Sinama-Pongolle: Dokážeme to znovu

07.10.2007, 16:42
Aktuality
Real Madrid chystá na dnešní večer velkou odplatu. "Bílý balet" na Santiago Bernabeu přivítá Huelvu a svému soupeři se pokusí oplatit loňský domácí debakl 0:3. Útočník Recreativa Florent Sinama-Pongolle však věří, že jeho tým je schopen zopakovat jak loňský výkon, tak i výsledek...

"Oba týmy se od té doby změnily, ale jsem si jistý, že dokážeme něco podobného zopakovat. Madridský klub se zlepšil a my máme řadu nových hráčů, porazit takový tým však je možné. Nebo snad ne? Pokud budeme hrát s maximálním nasazením, tak se nám to může podařit," věří francouzský útočník.

Bývalý fotbalista Liverpoolu a nejdražší posila v historii Huelvy by se večer měla vrátit na trávník po zhruba měsíční přestávce. Ta byla zaviněná zraněním stehenního svalu. "Nebude to takový risk. V každém případě si myslím, že jsem v pořádku," ujišťuje Florent Sinama-Pongolle.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*yellow

Sinama-Pongolle asi trpi přemirou sebeduvěry:) na Realu dostanou s 90% pravděpodobnosti,,to,že jednou za deset let porazi Real neznamena že je mužou pořad poražet...jsem zvědavy

Reagovat
HOST*

spokoo hracik patri mu buducnost aspon moj nazor

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

2:0 for Real

Reagovat
HOST*

Dufam, že Real aspon bod stratí Amun VALENCIA

Reagovat
HOST*rodolfo

no dnes real neprohraje v to som si isty je to silny tym HALA REAL MADRID

Reagovat
HOST*

hm ale ten zapas uz davno skoncil 2:0 pro Real

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tež případ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, hovno, Sinamo...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi ten zápas? Jak jsme hráli?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele