Skibbe: Frankfurt si Voronina nemůže dovolit

18.11.2009, 14:27
Aktuality
Přestup Andreje Voronina z Liverpoolu do Eintrechtu Frankfurt je nepravděpodobný. Alespoň si to myslí trenér Michael Skibbe, který uvedl, že zamýšlený transfer krachne z prostého důvodu. Podle jeho slov německý klub na hráče nebude mít peníze.

O odchodu ukrajinského útočníka z Liverpoolu se mluví již delší dobu. Spekulace ještě zesílily poté, co Rafael Benítez jako náhradu za zraněného Torrese preferoval Davida Ngoga. Voronin na sebe v Německu naposledy upozornil v minulé sezoně, kdy působil na hostování v berlínské Hertě. Již dříve ale hrával také za Gladbach, Mohuči, Kolínu či Leverkusen.

Skibbe tvrdí, že transfer se nezdaří, jelikož na forvarda bude klub velice těžko shánět finanční prostředky. "Máme sice nedotatek ofenzině laděných hráčů, jelikož Martin Fenin i Amanatidis kvůli zranění nehrají. Ale opravdu si nemyslím, že jsme v takové finanční situaci, že bychom si mohli dovolit takového na hráče, jakým je Andrej Voronin," řekl trenér.

Skibbe kromě ofenzivy musí také řešit otázku brankářů. Trenérovu důvěru si získal 35letý veterán Oka Nikolov, který se nedávno zařadil do ideální bundesligové sestavy. "Pokud bude Nikolov připraven, pak bude v základní sestavě. Oka doposud odvádí skvělou práci," dodal trenér.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kdyby prisel voronin do frankfurtu, tak zcela jiste konci fenin....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se pletes. nebejt feninovejch zdravotnich patalii, tak nejspis hraje ustredni roli stejne jak loni

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych rekl ze se moc nepletu...

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ne, když tam je Amanatidis

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se pletes ty...frankfurt spise spoleha na amanatidise fenin hraje hovno i kdyz je fit

Reagovat
smazaný uživatel

fenin hlavne letos jeste fit vubec nebyl...

kvuli operaci zmeskal celou pripravu, kterou pak musel dohanet, nebyl tedy naplno pripraven na zacatek sezony. hned si ale zraneni obnovil, na zacatku listopadu sel na operaci znova. tuhle sezonu se tim padem nedostal ani poradne do hry. mimochodem, minulou sezonu byl fenin vubec nejproduktivnejsim hracem frankfurtu a to mel jeste neuveritelnou smulu (nejvickrat v BL nastrelil brankovou konstrukci), tak mi tady nemluv o tom, ze i kdyz je fit, tak hraje hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jinak to s těma tyčkama je fakt šíleny (myslím 8x za sezónu tyč nebo břevno), kdyby to dal byl by za hrdinu. Myslíte, že o může bejt něčím, anebo že je to prostě jenom opravdu pech??

Reagovat
Counter

Být Benitezem, dám jim Voronina zadarmo...

Reagovat
smazaný uživatel

byt sparvcem dam ti ban

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

A kdo by Liverpoolu v případě potřeby dělal v útoku kompars??

Reagovat
cristiano.K.

voronin na anglický fotbal nemá at jde pryč hostování pro liverpool nemá žádný význam ten se už nevypracuje!

Reagovat
peky

Voronin hraje jako naky amatér a Fenin proti němu je bůh

Reagovat
peky

a je si někdo říká že Fenin hraje na hovno tak už nevím co by chtěli po mladém čechovi,který nedostavá šanci kvůli nakému Amanatidisemu je to jen naky řecký vyvrhel

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidím, že na EF nejsem trapný jenom já...

Reagovat
smazaný uživatel

řecký vyvrhel

Reagovat
Arne

Je cejtit, že po té počáteční euforii začíná Skibbemu prostředí na Eintrachtu trochu lézt na nervy.

Reagovat
herbage

Tak narozdíl od Funkela má k dispozici kompletní kádr, protože Funkel měl permanetně půlku základní sestavy na marodce. Eintracht měl vždy dobrý kádr, který stačil na střed tabulky. Myslím, že jim systém 4-1-2-1-2 škodí, protože Meier není hráč do útoku a zabíjí to hráče jako Köhler, Steinhoffer, Korkmaz, Fenina i další. Celé mi to přijde, že to tak staví jen kvůli Caiovi, který přišel za těžké prachy a vedení ho radši bude stavět, než aby přiznalo chybu. A v 4-2-3-1 není pro něj i Meiera místo

Reagovat
Arne

Celkem souhlas. On Caio když se dobře vyspí, tak není tak špatnej, ale je to zřídkakdy - naopak když ne, tak ho pak musí Skibbe střídat po dvaceti minutách jako v Leverkusenu.

Já jsem spíš narážel na to, že některými svými prohlášeními víří vody. Nejdříve dával dost najevo zklamání po neúspěchu s Lincolnem (ktterýho Skibbe chtěl do svýho vysněnýho diamantu), pak měl nějaký trochu moc silný řeči proti klubu jako takovému poté, co dostali ten nášup v BayAreně. Pravda je, že oproti těmto dvoum je tohleto nahoře jen slabej odvárek.

Reagovat
Arne

Po tom Leverkusenu se mi zdálo, jako by si už připravoval půdu pro případný odchod. No, uvidíme, jak se to vyvine.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele