Skotská Premier League - souhrn 21. kola

28.12.2011, 22:48, aktualizováno 28.12.2011, 22:48
Komentáře a souhrny
Celtic v glasgowském derby potvrdil vzestupnou formu a díky jednogólovému vítězství nad Rangers přeskočil rivaly v tabulce. Třetí zůstává i přes odložený zápas Motherwell, St. Johnstone se ale dotahuje díky výhře nad Kilmarnockem. V Aberdeenu, St. Mirrenu i Edinburghu se zrodily remízy...

Aberdeen FC - Heart of Midlothian 0:0

28.12.2011 20:45

Góly: -

Na Pittodrie stadium se diváci branek nedočkali a Aberdeen tak remizoval s Heart od Midlothian 0:0. Po celý hrací čas se museli fotbalisté vypořádávat s nepřízní počasí.

Úvod zápasu byl poněkud rozkouskovaný, dost se přerušovalo a obě strany jakoby vyčkávaly, co předvede jejich soupeř. O první střelecký pokus se popostarali hosté z Edinburgu. Suttonova střela byla sražená a David Templeton mířil vedle.

Do vedení však mohl jít Aberdeen, zhruba šesti metrů hlavičkoval vedle Fallon, přitom stačilo jen hlavičku umístit a brankář Kello by byl bez šance. Na druhé straně se neuvěřitelně blýskl brankář Jason Brown, který těžkým zákrokem zneškodnil volej Suttona. Činil se i Kello, na něj si nepřišel Jack, jemuž šikovně namazal Foster.

Bezbrankový stav se nezměnil ani ve druhém poločase, i když šance na Pittodrie Stadium byly. V 54. minutě střílel domácí Arnason do boční sítě a stejný muž dlouhými auty činil obraně Hearts potíže, avšak bez gólového efektu. Aberdeen ani Hearts nakonec branku nedali a po remíze 0:0 si připisují po bodu.

Více informací k zápasu

Celtic FC - Rangers FC 1:0

28.12.2011 20:45

Góly: 52. Joe Ledley

Slavné glasgowské derby dopadlo lépe pro domácí Celtic, který se zároveň díky výhře vyhoupl do čela skotské Premiere league. Celtic doma přehrál rivala Rangers 1:0, když jedinou branku utkání vstřelil ve druhém poločase Ledley. Pravdou také je, že v Celtic Parku se nehrál bůhvíjaký fotbal, šancí bylo poskromnu.

Hned na úvod se sluší říci, že derby nepřineslo kýžené očekávání, tudíž ofenzivní utkání a spousty branek. Byla to hodně vyrovnaná bitva se spoustou osobních soubojů.

Derby Old Firm zahájil lépe Celtic, který měl i první příležitost utkání. Střelu Jamese Forresta ze střední vzdálenosti vyrazil na rohový kop brankář Allan McGregor. V průběhu prvního poločasu drželi často míč i hráči Rangers a rozhodně nehráli hůře, hned několikrát se pokoušel o zakončení forvard Aluko, ovšem marně.

Diváci se v Celtic Parku dočkali jediné branky až ve druhém poločase. V 52. minutě rozehrával Celtic rohový kop, na přesný centr si hlavou naskočil Joe Ledley a poslal domácí do jednobrankového vedení.

Rangers se snažili o rychlou odpověď, po centru do pokutového území zkoušel z akrobatické pozice střílet Nikica Jelavič, ale branku hodně přestřelil. Balkánský útočník Jelavič od akrobatického zakončení neupustil, o chvíli později znovu střihal "nůžky", ale ani tentokrát nebyl přesný, a tudíž i úspěšný. Rangers měli více ze hry, Laffertyho ve stoprocentní příležitosti zastavil praporek pomezního. Celtic vedoucí tým soutěže do ničeho výraznějšího nepouštěl a nejtěsnější vedení udržel.

Více informací k zápasu

Hibernian FC - Inverness CT 1:1

28.12.2011 20:45

Góly: 8. Garry O'Connor - 41. Jonathan Hayes

Fotbalisté Hibernianu znovu nevyhráli a doma pouze remizovali 1:1 s Invernessem, který je rovněž namočen v bojích o udržení. Domácí šli velmi brzy do vedení, už v osmé minutě se trefil O’Connor, avšak před koncem poločasu vyrovnal na konečných 1:1 Hayes.

Svěřenci manažera Pata Fenlona, který je znovu pod palbou kritiky, začali lépe a už v osmé minutě je poslal do vedení Garry O’Connor. Přímý kop Galbraitha si cestu do branky nenašel, avšak z dorážky střílející O’Connor už brankáře Essona překonal - 1:0 pro Hibernian.

O devět minut později to byl znovu O’Connor, který pořádně vyděsil hostující fanoušky Invernessu, z volného přímého kopu těsně minul branku. Hosté hráli především na brejky, o jeden takový se postarali Stephens a McKay, druhý jmenovaný zakončil, ale jeho střela byla zablokována. Čtyři minuty před odchodem do šaten se Caledonians dočkali, Hayes hladce prošel domácí obranou, zbavil se Galbraitha a překonal i brankáře Grahama Stacka -1:1.

Hráči Hibernianu se snažili vrátit vedení na svojí stranu, O’Connor si zkoušel vymodlit penaltu, jenže výsledkem nakonec byla žlutá karta za simulování. O chvíli později chtěl přelobovat Essona Galbraith, ale neuspěl. Tlak Hibernianu se rapidně zvýšil, Inverness se bránil a nutno podotknout, že úspěšně. Do dvou velkých šancí se propracoval Leigh Griffiths, ale také pro něho jako by byla branka zakletá. Zápas byl otevřený až do samotného konce, ani jedna strana se však už nedokázala prosadit a utkání tak skončilo smírně 1:1.

Více informací k zápasu

St. Johnstone FC - Kilmarnock FC 2:0

28.12.2011 20:45

Góly: 26. Francisco Sandaza, 45. Francisco Sandaza

Francisco Sandaza znovu potvrdil, že jeho letní příchod byl pro St. Johnstone jedním z nejlepších tahů klubu. Svým osmým a devátým gólem v letošním ročníku skotské Premier League zařídil svému týmu výhru 2:0 nad Kilmarnockem, a Saints tak i díky němu skončí před Novým rokem na skvělém čtvrtém místě tabulky.

Domácí zápasem s Killies mimochodem přerušili svou hrůznou sérii tří domácích porážek v řadě. Kilmarnocku se naopak vánoční svátky výsledkově moc nevydařily, jelikož na Štědrý den podlehl venku i Celticu. Hosté přitom nebyli herně o tolik horší, nicméně žádnou ze svých šancí v gól nakonec neproměnili.

Nejprve zahrozil hostující Dayton, jehož centr z rohového kopu málem zaplul do brány, nebýt pěkného a pozorného zákroku brankáře Enckelmana. Smůlu měl po něm i obránce Harkins, jehož ránu zablokoval nad břevno Anderson, ačkoli by stačilo jen pár centimetrů směrem dolů a míč mohl skončit v síti. A poté na Enckelmana nevyzrál po pasu od Shielse ani Heffernan.

Skvělý začátek Kilmarnocku však domácí začínali pomalu a jistě utínat. A v 17. minutě byl již v ráži Sandaza, jehož přízemní pokus musel lapit gólman Bell. Až nakonec ve 26. minutě Saints přece jenom po několika dalších příležitostech skórovali. Morrisův centr do brány ještě neusměrnil Mackay, jehož na brankové čáře likvidoval odkopem záložník Kelly, pohotovou dorážkou však načal účet poprvé Sandaza.

O čtyři minuty později mohli hosté srovnat, avšak Racchiho pokus vytěsňoval kolem tyče skvělý Enckelman. Následně se také dožadovali penalty, jelikož se do Daytonovy střely vložila ruka McCrackena. Ve 45. minutě St. Johnstone díky Sandazovi navýšil vedení, ten se trefil za záda Bella po rohovém kopu Craiga.

Ve druhé půli si již St. Johnstone náskok v pohodě hlídal. V 55. minutě byl blízko gólu Haber, kdyby do bezpečí nakonec neodvracel se štěstím Fowler. Kilmarnock již tak aktivní jako v prvním dějství nebyl, v 63. minutě spálil největší šanci Heffernan, který se svou volejí nevyzrál na Enckelmana. Toho pak nepřekonal ani Kelly.

Více informací k zápasu

St. Mirren FC - Dundee United 2:2

28.12.2011 20:45

Góly: 27. Steven Thompson, 32. Graham Carey - 31. Jon Daly, 35. Stuart Armstrong

Spravedlivý bod si před oslavou Silvestra rozdělili dva sousedé v tabulce, jejichž pozice se tak v tabulce po tomto nezměnila. St. Mirren zůstal sedmý, Dundee je díky lepšímu skóre šestý. Vše podstatné se odehrálo mezi 27. a 35. minutou. Během těchto osmi minut se podařilo domácím dvakrát vést, hosté však naopak dokázali dvakrát srovnat.

V St. Mirrenu nemohly být oba týmy spokojeni příliš s klimatickými podmínkami a situace byla dost na hraně, aby se utkání neodložilo stejně jako v Motherwellu. Přesto i přes špatné počasí viděli diváci hned čtyři branky. A celkově bylo poslední soutěžní utkání roku 2011 pro oba zajímavou a povedenou tečkou.

Zpočátku se snažil zahřát fanoušky svojí akcí Daly, jeho následnou střelu mu ale lapil gólman Samson. Domácí poté začali postupně přebírat iniciativu hry. Už Tesselaar s Careym byli gólu hodně blízko. Bezbrankový stav se nakonec měnil ve 27. minutě. Carey přihrál do vápna na Thompsona, který usměrnil míč do sítě ke vzdálenější tyčce.

Jenže o čtyři minuty poději Dundee vyrovnalo, jakmile Daly přesně zacílil do levého spodního rohu Samsonovy brány. A pak už šlo vše ráz naráz. O pár chvil později na druhé straně navrátil Saints vedení Carey, který se z dvaceti metrů trefil krásně za záda bezmocného slovenského brankáře Perniše.

O dvě minuty později ale United znovu vyrovnali a remíza 2:2 nakonec vydržela až do konečného hvizdu sudího Thomsona. Armstrong se totiž po centru Mackay-Stevenna napodruhé z blízkosti hlavou nemýlil. Dokonce poslat do vedení mohl Dundee ještě v první půli Russell, Samson byl však proti jeho střele neoblomný.

První část druhého poločasu patřila hostům. Mackay-Stevenn dokonce trefil tyčku, Rankinův dalekonosný pokus vytěsňoval do zámezí Samson. Na druhé straně se nejprve neujaly střely van Zantena a ani Mooye, po hodině hry nakonec až Neilson musel z brankové čáry vykopávat do bezpečí šanci Thompsona.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Celtic FC21162341:1550
2.Rangers FC21153337:1248
3.Motherwell FC19104524:2134
4.St. Johnstone FC2195726:2032
5.Heart of Midlothian2185822:1429
6.Dundee United2168730:3326
7.St. Mirren FC2168722:2726
8.Kilmarnock FC2058725:3023
9.Aberdeen FC21561023:2821
10.Inverness Caledonian21541228:4019
11.Hibernian FC20361118:3315
12.Dunfermline Athletic19351120:4314
Zbývající zápasy
24.01. 20:45Motherwell FC - Dunfermline Athletic

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (97)

Přidat komentář
smazaný uživatel

CELTIC TITUL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
hefy

Reagovat
Minister

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Trand

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic. Jinak jednoznačným MOTM dneska Forrest. Fantastický hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

zápas nebyl vyloženě špatný, ale nebyla tam snad jediná akce která by vedla k přečíslení, narážečky, obejití hráče jeden na jednoho, všechno je to moc bojovné, ale je fakt, že se u toho člověk nenudí

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych s Tebou ani tak nesouhlasil. Co ta akce, při níž dával Samaras gól, který však nebyl kvůli offasjdu uznán? Ta byla moc pěkná, sice ojedinělá ale pěkná

Reagovat
mickey mouse

Celtic!

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic je na tom místě v tabulce kde má být! Tak hlavně aby to tak zůstalo

Reagovat
Ferguson6

neviem v akom vesmíre žiješ, ale v žiadnom vesmíre Ce*tic nemá byť na prvom mieste

Reagovat
paver

fanoušek Rangers

Reagovat
Ferguson6

Zaslúžená prehra Rangers S takým výkonom by sme neporazili ani Arbroath

Treba sa z toho oklepať a ďalej ísť za titulom, na jar to bude už 55.

Reagovat
smazaný uživatel

Ledley mel jit tehdy do PL, neztratil by se

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Ceka az Cardiff postoupi do PL a vrati se domu

Reagovat
smazaný uživatel

No ja nevim, jestli by chteli zpet hrace, ktery u nich odmitl prodlouzit a utekl zadarmo Ale zklamal me, ze si vybral zrovna SPL

Reagovat
FC Porto FC

sklamal že si vybral SPL ale zas šel do lepšího týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tehdy prijal nabidku Potters nebo WBA, hral by ted v lepsim tymu a zaroven v nesrovnatelne lepsi soutezi

Reagovat
FC Porto FC

WBA lepší než Celtic?

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalne urcite. Celtic bere odlozene hrace z PL nebo nakupuje v Champu, a ani zahranicni posily nejsou na nijak zvlast vysoke urovni.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Liquid

Celtic

Reagovat
Kily

neuvěřitelní fanoušci Celtiku, paráda, co začalo od 52. minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand
Reagovat
Kily

nádhera, snad se mi jednou poštěstí se tam podívat a chytit výhru Celtiku

Reagovat
Arne

Reagovat
spider_8

Celtic a Rangers by měli hrát v PL. Byl by to přínos pro ně i pro ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přínos by to byl pro ligu aji pro ně, ale stejně bych se na to díval divně.

Reagovat
Ferguson6

a ako sa pozeráš na Swansea??

Reagovat
smazaný uživatel

Welšská liga není profesionální a nestojí za nic. Takže je to nevyhnutelné

Reagovat
Ferguson6

tak minimálne z finančného hľadiska určite... A pre ligu možno anglickú, pre škótsku určite nie... Tá by padla tak na úroveň stredoeurópskych líg, ak nie aj nižšie... A len relatívne dosť divákov by to nezachránilo

Reagovat
spider_8

Ona už je takhle na dost nízký úrovni, zachraňují to jen Rangers a Celtic a ty právě táhne dolů. Nemůžou si koupit pořádný hráče, protože nikdo nechce hrát SPL. Když hrajou anglickou ligu velšský týmy, nevim proč by nemohli skotský.

Reagovat
Ferguson6

tak ja by som asi tiež videl Old Firms radšej v PL... Predsa len sú to kluby s obrovským zázemím a nemali by mať problém získať lepších hráčov, už do SPL sa im podarilo získavať skvelých hráčov, ale to bolo v dobe, keď futbal ešte nebol tak o peniazoch... Teraz odchádzajú hráči z Rangers a Celticu do nižších anglických líg a do Turecka, to je škoda... A je pekné, keď povedia Weiss alebo Diouf, že by chceli za Rangers ešte hrať, ale keď môžu ísť do Anglicka alebo Španielska, tak si to hneď rozmyslia

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mít jen 2 OF v roce? není to škoda? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, rekordni pocet prispevku pod SPL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

na Old Firm cca stejně příspěvků jako pod PD, když nehrajou dva superkluby, pak že srandaliga

Reagovat
smazaný uživatel

ale PD je srandaliga

Reagovat
FC Porto FC

tak když je pod SPL 50 komentu tak je to veleúspěch jinak bejvá tak 15..

Reagovat
Ferguson6

tak najlepšie derby na svete by si ich zaslúžilo určite viac

Reagovat
Losinho

Rangers

Reagovat
Godwinson

CELTIC!

Reagovat
Ferguson6

Dúfam, že Ally si kvôli tej prehre nič nespravil... Už je to toľko hodín a žiadny jeho koment

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo mi do reci kamarat

cely rok vedieme ligu a na jeho konci to takto pustime tymto chromakom zelenym.

co ma strasi viac su nase vykony lebo za posledny mesiac je to tragicke.

neskutocne mi chyba Naisy, ked som si pozrel zaznam z prveho derby na Ibrox tak tam to bolo krasne vidiet. on to proste zerie, strhava tym aj ostatnych a ich vykon rastie.

Davis bez neho 0 bodov, Aluko je dobry akurat do cirkusovej maneze a Jelavic je hodne hodne precenovany hrac... Laffertymu viac sedi ked sedi a potom pride ako nasraty striedajuci a narobi vietor, inak je to sedy priemer ktory sa len prisposobi.

nechapem naco apelovali na McCullocha, ten nehra zhola nic, Edu tam za 10 minut spravil viac nez on za 2 zapasy.

potrebujeme sa v januari skonsolidovat a este doplnit kader ale nie do poctu ale ziskat aspon 2 ofenzivnych hracov a to tzv. rozdielovych. v pripade ponuky za Jelavica by to bolo mozne financne a myslim ze by sme si polepsili aj po stranke sportovej.

vcera som zahliadol na zapase Moyesa ci Hodgsona... ale s takym vykonom ako predviedol vcera ich asi velmi nezaujal. utocnik musi vediet obist v rychlosti hraca a on ide obvykle ako taky bujak rovno do obrancu a potom uz len rozhadzuje rukami. je pravda ze chodi casto aj branit ale ma typicke navyky utocnika co sa prejavuje najma tym ze sa pusti do kluckovania na vlastnej polke a potom ked strati loptu zostane stat. ten druhy gol v sobotu bol jeho.

vravim len predat ho, 6 melka a dakovny list na adresu kupcu.

treba nam vziat naspat Boyda a k nemu este niekoho. Aluko ma sklamal, neviem ci potrebuje este cas na aklimatizaciu ale kedze v Skotsku hraval dufal som ze naskoci hned. nieco podobne je Ortiz to bola tiez strela poriadne vedla.

Netreba vyplakavat, treba nam vysukat rukavy a zacat makat.

Len tak sa vratime tam kde sme boli.

Follow Follow.

PS: A inac bol to naozaj gol

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01429/c6_516x333_1429820a.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Toto se nedá uhlídat, nic bych rozhodčímu nezazlíval.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, na zapas ManU-Tottenham sa toto nechyta

ale hraci to predsa museli vidiet boli meter-dva od toho. mali ist tvrdo potom ale oni vobec neprotestovali...nechapem... niekedy hraci mavaju ako taki vypravcovia vlakov na stanici a tito nic. bola to velmi tazka situacia na posudenie, snad sa konecne zamyslia kompetentni aspon nad brankovym rozhodcom. su tam kadejaki pobehajovia, delegati a co ja viem co este a pri branke nikto. sak tie cisla nech si dvihaju treneri koho chcu striedat naco su tam ti pakovia. jednemu stolicku pod rit, sirak na hlavu aby mu ju nepripieklo, do ruky mineralku a hlad sa ci bol gol.

mozno prejde 100 zapasov ked nebudu mat robotu ale potom pride jeden ktory zachrani spravodlivost a tym aj dejiny.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ono je to uřezané, ale ten hráč Gers, co stojí před Forsterem to asi nemohl vědět na sto procent. To spíš ten, co stojí za ním.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v konecnom uctovani aj Forster sa mohol priznat ten to musel vidiet ako na dlani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
smazaný uživatel

"vysukat rukavy" - znamená to ve slovenštině to, co v češtině?

Reagovat
smazaný uživatel

zase by si len sukal

vyhrnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vysukat s dlouhým u?

Reagovat
smazaný uživatel

JO

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ferguson6

súhlasí so všetkým čo si napísal, ale nie som si celkom istý s Boydom... Od odchodu z Rangers je len tieňom kanoniera a jeho jediným plus by momentálne asi bolo len to, že je voľný. Pokiaľ by nechcel nejaký prehnaný plat, Ally by ho mal skúsiť , ale veľa by som si od toho nesľuboval. Každopádne by sa zišlo nejaké poriadne krídlo. Niečo ako boli minulý rok Diouf alebo Weiss. A útočník je jasný. Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale Healy a Lafferty na základ nemajú a pri Healym pochybujem aj o lavičke.

Inak gól to bol a keby platil, asi by sa zápas vyvíjal inak, ale za taký výkon sme si vážne nezaslúžili ani bod

Reagovat
smazaný uživatel

Diouf,to nemuzes snad ani myslet vazne,Weiss je absolutne skvely fotbalista ale co umel Diouf krome toho ze se rozciloval,provokoval(kdyz do nej ale zajel treba Brown tak uz zase tak moc neprovokoval,ze) a libal dres Rangers(ale on liba a probokuje vsude kde hraje),ale jako fotbalista je u me pod uroven OF.

Muzes tu chvalit McGregora,Naismithe,Davise to jsou fotbalisti a i kdyz hraji za vas tak je po fotbalove strance cenim,protoze bez nich by nase rivalita ztracela na cene.

Reagovat
Ferguson6

El Hadji je moja srdcovka a každý hráč, ktorý provokuje súpera v derby má u mňa plus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo,pokud je ale oporou pro svuj tym,tak to dela atmosferu,ale u Hadjiho to je spis o tom,ze mate na hristi 10hracu a jednoho kaspara

Reagovat
smazaný uživatel

EHD vie z futbalu dost ale v hlave to zrovnane nema. a futbal sa nehra nohami ale - hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavou,zvolejma Halleluja Smoking Joe Ledley,ten to hraje hlavou

Reagovat
Ferguson6

mňa len mrzí, že sa nepobil s Brownom alebo niečo nespravil Samarasovi (nemyslím zranenie)...

Inak on sa vždy bil za tím a dvojnásobný najlepší futbalista Afriky niečo musí mať aj v nohách a on mal. Navyše si dal aj auto prestriekať podľa farieb Rangers, takže má aj niečo v hlave Škoda len, že teraz je z neho najlepší nákup v histórii Doncasteru a nie jeden z hráčov Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

Boydy nemohol predsa zabudnut davat goly.

Neviem ako ma natrenovane, ako je na tom psychicky atd... ale s Coistym sa dobre poznaju a snad uz nejaku rec hodili... Boyd patri na Ibrox a pokial je volnym hracom nevidim v tom ziaden risk. Otazna je reakcia fans ktori mu nevedia odpustit odchod za peniazmi ale ked prijali naspat Millera snad by to slo aj teraz.

Sledujem celu Boydovu karieru od Kilmarnocku a dovolim si tvrdit ze on je typ hraca ktory musi mat absolutnu doveru manazera, inak mu to na tom ihrisku proste nejde. Potrebuje byt v tranze, davat goly, oslavovat ich, to ho nabija energiou a sebavedomim. Aj v Rangers mal obdobie ked do WS nestaval pretoze preferoval 4-5-1 a tam sa mu hodil komplexnejsi Miller a potom nie a nie naskocit. Akoby zabudol hrat futbal. Preto tvrdim ze on je specificky hrac s ktorym treba narabat inac nez je obvykle. Ale Coisty to urcite vie pretoze ho velmi dobre a dlho pozna.

Reagovat
Ferguson6

Tak ja by som ho rád videl s5 v Rangers (to už neplatí o Millerovi), ale proste v Boro to bol prepadák a o Eskisehirspore ani netreba hovoriť. Ak takto skončil jeden z najlepších škótskych útočníkov, niečo tam asi bude. Každopádne dobrého útočníka treba ako soľ a mne nenapadá žiadne iné meno, ktoré by mohlo byť reálne...

Reagovat
smazaný uživatel

David Goodwillie na hostovanie alebo Jordan Rhodes na prestup

Reagovat
smazaný uživatel

v hre je podla tlace aj Francisco Sandaza zo St Johnstone. ma dobru formu a striela goly, Saints sa pri dobrej ponuke predaju nebrania. Maximalne 750,000 libier podla mna...

Reagovat
Ferguson6

Sandazu nepoznám, ale Goodwillie by bol super, ide o to či by ho bol Blackburn ochotný pustiť...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtel jsem tu nechat prispevek pred Allym Uz tedy mohu.

Mame 3body a jsme na cele,po nasem zacatku je to temer zazrak,ale neusnout na vavrinech,2 body naskok nejsou v teto casti souteze vubec nic.,jen se na to diva lepe nez mit 15bodu ztratu.

Nebudu chvalit nasi hru i kdyz vykon treba Forresta by si chvalu zaslouzil a znovuobziveni Samarase ktery byl na vyskrtnuti a najednou posledni 2mesice zari je pro me stejna zahada,stejna jako Davis u Gers,ten ale otocil totalne opacnym smerem,vcera bych si ho ani nevsiml.Byl tam vubec

Potvrzuje se presne to ze ztrata Naismithe je proste klicova,neni kdo by vam ridil hru.Jelavic se snazil ale nepralo mu to,nutno rict ze kvuli tomu vetriku to na nejaky velky premysleni s micem nebylo.I tak videt byl.Muj oblibenec Lafferty se opet ukazal jako frustrovany diver.U Aluka mam dojem spis jakoze prisel z Italie ci Spanelska,hodne blbosti,absolutne zadna tvrdost a zatvrzelost,bez nejakyho provokovani hrajete fakt prd.

A ten gol zrejme opravdu na 90% byl ,ale pokud to nevime ani my jiste ,netreba to zazlivat tradicne hroznym Skotskym rozhodcim,ale aby se u Ibroxu tak neplakalo,ten nas Hooperuv ofsajd se zrejme taky nemel piskat ,ze Allmene

Liga pokracuje a pro nas i pohary

Reagovat
smazaný uživatel

ten ofsajd bol takisto pripisknuty ale tu to maju sudi vzdy takze, obzvlast ak ide na "ofsajdoveho" hraca dlha prihravka. oni musia sledovat najprv hraca s loptou a kym miknu hlavou tam kde treba uz je hranicna situacia ina, extrem je ked obranca a utocnik bezia protismerne, tam sa v tej rychlosti dokazu v momente ocitnut aj meter od seba.

chyby sudich vzdy boli aj budu, s tym sa vela robit asi neda. dnesna doba je uz v pomaly kazdom odvetvi naozaj vyspickovana do najvyssej kvality len futbal je stale ako 100 rokov za opicami.

a v Skotsku tomu idu snad naproti. najnovsie povolili aby mali stadiony zase miesta na statie...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem pro aby do fotbalu vstoupila troska techniky,videorozhodci atd,sice je to proti tradici ale pokud to nezvladaji ti 3,4 nebo 5rozhodci a delegati tak jsem proste pro to at jsou tam na to kamery,muzou otocit ty co jsou namireny na lidi,dneska si pri zapasu v navalu emoci stoupnes a steward te usadi protoze lidi za tebou maji horsi vyhled a stejny je to i na West Hamu,Chelsea a asi vicemene vsude,vicemene cely zapas na tebe cumi steward a po golu ci pred koncem pribehne i policie,tak proc nezkvalitnit i hru. kdyz pro bezpeci je udelano maximum

Reagovat
smazaný uživatel

problem je ze futbal je celosvetovy fenomen, od MS az po najmensiu dedinu a neviem si predstavit aby na kazdom zapase platili rovnake podmienky. a ked nie vsade tak vyvstanu otazky preco potom len na MS, v LM atd... kym bude ten senilny svajciarsky dedko tam kde je tak ziadne zmeny nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se muzou ceny vstupenek v tomto fenomenu motat tam kde se motaji,pokud muze byt cena hrace vetsi nez celozivotni plat cloveka,nevim proc by se nemohlo udelat neco i pro to,aby fotbal byl vic fair play.A k tomu by teda logicky muselo prijit i skoleni vsech rozhodci na tema:"jak nezvyhodnovat velke kluby v zapasech"

Reagovat
Ferguson6

Asi na mňa vplýva tá vianočná nálada, ale musím uznať, že rozhodca asi vážne nemal ako zachytiť ten gól Wallacea...

Reagovat
smazaný uživatel

a i kdyby tu sanci mel,tohle je Skotsko je prece normalni ze rozhodci jsou uplne mimo,ale nas uz taky pri OF parkrat zarizl,nesmyslna vylouceni jsou na denim poradku.U nas vcera jasny zarez za ten neofsajd a faul na vecne behajiciho Forresta by si lecktery rozhodci taky mohl vylozit jinak

Reagovat
Ferguson6

ale čo sa týka rozhodcov, bývam maximálne zaujatý na svoje tímy, takže chyby rozhodcu, ktoré uškodia súperovi mi nevadia a naopak... preto sa sám sebe čudujem, že pri tom (ne)góle som na strane rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

musis fandit trosku ferove,aby si mel pak z vyhry vetsi a pravou radost,jste prece ti People

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovensku se už přešlo na pravoslaví?

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to vsechno protestanti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
Ferguson6

vianočná nálada vydrží aj dlhšie ako do 26.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele