Slavia jedná s Budějovicemi o příchodu Černého

29.12.2007, 08:26
Aktuality
Pražská Slavia už v zimě dvě významné posily ulovila a sešívaní ve své přestupové aktivitě zdaleka nekončí. Nyní se slávisté zaměřili na budějovického záložníka Jaroslava Černého, o kterého měli velký zájem už v létě.

"Se Slavií ohledně Jardy Černého momentálně skutečně vedeme jednání," potvrdil pro web budějovického klubu sportovní manažer Dynama Jiří Kotrba. "Karel Poborský jednal s generálním ředitelem Slavie panem Petrem Doležalem," upřesnil Kotrba.

Slavia zatím získala útočníka Toleského z Mostu, prakticky hotov je i přestup dalšího mosteckého hráče Hainaluta. Jaroslav Černý by se mohl stát třetí posilou klubu, Slavia o něj má zájem, přestože na jeho místě levého záložníka je silná konkurence v podobě Pudila se Šventem.

Sám hráč je momentálně na dovolené, ale přestupu by se nebránil. "Rád bych si vyzkoušel ještě něco jiného, chtěl bych si zahrát ještě ve větším klubu než je Dynamo," prohlásil osmadvacetiletý Černý. "Lákají mě především evropské poháry, ty bych si strašně moc rád zahrál."

Autor: Radim Šantrůček / skcb.cz

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Byl by někdo tak hodnej a řekl mi na co ho potřebujem ? dyt na jeho post máme Pudila a Šventa , umí tam zahrát Gebre a Kalič , Černý dal v posledních dvou kolech dvě nahrávky na gol a už bysme ho kupovali ... to je moc , todle fakt nepochopim

nadruhou stranu Karel Veliký ví vždycky co dělá , ale todle se mi prostě nepáčí , at vezmou radši Blažka ..

Reagovat
RMCF

U černýho mě připadne že mu víc sedí hra ze středu než z lajny, ale tam má slávia taky dost hráčů, tak nevím kam ho zamýšlí...

Reagovat
smazaný uživatel

Sice už to vysvětluju poněkolikáté, ale udělám to znovu. S Dušanem na jaro vůbec nepočítej, vrátí se asi v dubnu, než se rozehraje za béčko a dostane do přijatelné formy, bude konec sezóny. Pudil je ok, Janda stejný případ jako Švento, takže nám nalevo zbývá Šmíca s velkým otazníkem a pak kdo? Černý má výjimečnou techniku, je i celkem rychlý, skvělá střela... Dokáže hrát kraj i střed zálohy, podle mě by zvládl i levý kraj obrany (případně Pudil a Černý před ním). Hlavně do domácích zápasů proti všem těm betonům by se hodně moc hodil, tam máme velké problémy a on by je podle mě dokázal vyřešit.

Blažek doufám taky přijde, prý se dolaďují detaily, tak snad to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Pudil a Blažek opět spolu. Střihnou si nějaký automobilový závod?

Reagovat
smazaný uživatel

přeci jen my si dokážem udělat v týmu pořádek a když budou oba hrát jako doted at si jezděj třeba Nascar ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Blažkovo řádění se Nascaru možná i podobá.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo, ale Pudil se svou MHD dopravou je bez šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je u nas uz klasika :) a na lavicce s francem to letos vidim na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v Naší lize fandím Slávce ale tohle se mě nelíbí,ty prachy z nás udělají to co ze Sparty,vzpomenete si na moje slova,sakra když budeme mít na každém postu 3 kvalitní hráče tak dopadnem jak ve Spartě,bude tam přetlak na hráče bude vyvíjenem obrovskej tlak protože když někdo nepodá jeden zápas dobrej výkon tak se bude poroučet ze sestavy.Tohle nebude dělat dobrotu mít přes 20 kvalitních hráčů,na stejné urovni,vzniknou i hádky neshody že ten a ten nehraje.Prostě se mě to nelíbí. Nechápu nač rozhazovat pracně vydělané prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Se Spartou se to (alespoň zatím) vůbec nedá srovnávat, přivedli jsme Toleskiho za pár šupů a Hainaulta na hostování.

2) Žádný přetlak v kádru (alespoň zatím) nehrozí.

3) Neboj se, prachy se rozhazovat nebudou, v tomto jsou Rosen s Doležalem skvělí, každý přestup usmlouvají na minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

nehrozí přetlkak jo,Tak mě řekni jak by to chtěl Karel udělat když bude mít šventa,Pudila,Černýho myslíš že je bude točit ob zápas,jestli to tak chce dělat tak budem hrát takovej fotbal jak Sparta nesehraný plný nepřesností.Dyť už máme záložníků plnou řiť-Kalivoda,Tvares,Belaid,Šmicer,Volešák,Švento,Pudil,Jablonský,Janda,švec teď ještě černý,no jestli ti nepřipadne na 4 místa v sestavě mít 11 záložníků tak to si potom jinde trošku.Jestli nás prostě nějací záložníci neopustí tak vzniknou takové tahanice a neshody o místa v sestavě že to Slávce klapat nebude a bude to náš pohřeb.

Reagovat
smazaný uživatel

Janda, Švento - návrat někdy v půlce dubna, do základu áčka možná někdy na poslední 3-4 kola, riskovat se kvůli tomu určitě nebude, takže si třeba na jaře nemusí zahrát vůbec...

Šmíca - věčně zraněný, navíc často hraje i v útoku, čímž se jeden přebytečný záložník smazává

Jablonský - téměř na 100% odchod na hostování

Zbývá 7 (případně s Černým 8) záložníků, to je přebytečný počet? Navíc Belaid možná odejde a když ne, tak moc hrát nebude, jelikož místo přípravy bude na Africkém poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně souhlasím s juventusem, protože jestli kupovat hráče s tím že zahraje jen půl sezóny, pač se kupuje jen jako náhrada!!! to nemá cenu, raději dám na tu lavičku někoho mladého ať chytne příležitost za pačesy, jak to bylo s jandou, suchým... a navíc pro případnou další sezónu se uvažuje o bergerovi, (jasně je to daleko, ale taky levá strana!!!!) tzn. pudil, švento, janda, černý?, berger? dost kruté!!!!!!!

Reagovat
RMCF

Berger by byl možná taky spíš do středu, přecejenom ve svým věku nebude lítat po lajně...

Reagovat
smazaný uživatel

já ho bral na kraj, s tím že v prostřed by byl šmicer...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si spíš myslím, že se Šmíca s Bergerem budou střídat, ty doby, kdy tvořili základ zálohy, jsou pryč, dneska jsou to spíš ikony, které dirigují manšaft na hřišti. Mít v sestavě dva takové hráče najednou..., no nevím, no - ale nejsem trenér, je to jen můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud chceš hrát poháry a nebýt tam jen do počtu, potřebuješ na každý post adekvátní náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, navíc je třeba se poučit z loňského roku a koneckonců i letošního podzimu, kdy těch zranění bylo spousty, což prostě není náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně souhlasím, o přetlaku nemůže být řeč, někdo odejde, někdo se zraní a KJ zase bude lepit sestavu. Pokud může Slavia koupit za slušné peníze slušné hráče, bude jedině dobře. Pak se dá i dobře prodávat. Znovu říkám, že vše je o tom, dobře nakoupit, hráčský kádr může být vynikající kapitál.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci rýpat, ale v textu sou chybky....Jiří Černý a Toledského

Reagovat
smazaný uživatel

No eště že ne Otakar Černý

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze prijde je to kvalitni zaloznik s dobrou prihravkou,uz ma neco odehrane urcite by pomohl i v poharech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele