SKÁCEL CHCE ZŮSTAT V HEARTS

07.01.2006, 17:31
Aktuality
Rudolf Skácel prožívá nejlepší část své kariéry, jeho Hearts of Midlothian bojují o titul, "Rudi" je ústřední postavou a miláčkem fanoušků. Není divu, že nechce ani slyšet o odchodu...

26letý český záložník je v Edinburghu jen na hostování, patří francouzskému Marseille. Smlouvu však má do konce sezóny, a přestože se o něj mimo jiné zajímá i Werder Brémy, osmifinalista Ligy mistrů, chce v Edinburghu zůstat.

"První čtyři měsíce zde byly nejlepší v mé kariéře, vedli jsme ligu a já jsem dal spoustu gólů," připomněl Skácel svůj na záložníka neuvěřitelný gólový účet, během podzimu zatížil konta soupeřů čtrnáctkrát. "Cítím se velmi dobře, spoluhráči i fanoušci jsou skvělí. Máme šanci na titul i na pohár, proto nechci řešit svou budoucnost. Mám smlouvu do léta, pak uvidíme. Hearts na mě mají opci, je to na klubu, jestli si mě bude chtít nechat," řekl bývalý Slávista, který má velkou šanci podívat se na mistrovství světa.

Hearts po skvělém začátku sezóny přece jen trochu polevili a pustili před sebe do čela Celtic, boj o titul ale ještě určitě nemají prohraný. Kromě Skácela v týmu působí ještě dva Češi - útočníci Roman Bednář a Michal Pospíšil.

Autor: Petr Starý

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

50 mega sme za tohohle hráše dostali, za nekopa Zelenku nebo nicku Medunu šlo do sparty po 60ti, za dřevo juna 100...

Reagovat
smazaný uživatel

to je tezky.. mas pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim, že ji mám, teď mě zvedlo ze židle to oznámení, že PAOK Soluň dá 9 mega za Krajčíka - jestli pude míň jak za 30 mega, tak LEŽkovi objedu auto klíčem...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele