Skotská Premier League - preview 19. kola

29.12.2010, 08:48, aktualizováno 29.12.2010, 08:48
Previews
Poslední kolo končícího kalendářního roku má na programu skotská liga. Celtic bude dohánět vedoucí Rangers doma proti Motherwellu, třetí Hearts cestují do St. Mirren. Hamilton hostí v souboji posledních Aberdeen, Hibernian vyzve Dundee. Vše ještě může změnit počasí, zatím je odložen zápas St. Johnstone - Rangers.
Hamilton Academical - Aberdeen FC  (středa 16:00)
Po měsíci bez soutěžního utkání se možná do hry vrátí Hamilton Academical, který čeká důležitý souboj o záchranu proti Aberdeenu. Zatím však kvůli počasí není zcela jisté, zda se zápas uskuteční, o tom rozhodne až středeční inspekce.

Hamilton v prosinci ještě nenastoupil ani k jednomu zápasu, poslední utkání odehrál před měsícem proti St. Mirrenu, se kterým uhrál bezbrankovou remízu. Zatím však není vůbec jisté, zda se ve středu bude v Hamiltonu hrát. Manažer Billy Reid bude postrádat další dva hráče, kteří se v posledním utkání zranili. K dlouhodobě zraněným Jamesi Gibsonovi a Alexi Neilovi se připojili David Elebert a Nigel Hasselbaink.

Aberdeen se díky vítězství 2:1 nad Hibernianem dostal v tabulce před Hamilton, který má však dva zápasy k dobru. Craig Brown zažil vítězný debut na lavičce Aberdeenu a nyní se čeká, zda bude vítězně i pokračovat. Poprvé by za Aberdeen mohl nastoupit obránce David McNamee, jenž s týmem podepsal smlouvu jako volný hráč, po svém letním odchodu z Plymouthu.

"Už jsem asi dvakrát v podobné situaci byl. Nedá se mluvit o nějaké ligové příčce, momentálně musí tým začít vyhrávat a až v květnu se dívat na tabulku. Jsme šťastní, že jsme získali tři body, ale chceme v tom pokračovat a uvidíme, kde skončíme," prozradil Craig Brown.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.25 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hibernian FC - Dundee United  (středa 20:15)
Dundee United se po více než měsíci bez utkání vrací do hry a ve středu nastoupí na hřišti Hibernianu. Domácí se stále pohybují nebezpečně nad sestupovou propastí a po dvou prohrách nutně potřebují znovu bodovat.

Hibernian v posledním kole na rozdíl od Dundee United hrál, ovšem v domácím zápase podlehl poslednímu Aberdeenu 1:2 a nyní se nachází pouze pět bodů před posledním Hamiltonem. Hibs v neděli utrpěli šestou porážku z devíti posledních zápasů po vedením Colina Calderwooda, jenž připouští, že jeho tým má starosti se záchranou v soutěži.

"Všichni chlapci jsou zklamaní. Všichni vědí, že se přes to potřebujeme rychle dostat a my se přes to dostaneme. Právě teď, když jsme dole, se nám nic nedaří, ale můžeme slíbit, že se budeme snažit a snad se z toho brzy dostaneme. Potřebujeme mít zápasy blíže k sobě, což nám dá perfektní příležitost dostat se z toho," sdělil obránce Michael Hart.

Dundee United se po dlouhé přestávce zaviněné špatným počasím vrací do zápasů, už je to přes měsíc, co United remizovali 1:1 na hřišti Celticu. Do sestavy hostů se vrací Danny Swanson a David Robertson, mimo hru však zůstávají zranění Craig Conway, Scott Severin, Mihael Kovačevič a Darren Dods, ke kterým se připojí suspendovaný Garry Kenneth. Na straně domácích budou chybět Sol Bamba a Graham Stack, ale vrací se Darryl Duffy s Merouanem Zemmamou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.25 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
St. Mirren FC - Heart of Midlothian  (středa 20:45)
Devátý tým tabulky St. Mirren přivítá na svém hřišti třetí Heart of Midlothian, jenž je navzdory remíze z posledního zápasu ve skvělé formě. Nic jiného než vítězství Hearts ve středečním utkání neberou.

St. Mirren v posledním kole překvapil výhrou 2:1 na hřišti Invernessu a se šestnácti body je v tabulce SPL na deváté příčce. Za St. Mirren nenastoupí suspendovaný Gareth Wardlaw a zranění Hugh Murray a Nick Hegarty, do hry se však vrací Craig Dargo. Manažera Dannyho Lennona těší návraty důležitých hráčů a doufá, že jeho tým čekají lepší zítřky.

"Návrat důležitých hráčů našemu týmu ještě přidá na kvalitě. Doufejme, že jejich návrat nám pomůže k dalším bodům. Doufám, že konečně budeme mít na zranění a tresty štěstí a do nového roku tak vstoupíme v nejsilnější sestavě," prohlásil kouč domácích Lennon.

Hearts naposledy hráli se čtvrtým Invernessem a po vítězné sérii si připsali pouze remízu 1:1. Dříve než se čekalo, se možná do hry vrátí Lee Wallace, jenž je kvůli zranění křížového vazu v koleni mimo hru od září. "Lee Wallace už dva až tři týdny trénuje a vypadá připravený. Nečekal jsem jeho návrat už v tomto roce. Dobře, sice neodehrál žádný zápas, ale trénuje a jeho pokrok je neuvěřitelný," prozradil kouč hostů Jim Jefferies.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.85 - 3.40 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inverness Caledonian - Kilmarnock FC  (středa 20:45)
Nováček soutěže zatím letos všechny překvapuje, ovšem na výhru čeká již čtyři ligová kola v řadě. Navíc má ze všech celků suverénně nejvíce odehraných duelů na kontě a jeho náskok na ostatní protivníky se bude zmenšovat. Domácí po třech skvělých remízách s prvními třemi týmy tabulky selhali v domácím prostředí s outsiderem ze St.Mirrenu a podlehli mu 1:2. Nyní budou mít šanci na reparát proti konkurenčnímu Kilmarnocku.

Ten ovšem oproti loňským ročníkům prožívá také velmi vydařenou sezónu a rád by po nesčetných bojích o záchranu také nakoukl do nejlepší šestky. Zatím je sice brzy na předčasné závěry, avšak Killie okupují pátou pozici se ziskem čtyřiadvaceti bodů a pokud nyní dokážou zvítězit na Caledonian Stadium, dotáhnou se bodově na svého středečního soka a k tomu mají utkání k dobru. Ovšem lehká úloha to rozhodně nebude.

Inverness totiž prohrálo se Saints kvůli nezvládnutým závěrům, navíc soupeř dal dvě krásné trefy z dálky a domácí nikterak hrozný výkon nepředvedli. Kilmarnocku ale v poslední době narostla křídla, v šesti kolech pouze jednou prohrál. A to ještě proti Jezdcům z Rangers po bitvě 2:3, jinak si připsal skalpy Hamiltonu, Aberdeenu a Hibernianu, cenné remízy s Dundee United a Celticem nakonec hovoří za vše. Ovšem hostům se na Caledonian Stadium příliš nedaří, prohráli zde již pětkrát v řadě, naposledy 1:2.

Domácí stratég Terry Butcher nemůže využít služeb levého beka Kennyho Gilleta, který ještě není v dostatečné kondici, kvůli zranění nemohou nastoupit ani další defenzivní hráči David Proctor a Kevin McCann. Právě v obraně může mít Inverness největší problém. Otazník visí nad startem Jonnyho Hayese, ten kvůli zraněnému kotníku vynechal již víkendový zápas.

"Naším hlavním úkolem je zvítězit, zaokrouhlit náš bodový stav na číslo třicet a odčinit minulou porážku se St. Mirrenem. Chceme zakončit tento úspěšný rok výhrou, abychom mohli přenést dobrou náladu do toho dalšího. Kilmarnock je skvělý tým, musíme se však soustředit na svůj výkon a pak to půjde," věří v pokračování úspěšného ligového ročníku útočník Richie Foran.

Hosté se už mohou spolehnout na brankářské duo Cammy Bell - Kyle Letheren, oba se už totiž vyléčili z nemoci. Avšak poraněný kotník nepustí na trávník Harryho Forrestera společně s Jamesem Daytonem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celtic FC - Motherwell FC  (středa 20:45)
Fotbalisté Celticu nyní hrají pouze na vlastním stánku v Celtic Parku, v něm už odehrají svůj pátý zápas v řadě za sebou. Ovšem příliš úspěchů jim Celtic Park nepřinesl, zvítězili zde pouze jednou naposledy proti St.Johnstnone a to ještě díky dvěma brankám v nastaveném čase. Předtím pouze třikrát remizovali a lehce ztratili na vedoucí Jezdce z Rangers, stále však mohou manko ve zbytku sezóny snadno dohnat. Nyní přivítají skomírající Mothrewell.

Hosté si brousili od začátku zuby na třetí pohárové místo a vytvořili si slušný náskok, jenže poté si začali připisovat jednu porážku za druhou a nyní se nacházejí až na šesté příčce s třiadvaceti body. K tomu z týmu před více jak čtrnácti dny odešel trenér Craig Brown společně s asistentem Knoxem. Nová náhrada se zatím hledá, prozatím týmu šéfuje Gordon Young. A v žádném případě ho nečeká lehká úloha.

Motherwell z minulých čtyř utkání získal pouhý jediný bod se St. Mirrenem, naposledy ve Fir Parku jasně podlehl Jezdcům z Rangers 1:4 a ani proti druhému glasgowskému rivalovi se mu příliš šancí nedává. Navíc v posledních čtyřech vzájemných utkáních na půdě favorita pouze jednou remizoval 0:0, jinak musel zkousnout porážky, naposledy svému protivníkovi podlehl vysoko 0:4. Teď by si chtěl v závěrečném utkání tohoto roku alespoň lehce napravit reputaci.

Domácí šéf Neil Lennon hlásí dvě dobré zprávy, na hřiště se totiž po nemoci vracejí James Forrest a záložník Efrain Juarez. Nicméně korejští hrdinové minulého utkání, obránce Cha Du-Ri a záložník Ki Sung-Yueng, si plní reprezentační povinnosti. "Soupeři podle mého příliš stouplo sebevědomí po jasné výhře na půdě Rangers a nyní neprožívá zrovna nejlepší období. Avšak pokud se od začátku chytne, tak můžeme mít velké problémy," varuje před nebezpečným sokem Neil Lennon.

Hosté se již mohou spolehnout po problémech s žaludkem na Toma Hateley, mají tak téměř kompletní kádr. Kvůli zranění nechybí nikdo, druhé utkání ze třízápasové stopky si ještě musí odpykat Steve Jennings. "Mám plány na utkání s Celticem, plánuji duel s Hamiltonem a už se v mých plánech objevuje překvapivě také zápas s Dundee United. Rád bych zůstal na lavičce co nejdéle. A pokud tým odvede solidní výkony, možná se to i povede," věří prozatímní stratég Young.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rangers FC16132139:1741
2.Celtic FC17123238:1339
3.Heart of Midlothian17103430:1533
4.Inverness Caledonian1876529:2227
5.Kilmarnock FC1773727:2024
6.Motherwell FC1672724:2223
7.Dundee United1454515:2019
8.St. Johnstone FC1753912:2518
9.St. Mirren FC1744917:2916
10.Hibernian FC17431019:2915
11.Aberdeen FC17411217:3713
12.Hamilton Academical1524911:2910
Zbývající zápasy
29.12. 20:45St. Johnstone FC - Rangers FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

HAMILTON v ABERDEEN X2

---------------------------------

Suboj o poslednu priecku tabulky bude (ak sa vobec odohra lebo este v utorok bol v ohrozeni)

isto na ostrie noza. Dons na nej prave na Boxing Day vymenili Accies ked po 7 prehrach

v rade konecne vyhrali - 2-1 na Hibs co bol zaroven oficialne prvy zapas noveho manazera

Craiga Browna (70 !).

Pocitam s tym ze Aberdeen sa po tejto vzpruhe dostane do psychickej pohody coho odrazom

budu lepsie vysledky nez v doterajsom priebehu sezony.

Accies hrali naposledy pred mesiacom (27.11 St Mirren 0-0) takze zmienovat sa o ich forme

je zbytocne. Statisticky len doplnim ze doma vyhrali naposledy 17.4.(!!!) a podla mna

sa im to nepodari ani dnes.

HIBERNIAN v DUNDEE UNITED 2

--------------------------------------

Obaja mali pred sezonou ambicie na hornu 6-ku ale ich ucinkovanie je zatial velkym sklamanim.

Tyka sa to najma Hibs ktori sa nevedia spamatat z letneho odchodu najlepsieho strelca

Anthony Stokesa do Celticu. A to sa uz celkom hlasno hovori aj o januarovom odchode Dereka

Riordana ktory dal v aktualnej sezone takmer polovicu vsetkych golov Hibs...

United maju najdlhsiu pauzu zo vsetkych (naposledy hrali 20.11.) a tak uz musia byt totalne

horny. Aj prezident klubu sa na Boxing Day velmi rozculil ked zapas proti Hamiltonu

na poslednu chvilu odlozili. Spolieham na goly Davida Goodwillieho ktory bude chciet

oprasit pozornost Celticu i Rangers.

CELTIC v MOTHERWELL 1

-------------------------------

Celtic ma sancu ist do cela tabulky (kedze zapas Rangers v utorok odvolali) ale to mal aj minuly tyzden a predsa ju po remize 1-1 s Kilmarnockom nevyuzil

Lenze Well nie je Killie a dnes sa im to uz s najvacsou pravdepodobnostou podari.

V pondelok zacali s Bhoys trenovat Fredrik Ljungberg a Dwayne De Rosario.

Obaja su v Glasgow zatial na skusku a co bude dalej zalezi na manazerovi Lennonovi.

Na angazovanie Ljungberga (33) padlo uz aj dost kritickych slov pretoze sa v poslednom case udajne venuje viac modelingu nez futbalu. Za poslednych 18 mesiacov vsak v MLS odohral viac nez 50 zapasov takze az tak zle na tom asi Freddie nebude.

On sam by rad nastupil uz na nedelnajsie Old Firm derby na Ibrox.

32-rocny De Rosario je udajne technicky skvele vybaveny hrac ktoreho prirovnavaju k - Moravcikovi

Nuz experimentatorstvo v Celticu zda sa pokracuje dalej.

Len jedno cislo snad bude vsetkym stacit: V roku 2010 oblieklo dres Celticu 46 (!) hracov.

22 z nich malo debut...

Motherwell hra po odchode manazera Browna velmi slabo a dnes by prehral aj s mojou babickou.

INVERNESS v KILMARNOCK X

------------------------------------

Suboj dvoch najlepsich kanonierov ligy (po Millerovi) Rooney (11) vs. Sammon (12).

Velmi tazky zapas na tipovanie. Caley na Boxing Day sokojuco prehrali doma so slabuckym

St Mirren takze budu mat dnes co napravat. Zda sa ze ich neuveritelna seria na ihriskach

superov (viac nez rok tam neprehrali) sa kompenzuje slabsimi vysledkami doma.

Killie si uz 2 mesiace udrzuju vybornu formu a dnes maju v pripade vitazstva sancu poskocit

na 4.priecku. Nie som si isty ci sa im to podari, ide o vyrovnane timy a tak skusim remizu.

ST MIRREN v HEARTS 2

-----------------------------

St Mirren sa vitazstvom na ICT odputali od poslednej priecky na 6 bodov a skvely vysledok

budu chciet urcite potvrdit aj dnes. Nic to vsak nemeni na fakte ze su stale jednym z

najslabsich timov ligy.

Hearts su na superovych ihriskach po Rangers najlepsim timom (6-0-1) ked prehrali

len na Celticu. Ak sa este nevzdavaju ponahanat OF na cele tabulky, taketo zapasy musia

vyhravat.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ocekavam 3body,Motherwell se ted utapi v krizi.Nas problem bude opet ofensiva,ale Forrest by to tam mohl pekne rozdmichat.

Abych rekl pravdu z Ljungberga mam trosku strach,je to velke jmeno,ale urcite bych to nijak nehnal aby uz uz mohl nastoupit do Old firm,dal bych prednost hracum kteri jsou zapracovani v tymu,na debut je toto utkani dost silne kafe.

O de Rosariovi toho moc nevim,jen ze je to Kanadan a ma 32 a to neni zrovna lichotive ,uvital bych radeji Keana ale ten do Celticu zamiri na trvalo az tak za 3roky

Reagovat
smazaný uživatel

Angazovanie Ljungberga ma u odbornikov v Skotsku vela neprajnikov.

Vycitaju mu spominane nefutbalove aktivity (modeling), vek (33) ci malo skusenosti so spickovym futbalom v poslednych 2 rokoch.

Ja sa ku kuvikom nepridam, v jeho angazovani nevidim ziaden hazard.

Je tam na skusku, ak presvedci vezmu mu ho, ak nie pojde prec. Je volny hrac, nebude stat ani libru aj ked sa hovori o zmluve na 20,000 libier tyzdenne.

V casoch najvacsej slavy (Arsenal) bol spickovy hrac Premier League, dokazal to aj na reprezentacnej urovni. Nestastna bola epizoda vo West Ham (zranenie) a odchod do MLS.

33 rokov nemusi byt problem, zalezi ako sa citi sam. Aj Moravcik prisiel v tomto veku do Celticu (a tiez to bolo sprevadzane pochybovacnymi recami) a ked odchadzal ani ho nehceli pustit.

V treningoch sa Freddie javi dobre, uvidime co to povie v zapase.

V prvom rade si musi uvedomit ze tlak a naroky su v Celticu obrovske preto bude musiet zobrat toto angazma s plnou vaznostou a dat do toho vsetko.

Podla toho ako sa na treningoch usmieva vyzera ze je stastny kam sa dostal

Mimochodom samotny klub mu samozrejme doporucil aj sam velky Henke Larsson a ulohu

zohral aj jeho byvaly kolega z repre Johan Mjallby ktory je v Celticu asistentom.

Suhlasim ze OF derby ako debut by asi normalne nebol najstastnejsi krok ale pri sucasnom Celticu to vidim tak ze by to za ten risk mozno aj stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon tvrdi ze vo veku Ljungberga nevidi problem ked ho porovna s Weirom ktory ma 40.

Podla mna to porovnanie dost kriva, stoper a kridlo su uplne ine pozicie s neporovnatelne inymi fyzickymi narokmi.

Celtic by mal podla mna prejst na rozostavenie 4-4-2 a viac priestoru by mali dostat McCourt a Forrest. Problem je utok, Hooper goly davat vie ale k sebe by potreboval komplexnejsieho utocnika nez je on sam. A to Stokes, Murphy ani Samaras nie su.

Je na neuverenie ze napriek spominanemu vysokemu cislu vyskusanych hracov nema Lennon stale jasno o kostre timu. Rangers je daleko konsolidovanejsi ved odohrali cely rok s 20 hracmi.

V manazerskych kvalitach vidim v sucasnosti medzi oboma OF najvacsi rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic este zvazuje angazovanie Benni McCarthyho a Niko Kranjcara

Mimochodom hracov ktori toho na jesen vela nenahrali

Reagovat
smazaný uživatel

a este Richard Dunne a Stephen Ireland

Reagovat
smazaný uživatel

Spis zkoumaji, kdo by je kolik stal

Reagovat
smazaný uživatel

ono tie polsezonne hostovacky nie su zla vec, pokial ide o hraca ktoreho by si normalne nemohli dovolit zaplatit. Taky Robbie Keane Celticu minulu jar pomohol neskutocne, napriek len 5 mesacnemu angazma bude v klube vyhlaseny za hraca roka.

Podla mna by mali v Celticu urobit vsetko preto aby ho kupili. To je preverena istota a zaruka uspechu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne je to liga, ktera je Keanovi tak akorat sita na miru, na PL uz stejne nema a ve Skotsku by byl hvezda. A pro me by to bylo uplne nejlepsi, protoze by konecne hral pravidelne a tim padem by byl zase platnej i te me milovane irske reprezentaci, posledni dobou hral strasne

Co se tyka tech 4 dalsich hracu, tak Kranjcar, Dunne i Ireland by byli vyborny posily, ale mam velky pochyby o tom, ze by namyslenci jako Ireland a Kranjcar do SPL jit nechteli. Kranjcar ohrnoval nosem i nad Evertonem a Ireland je kapitola sama o sobe. McCarthy se myslim k Hooperovi moc nehodi, i kdyz aspon konecne zhubl par kilo, ale uz to neni ten Benni co byval. Ale Richard Dunne by nejspis nabidkou z Celticu nepohrdnul, ten uz si nepotrebuje nic dokazovat a byl by to vyhodny prestup pro vsechny strany

Reagovat
smazaný uživatel

byly*

Reagovat
smazaný uživatel

Dwayne to šel zkusit do Celticu? Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Manazerske kvality jsou v Old Firm trosku nekde jinde,pro Lennona z meho pohledu hraje to ze je srdcem Bhoy a taky navzdory tomu ze je to jeho prvni velka stace tak mel i s tymem co mel k rukam zacatek impozantni.Vidim zlepseni i ve hre,ale zase je pravda,ze lepe nez Mowbray by to zvladl asi i pes Fido

Ljungberga tedy nechame at ukaze co umi,Moravcik nam pravda taky rozkvetl az v pozdejsim veku,ale porad si stojim za tim ze bude lepsi pustit ho do zapasu v pripade ze to s nim podepisem az po to Old Firm.

Srovnani s Wearem je uplne z cesty,stoper to muze ukopat o dost dele,Repka je dle me nejlepsi stoper v lize a Wear nejlepsi nejen ve Skotsku,je uzasny divat se na to jak jeden hrac zastavit vse,zaslouzi uznani a stejne tak Walter,az vam odejde tak se budete sakra divit ze nesezenete adekvatni nahradu a nam do snad Lennon trosku vic trenersky povyroste.

Uvidime zda dnes splnime roli favorita a pokud v nedeli odvezeme treba 3BODY z Ibroxu vse muze byt zase uplne jinak,zvlaste kdyz ta modra Smecka bude bez posil kopat Ev.Ligu a dohravat vse co se da

Reagovat
smazaný uživatel

Od leta bude novy manazer Ally McCoist, sucasny asistent a s 355 golmi najlepsi strelec klubu.

Legenda ktora by pre Rangers dala aj zivot.

V Smithovi ma toho najlepsieho ucitela pricom netreba zabudat ze v repre ho viedli take kapacity ako Brown ci Roxburgh.

Cital som uz nejake pochybovacne hlasy o tom ci to Coisty zvladne. On je taky zabavac, vesela kopa, na treningoch normalne hrava s hracmi bago. Ale ako sam priznal, ked bude manazerom svoj pristup sa chysta zmenit. Ja mu verim, je to moj najoblubenejsi cloviecik vo svete futbalu.

Odporucam najst si doel v zalozke zapas Hibernian v Rangers, finale pohara z roku 1994 a jeho vitazny overhead-kick. Jeho radost len dokazuje ako tento klub miluje.

http://www.scottishfootballleague.com/sfltv/sfl-classic-tv/

follow follow

Reagovat
smazaný uživatel

vim ze s nim pocitate,ALE otazkou je zda li bude stacit,zda li bude mit vysledky,zda li to pod nim hraci nebudou vic flakat a dalsich x zda li a staci aby se mu nevyvedlo(ve skotsku tzn nevyhrat,remiza neni vysledek hodny OF) 5 ci 6 zapasu a vedeni ho jiste nebude hajit tak jako by hajilo Waltera,ale aspon snad budou mit OF oba trenery kterii ziji svym tymem a pro uspech jsou pripraveni obetovat cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Bude zalezat aj na tom ake bude to vedenie pretoze v priebehu januara ma prebehnut zmena majitela klubu. Novy potencialny sef Whyte sa ale vyjadril ze McCoist bude novym manazerom tak ci tak.

Jasne ze zivot trenera zavisi od vysledkov ale na klubove legendy je na ostrovoch vzdy vacsia trpezlivost nez na cezpolnych. Ma dostat cash okolo 20 mil. libier na posily tak uvidime.

Uz sa tej zmeny neviem dockat, verim ze nam prinesie extra hracov na akych som bol v Rangers vzdy zvyknuty (Laudrup, Gazza, Albertz, van Bronckhorst, Mols, De Boer, Amato, Kanchelskis, Flo, Caniggia, Negri atd atd).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele