Skripnik dostal od Brém profesionální smlouvu

27.11.2014, 19:57
Aktuality
Viktor Skripnik po odchodu Robina Dutta převzal první tým Werderu Brémy, kam se přesunul od rezervního mužstva. Po měsíčním působení si od vedení severoněmeckého celku vysloužil profesionální smlouvu...

Werderu se nepovedl start do letošní sezóny, dříve tradiční pohárový aspirant se pohyboval na chvostu bundesligového pelotonu, načež vedení zareagovalo a odvolalo z funkce kouče Robina Dutta. Toho na lavičce nahradil právě bývalý dlouholetý brémský obránce.

Během svého působení dokázal s podceňovaným týmem první dva zápasy (Mainz a Stuttgart) opanovat, nezvládl až poslední duel s Hamburkem. "Jsem si jistý, že jsme udělali dobré rozhodnutí," prohlásil brémský manažer Thomas Eichin.

Společně se Skripnikem dostal profesionální smlouvu rovněž asistent Thorsten Frings, jenž před pouhými třemi roky za Brémy ještě nastupoval. "Jsme rádi, že nám byla projevena důvěra. Jsme naprosto oddaní klubu a uděláme maximum, abychom se co nejdříve dostali ze sestupového pásma," řekl Skripnik, jenž celou svoji trenérskou kariéru zasvětil Werderu.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Frings legenda Brém

Reagovat
stas87

tu vetu co povedal Eichin som pocul uz tak 3x a nikdy sa netrafil..neverim mu stale,nemyslim si ze to zvladne nas vyviest zo zostupoveho pasma tak rychlo ako dufa

teraz sa musi porazit Paderborn,bez di Santa to zasa bude trapenie ale mozme udriet po standartke,priznam sa ze som Paderborn nevidel ani raz zatial ale tipujem ze je to klasicky brejkovy tim co moze na celkom casto chybujuceho Garciu a v posldenom case spolahliveho Gebreho platit,Hajrovic by sa uz mohol konecne prebrat,v derby nezahral fakt nic

Reagovat
db18

Garcia hrát nebude, ne?

Reagovat
stas87

vlastne nie,dostal piatu zltu a bude stat,vypadlo mi to tak to by asi nastupil Busch no

Reagovat
bayern987

Evropa tedy BL nevišla a to dost hustým způsobem.

Reagovat
popltak

Nevišla Jinak BL

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat čemu patří ten smích? Asi tomu, že Leverkusen, Dortmund, a Bayern mají postup ze skupiny LM jasný. A můžou dopřát tragédům z PL nějakou tu šanci postoupit do osmifinále. A už vůbec nechápu jak se může smát fanoušek MU.

Reagovat
popltak

Ne, patří tady tomuto expertovi, který BL vynáší do nebes a shazuje (má kompex) PL... Psal tady např. 3:0 pro Bayern.. tak krásně se mu to vrátilo Jinak to že mají postup jistý, to je pěkný no

Reagovat
smazaný uživatel

Čím ji přesně shodil? Napsal pravdu nic víc. A BL vynáší do nebes čím dal tím víc lidí, a mají k tomu i oprávněné důvody. Což samozřejmě neznamená že by si vynášení do nebes zasloužila, to ne, to jestli si to zaslouží, se uvidí v průběhu LM/EL.

Reagovat
popltak

Nemyslím tenhle koment.. celkově tady to jeho vystupování

Reagovat
smazaný uživatel

To že ho nemáš rád nemusí hned znamenat to, že budeš shazovat i BL.

Reagovat
stas87

ty saso trapny hlupy,poloz si otazku ked sa v slavnej PL toci suverenne najviac peniazi je z tej smiesnej ligy jediny konkurencie schopny tim Chelsea,to je skor k smiechu s tym cim disponuju PL klub by mali byt kazdy rok minimalne 3 v semifinale a pozri sa kde su jej kluby,City je krasny priklad

Reagovat
andrew96

To jo no, zrovna teď, když to mají tak rozjeté. A PL zas vyšla solidně

Reagovat
smazaný uživatel

Alejandro zachrani ligu a po sezone domov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele