Škriniar vyřešil potíže se zády, v týdnu se podrobil operaci

20.04.2023, 16:03
Aktuality
Milan Škriniar (© AFP)

Milan Škriniar má už přes dva měsíce problémy se zády a řešením se nakonec stala artroskopická operace páteře. Slovenský obránce se chirurgickému zákroku podrobil v úterý, vyloučeno není ani to, že za sebou už má poslední zápas v dresu Interu Milán.

Škriniara záda trápila od poloviny února a od té doby nastoupil jenom k oběma zápasům osmifinále Ligy mistrů proti FC Porto, čtvrtfinále s Benficou se ho už netýkala a v rámci Serie A hrál naposledy 13. února.

"Po dohodě s Interem jsem se podrobil operaci, abych se na trávníky mohl vrátit co nejdříve. Následovat bude krátká rehabilitace, po níž budu moci znovu hrát. Zdravím všechny," napsal na sociálních sítích.

Škriniarovo jméno je vedle zranění v tisku zmiňováno rovněž v souvislosti se stěhováním. Na severu Itálie mu dobíhá smlouva a novou nepodepsal, na světě pak má být dohoda v PSG, francouzský klub by měl brzy vše oficiálně potvrdit.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
wyqinac

stacila expresska

Reagovat
Furia Ceca

Tak 15 bodů je zpět do novýho procesu Takže přes léto nakoupit za prachy z LM co nejlepší hráče a už od srpna hrát jako o život pro případ, že by nám to zase vzali

Reagovat
Seydou Doumbia

ideálně ještě toho mourka s as řím sejmout někam do EL na ukor AC/Interu a bude to ideální

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele