Škrteľ v drese Liverpoolu prestal hrávať, dôvod pozná

22.02.2013, 22:13
Aktuality
Kedysi neotrasiteľná pozícia v základnej zostave Liverpoolu je momentálne pre Martina Škrteľa minulosť. V ostatných piatich dueloch v Premier league odohral len šestnásť minút a logicky sa začalo špekulovať, prečo ho tréner do kádru od začiatku duelu nenasadzuje...

Anglické médiá rozvírili hladinu šumov o konci kapitána slovenskej reprezentácie siedmeho tímu Premier league. Pritom len vlani v auguste podpísal dlhodobú zmluvu. Čo sa skrýva za jeho nečakaným nenasadzovaním do zostavy Liverpoolu? "To by bola skôr otázka pre trénera. On určuje zostavu a vyberá hráčov, ktorí budú na ihrisku. Mrzí ma to, ale ja to musím rešpektovať," uvádza handlovský rodák a pripúšťa, že komunikácia s lodivodom The Reds nie je najlepšia: "Komunikujeme, ale nie je to ideálne. Niečo mi k tomu povedal, ale ťažko povedať, či to bol pravý dôvod. Ja si to nemyslím, podľa mňa je za tým niečo iné. Ja však nie som taký typ hráča, ktorý by chodil za trénerom, bol stále uňho v kancelárii a zisťoval, čo sa deje. Nikdy som to nerobil a ani neurobím," pokračuje ďalej bývalý obranca Zenitu Petrohrad.

Práve s ruským tímom včera odohral jeho zamestnávateľ nervydrásajúcu odvetu Európskej ligy, na konci ktorej sa napokon aj napriek prehre 3:1 tešili Spallettiho zverenci. Škrteľ v zápase nefiguroval, no tentoraz kvôli natrhnutému svalu. Dôvod, prečo nenastupuje v Premier league rozvinul v ďalších slovách: "Celé sa to udialo po zápase proti Manchestru United. Tesne predtým sme v lige dvakrát vyhrali. Viaceré zdroje ohodnotili môj výkon dobrou známkou. On mi však povedal, že v posledných zápasoch sme podľa neho stratili organizáciu hry v zadných radoch a preto ma v ďalších stretnutiach nebude nasadzovať. Neviem však, ktoré duely myslel, keďže sme mali za sebou dva víťazné s čistým kontom a potom súboj na pôde lídra, v ktorom sme tiež nesklamali," netají rozčarovanie z rozhodnutie kormidelníka Rodgersa urastená opora zadných radov.

Médiá sa okamžite tejto kauzy chytili a začali špekulovať o možnom konci 28-ročného obrancu v drese The Reds: "Tri roky som v Liverpoole pravidelne hrával skoro v každom zápase. Myšlienky som mal rôzne, ale určite nebudem nič riešiť horúcou hlavou. Ak by nastala taká situácia, že by o mňa tréner stratil záujem, budeme sa tým spolu s mojím manažérom zaoberať," uvádza veci na správnu mieru a na záver podotkol možný pravý dôvod absencie v zostave klubu z mesta The Beatles: "Myslím si, že to ovplyvnila jedna situácia, ale to by som teraz nechcel rozpitvávať. Možno po sezóne na to bude priestor, ale momentálne nie. Nerád by som vyvolával zbytočné konflikty, prvoradý je úspech tímu, ktorému budem fandiť aj z lavičky pre náhradníkov, či z tribúny. Tréner má v hlave myšlienky o zostave a je otázne, či by som v nej bol, ak by som bol teraz zdravý. Skôr nie, ako áno. Teraz je najdôležitejšie to, aby som sa dal rýchlo dokopy a vrátil sa do tréningového procesu," zakončil.

Ak sa Škrteľ rozhodne prehovoriť o momentálnej situácii jeho pozície až na konci sezóny, istý zámer v tom tkvieť môže. Práve vtedy ukončí profesionálnu kariéru jeho kolega z obrany Jamie Carragher. Nie je preto vylúčené, že tréner Rodgers mu ešte chce dopriať priestor...

Autor: Ľubomír Hudačko / Denník Šport

Komentáře (237)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Odíd odtiaľ do lepšieho kým môžeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale co je v jeho případě lepší než Liverpool? QPR nebo snad návrat do ruské ligy? Nejsem si tím úplně jistý, Carragher chce po sezoně údajně zavěsit kopačky na hřebík, tak proč nevyčkať?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba do FA united, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie díky máme troch mladíkov výborného veterána a najlepšieho obrancu PL načo by nám bol další ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak neotřesitelný?? Ten pokérovaný ocas je furt zraněný!!

Reagovat
Hafna

Ačkoliv hraje dobře tak Agger-Carragher funguje líp

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze Skrtel sa doplnal lepsie s Aggerom predsa len Carragher uz nieje to co byval...

Reagovat
tomasinho

Momentálně je z těch nejjistější, i přestu včerejší minelu.

Reagovat
Hafna

ačkoliv jsem Jamiemu už nevěřil, tak v posledních zápasech se ukázal dobře... ale kvalitní stoper by nám po sezoně bodl... stoper, křídlo a golman

Reagovat
tomasinho

Nám by se toho hodilo více, kromě stopera ještě DM, backup na LB, AM, křídlo, a hrot. A brankář

Reagovat
Hafna

do zálohy bych nevrtal :) tam to máme v pohodě zdvojené... z útoku vykopnout Boriniho a možná se pokusit střelit Downinga (nevím ale kdo by ho koupil ) a golmana potřebujeme nutně

Reagovat
tomasinho

V záloze kvalita dozadu pořád chybí, Allen posledního hrát nemůže, takež je tam jen Lucas který zahraje jednou dobře, jednou průměr, jednou nic moc. Včera měl fakt dobrý den, ale ty nemá moc často. Samozřejmě, křídlo je podmíněno odchodem Downinga, kreativní AM potřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo by proste jednoduchšie napísať čo nepotrebujete ?

Reagovat
tomasinho

CM a asi RB, i když Johnsona bych nejraději odkopl na Mars.

Reagovat
Hafna

kraje obrany bych vůbec neřešil... Kelly, Enrique, Wisdom a Glen to zvládají

Reagovat
stas87

asi sa mi vysmejes ale dobrym RB je teraz v BL sebastian jung,vykupku ma na 2,5 mega...

Reagovat
tomasinho

Proč bych se smál? Já jej neznám, takže bych byl maximálně mile překvapen. Ale asi to nehrozí, Johnsona neprodáme a na šanci čeká uzdravující se Kelly.

Reagovat
stas87

no ja cakam ze po nom siahne niekto z BL ale minimalne za uvahu stoji eintracht hra rychlo kombinacne,podobnym stylom ako bvb kde kraje obrany utoci az az a jung ma aj dobry center celkom...aj prechod do PL by zvladol si myslim ale ak niekoho urcite bude v lete zhanat tak preflaknutejsie meno

Reagovat
cristiano.K.

Na RB at se ti to líbí nebo ne,tak máme přetlak

Reagovat
tomasinho

Já vím, ale nejraději bych Johnsona prodal.

Reagovat
cristiano.K.

on má v podstatě taky neotřesitelnou pozici,když je stsvěn i na LB. Já bycvh si ho ještě dva roky nechal a čekal až ho vystrnadí Kelly

Reagovat
Hafna

Lucas je po zranění divný, to je pravda... ale myslím že Allen, Gerrard a Henderson spolu nejsou špatná volba... s tím že Coutinho a "třeba se jednou uklidní Jonjo" na střídačce... určitě by nám záložník bodl, ale brána a křídlo hoří víc... a po odchodu Carraghera bude nutný i stoper

Reagovat
k0udy

A kdo bude hrát na DM? Henderson? Allen? NE, to by opravdu nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo kde bude to kreativní AM hrát ? pokud hrajete 4-3-3 tak máte zálohu Henderson,DM,Gerrard.Jedině že by se jeden z nich posunul na DM, jinak nevidím místo v základu pro Hendersona který přece jen stál 20 mega a hraje dost dobře.

Live podle mě potřebuje akutně pouze DM a stopera pod sezoně další jsou pouze změny které počkat můžou.

Reagovat
Hafna

a golmana!

Reagovat
tomasinho

Dm a stoper jsou nutnosti, ačkolvi nečekám příchod DM. Nutnost je backup na LB, Robbo půjde hostovat. Kreativní křílo, silný gólový hrot nebo AM by se taky hodily. Tak Gerrard hraje staženě, proti slabší by mohli hrát on, Hendo + AM klidně.

Reagovat
Hafna

já bych nedělal tak radikální změny, máme nesmírně mladý tým a byla by blbost kluky jako Sterling, Suso, Coutinho, Shelvey nebo Wisdom nechávat všechny na lavce

Reagovat
tomasinho

Ani jeden z nich na pravidelný základ stejně nemá prozatím. To je chyba spoléhat na ně, Wisdom může být 4. stoper a 3. RB, Sterling náhradník na obě křídla, Suso an křídlo a AM. Faktem ale je, že ta kreativita tam pořád chybí, máme hafo CM a pořádné AM ne. Kreativní křídlo taky ne, uvidíme, co Coutinho.

Reagovat
Hafna

však uvidíme jinak viděl si hrát někdy toho Connora Coadyho? jsem o něm moc neslyšel zatím, ale v kádru je... co hrává za post?

Reagovat
tomasinho

DM, CM, případě stopera. Local lad, odchovanec každým coulem, za klub by i dýchal, podle mě fotbalovější typ než Spearing třeba, vyšší, řízný, se solidní rozehrávkou.

Reagovat
Hafna

to nezní špatně

Reagovat
galacticosi

kreatívne krídlo máme » Oussamu Assaidiho, lenže skoro vôbec nehraje a pritom si ho Rodgers sám vyhliadol

Reagovat
tomasinho

To právě nevyhlédl.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers si ho vraj vobec nevyhliadol

Reagovat
tomasinho

A kreativní není, je dobrý 1 na 1, ale finální fázi nemá dobrou.

Reagovat
Rssa

To nemůžeme vědět...

Reagovat
tomasinho

Ale můžeme, těch pár zápasů EL stačí k obraznému seznámwní s hráčem. Co z toho, že udělá dva hráče, když dá 1 centr z 10 pak?

Reagovat
Rssa

Jeho nasazení se dá spočítat na prstech jedné ruky, to podle mě není vypovídající. Hráč se chce předvét, snaží se to brát více na sebe a může to vypadat, že soluje.

Reagovat
tomasinho

Jenže nemluvím o sólování, ale o tom, že není schopný dát centrm, dát finální pas, vyniká akorát rychlostí a hrou 1 na 1, to je někdy málo , ikdyž každopádně zaslouží víc šancí.

Reagovat
Rssa

Vše záleží taky na rozehranosti. Opravdu, pokud hráč neodehraje aspoň 10-15 zápasů i se střídáním, těžko ho můžeš odsoudit.

Reagovat
tomasinho

Nemůžu soudit výkony, ale můžu prostě poznat, jaký je to typ hráče, těch celých zápasů měl v EL pár a pokaždé se ukazoval stejně, tak můžu odhadnout, co je zač vůbec.

Reagovat
cristiano.K.

kreativní je, to že má finální fázi špatnou je věc druhá, to je trochu míchání jablek a hrušek

Reagovat
tomasinho

No právě není, kreativní je ten hráč, který dokáže něco vymyslet a opřipravit třeba šanci. To on neumí, on umí potáhnout míč po lajně a ztratit. Nebo v čem je podle tebe jako on kreativní?

Reagovat
cristiano.K.

jenže to je u nás dáno špatným stylem hry,je rychlý,technický,šikovný jeden na jednoho, on je bud nucen centrovat do země nikoho (max. jeden hráč ve vápně) nebo zaseknout a dávat dozadu

Reagovat
tomasinho

Jenže to, že je rychlý a technický není synonymem pro kreativní, chápeš? To bys mohl rovnou říct, že kreativní je Obertan, protože je rychlý a technický.

Reagovat
cristiano.K.

to je pravda, já věřím,že to u něj dáno i herní praxi, věřím,že dokáže vymslet golovku,ale u nás je to těžké,když není v podstatě pro koho.

Reagovat
tomasinho

Tak o praxi to samozřejmě je taky, ale každý hráč má své atributy a je něčím typický. A když někdo vyřeší 9 situací z 10 špatně, pak to asi až takový kreativec nebude. Nehledě na to, že párkrát těch možností pro lepší vyřešení měl.

Reagovat
cristiano.K.

to trochu přeháníš s těma situacema,ono když se na to podíváš,tak on moc možností nemá,bud udělat tři hráče a nahrát před prázdnou bránu, nemá vrátit na Enriqueho.Až ho uvidím 3X po sobě v základu (snad se toho někdy dožiji) a on nic nevymyslí,tak klidně uznám,že kreativitou nehýří

Reagovat
tomasinho

Nepřeháním, v EL v domácíchc zápasech (Udine, Machačkala) hrál skoro celé zápasy a oba naprosto stejně. Vždy si vyberu složitější cestu, neříkám, že má vymýšlet kolmioce a super centry, ale celkově nemá řešení těch sitaucí dobré.

Reagovat
Le Gunner

To by uspěl u Bílka.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď nekúpime držiaka, tak aby sme sa dostali do LM (či skôr bojovali) musíme kúpiť veľké ofenzívne hviezdy, alebo mať hrbu šťastia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
smazaný uživatel

seriál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ukazalo sa to hlavne včera

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to vcera Carra ukazal :)

Reagovat
smazaný uživatel

Možná momentálně ano, Škrtel občas zakiksuje a děla hrubé obranné chyby, to kritizuje každý fotbalový pseudoodborník, ale to, že za zápas PL odvrátí průměrně 10 nebezpečných soupeřových centrů do šestnáctky už dokáže ocenit jen málokdo ...

Reagovat
smazaný uživatel

do AC!!!

Reagovat
Jerichoo

Rodgers Martin

Reagovat
tomasinho

Kdybychom nemuseli shánět náhradu za Carru, tak bych ho asi i oželel v případě solidní nabídky (tak 15), takhle musí zůstat, přeci jen to v sobě má, on i Agger dokáží hrát lépe, Danyn to ukazoval na podzim, poslední měsíc taky chyboval, oba ale společně dfokážou hrát výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

mohla by ho kupit Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Líbil by se mi do Bayernu, jako náhrada za DvB Co myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

...jsou tam lepší, to je ten důvod. Průser pro Škrtela je akorát ten, že jednim z těch lepších je aktuálně i dosluhující Carragher, no.

(btw. neřek bych, že zrovna "dovod pozná", spíš naopak)

Reagovat
smazaný uživatel

máš bližšie info o tom, ako to je?

Reagovat
fantomas

Si přečti článek. Mně to z toho ani zdaleka nevyplynulo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si článok prečítaj ty ešte raz ja ho čítať nemusím

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty trepes...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt jeden z najhlupejsich kretenov na fore

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
stas87

sice uz to bolo vcera ale to fakt ten hlupak suarez nedostal ziadny trest za umyselne slapnutie na hubocana?dufam ze zenit poda protest na uefu a dodatocne ho potrestaju

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi, pred chvilou doma dovaril veceru a upratal, je to charakter

Reagovat
stas87

prestan nemam zaujem citat hadky mufani vs scouseri o tom kto ma vacsich nevernikov a hajzlov

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

pretože každému je jasné kto ich má

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by ho dostať.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjezdaci do Mnichova, uz se pohly ledy s informacema? A tomasinho, mas mail

Reagovat
fantomas

Jj, snad všichni byli posláni do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Coze? Takze to cele odpiskali? Btw. v utery odemne sedel 10 metru Robert Pires

Reagovat
Ferguson6

hajzel!

Reagovat
Trand

Dal jsi s ním aspoň fotku?!

Reagovat
smazaný uživatel

Mam ho na dvou fotkach, ale k fotce s nim jsem se bohuzel nedostal. Vsimnul jsem si ho, az se kolem neho v ulicce motalo a fotilo plno lidi. Doufal jsem, ze aspon o polocase, ale ve 40. minute zmiznul s nejakou zenskou z TV. Pravdepodobne delal nejakeho studioveho experta pro nejakou TV, protoze mel pridelany maly mikrofon.

Jak je to teda s tou cestovkou? Vam jako napsali, ze zajezd se nekona a nazdar?

Reagovat
fantomas

Ale koná, jen místo 150 lidí berou 20 (hádám).. jestli se tam podívá někdo z EF, bude megašťastnej člověk, to beztak vyžerou všichni z Asite, co to tam v jednom kuse refreshovali, aby se mohli přihlásit jako první.

Reagovat
Posledni Kovboj

no, po vykonu na Emirates vam to aspon nemusi bejt tak lito

Reagovat
tomasinho

Ok, máš hned odpověď.

Reagovat
Ferguson6

Zenit o neho určite bude mať v lete záujem, ale mohol by aj Arsenal. Sám povedal, ešte keď bol v Zenite, že Arsenal je jeho obľúbený klub a chcel by za neho hrať

Reagovat
Rssa

Musí zůstat. Stále je to mladý chalan, který je jen aktuálně trochu z formy.

Reagovat
stas87

je mu 28 a je vo veku kde by sa mal pomaly blizit svomu vrcholu a on sedi na lavicke

Reagovat
Rssa

Sedí na lavičce pár zápasů, takže svůj vrchol stále předvádí na hřišti

Reagovat
stas87

mal byt uz inde...preco dneska nie je na urovni vidica?

Reagovat
Rssa

Protože na to nemá?

Reagovat
stas87

ja som velmi dobre vedel ked prichadzal z ruska co v nom je a ako hral v zenite tak ma nemusis poucovat v tu dobu az tolko stoperov lepsich od neho v anglicku nebolo si myslim

Reagovat
kiwwi

to je ako bezna vec, ze stoperi sa dostavaju na vrchole svojej kariery na uroven Vidica, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstat rozhodně nemusí, potenciálních náhrad je plno stačí si vybrat a jestli přijde nabídka kolem 10-15 mega jde o dům dál(nejspíš Rusko).

Reagovat
tomasinho

Jenže už tak musíme shánět stopera, tak proč zbytečně shánět 2.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Rssa

S tím, jak my nakupujeme bych si ho raději nechal....

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam v tom nič nebude a môj negativizmus (to pochopíte, proste LFC) sa ukáže ako nesprávny :))

Reagovat
minoLFC

aby sa vsetci z toho neposrali, ze sedi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja s tým súhlasím,len som sa ho musel zastať, keď sa u niektorých ľudí objavili názory, že vlastne Agger je túto sezónu o doosť lepší a že vlastne Škrtel na to ani nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný obránce a má to v hlavě srovnané, moc se mi líbí, jak se v médiích vyjadřuje. Snad začne znovu hrát, těžko si do dokážu představit jinde než v L'poolu.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre pivo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lahváč kozel 11

Reagovat
smazaný uživatel

lahváče celkově ale zas lepší než z petlahve

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League expiring contracts 2013:

http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/vertragsende/basics.html

Docela dost necekanych jmen, u kterych bych predpokladal, ze si je kluby pojisti v predstihu. Treba Wigan a hlavne Fulham by mohli mit docela problem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, bych neřekl, že Coleovi je už 29 a Boyce jsem taky myslel, že je mladší.

Reagovat
amaral

nj v FFC maju dlhsi kontrakt ako do leta 2014 asi 4 hraci (Dejagah, Ruiz, Frei, Rodallega), zvysok hostovania, konce zmluvy alebo max do 2014, ziadna velka perspektiva, ale zase dost hracov uz ma svoj vek a napr Duff dnes predlzil zmluvu (o rok), snad podpisu co najskor Bredeho a zvysok sa uz nejako utrasie, aj ked najma Riethera by som videl rad na Craven Cottage aj o rok, ale to bude myslim tazko realizovatelne, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste Stockdale by mel byt pod smlouvou, ale taky uz mu asi dochazi trpelivost a chtel by chytat. Ta perspektiva je vazne hrozna, jsem zvedavej, s jakym tymem pujdou do pristi sezony

Reagovat
amaral

tak Stockdale sancu dostal a prave nezahviezdil, myslim s Wiganom doma, aj ked jasne, ze podla jedneho zapasu sa sudit neda, napokon aj tak podpiseme Schwarzera na dalsiu sezonu, ale je to take pozliepane, aj to tak na ihrisku oproti predoslej sezone aj vyzera, pritom Al Fayed stale tvrdi, ze ha zaujima dlhodoba perspektiva, ide sa ciastocne prestavovat stadion, akurat ten kader, ale bude dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Driv zase ukazoval, ze by na to mit mel, ale ted uz je dost starej na to, aby porad jen cekal na sanci, proto taky tolik touzi po tom, aby mohl zustat na KC Stadium, zvlast ted, kdyz bojuji o postup

Reagovat
amaral

ved ja tomu rozumiem a tiez som cakal, ze od buducej sezony nastupi po Markovi ako stabilna jednotka, jasne, ze mal aj dost smolu, ze sa Schwarzer zranil prave v case, ked to celemu muzstvu moc neslo, ale je fakt, ze aj on vtedy splynul s davom a teraz je fakt realna hrozba Championship, tak chapem, ze Jol nechce experimentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Co konkretne se ma prestavovat?

Reagovat
amaral

Riverside Stand, nejake fotky su napr tu http://www.whoateallthepies.tv/fulham/101356/fulhams-new-riverside-stand-expansion-will-theoretically-look-like-this-photos.html

momentalne sa jedna o stavebnych povoleniach a podobne, co som bol naposledy na zapas, tak Al Fayed v programe tvrdil, ze je to jedna z jeho priorit, plus zachrana samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, vypada to zajimave, ale stejne by byla skoda, kdyby se prestavoval nejcharismatictejsi stadion v Londyne

Reagovat
amaral

nemyslim si, ze sa to zmeni, Johny Haynes Stand ani Cottage sa prestavba nedotkne, aj Riverside sa vlastne iba rozsiri (uz dnes su tam loze, tak sa to len vylepsi, hold sponzorov treba aj nam), takze vzdialenost divakov od plochy sa nezmeni, no a este aj s Michaelom sa pocita, stale to bude zazitok chodit na futbal na Craven Cottage

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim to az tak zevnitr stadionu, jako spis z venku. Ja bych to tak nejradsi nechal, ale tak je jasne, ze Fulham se potrebuje posunout vys

Reagovat
smazaný uživatel

Rozsirit se smerem k rece

Reagovat
kiwwi

zoberiete naspat zadarmo Brambla?

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, ale Pards by chtel zase privest Puncheona

Reagovat
kiwwi

bola by ho u vas skoda

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslim, spis naopak by to pro nej mohl byt krok dopredu. U Saints se da ocekavat, ze v lete privedou do zalozni rady nejakou posilu, a pak je Puncheon prvni, kdo to odskace, naopak v NUFC je dosluhujici Jonas, casto zraneny Marveaux, traged Obertan a Hatem, kterej stejne brzo odejde za lepsim

Reagovat
kiwwi

lenze vy sa zbavite tragedov, dosluhujucich hraco a hracov co pojdu za lepsim a privediete za to nahrady...bolo by z jeho strany naivne mysliet si, ze bude u vas jednotkou na svoj post po tych rosadach co ste narobili

na jeho miesto by som to spravil len v pripade, ze Saints zostupia

Reagovat
smazaný uživatel

Coze? Vzdyt prave on by byl tou nahradou, je to Pardsuv kun, on si ho vytahl k Saints, urcite by si zahral vic nez dost. Kvalitativne by pred nim byli jen skleneni HBA a Marveaux (ve forme), ktery navic muze hrat i na AM, kdyby se Sissoko zatahl vic do hloubky. Naopak Pochettino si pravdepodobne privede vlastniho hrace, do budoucna by se nejspis mel Puncheon lip u nas nez na St. Mary

Reagovat
kiwwi

no ja som to myslel tak, ze prave pojdete po lepsich hracoch a Puncheon by tam bol taky Sinclair

Reagovat
smazaný uživatel

A to je prave uplnej nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Sinclaira bych hodne chtel misto Jonase

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
fantomas

Měl bys chtít větší sympaťáka, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako promin, ale podivej se na kadr NUFC, vazne myslis, ze by melo nejaky smysl hrat to na sympatie?

Reagovat
fantomas

Tolik ztracený zase nejste.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je jedno, ale Sinclair je presne typ hrace, kteryho bych si pral na kridlo, za gigasympataka ho nepovazuju, ale zadnej zmrdecek to taky neni

Reagovat
fantomas

Lol. Uvědomuješ si, že Newcastle bude hodně rád za první polovinu tabulky a v tý druhý neni každej jako Sunderland? Evropská liga čau, Straky se zas budou chovat jako tým maximálně druhý garnitury, kde by právě i ten Sinclair hrál poblíž prvnim houslim.

Reagovat
kiwwi

a co ked vyhraju EL?

Reagovat
fantomas

Tak si poříděj Aguera no, to je pak jiná..

Reagovat
kiwwi

no vidis, a ty si hned valil oci

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mysliteľ kiwwi

Reagovat
kiwwi

tieto retazovky na eurofotbale milujem

Reagovat
fantomas

Jj, taky se do nich rád zapojuješ..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Fulham může být těžce někde potom. Hangeland, lepič Baird. Ale i West Ham s Reidem a Jussim třeba.

A co se týče Wiganu, četl jsem, že Maynor nechce podepsat smlouvu a měl by mít zájem právě West Ham.

Reagovat
smazaný uživatel

On bude zrovna ten pripad hrace, kteri cekaji na to, jestli se jejich klub zachrani v PL, proto bych takovy hrace prodluzoval uz pred sezonou

Reagovat
tomasinho

Pro WHU by to byla slušná posila na LB, zkušený hráč. Ten Fulham má ale celkem problémy.

Reagovat
fantomas

A Hangeland už je natuty mimo no. Sem hodně zvědavej, jak si s tim stoperem poraděj. Senderos je zatim dost na facku a Hughes, mi přijde, vždycky dost těžil ze souhry právě s Hangelandem.

Reagovat
tomasinho

Tak mě právě Hughes kolikrát přišel i lepší, kroěm téhle sezony, nenápadnější, ale výborný. Ale budou mtí velké problémy.

Reagovat
fantomas

Jo, vedle Hangelanda byl mnohdy, dokonce snad i většinu času, lepší z tý dvojice..ale bez něj?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=xgMzPCdsZ9Y ..keby sa niekto z mufanov nudil

Reagovat
vodka

jedna z prvních sezon, které sem měl možnost sledovat MU relativně pravidelně...

Reagovat
smazaný uživatel

preco sa nepresadil Veron, ja si to velmi nepamätam..ale Fergie sa ho zo zaciatkuu zrejme zastaval.."[Verón] is a fucking great player" were his parting words. "And you're all fucking idiots."

Reagovat
kiwwi

nezvladal tempo, nezvladal prisposobenie sa stylu, ale aj tak to bol genialny hrac...ale od nas to nebol ziaden velky fail, nejaky kus prace odviedol a este sme ho stihli za velmi slusnu cenu predat Cukotke, ktora ho potom pustila zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v Chelsea odohral az 7 zapasov

Reagovat
vodka

tak on taky skvlý hráč byl, ale neseděla mu moc PL. Jinak on zase až tak špatný nebyl, akorát za ty prachy prostě nestál a Keane - Scholes byla lepší dvojka. Scholes hrával podhrot tehdy, aby Veron měl místo na CM. ale stejně je to paráda sledovat některé ty křídelní akce, to rychlé přenášení hry ať už Veronem, Becksem, Giggsem, Scholesem, nebo Nevillem. Silvestre byl tehdy taky parádní hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

ved preto, lebo pozeram, ze v tej sezone dal Veron aj dost golov a tiez na dost nahral...ale na papieri to vyzera skvelo Giggs, Keane, Veron, Beckham-Scholes-Ruud

Reagovat
vodka

plus Solskjaer hrával občas zprava. Semtam to byly dobré kočkopsy ty sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

24:57 mlady Wazza proti nam

Reagovat
smazaný uživatel

*24:47

Reagovat
mithro

Forlan, game 27, goal 1

Reagovat
mithro

DIEEEGO WOOOAH OOH DIEGO WOAH OOH, HE CAME FROM URUGUAY, HE MADE THE SCOUSERS CRY!

Reagovat
vodka

hh, ten zapas s FFC na 29:00 si pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel se vrátí do Ruska

Reagovat
smazaný uživatel

hej škrtěl, poď se vysrat do prostejova zmrde...poser se zmrde...

Reagovat
smazaný uživatel

nemá si na co hrávat debil...

Reagovat
smazaný uživatel

kurna co zas chce když odehrál téměr 2500 minut

Reagovat
ian.rush

Čoboslká novinářská kachna. Liverpoolu se ne úplně ideálně daří, Škrtel vynechá pár zápasů a "pseudo" novináři už ho vidí pryč z týmu. Po Glenovi jsou Martin s Aggrem nejvytíženějšími obránci. Ani Cara kolikrát už nezvládá celou porci 90 minut.

Reagovat
cristiano.K.

.........Wisdome rozběhej se, je do slova nutnost,aby dostal šsnci,když ostatní stopeři předvádí slabé výkony.

Reagovat
tomasinho

Jojo, proto tam radši dáme devatenáctiletého kluka,v který na stoperu v mužském fotbale ještě nehrál. To je logika, je jasné, že raději budou dostávat zkušení hráči s větší kvalitou, kteří musí cítit důvěru, aby šli nahoru. Proti Zenitu zahrál Agger parádně například, Carra krom té chyby taky dobře. Nejde ale jen o individuální výkony, celý systém v obraně je pod Rodgersem špatný.

Reagovat
cristiano.K.

logika to samozřejmě je, nebo co si představuješ,že bude v budoucnu hrát? Samozřejmě,že stopera. Dokáže si to odehrát na RB, tak proč by to neměl zvládnout na stoperu,což je jeho původní post, ve spolupráci s Aggerem si ho dokáži představit snadno. Neřikám, že to musíme vyzkoušet okamžitě,ale nějaký zápas doma by se to zkusit mělo,ideální by byl s labutěma,což se nestalo. Logiko!

Reagovat
tomasinho

V momentální situaci to prostě nelogické je. Máme tři kvalitnější stopery, dva mírně z formy a dosluhující legendu, proto je normální, že na tom postu nenastupuje a šanci na něm nedostane. Je jasné, že budoucnost je u něj na stoperovi, nemůžeš jej ale hned hodit na stopera do ostrého zápasu, ať plave. To je prostě nesmysl. Musí se to zkozšet postupně, měl tam hrát v pohárech třeba. Bzude mít předsezonní přípravu, aby si na to zvykl a příští rok může být 4. stoperem.

Reagovat
cristiano.K.

Neřikám, že to musíme vyzkoušet okamžitě,ale nějaký zápas doma by se to zkusit mělo,ideální by byl s labutěma,což se nestalo.

Reagovat
tomasinho

Času na vyzkoušení bude dost, stačí, že je deptaný Škrtel, natož, aby se posadil ještě další zkušený hráč. Kdo mohl čekat, že se Swansea to bude taková pohoda? Před zápasem každý čekal těžší zýápas, než to byl doopravdy, proto bylo jasné, že do risku nebude Rodgers chtít jít. Já bych do toho šel maximálně až v závěru sezony, kdy nebude o co hrát třeba.

Reagovat
cristiano.K.

no podle sestavy to pohoda měla být,ale u nás se doma ani pohodové zápasy nečekají

Škrtěl je další věc,věřím,že příští sezonu bude opět v základu. Je tak trochu obětním beránkem

Reagovat
tomasinho

Tak podle sestavy, jenže naše sestava se netvoří podle sestavy soupeře Já v tom taky věřím, hlavně věřím, že zůstane, stačí, že už tak budeme kupovat jednoho stopera. Měl by přjít ale stoper na pomezí základu a lavičky podobnýách kvalit jako Danny a Skerts, aby jim pořádně provětral faldy a oni se zlepšili.

Reagovat
66pepo66

Nech odide z tych sraciek konecne prec. Ak ma sancu ist este za lepsim, tak nech sa tej sance chyti.

Reagovat
Kluivert9

Jeden z 10 nejlepších stoperů na světě a on nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pozna dovod, lebo nato nemá :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel v najlepších rokoch, škoda že ho tréner takto odpisuje, Martim poď do United

Reagovat
smazaný uživatel

V létě ho vysvobodí Rada do Slávky

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro celkove vitezstvi NUFC v Evropske lize

Reagovat
kvasha16

198.

Reagovat
smazaný uživatel

200

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani meno mu nevie autor spravne napisat

Reagovat
smazaný uživatel

a podľa teba sa ako volá?

Reagovat
vodka

Škrtel, bez makceneho L.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si Maďar, alebo hispánec?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to slovenské meno a on je Slovák. V spisovnej slovenčine sa hovorí mäkko a správne sa má použiť pri jeho mene Ľ. Tak ako Kornel Saláta je Šaláta a Miroslav Stoch má byť Štoch, tak aj Martin Škrtel je Škrteľ..douč sa to

Reagovat
smazaný uživatel

ale on sa vola Škrtel a Stoch sa vola Stoch, tak co tam chces menit

Reagovat
smazaný uživatel

ja tam nič nemením, spýtaj sa Karola Poláka..meno Škrteľ bez mäkčeňa jednoducho nie je správne..

Reagovat
vodka

jj, všude to mají napsané špatně, v občance, na matrice, ve smliuvách...

Reagovat
vodka

navíc příjmení se vyvíjela, takže u nich se o nějaké gramatice mluvit moc nedá. Pokud by se někdo jmenoval Vydím, tak to chyba neni...

Reagovat
kiwwi

vsak je to uplny nezmysel co pise, sa ti cudujem, ze sa ti chce argumentovat

a ako keby Skrtel nieco znamenalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Saláta je preto Šaláta lebo je to vlastne maďar resp. má maďarské meno lebo v maďarčine sa číta Simon ako Šimon a SZabó ako Sabó

Reagovat
kiwwi

codopici????

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

a já se to mám doučovat...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Bayern +

Sodoma Gomora, Cecilko.

Reagovat
smazaný uživatel

vidno koľkí majú zo slovenčiny mišmaš

Reagovat
kiwwi

co to ma spolocne so Slovencinou

Reagovat
smazaný uživatel

nič, fakt nič, to má spoločné len s maďarčinou

Reagovat
kiwwi

si kuzelny jak tu bojujes

Reagovat
smazaný uživatel

kuzelný - čechizmus zjavne o slovenčine nevieš nič a ideš sa tu hádať potrénuj trošku v diktátoch a podobne, zíde sa ti to

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

myslis, ze ti budem klikat na nejake primitivne a podivne linky? musiš byt velmi naivný

Reagovat
kiwwi

fail

Reagovat
smazaný uživatel

fail je tvoj nick

Reagovat
smazaný uživatel

chod prec z Looserpoolu stracas najlepsie roky karieri v takej riti Neapol alebo AC by nebolo špatné :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechapu jak tým kterej solí milióny liber každej půl rok je už tolik let v pasti...ale tak pokud hráče v nejlepších letech nechám sedět na úkor borce kterej má za tři měsíce po kariere tak se asi není čemu divit...fakt radši odejít, v tom lfc to delaj blbě...a ještě tady číst že carragher hraje dobře...to může říct jen hodně skalní fanousek, ten brutus v EL mi stačil, v podstatě on je vyřadil

Reagovat
tomasinho

To je sračka, z těch 3 stoperů hraje nejlépe momentálně, udělal jednu hrubku, ale ti dva byli ivíce gólů každý. Navíc EL se posrala venku už. Ba co víc, ten inkasovaný gól nám pomohl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele