Škrtel přes zvěsti o odchodu prodlouží v Liverpoolu

18.06.2015, 12:37
Aktuality
I navzdory zájmu a dlouhodobému kontaktu ze strany milánského Interu nakonec Martin Škrtel zůstane na Anfieldu. Původní nabídka nového kontraktu ze začátku června se slovenskému reprezentantovi vůbec nepozdávala, tu příští už ale neodmítl a podle reportéra deníku Times Tonyho Barretta brzy podpisem stvrdí své setrvání v Liverpoolu...

"Musím říct, že spojení Škrtela a Interu nebylo pouhou spekulací. Inter se o Martina velmi konkrétně zajímal, akorát se to potom nevyvinulo," vysvětloval fotbalistův zástupce Karol Csontó, proč nakonec Škrtel po původních rozkolech s vedením Liverpoolu otočil.

Dosavadní kontrakt Škrtelovi běží do léta 2016, v tomtéž nedávném rozhovoru se nicméně hráčův agent nechal slyšet, že jeho prodloužení je v tuhle chvíli "pravděpodobné". Věrohodný reportér Times Tony Barrett potom na Twitteru oznámil, že se dnes obě strany na podobě nové smlouvy přeci jen dohodly.

Autor: Tomáš Daníček / empireofthekop.com

Komentáře (313)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele