Simič litoval, že Češi dali Němcům prostor, ale dál věří v postup

19.06.2017, 12:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
cetto

Mam pocit, ze mu uz nikdo moc nevěřil. Ale postupnými kroky jde výš a výš. Možná není tak dobry jako mnoho jeho vrstevníků, ale dela stabilní pokrok, zatímco mnozí jiní uz jsou pravděpodobně na vrcholu svého potenciálu. Řekl jsem to uz několikrát a klidně to zopakuju - pro me je toto nový Ujfališi a budoucí neotresitelna jednička na stoperů naši repre. Jediný obránce z teto a předchozí generace, kterému věřím ze se opravdu propracuje do top klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně si mu to spočítal

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim bych mu dal prostor v áčku, když ho porovnám s naší obranou proti Norsku, tak na to určitě má. A i kdyby ne, kvalifikace už je stejně ztracená, tak alespoň zapracovat mládí...

Reagovat
Posledni Kovboj

wat? Verili mu vsichni, jednu dobu byl zranenej a pak ho kokot Hoftych odmitl povolat do devatenactek, jelikoz ho "nemel nasledovanyho".

Reagovat
Blasphemer

Minimálně tady v diskuzích jsem si nevšiml, že by mu někdo nevěřil nebo tu byl nějak častěji zpochybňován jeho talent.

Reagovat
czech_mira

Včera podal výborný výkon, moc se mi líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřit mu mohl jen blb. V juniorce AC Milan byl jeden z nejlepších, dokonce se tak líbil Inzaghimu, který ho tam trénoval, že si ho vytáhl do áčka. Před 3 lety ve Varese hrál v 19 už dospělou soutěž velmi pravidelně a solidně, jenže v zimě si pak zlomil nohu a měl po sezóně. Škoda je jen té minulé, kde měl našlápnuto hostovat v Hajduku, ale na poslední chvíli se v AC, krom jiných ještě, zranil Alex a Simić tam musel zůstat jako stoper číslo 3. Tuto sezónu jsem ho viděl v mnohých zápasech v Belgii a nutno říci, že si tam vydobyl skutečně dobré postavení. Dokonce se dostal do sestavy roku hráčů do 21 let a několikrát byl i v sestavě kola. Kromě toho fotbalu oddává maximum. Co se týče životosprávy je naprostý profesionál a, jak sám sdělil v jednom rozhovoru, pravidelně trénuje dvakrát denně. Osobně hodně věřím, že by mohl být jednou klíčovým mužem obrany naší áčkové repre

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Ragazzo d'oro

Minulá sezóna byl pro něj průser nejen kvůli tomu zranění, ale i kvůli slepé důvěře v Siniśu. Stefan věřil v "balkánské spojení", ale Mihajlović ho celou sezónu totálně ignoroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Stefan v žádné balkánské spojení nijak slepě nevěřil. Potěšilo ho, že jeho nový trenér je z Balkánu, ale nijak se k tomu neupínal. Chtěl odejít na hostování, vše bylo dohodnuto, jenže pak se zranil Alex a AC ho prostě nepustilo.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Možná jsme se blbě pochopili, myslel jsem to tak, že v momentě, kdy se zranil Alex a on musel zůstat, tak doufal v lepší prosazení diky Siniśovi.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný utopista,ten náš Srbochorvat

Reagovat
Bandita_Harry

Cesky srbochorvat z bosny

Reagovat
smazaný uživatel

Však,Bosňané a Hercegoviňané jsou taky Srbochorvati

Reagovat
Venny

Rychle ho poslat na pár minut za Áčko než si tu národnost ještě rozmyslí

Reagovat
Greny

Reagovat
Baronne

Má šanci prosadit se v AC? Asi těžko ne? Půjde ještě letos někam hostovat?

Reagovat
smazaný uživatel

No nic,Itálie musi vyhrát poslední zápas 2:0,aby byla šance

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele