není tak drží po něm chtít, aby tu ještě sezónu vydržel, nebejt Slavie, tak žádná Bundesliga a reprezentace nejsou tema.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle situaci si Slavia zavinila sama tím, jak Tvrdík po půl roce ochotně pouštěl Baráka "plnit si sen". Teď si ten sen budou chtít splnit všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Klukovi se nediv, za rok se nabídka nemusí opakovat. Fanoušky Slávie ale chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyt jeho tak zas treba nemate titul...

Reagovat
salami

možná jo, možná ne, tak jako tak byl za svý výkony odměněnej v rámci ligy solidním platem a že se mu sezona povedlo se určitě projevilo i na bonusech, neni žádnou povinností mu umožnovat odejít pryč, nechci si v týmu držet hráče proti jejich vůli, na druhou stranu se fotbal nedá dělat tak, že pustíme každýho, kdo zahraje rok dobře a dostane nabídku, prostě ho ted ještě aspon rok potřebujem, nový výzvy ho čekaj i tady, tak at maká dál a za rok se dá o prodeji mluvit zase, když si udrží výkonnost nebo se zlepší a ukáže na mezinárodní scéně, tak nabídky zase přijdou, jestli ne, tak nevim co by dělal v Německu

Reagovat
stas87

To je sice vsetko fajn a vsetko pekne, ale zabudas na jednu vec. Ak Werder preda Wiedwalda, tak tam uz je len Drobny a ten uz sam vie, ze je dvojka a Pavlenka by mal cestu do zakladu pomerne jednoduchu. A podla mna prave o tom on najviac premysla. V tejto dobe ma fakt dost vysoku sancu minimalne na to, aby zacal ako jednotka. A nahovarat si mozes co chces, ze ho Slavia potrebuje a take reci, ale sam hrac citi nieco ine. Za mna teda su dva miliony malo, ale na troch uz by sa mohli kluby dohodnut.

Reagovat
salami

nemyslim si, že nás ten milion navíc přesvědčí, ten problém je v tom, že pak bude hned chtít ven každej, kdo chvilku něco zahraje a to nejde, aspon pokud chceš mít nějaký ambice, navíc Werder fakt neni zase takový terno, že by už nikdy neměla přijít podobná nabídka. Sám hráč samozřejmě může chtít jít a má 2 možnosti, jak se k tomu postavit, doufám, že si vybere správně.

Reagovat
stas87

A akceptujes aj druhy pohlad, ze predajmi si Slavia robi dobre meno v europe a moze to znamenat aj to, ze o Slavii budu uvazovat hraci, ktori by o jej ponuku mozno ani nezavadili? Ja chapem Slaviu, ze po rokoch ked hrali naproste hovno a teraz vyhrali ligu, ze si to chceju aspon chvilku uzit a udrzat hracov, co k tomu prispeli. No tak oproti Slavii Werder terno bude vzdy, bez ohladu na to, ze uz pät rokov Werder preziva a az teraz to vyzera, ze by mohol skoncit v hornej polovici tabulky. A z mojho pohladu by Pavlenkovi dalo viac odchytat 34 zapasov v BL a nejaky zapas v Pokalu, ako dajme tomu skupina EL a ceska liga. To som uz ale hore pisal.

Reagovat
db18

btw. o Pollersbecka má zájem i HSV které prý nabízí 3,5 mil. €, ale FCK požaduje aspoň 5 mil. €.

Reagovat
salami

myslim si, že konkrétně Pavlenkův přestup má uplně nulovej vliv na to, jestli do Slavie přijdou další hráči, Češi přijdou tak jako tak a na zahraniční hráče to fakt dojem neudělá, jo kdyby šel do Bayernu nebo Dortmundu, tak možná, ale že by se někdo vzhlídnul ve Slavii kvuli tomu, že prodali golmana do spodku BL, to fakt ne, to daleko větší dojem udělá ta LM, do který nám právě třeba Pavlenka může pomoct, potažmo nějakej úspěch v EL. To že mu dá víc sezona v BL nerozporuju, ale otázka je, jestli by tam sezonu opravdu chytal, ve Slavii má post jedničky jistej a poháry s ligou si dá, pokud nepřijdou zranění, určitě, a může pak odcházet připravenější, zatim si tu pořádnej tlak neužil, ted bude chytat v bráně favorita na titul, nic takovýho doted neznal

Reagovat
Coutinho10

@JaroslavTvrdik

Jirimu Pavlenkovi, ktereho si nesmirne vazim, jsem osobne vysvetlil duvody, pro ktere ho neuvolnime do Werderu Bremy. Slavia na prvnim miste

Reagovat
smazaný uživatel

Na misce vah: nadějný, ale zklamaný brankář v. nejméně stejně dobrý Laštůvka

Slavia na prvním místě ?

Nebo personální neumětelství ?

Reagovat
Coutinho10

nektery hrace zakladni sestavy uz jsme pustili..nemuzeme poustet vsechny...zvlast ne ty klicovy, navic zahranici mu neutece a neni to zadna boom nabidka pro tym, aby jsme ho museli poustet po 1. uspechu....pristi sezona bude klicova a pak klidne muze prijit jeste lepsi nabidka...neni kam pospichat

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok si bude vybírat třeba z 5 bundesligových nabídek a k tomu nějaká ta PL.

Reagovat
Coutinho10

ma velkou moznost se ukazat i v LM/EL, takze pokud nebude mit nejakej velkej vypadek, tak se nema ceho bat..neni mu 30, aby Bremy byla jeho posledni moznost

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme mas pravdu, ale takhle hraci nepremejslej, logicky berou prvni moznou nabidku, nikdy nevis co se stane a jistota je jistota

Reagovat
Coutinho10

ja vim no...snad to ale pochopi a vyjde mu to pozdějš

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, to by byl ideál.

Přeju to jemu i Slavii.

Snad to nepojme jako Vuk.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
salami

Vukadinovič je kokot, kterej roky paběrkoval po různejch klubech a když konečně dostal někde pořádnou šanci a zazářil, tak si začal vytrucovávat přestup, takovýho hráče bych do klubu fakt nechtěl, spartani maj do ted problémy s Konatem v týmu a přivedou si tam uplně stejnýho kretena, co čekaj, že udělá, kdyby se nedejbože povedla příští sezona? Tohle je jeden z dalších problémů, že týmy se vůbec nekoukaj na charakter hráčů, a pak se samozřejmě nestačej divit. Chápu, že hráč někam chce a klubu to oznámí, když má ale platnou smlouvu, tak prostě musí přijmout normálně, když mu klub přestup neumožní. Jsou případy ala Llorente, kdy jsem na straně hráčů, který si to odsloužili několika sezonama a klub výrazně přesahuje a je za ně adekvátní nabídka, ale tohle nejsou takový případy.

Reagovat
ratusek

nesledoval jsem vás uplně důkladně, ale fakt by to bylo tak velký oslabení na postu brankáře? Co když se mu přestane dařit? Víš co, ted byla euforie, štěstí atd. Mu nevyjdou dva zápasy, bude z toho v prdeli a vy zase neprodáte dost výhodně hráče a bude vám třeba sedět. nebo si udrží standard, no je to risk, u Zmhrala nevyšel, tady třeba jo

Reagovat
Coutinho10

oslabení by to bylo protože hlavně na jaře fakt předváděl fakt super zákroky...když si vzpomenu na Jablonec (1:1), ale on sám chytil 4-5 gólů a v každým zápase působil jistě...fakt top samozřejmě se může stát, že dostane nějakej smolnej gol a třeba to bude mít chvíli v hlavě, ale každou sezonou jde nahoru....v minulý sezone si zkusil i 3 předkola v EL a teď těch zápasů klidně může bejt víc + si zachytal i za repre v Belgii proti top hráčům, takže by měl bejt do budoucna ještě lepší, zkušenější a nějaká chyba by ho neměla nějak moc zastavit

jinak máme tam ještě Berkovce, kterýmu jsem taky hodně věřil, ale nakonec Pavlenka ho předčil, dál Kovář, ale to je ideální dvojka, takže Berky by to v nejhorším zastoupil, ale Pavlenka působí jistějc a spolehlivej gólman + obrana je základ úspěchu

Zmrhal má myslim v případě dobrý nabídky slíbenej odchod...teď má o něj zájem Braga, tak bych mu to taky přál, protože ten si to zaslouží a taky má velkou zásluhu na titulu, kdy na jaře měl dost předfinálních i finálních nahrávek u gólů, tak uvidíme, jak to s nim dopadne

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Bejt to hráč z jakéhokoliv jiného postu tak bych ho asi prodal ale dnes v lize sehnat podobně dobrého golmana je docela těžký. A ze zahraničí takhle narychlo je to risk, tam ty golmany potřebuješ mít trochu nastudovaný. Zrovna Jirka si myslím, že výkonost neztratí a ikdybychom neuhráli poháry tak v zimě může odejít jinam, zrovna o něho strach nemám, že nebude zájem Zmrhal není prokauč, furt ho můžeme dobře prodat. Jedině dobře i pro něj, předtím ho chtěli Brémy kde fakt nevěřím že by se prosadil

Reagovat
Spalovač šancí

Ať dá Werder férovou cenu 10+ mega Euro a budou všechny strany spokojené

Reagovat
db18

Jaroslav Tvrdik‏ @JaroslavTvrdik

Povoleni predcasneho odchodu Antonina Baraka byla chyba. Pro budoucnost jednoznacne plati,ze do Slavie se chodi hrat a nejsme levny vyprodej

Slávisti na twitteru hromadně: *unzip*

Reagovat
smazaný uživatel

s financniho hlediska to chyba nebyla, ted uz by nedostali tolik, ale chapu jak se to snazi prezentovat..

Reagovat
Coutinho10

mel spis dat za priklad Luftnera a ne Baraka

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

na druhou stranu prodej Baráka nebyl špatnej, v podstatě ztrácíme hráče, kterej ani napevno nepatřil do základu za 80 milionů, lepší než ho zapracovat uplně, postavit na něm tuhle sezonu hru a pak ho prodat a celý to překopávat, navíc největší škoda je to stejně pro něj, protože se tam bude horko těžko prosazovat, ale chápu, že vzhledem k ostatním je to blbý a všichni na jeho případ budou odkazovat

Reagovat
ratusek

hoši on si jede svou ligu a většina slávistů mu to žere

Reagovat
smazaný uživatel

Tady tvrdík jako politik dost selhal.

Reagovat
smazaný uživatel

"V případě vstupu do Slavie to rozmnožení navíc mělo být co nejrychlejší. Jakub Jugas, Jevgenij Konopljanka a Ruslan Rotan jsou nástroje, které jí k tomu mají dopomoci, prostě investice, ať už uskutečněné, či teprve zamýšlené." musim rict, ze ty lidi co tam pisou clanky sou slusny trollove

Reagovat
db18

Ale pak je tam ještě Procházka, který to myslí vážně.

Reagovat
stas87

CEFC by nejraději vybudovala takový mančaft, který by celé Brémy sfoukl jako svíčku, a ne jej posiloval svými nejlepšími hráči.

Pobavilo moc.

Reagovat
Gryphonheart

To je fakt, český top klub vs průměr bundesligy.. to už by nebylo šfouknutí, to už by byla vichřice

Reagovat
Gryphonheart

*s

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne to je mozna k smichu, ale prachy sou prachy a uz se to nekolikrat ukazalo u vic no name tymu nez je Slavie

Reagovat
salami

nevzpomínám si, že by český mistři dostávali klepce od průměru Bundesligy, mimochodem byl jsem letos v Německu na Hoffenheimu, kterej bude bojovat o LM a že bych se z něj měl posadit na zadek, to fakt ne, spíš bych si ho přál jako soupeře do Play off, každopádně mít jako cíl vybudouvat tým, kterej bude porážet průměrný týmy bundesligy, mi jako přestřelenej nepřijde (sfouknout jako svíčku je samozřejmě dost expresivní)

Reagovat
stas87

Tak inak, hraca ako je Max Kruse ani omylom nemate, len on sam by Slaviu porazil. Dalej tam mas Junuzovixa, ktory je na svojom poste nadstandart v ramci BL, kvalitu ma Bartels, dalej napriklad Kainz...v obrane Moisander, na krajoch Bauer a Gebre..teraz akurat dorazil Augustinsson, o ktoreho teda bol poriadny zaujem a vybral si nas na ukor lepsich mancaftov. Nechcem Slaviu podcenovat, ale ak by na seba narazili v europe, tak Werder ma sancu na postup 65% minimalne. A to pri vsetkej uctu ku vam. Mna prave pobavilo to sfouknout jako svicku. Ak by sme sa vratili v case o dva roky spät ci aj o ten rok, tak tam uz by to bolo mozno aj 50-50 na postup. Ale so sucasnym kadrom by vas Werder dal.

Reagovat
smazaný uživatel

to vis ze jo..

Reagovat
stas87

Vies o tom naproste hovno ale musel si reagovat..pre teba typicke. Tak nabuduce radsej nepis nic, ako keby si mal napisat take hovno.

Reagovat
salami

"nejraději vybudovala" nikdo neřiká, že by současná Slavia sfoukla Werder, a jak už píšu výše, tak je to "sfoukla jako svíčku" záměrně přemrštěný, což ale neznamená, že tam do budoucna neni ambice porážet týmy středu bundesligy, koneckonců už jenom kluby, který má Slavia domluvený na přípravu naznačujou, jaký asi chce mít v příštích letech ambice, ty ses tomu článku akorát bezduše vysmál, ale fakt je ten, že by se Slavia fakt neměla podělat z nabídky Werderu a správně je tam napsaný, že by její nejlepší hráči neměli označovat první nabídku co odtamtud přijde navíc ne z buhvíjakýho klubu, jako životní příležitost

Reagovat
smazaný uživatel

no vsadim se ze vod zagrebu pres razgrad po turecko byste dostali nabacano.

Reagovat
stas87

Tak az Werder zacnes sledovat poriadne, potom pis take komentare. Nemusite z Brem robit bohvie ako spatny tim. Aj tak sudite len podla tabulky.

Reagovat
salami

a to ještě podle tabulky, která je ovlivněná tim, že měl na jaře Werder šnůru jako prase, jinak 8., 13.,10.,12.,14. místo během posledních 5 sezon, to je chtě nechtě podprůměr bundesligy

Reagovat
Diego2

No a ty by si nemusel z Brem delat velkoklub. Fraze sfoukl jako svicku je prehnana, ale cesky mistr ktery chce do LM musi prumerne Bundesligove kluby porazet. Bez urazky ale v poslednich letech dokazali ceske tymy porazit v evrope o moc lepsi celky jak jsou nejake Bremy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

Já bych ho pustil. Můžou přivést třeba Laštůvku z Karviné, ten by tu Evropu odchytal v pohodě.

Reagovat
Coutinho10

jeste rozhovor s Pavlenkou na Idnesu....zatim to teda asi s Tvrdíkem řešili přes mobil, jestli to dobře chápu ale je vidět, že tam chce fakt hodně....

http://fotbal.idnes.cz/slavista-pavlenka-prestup-werder-bremy-f00-/fotbal.aspx?c=A170613_112554_fotbal_min

Reagovat
Mariano13

Za jedno sa dá pochopiť pokus o udržanie úrovne ligy. Ale s pohľadu hráča je to dosť podraz, možno síce ak bude v skupine LM, tak bude viac na očiach, ale ak sa tam nedostane a potom ho pustia preč tak bude naskakovať do rozbehnutého vlaku. A klub si potom musí dávať pozor, aby hráči netrucovali potom. A zas ak ho budú púšťať v priebehu leta, tak je možné že pôjde východným smerom a tam teda veľký progres už nehrozí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele