SIONKO PLÁNUJE OPUSTIT RANGERS

26.06.2007, 11:20
Aktuality
Vztah mezi českým reprezentantem Liborem Sionkem a trenérem Glasgow Rangers Walterem Smithem je na bodu mrazu, a tak není divu, že chce 30letý záložník skotský velkoklub opustit. Hlavní příčinou špatného vztahu je skutečnost, že Smith se Sionkem téměř nehovoří.

V roce 2007 dostal šanci český reprezentant pouze třikrát a proto se poohlíží po novém angažmá. "Za tu dobu se mnou promluvil pouze jednou, a to když jsem se vrátil z přátelského zápasu s Belgii," řekl Sionko pro Daily Record. "Řekl mi, že se na ten zápas díval v televizi a to bylo za celých šest měsíců vše."

"Tento půlrok byl vážně obtížný a jestli to tak bude pokračovat, dám přednost změně klubu. Jestliže mi pan Smith řekně, že mi dá šanci a počítá se mnou, pak zůstanu. Nicméně pokud mi toto ujištění nedá, přestoupím. Nevěřím, že by se moje postavení v Rangers zlepšilo," dodal český záložník, o kterého se zajímá PSG a Toulouse.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*mobby108

Vrat se do Gl, ale ne do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

rangers sou sracky!a jeste tak debilni trener.di nekam pryc kde si aspon zahrajes....

Reagovat
HOST*españa

potřebuje hlavně hrát, no a francouzská liga by nemusela být pro něj špatná volba

Reagovat
HOST*

Do sparty, ať to zase oživí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele