SKY: REZIGNOVAL I DESCHAMPS

26.05.2007, 11:52
Aktuality
Ještě nedávno se spousta lidí jenom vesele pousmála nad informací, že Didier Deschamps by měl převzít Olympique Lyon. Tato možnost ale dostává stále reálnějších obrysů. Na svou funkci ve francouzském klubu rezignoval Gerard Houllier, totéž podle televizní stanice SKY učinil i Deschamps v Juventusu...

Deschamps a vedení Juventusu přitom něco podobného hodně dlouho popírali. Francouzský kouč před letošní sezónou převzal korupční aférou zničený turínský tým a dokázal ho dovést zpět do Serie A.

Za údajným Deschampsovým rozhodnutím zřejmě stojí i spory s několika fotbalisty. Jeho další kroky by nyní mohly vést práve do Lyonu, mistr světa a Evropy má dobré vztahy s několika svými krajany v řadách aktivních fotbalistů a k přestupu do Lyonu by mohl přesvědčit několik hráčů. Tím vůbec prvním by se mohl stát útočník David Trezeguet.

Pokud se informace televizní stanice SKY potvrdí, bude Juventus hledat nového trenéra. Na Delle Alpi by se mohl vrátit Marcello Lippi, ten sice má přestávku a tu si hodlá ještě protáhnout, ale znáte to, Deschamps měl také zůstat. Lippiho případné jmenování by navíc zřejmě přimnělo váhajícího Pavla Nedvěda k tomu, aby vydržel ještě jeden rok.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
sansiro

Reagovat
Kily

taky se z toho vzpamatovávám

Reagovat
HOST*

Super ať si Deschamps jde!!Děkuju mu za práci kterou odvedl v Juve.Ale Do Juventusu patří Marcelo Lippi!!!!Marcelo poď zpět myslím že každý Turínčan bude touto zprávou velice potěšen!

Reagovat
Mr.Jindros

Kdyby byl Lippi jistý, pak ani Didier jde ale jinak ne.

Reagovat
HOST*mobby

At si příjde kdokoliv chce, stejne bude hrát se současným Juventusem jen ve středu tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž nejsem zrovna fanoušek juve, tak ale musim objektivně uznat, že budou příští sezonu patřit do top 4..budou hladoví po úspěchu, ukázat všem svoji sílu a já si myslím, že se jim to bude dařit..na AC, INTER nebo AS to stačit nejspíš nebude, nicméně na FIOR, LAZIO nejspíš ano..bohužel..

Reagovat
HOST*

presne tak

Reagovat
HOST*

ved este ani nezacalo prestupove obdobie a juve ma uz teraz muzstvo na urovni as roma takze keby aj nikoho nekupili tak skoncia do 4 miesta

Reagovat
HOST*

to sice nee,ale mužstvo jaké mají teď by bez problémů mělo být v první osmičce, a to na přestupy mají nachystaných 105 milionů eur,takže první čtyřka jasná. doufám jenom že zase nedovedou samé třicátníky

Reagovat
Shevchenko

Na úrovni AS určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

at koupí quaresmu...

Reagovat
sansiro

Tak Lippi se prý stane trenérem Juve!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ti půjdou na titul

Reagovat
HOST*1860

v to pevne verim.. Go Juve!!

Reagovat
HOST*

Jé to jasné dnes ráno sem poslouchal Italskou stanici a Didier Deschapms ukončil působení v Juve.A příchod Lippiho je prý už jasnou věcí!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele