Škoda považoval za pech, že zrovna jemu jako prvnímu zrušili gól

25.02.2018, 23:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (126)

Přidat komentář
JackDaniels.

škoda..

Reagovat
Azazelo RD

Ani ne škoda jako pech.

Reagovat
smazaný uživatel

neplač

Reagovat
smazaný uživatel

No jo,smůla

Reagovat
Banikovec7

" Ale koukal jsem na tu situaci a nejsem si vůbec jistý, že by to byl tak vyložený ofsajd, že by to musel takhle zkoumat a neuznat,"

Reagovat
ttopi

Já to moc nechápu jak to myslel. Právě proto se to zkoumalo, že to bylo hraniční.

Navíc jeho narážka na to, že jsou horší situace, které by se měly zkoumat. To je jako "vyserte se na vyšetřování krádeží do 100 tisíc, když nám tady běhaj zloději, co kradou miliony".

Reagovat
ratusek

doufam ze nekde prohrajou po neregulernim golu bez videa aby se z tech kecu probrali

Reagovat
Fodbalysta

Reagovat
KingMaster13

Už se stalo a ne jednou

Reagovat
ratusek

tak to už se stalo všem, ale po tomhle videu si to přeju, at se Huškurva a Škoda vzpamatují. Hlavně Škoda je tímhle dost zklamal, Hušbauer je kurva to už vím dávno, ale Skodák?

Reagovat
KingMaster13

Zase kvůli dvěma přát neúspěch celýmu týmu? Škoďák mě tímhle celkem zklamal, chápu, že je asi naštvaný a po zápase plály emoce ale tuhle sračku říct neměl, zvlášť ještě z pozice kapitána.

Reagovat
ratusek

Tak ja vam extra uspech nepreju ani normalne

Reagovat
smazaný uživatel

Něco ve stylu Všeci kradnú

Reagovat
ondrasch77

Škodovka

Reagovat
mayday

Vyjádřil se jako solidní dement. Asi vůbec nepochopil, k čemu ti video má být

Reagovat
ratusek

Tvl Škoda je taky docela blb a to sem si zrovna o nem myslel ze je v poho. pry proti fotbalu. Takze by radsi kdyby vyhrali neregulernim golem navic Husbauer taky narazky na video. Pekny kurvy jsou z nich ale co, kdyz na to maji svedomi a nevadi jim to

Reagovat
dontcallmeandre

Já Škodu fakt nemám rád. Měli jsme ho dávno prodat. Sice dává góly, ale věřím, že v pozici jakou má, by je dávali i jiní. Radši bych měl na hrotu GvK než Škodu.

Reagovat
dontcallmeandre

Ale tedy oznávám, že je mi hlavně nesymaptický. Objektivně ty góly opravdu dává, ve Slavii toho odkopal hodně... Ať si jde vydělat do číny (kamkoli dle svého uvážení) a vrátí se na silvestrovská derby :)

Reagovat
Bakary3

S tím Kesselem je to úlet teda...

Jeho ponechání, stejně Zmrhala, přineslo titul.

Ale jinak souhlasím, že kdyby na něj byla nabídka, měl by jít. Slavia by měla hledat lepší, techničtější a ve hře použitelnější útočníky, ač ho mám taky celkem rád, něco pro Slavii udělal, ale na druhou stranu ve Slavii dostal šanci (šancí), jaký by jinde nedostal a i díky tomu vyrost, někdy z něj přitom necítím dost vděku i přesto, jaký peníze mu nasypali. Když pak sem tam sedí, tváří se jak uražená hvězdička, ale na to tedy nemá.

Reagovat
Losinho

Jenže takových útočníků tu moc není a s Trpišem neočekávám žádný velký přestupy ze zahraničí. Takže tu Škoda ještě nějakej ten rok odehraje.

Reagovat
Bakary3

bohužel...

Reagovat
salami

Souhlas, nehledě na to, že už je cca rok dost z formy, v mezihre není moc platnej, občas sice dá gól, ale při jeho výšce a přecejenom slušný podpoře spoluhráčů je to spíš povinnost.

Reagovat
Bakary3

přesně tak, Necid asi momentálně není horší...

Reagovat
dontcallmeandre

Já si právě myslím, že kdyby Kessel dostal šanci na hrotu, a důvěru, jakou dostával škoda, že by to zvládl. Když bylo škodovi tolik co kesselovi, tak byl obyčejný útočník z bohemky.

Reagovat
ratusek

Hele ber to tak ze Skoda at je jakej chce tak vzdy si na ten roh nebo primak naskoci a da gol. S nim ten ysledek neni jisty nikdy. Bez nej tam tehle zabijaku moc nemate, jestli vubec. Ale preju to vic Neckovi kdybych si mel vybrat

Reagovat
Bakary3

to je pravda...

Tak dobře, třeba jinak - neměl by být neochvějná jednička, to ani náhodou.

Nakonec, nečekám, že by o něj měla být rvačka a v Číně už ani náhodou.

To nebezpečí od něj tam je vždycky, ale nechtěl bych, aby z něj byl takovej Lafata - nedotknutelná legenda, která umí dávat goly, ale ve hře spíš překáží.

Reagovat
ratusek

Ale to tak dopadne jinak neni mozny ze na to sere protoze si chtel vydeat v zahranici? Ikdyz ste mu zavreli hubu penezma, takze asi ma pohadkovy penize ale asi cekal LM. Takze uz ma mensi motivaci? Nevim, spekuluju. Zkratka da gol a je mistr sveta

Reagovat
Bakary3

já bych snad ani neřek, že na to s..., hraje tak nějak svůj standard, kterej není nějak zvlášť vysokej, trošku je to asi zkreslený těma několika období, kdy měl superformu..

Ale je fakt, že bych čekal trošku větší nasazení, on může být hodně rád, jak se jeho kariéra vyvinula, kdyby od něj to zlepšení nepřišlo na poslední chvíli, tak taky dneska mohl kopat někde v Teplicích za třeba pětkrát menší peníze..

Reagovat
KingMaster13

On zatím nepřekáží, dokáže sklepávat balony, přihrávat. Minulý rok měl snad krom golů i nejvíc asistencí, takže Lafata to fakt není. Nicméně pokud budeme chtít hrát po zemi a na držení balonu, tak tam je prostě k ničemu

Reagovat
KingMaster13

Přitom třeba nepoužití videa nás stálo body v Olomouci, snad se proberou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Škoďák není úplně myslitel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hušbauer byl vždycky zmrd, to mě vůbec nepřekvapuje.. A Škoda se poslední dobou taky projevoval jako pěkný kretén..

Reagovat
ratusek

Husbauer je zmrd nad zmrdy. Dle me i on odstrelil Silhaveho za tu rotaci...a Skoda ma nosanek nahore a nema pro to duvod. Zlatej Necid, tomu to uprimne preju. Ale Skodakovi nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

1) ten totální fotbal se 3mi střelami na branku se mi fakt nelíbí

2) fakt trapas, takhle veřejně brečet nad jednou situací

"koukal jsem na tu situaci a nejsem si vůbec jistý, že by to byl tak vyložený ofsajd, že by to musel takhle zkoumat a neuznat"

Reagovat
Bakary3

Totální fotbal s klasickym dřevorubcem Jugasem na beku... To by nenapadlo snad ani kustoda. Kúdela, Frydrych i Sýkora napravo tam sednou líp...

Totální fotbal s 2 DM a Hušbauerem jako nejofenzivnějším záložníkem (pro mě by měl hrát jednoho z těch dvou zadnějších) proč, aby se nikdo z těch tř nepředřel?

Totální fotbal s jedním útočníkem, to bylo keců, jak se bude hrát i na dva, proti komu, když ne proti Bohemce a Jihlavě?

Když už druhej útočník, tak druhá věž, to je totální moderní fotbal?

A ještě jedna mimofotbalová, co jsem si říkal nejen při včerejší pozápasový tiskovce - když už ten trenér navenek reprezentuje klub, nemůžou udělat něco (když už ne on sám) s jeho vystupováním?

Trpiš odpovídá a při každý otázce se drbe na rypáku, za krkem, pořád se ošívá jak mentál, pardon..

A ty jeho rádoby učený a odborný řeči (já nevím, "chtěli jsme hrát pořád nahoru", "pořád jsme chtěli do tlaku" a nevím co) + kecy o něčem, po čem není ve hře ani náznaku, to fakt nezachráněj.

Reagovat
KingMaster13

Joachim Low se škrábe na zadku a přesto vyhrál MS, když bude mít výsledky tak ať si vystupuje jak chce

Reagovat
Bakary3

ale koukat se na to fakt nedá

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, vesměs souhlasím....jedinou poznámku k tomu mám, že na rozestavení nezáleží...tím mám na mysli zda 2 útočníky, nebo 1 a třeba dva útoční krajní záložníci/potažmo křídla apod...

Tím chci říct, že i rozestavení 5-4-1 může být útočnější v zápase než 4-4-2...záleží na návycích hráčů..ale je fakt, že právě ti, co nastoupili, včetně 2 DM prostě útočně není možné...mě třeba překvapuje, proč nedostává v útoku šance Tecl, když byl stažen, fakt jsem očekával, že bude hrát on + Necid/Škoda...a že nehrál Danny 2.zápas v řadě od začátku, tomu taky nerozumím...prostě k tomu mám také mnoho připomínek, mohl bych tu začít rozebírat defenzivu, že se Ngadeu apod...nejsem z té situace vůbec nadšený a troufám si říct, že ani hráči, nebo to tak na mě spíš působí Mít 3 body, skoré 1:1 po 2 utkáních Jihlava a Bohemka, to jako sorry, to mluví prostě za vše, něco není v pořádku.

Reagovat
Bakary3

jo, s tím rozestavením máš pravdu, ale už to, že staví převážně defenzivní hráče, nebo hráče na posty, na který fotbalově nemaj (Jugas), technický a rychlostní hráče nechává na lavici...

To prostě absolutně odporuje jeho řečem o totálním fotbalu, rychlym, technickym...

Čato používal "náš fotbal", jestli je tohle tedy ten jeho fotbal, tak to potěš...

Kdyby tam byly náznaky už od sestavy, když ne to, tak ze hry, ale já prostě zatím nic nevidím..

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkora by klidně mohl hrát vpravo a Sobol vlevo

Reagovat
Bakary3

to si myslím taky..

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Já to fakt nechápu. Měli jste Šilhavého, na toho jste si stěžovali, dostali jste Trpiše. Ten se vyjádřil, že chce hrát totální fotbal a protože to nejde hned od začátku, tak mu to budete otloukat o hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, ze vyhlasuje, ze chce hrat totalni fobal a hraje v Jihlave a doma proi Bohemce na jednoho hrotaka. A to hral v priprave--i v posledni priprave proi vam--na hrotaky dva. A moc ke koukani to neni, nemluve, ze totalni fotbal by mohl hrat spis s materialem co uz nechal dvakrat po sobe na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to někdo čeká, že to co chce hrát, bude hrát hned od začátku? Vždyť on se někde vyjádřil, že by chtěl i upravit styl, ale že tak rychle to prostě nejde. Navíc, některé hráče chtěl prodat, což mu taky nevyšlo.

Rozhodně bych mu dal čas..

Reagovat
Bakary3

Jenže on není v situaci, kdy by stavěl nový tým, ten kádr je pohromadě dlouho.

Golman není do hra razantní zásah, Kúdelu přivádět nemusel, ale přivedl si ho s tím, že ho pro svůj fotbal potřebuje.

Přesto, že má tedy k dispozici kádr, který se zná, není schopný s tím (aspoň zatím) nic udělat.

Bohužel, je ve Slavii se stabilním kádrem, měl na to celou zimní přípravu - letní delší nebude - tady není prostor na výmluvy.

A jestli vidí, že to zatím nejde, musí k tomu dojít postupně, ne mít řeči jako "všechno jsem změnil, bacha na to, výsledky nemusí přijít hned", kor, když na hřišti žádná změna vidět není a o výsledky mám dost strach, že to posun taky nebude.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zatím ta hra vypadá opravdu příšerně, ale obecně bych nesoudil aspoň do tý doby, dokud se bude hrát na podobných terénech. Je pravda, že z přípravy jsem si byl skoro jistý, že bude chtít hrát 4411 s Dannym/Stochem na podhrotu a tohle pokračování Šilhavýho fyzický holomajzny je pro mě nemilý překvapení.

Reagovat
Bakary3

to jsem taky nečekal... no uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože po tom kádru chce naprosto jiný fotbal. To je snad jasné ne?

Já být Slávistou, tak jsem fakt zatím v klidu.. Druhé místo Slavia podle mě uhraje i tak..

Reagovat
Bakary3

Má kádr, se kterým může hrát, co chce, myslím, že se Spartou nejnabitější.

Pak už je na něm, jestli to dokáže.

A další věc, trenér je od toho, aby uzpůsobil nároky na hráče jejich schopnostem, pokud to neumí, pak je to špatně..

Reagovat
smazaný uživatel

Já to prostě vidím tak, že asi i on čekal, že si ten tým bude moct tvarovat dle sebe a ne, že mu do toho bude kecat někdo z vyšších pater. Teď prostě má relativně tým, jaký chtěl ale taky v něm má hráče, kteří na takový styl fotbalu nebyli zvyklí a hráli naprosto odlišný styl.

Než ty hráče přesvědčíš o tom, že ta cesta je správná a než je to naučíš, to prostě trvá. Samozřejmě, třeba se stane to, že ti hráči si to nikdy nevezmou za své a Trpiš skončí.. Ale mi se na něm líbí, že má určitou představu a za tou si prostě jde. A že to ještě není vidět, to mě tolik nepřekvapuje..

Reagovat
Bakary3

No já nevím, kdo z vyšších pater mu do toho měl kecat..

A bohužel to není vidět na ničem, ani na hře, ani na skladbě sestavy, po 2 měsících přípravy, to ve fotbalovým světě není vůbec málo.

To je jedno, uvidíme dál, ale zatím jeho velký řeči vůbec neodpovídají výsledkům...

Reagovat
smazaný uživatel

On jednou řekl, že chce hrát totální fotbal, To jsou velké řeči? Naopak, třeba oproti Stramaccionimu mi Trpiš příjde jako pokora sama.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych byt Slavistou nepanikaril, ale je pravda, ze vyleteli z Evropy a tech zapasu k sehrani uz moc neni.

Obecne bych se spis jako fanousek ptal na koncepci, nejakej vyhled do budoucna, protoze jedno prestupovy obdobi dovedu xy cizincu, nasledujici prestupak pritahnu trenera, co je o nem znamo, ze preferuje radeji Cechy a Slovaky.

Reagovat
smazaný uživatel

On spíše preferuje hráče, které zná a kteří se mu (podle něj) hodí do (zatím nezbadatelného) stylu hry. Chtěli teď třeba Ekpaie. Cizinec sám o sobě mu nevadí (Mingazova rovnou postavil, cizince stavěl i v Liberci, chtěl do Liberce van Burena)... Podle mě je ale Ngadeu jasně lepší než Pokorný, Danny teď taky mohl hrát místo Hromady, i když by to znamenalo trochu jiný styl a asi i rozestavení: 4-4-1-1.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, diky za vysvetleni , takze spis cizinec ve smyslu ze to neni "jeho" hrac

Reagovat
bobis21

totální fotbal se nikdy nehrál s více než jedním hrotem naopak totální fotbal by nepořeboval žádného hrota ...

Reagovat
smazaný uživatel

no totalni fotbal je podle vseho takovej, ze jsou vsichni hraci zastupitelni a naopak dokazou zahrat na vicero postech...Takhle to vnimam ja, ale tady jsem tomu Trpisakovu vyroku zamenil vyznam, bral jsem to jakoze to myslel ze se bude hrat ofenzivni fotbal

Reagovat
bobis21

ano, totální fotbal je právě to že se všichni zapojují do všech fází hry. Proto tam ta role hrota moc nepasuje (hrot se málokdy zapojuje nějak výrazněji do defenzivy. To že sis myslel že pod tím myslí něco jiného mi zní spíše jako problém na tvé straně

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vzdyt jsem to priznal...ale ja to slysel i v poloze jakoze hrajes totalne ofenzivni fotbal, ze vsichni hraci jsou ofenzivne naladeni, neco jako ve svy dobe u nas Plzen, venku pak treba Dortmund v plne palbe a tak. Puvodni totalni fotbal je vymysl stare holandske skoly znovuvzkrisenej Cruyffem u Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

nechápeš, to základní....proto se nebudu pouštět vůbec do tvého komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Přesně tak, taky tomu nerozumím

Reagovat
Sw!fty

jasne ze jsou horsi situace... treba goly, co Slavia dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně jsem zastáncem použití videa. Nicméně i s ním nebývá rozhodnutí vždy jednoduché.

V tomto případě Škoda střílel a Souček, ač stál v ofsajdovém postavení, nijak do hry nezasahoval ani nebránil brankáři v zákroku. Spíše se snažil uhnout.

Jestliže je situace i po posouzení videa stále nejednoznačná, mělo by se ponechávat původní rozhodnutí rozhodčích.

Reagovat
meno

Máme půl sezony na to aby se to všechno zajelo a tak dál a od příští sezony se těším na jízdu skrz skupinu LM a výhru ligy

Reagovat
Blasphemer

To je retard.

Reagovat
smazaný uživatel

být fanouškem Slavie a mít permanentku, tak jsem pěkně nasranej, že nevidím hráče jako Danny, Ngadeu, Necid...

Reagovat
Spalovač šancí

Když jsem měl permantku na Koreše, Čonku, Škutku,Tusjaka, tak hráče jako Danny nebo Ngadeu jsem taky neviděl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál i Bortel.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad fanoušek chodí na klub, ne na jednotlivce..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si jí máš koupit naproti lavičce a ne za ní

Reagovat
smazaný uživatel

myslím to tak, že fanoušek prostě chce tyto hráče vidět v akci jinak nechápu, proč si například Dannyho SKS nechala nebo proč se vrátil Tecl, když stejně Trpišovský hraje na 1 útočníka

Reagovat
mayday

Dannyho taky nechápu. Přece nebudu 36letýho chlapa dusit na lavičce v jeho poslední nebo předposlední sezoně. Korálky s jeho jménem a zkušenostma. Jestli ho nechce stavět, tak nevím, proč mu neoznámil konec.

Reagovat
Losinho

Danny hrál v přípravě docela dost, teď měl nějakou virózu, ale postupem času by měl hrát víc (nejspíš už příště v základu, když dostal Hušbauer čtvrtou žlutou).

Reagovat
mayday

Uvidíme no.

Reagovat
salami

Danny úplně vhodnej typ na rozbitý hřiště proti durazny Bohemce, takže tady to rozhodnutí celkem chapu.

Reagovat
mayday

Tak na jednu stranu je to pravda, na druhou stranu zrovna Danny, kterej hrál x let pomalu za polárním kruhem proti větším mamlasům, než je Bohemka... nemyslím si, že by s tím měl mít problém. Uvidíme dál, jak ho bude využívat no.

Reagovat
Losinho

To, že se neuzná neregulérní branka je proti fotbalu?

Ty krávo, za tohle bych mu klidně vzal pásku.

Reagovat
KingMaster13

Chápu, že ho to sere ale tohle si měl odpustit

Reagovat
salami

Neskutečný, většinou je dost nešťastný, když má vypotit nějakou větší myšlenku, ale tohle je fakt ulet.

Reagovat
mayday

Tady se teda projevil dost hloupě no.

Reagovat
smazaný uživatel

vzal pásku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
langosh

Tvl, tak na tohle jsem se těšil . Na ty Slávisty, co prřád plakali, jak jsou k nim ty rozhodčí nespravedlivý (viz kauza s nedelší šňůrou bez penalty, přitom se ani do vápna nebyly schopný dostat). A teď, když je video, a okecat to namůžou, tak by ho nejradši zrušili,

Reagovat
naheCZ

Ono stát se to vám, tak tam vaši hráči reagují stejně...zatím si na to stěžuje snad každej "poškozenej"...

Reagovat
smazaný uživatel

Joo, takové chování odsuzuji taky...ale sparťané brečí taky...

Prostě každý "poškozený" fňuká, protože frňáky nahoru....a časem bude i hůř...někdy mi to přijde jako baletky, nebo košíková, hráče se dotkneš a on už leží v křeči

To jsem trošku odbočil, ale jen tím, že jsem chtěl navázat a pokračovat v tom, že v dnešní době je zlá situace, ne ve Slávii, ale celkově ve fotbale...ne na video, ale komplexně týkající se psychiky hráčů

Reagovat
Spalovač šancí

Oni si hráči nějak stěžovali, že nekopou penalty?

Reagovat
langosh

Tím jsem myslel spíš fanoušky, v letech 2012-2014. A třeba ten kokot ringo si na tohle stěžoval i v bedně,

Reagovat
Spalovač šancí

Jenže je to dost nefér smíchávat hráče a fanoušky. Zvláště když evidentně tady všichni Slavisti Škodu za toto prohlášení kritizují.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy prodaj Skodu,Ngadea a Deliho?to porad sroubujou cenu nahoru?

Reagovat
smazaný uživatel

Škodu už neprodáme. Ten tu bude i celou příští sezonu, pak se uvidí.

Reagovat
salami

Tohle je fakt na facku, ale Škoda, navíc to nedělá něco podobnyho poprvy, jeho přístup celkové taky nic moc, herně spíš slabej, je mi celkem líto Tecla, bv Jablonci mu to střílelo a teď si zase posedi, přestože konkurence hraje tuzku.

Reagovat
ondrasch77

S tím Teclem mě to sere taky..., celý jaro budou hrát na 1 hrot a 3 další útočníci sedí na lavičce

Reagovat
mayday

Já jsem to psal, hned jak si stahovali Tecla. Že pro něj je to absolutně zabitej půlrok.

Reagovat
salami

Někam se mi vytratil kus věty, ale to je jedno

Reagovat
Losinho

A v létě půjde zase do háje, aniž by měl šanci s tím cokoliv udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

"nejsem si vůbec že by to byl tak vyložený ofsajd, že by to musel takhle zkoumat a neuznat"..a neni video právě pro to, aby se zkoumaly situace, které nejsou vyložené a zřejmé? Kdyby to byl offside 3m tak pak se to asi zkoumat nebude ty poleno..at si kope za Slavii jen at už ho nikdy nevidim v repre..když sem občas viděl zápas Slavie nikdy jsem nepochopil proč nehraje Mesanovic, kterej byl dravější a přišlo mi, že chce víc než

Reagovat
Sosi

Njn, stejný jako v hokeji s Rusákama. 5 min přčezkoumáváme gól, aby tým vypadl z tempa a hráči se zatavili

Reagovat
verv

takže je podle tebe lepší uznat neregulérní gól?

Reagovat
TheMally11

Ano. Video do sportu prostě nepatří

Reagovat
Sosi

ne, jen myslím, že zrovna na ofsajd má být taková technologie, co to sama bez rozhodčího prozkoumá během vteřiny a ne že rozhodčí se poběží koukat na TV, to je jak v 90. letech

Reagovat
smazaný uživatel

Škodovi neuznali gol a hned je proti videu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Když jsem ten článek četl, tak jsem si vzpomněl na Coufala, kterému se tu všichni smějí, jak je blbej..

Reagovat
ratusek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
Frantszek

Sežeru tátu, sežeru mámu a tebe taky sežeru. Nechtěl bych se mu dostat před hubu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tímto způsobem neuznali gól soupeři, tak tady je článek, jak Škoďák vychvaluje tuto převratnou novinku a jak to posouvá fotbal dopředu.

Reagovat
naheCZ

Ale přesně tohle jde čekat momentálně naprosto od každého.

Reagovat
smazaný uživatel

Zpochybnit momentálně nejdokonalejší technologii rozpoznávání těchto hraničních situací? Ale no tak...

Reagovat
smazaný uživatel

*naprosto každého s inteligencí Škody.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ty hraci muzou bejt takovy gumy, to neni mozny.

Reagovat
vanGomm

V každém zápase je v naši lize video?Pokud ne,tak pak je to oničem.

Reagovat
vanGomm

V každém zápase je v naši lize video?Pokud ne,tak pak je to oničem.

Reagovat
Bakary3

Přesně, buď vůbec, nebo všude, tohle nemá význam.

Mohlo by třeba dojít k paradoxní situaci, kdy by o mistrovi rozhodlo video - na jednom stadionu skončí míč kousek za brankovou čárou a video správně gol uzná a ten tým má o pár bodů víc než druhý tým, který třeba na stejný situaci ztratí, protože na tom zápase video nebude..

Což mi přijde divný..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže pokud je v polovině měst zkorumpovaná Policie, tak raději nebudeme zatýkat nikde, protože to zločinci např. v Chebu mají těžší než zločinci v Přibrami? Ok, to fakt dává logiku. :D

Reagovat
Bakary3

Hm, mas pravdu

Ale proste by to meli dotahnout celkove.

Reagovat
vanGomm

Video,když už ho tedy začli použivat,tak musí být v každém zápase k dispozici.Jinak jde regulérnost kam?Jinak jde regulernost do pr....

Reagovat
mayday

Pochybuju, že bude na všech stadionech každý kolo video. To znamená, v rámci regulérnosti, aby se použilo na zápasy, ve kterých o něco jde. Přímej souboj o titul, o sestup, ale i třeba zápas sousedů v tabulce o průběžný msto na pohárových příčkách.

Jinak to skutečně nemá význam, viz co píšeš.

Reagovat
pepinho2

David Lafata likes this.

Reagovat
TheMally11

Plzeň už na O2 TV nikdy nebude hrát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele